Vjerujem da je mislio da mu je brže da instalira dio sa diska prvo pa onda ukljući net da se skine patch i ostatak.
Ne znam, nije se dalo to iščitati.
Vjerujem da je mislio da mu je brže da instalira dio sa diska prvo pa onda ukljući net da se skine patch i ostatak.
Ne znam, nije se dalo to iščitati.
Imam 100 Mbps download. Inače samo kopiranje sa diska sa uključenim internetom je trajalo skoro 5x duže. Kada sam isključio internet ubrzalo se drastično. Vidio sam na redditu da su neki ljudi imali taj problem, pa sam isprobao i u mojem slučaju radi. Iskreno moguće da je do brzine interneta.
A što ti to znači? Instalirat ćeš igru s diska bez zadnjih updejtova. I igrat ćeš ju takvu uglavnom zabagiranu. A kad se spojiš na net ćeš opet morati skinuti sve te updejte kao i u instalaciji, i opet će ti trajati sto godina.
Jedino ako imaju neki loš update algoritam kod instaliravanja s diska, makar ne vjerujem.
Ne kolega. Prvo sam isključio internet, kopirao igru sa diska, uključio internet i instalirao nadogradnje (konkretno riječ je o igri GT7). Na taj način sam si uštedio barem dva sata, a možda i više. Evo thread sa reddita sa iskustvima sličnim mojem https://www.reddit.com/r/granturismo/comments/t73ai5/how_to_improve_copying_speed_from_the_disc_on_ps5/
Ja se recimo ne obazirem puno na to da li je igra digitalna ili disc verzija, kupim uvijek onu najpovoljniju koja se trenutno moze naci ( naravno imam prvi fat ps5 ), recimo trenutno me interesira Lego Horizon, svuda 69e, na sony-u 49e ali do 6.3, previse za tu djeciju igru ali....kad nesto zelis, nista nije previse....
I sjetim se pa imas vinted ( registrirao se prije cc 6 mj i izbrisao app ), otisao danas, prijavio se, ukucao Lego Horizon ps5, milina PL (poljska) 28 eura, sa davanjima ispod 32e, stize kaze za 6-9 dana !
Ja prezadovoljan nema po toj cijeni ni blizu nigdje bar koliko ja znam, (bosna acc me ne zanimaju bas, niti imam iskustva, ali postujem ukoliko vrijedi )
Sa instaliranjem digital ili disc igara, nikada nisam imao problema , doduse na optici sam 10 tak god, trenutno 2 Gb
Nemam nikakvih iskustava sa vinted ali nada umire poslijednja hahahah
Jupiiiiiii
ja mislio taj vinted samo za polovne gace i slicno......
ja mislio taj vinted samo za polovne gace i slicno......
je za polovne mudante i gratis dobiješ igru:)
Ovo
Ovo
Ja sam dodatno odigrao igri, izmijenio sa frendovima, prodao, kupio, neke prodao skuplje nego kupio, ... da ne nabrajam, da mi se čini da sam isplatio i PS5, a ne samo razliku između disk i BR verzije.
Vjerujem da se isto može sa "bosnskim" accountima, ali naprosto mi se ne da zaj. sa tim, nisam ni siguran da će zauvijek trajati to seljenje accounta između država, prodaja i preprodaja.
Drugo, PS plus je odlična stvar, samo kad će opet neki popust?
Nisam kupio niti It takes two pa ne znam dali bi me ovo privuklo.
Scenu sa slonom iz ITT sigurno nisu nadmašili. Ali da je dobra, vjerujem da je.
ITT sam odigrao couch coop sa burazom, vjerojatno ću tako i ovu. Online mi ne zvuči toliko fora, ali pozdravljam da je jedan primjerak i dalje dovoljan.
Nisam probao, ali mora biti moguce posto mi idemo na play local a ima i play online.
Gotovo pa sigurno da hoću. 50€, a igra bolja od It Takes Two? Bagatela.
Meni je izgledalo podosta teško za jedan platformer. Ponajviše zbog koordinacije koja je potrebna. Ne znam baš da bi netko od 4 godine uspio cijelu igru proći. Mini igre ok, neki dijelovi ok, sve teško.
Da. Možeš shareati igru sa nekim frendom i onda igrate skupa coop online. Ali zabavnije je couch coop
Ne vidim palicu za golf
Ako kupim igru na PlayStationu, jel mogu preko friends passa pozvati prijatelja koji igra na Steamu? ili friends pass mora biti ista platforma?
jel se može igrati na istoj konzoli s dva kontrolera? Možda bi pičio to sa sinom