Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.156
|
čitano: 5.766.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Sony PlayStation 5

Evo me na skoro 40 sati Dragon Agea,bio bi mi ovo najbolji Dragon Age da se na svakom drugom razgovoru moj lik ne nabacuje svakom NPCu...bilo to žena,muškarac,životinja,kukac....dojma sam da je taj dio razgovora pisao neki seksualni psihopat koji nije nikad j.bao.

Ja to u razgovoru sve odjebem pa nisam imao nikakve romanse do sad u igri jer me to ne zanima.

Glavna priča mi je odlična i zanima me svaki dio nje,što se tiče radnje pojedinih likova to mi je dosadno i stišćem skip.

Igrivost i svijet su mi 10/10

Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Evo me na skoro 40 sati Dragon Agea,bio bi mi ovo najbolji Dragon Age da se na svakom drugom razgovoru moj lik ne nabacuje svakom NPCu...bilo to žena,muškarac,životinja,kukac....dojma sam da je taj dio razgovora pisao neki seksualni psihopat koji nije nikad j.bao.

Ja to u razgovoru sve odjebem pa nisam imao nikakve romanse do sad u igri jer me to ne zanima.

Glavna priča mi je odlična i zanima me svaki dio nje,što se tiče radnje pojedinih likova to mi je dosadno i stišćem skip.

Tak je i u Baldur's Gate 3, isto mi je išlo na živce.

Čitao sam nedavno Good Omens od Neila Gaimana, pa reko idem pogledati seriju. Serija ima dvije sezone, od kojih je samo prva po knjizi. I prva sezona je potpuno ok i poprilično dobro prati knjigu.

Druga sezona nije po knjizi, i pogodi što, pederi i lezbe, samo homoseksualne ljubavi, a potpuno nebitno za priču.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 16:50 (Bitanga).
10 godina
Ispravite me ako sam u krivu, no nije li Horizon bio besplatan tijekom Play At Home inicijative? Ne vidim zasto bih netko plaćao 40€ za remaster kad je upgrade 10€.
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Gogy7 kaže...
Ispravite me ako sam u krivu, no nije li Horizon bio besplatan tijekom Play At Home inicijative? Ne vidim zasto bih netko plaćao 40€ za remaster kad je upgrade 10€.

Ja sam uzeo upgrade za 10€,kao i za ostale Sony igre koje imaju tu opciju.

5 godina
Sony PlayStation 5

Oba dva Horizona su bila besplatna, plus onaj dlc frozen winter.

Znam da sam ih prelazio sa onom srednjom ps+ pretplatom.

0 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Horizoni su dosadni,trudio sam se ali nikako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Tak je i u Baldur's Gate 3, isto mi je išlo na živce.

Čitao sam nedavno Good Omens od Neila Gaimana, pa reko idem pogledati seriju. Serija ima dvije sezone, od kojih je samo prva po knjizi. I prva sezona je potpuno ok i poprilično dobro prati knjigu.

Druga sezona nije po knjizi, i pogodi što, pederi i lezbe, samo homoseksualne ljubavi, a potpuno nebitno za priču.

Kakav ti je Baldurs,jesi ga završio?

16 godina
MEGATAMA kaže...

Kakav ti je Baldurs,jesi ga završio?

Bio mi je top kad sam igrao, ali došao sam do Acta 3 i nije mi se dalo više nakon 80h ulazit u grad i opet pričat sa svakom šušom na ekranu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
MEGATAMA kaže...

Eto to ti je glavna kritika na igru. Jako lose napisana igra po bilo kojem kriteriju, a kad jos na to dodaš da je to bioware igra i jos k tome Dragon Age...

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
4 mjeseca
Sony PlayStation 5

0 0 hvala 0
14 godina

Odličan je Indiana, privodim ga kraju. Među najboljim igrama prošle godine definitivno.

Pošto sam opet mora skidati svih 115GB igre jer je xbox pc app neviđeno smeće, dok sam čekao sam odlučio isprobati malo ovaj Nine Souls što je kolega spominjao neki dan. Šta je da je, ima tu nešto. Ubio sam tek prvog bossa pa mi je teško dati neki konkretan zaključak za sada, ali sviđa mi se na prvu. Ima u combat stilu najviše Sekira i nešto Bloodbournea. Art style je odličan. Ima nekih stvari koje mi "fale" što se tiče platforming dijela, ali moguće da se s vremenom otključaju dodatne mogućnosti kretanja. Ako je prvi boss neki indikator, igra je poprilično za*ebana. Ima i story mode težina za one kojima je preteška, ali ne izgleda mi ovo kao igra koju bih igrao samo radi priče.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sony PlayStation 5

Nisam prije igro igru, ali GOW za sedam godina staru igru izgleda odlično! Galerija

A ima se i Ragnarok za odigrat...

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina

Za Indianu razmišljam dali da ga odigram na Ps5 ili XsX...

12 godina
doktor1 kaže...

Nisam prije igro igru, ali GOW za sedam godina staru igru izgleda odlično! Galerija

A ima se i Ragnarok za odigrat...

Vrhunska igretina,zašto si to propustio do sada?

17 godina
Ja sam logično na XSX, budući da je na Gamepassu.
Vrhunska igra, nema kaj.
12 godina
Armor kaže...
Vrhunska igra, nema kaj.

To mi je dvosjekli mač,odigram na passu ali onda nemam fizičku za kolekciju.

Tek kad sam otkazao Gamepass sam skužio kako imam malo svojih igara za platformu...

