eo doso xbox malo sam razocaran grafikom. imam sony bravia lcd plazmu i samo da pitam jel se isplati kupovat hdmi kabal i jel primjetno bolja grafika sa hdmi kablom
a ovisi sto igras upali npr red dead redemption ili alan wake....
eo doso xbox malo sam razocaran grafikom. imam sony bravia lcd plazmu i samo da pitam jel se isplati kupovat hdmi kabal i jel primjetno bolja grafika sa hdmi kablom
Evo ti pa pogledaj razliku, ja zasad imam samo obični scart, ali planiram uzet hdmi obavezno.
http://www.xboxhdmicable.co.uk/img/xbox-hdmi-vs-component.jpg
Ili mafia 2 demo
Evo ti pa pogledaj razliku, ja zasad imam samo obični scart, ali planiram uzet hdmi obavezno.
http://www.xboxhdmicable.co.uk/img/xbox-hdmi-vs-component.jpg
Pa i nije neka razlika osim oštrijeg kontrasta. Texture su i dalje razmuljane, AA fali i slične stvari. Možda je čovjek na to mislio.
Kupio hd, nevjerojatno bolja rezolucija drama mi slika sad, Prije texture slabe
ima li ko problema s gamepadom koji mi se diskonekta u 20 minuta 1-2 put inace to je bezicni gamepad za drugog igraca...
Hm, pa jel koristiš taj gamepad u tih 20 minuta ili samo stoji?
Jesu baterije slabe?
ima li ko problema s gamepadom koji mi se diskonekta u 20 minuta 1-2 put inace to je bezicni gamepad za drugog igraca...
Mome se frendu baterije gubile kontakt pa se gasio.
korsitim evo ocito do baterija bilo , igra 2 dana i da vec tako pocele stekat
Ovisno koje baterije i koliko je igro.
Meni su defultne koje sam dobio s gamepadom trajale cca 50 sati igranja.
Ja imam duracell od 2700mah i platio sam 33kn po komadu i izdrže mi 25-30h s vibracijom manje oko 20h.
e za to je rješenje play and charge kit
tak da ja nemam problema
e za to je rješenje play and charge kit
tak da ja nemam problema
Ali zato košta 200kn a ja sam punjač s 4 baterije platio 60
Koja je razlika između play and charge kita i običnog punjača za baterije sa 4 iste?
Koja je razlika između play and charge kita i običnog punjača za baterije sa 4 iste?
S play and charge kitom dobiješ i kabel za joystick
zanima me uzea san na ebayu kabel naci za punit bateriju , jel mogu igrat priko njega da mi netriba nikakva baterija ?
jel znate sto znaci kad na bezicnom gamepadu ne svitli svitlo na 1 ,2 ovisi koji je gamepad nego se krug okrice ?
zanima me uzea san na ebayu kabel naci za punit bateriju , jel mogu igrat priko njega da mi netriba nikakva baterija ?
Da.
jel znate sto znaci kad na bezicnom gamepadu ne svitli svitlo na 1 ,2 ovisi koji je gamepad nego se krug okrice ?
To znači da su ti baterije pri kraju.
zanimljivo jedan gamepad se iskljucuje svakih par minuta nemos normalno partiju fife odigrat , te iste baterije pribacim u drugi gamepad i sve normalno radi
Ima li netko iskustva sa ovim ili nečim sličnim?
Znači da spojim xbox na komp, i onda da u biti igram "preko lana" sa frendom?
jel moguće da xbox pročita dual layer plus, a neće minus???
Ne.
samo cu ti ovo reci jel se o piratima nesmije pisati(i ne salji pm jel mi se neda odogovarat),ako przis na dl- moras koristiti drugi softwer tj postoji bas softwer za przit na dl-
Ima li netko iskustva sa ovim ili nečim sličnim?
Znači da spojim xbox na komp, i onda da u biti igram "preko lana" sa frendom?
evo da i ja postavim 2 pitanja
1)jel mogu meni bannati konzolu ako ju ne spojim na internet
2)mozete li mi reci koji je najbolji ducan za kupovinu xbox 360