Dok za Ps5 i Switch imam poprilično,veseli me fizička kolekcija.

4 mjeseca
MEGATAMA kaže...
Armor kaže...
Vrhunska igra, nema kaj.

To mi je dvosjekli mač,odigram na passu ali onda nemam fizičku za kolekciju.

Tek kad sam otkazao Gamepass sam skužio kako imam malo svojih igara za platformu...

Dok za Ps5 i Switch imam poprilično,veseli me fizička kolekcija.

Jel bude fizička kopija Indiane za PS5? Vidim da će Forzu Horizon 5 izdati samo digitalno. Uzeo sam nedavno PS5 Slim sa Disc Driveom, pa me isto ponovno veseli posjedovanje fizičke kolekcije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2025 17:14 (herc_vtc).
8 godina
Hexfire kaže...

Odličan je Indiana, privodim ga kraju. Među najboljim igrama prošle godine definitivno.

Pošto sam opet mora skidati svih 115GB igre jer je xbox pc app neviđeno smeće, dok sam čekao sam odlučio isprobati malo ovaj Nine Souls što je kolega spominjao neki dan. Šta je da je, ima tu nešto. Ubio sam tek prvog bossa pa mi je teško dati neki konkretan zaključak za sada, ali sviđa mi se na prvu. Ima u combat stilu najviše Sekira i nešto Bloodbournea. Art style je odličan. Ima nekih stvari koje mi "fale" što se tiče platforming dijela, ali moguće da se s vremenom otključaju dodatne mogućnosti kretanja. Ako je prvi boss neki indikator, igra je poprilično za*ebana. Ima i story mode težina za one kojima je preteška, ali ne izgleda mi ovo kao igra koju bih igrao samo radi priče.

Ne brini, svašta ćeš otključati do kraja igre. Moći ćeš napravit combo od 15 radnji u zraku, a da ne dotakneš pod.

Ko ide na platinu mora proći igru na standard modu, zato oprez jer kad se jednom stavi na story mode, ne može se vratiti postavka.

4 mjeseca
Sony PlayStation 5

Vjerovatno ova informacija nije dugo spominjana u ovoj temi, a mogla bi nekome pomoći. Odnosi se na vlasnike PS5 sa Disc Driveom. Nedavno sam instalirao fizičku igru sa diska i vrijeme potrebno za instaliranje je bilo suludih 4 sata. Potražih info o čemu se radi i doista prilikom instaliranja fizičkih kopija igara potrebno je isključiti PS5 sa interneta, a nakon završenog instaliranja spojiti se ponovno. Uglavnom obrisao sam započetu instalaciju i pokrenuo je ponovno bez interneta i sada je vrijeme 45 minuta.

0 0 hvala 0
12 godina
herc_vtc kaže...

Vjerovatno ova informacija nije dugo spominjana u ovoj temi, a mogla bi nekome pomoći. Odnosi se na vlasnike PS5 sa Disc Driveom. Nedavno sam instalirao fizičku igru sa diska i vrijeme potrebno za instaliranje je bilo suludih 4 sata. Potražih info o čemu se radi i doista prilikom instaliranja fizičkih kopija igara potrebno je isključiti PS5 sa interneta, a nakon završenog instaliranja spojiti se ponovno. Uglavnom obrisao sam započetu instalaciju i pokrenuo je ponovno bez interneta i sada je vrijeme 45 minuta.

Možda je neka specifična situacija u pitanju...ili imaš spor net pa tu računaš i skidanje igre sa neta plus instalacija plus instalacija sa diska?

Ja imam većinu igara na disku i nikad se niti jedna nije toliko instalirala,niti blizu toga ali uvjek se dešava ono što sam naveo...ubacim disk krene instal ali simultano i skida sa neta podatke i instalira.

Sve to bude poprilično brzo ovisno od igre do igre,net mi je 1000Mbps download.

14 godina
Ja imam 800 mbit internet i duže mi traje instaliranje igara sa diska nego skidanje i instaliranje digitalnih sa storea. Još konzola stvara nenormalnu buku kad je disk unutra. Odustao sam kompletno od fizičkih igara.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Sony PlayStation 5

Da ta buka je živi kretenizam jer naprimjer XsX nije ni blizu toga kad na njemu instaliram.

Što se tiče Disc vs digital to je nedavno PSN down opet pokazao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca

Imam 100 Mbps download. Inače samo kopiranje sa diska sa uključenim internetom je trajalo skoro 5x duže. Kada sam isključio internet ubrzalo se drastično. Vidio sam na redditu da su neki ljudi imali taj problem, pa sam isprobao i u mojem slučaju radi. Iskreno moguće da je do brzine interneta.

16 godina
Sony PlayStation 5

Odigrao jučer nekih 2 sata dragon Age Veilguad. Nakon customizacije lika nisam primjetio neke LGBTQXYZ elemente da bi mi smetali. Skroz solidna igra za sad. Story isto skroz okej

#fsb
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
MEGATAMA kaže...

Da ta buka je živi kretenizam jer naprimjer XsX nije ni blizu toga kad na njemu instaliram.

Što se tiče Disc vs digital to je nedavno PSN down opet pokazao....

Mislim da neki nisu mogli igrati ni SP igre sa diska tako da...

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
9 godina
Disk je glasan samo prvih cca 15 sekundi dok se upali igra, dalje je totalno necujan. Bar je tako kod mene.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
4 mjeseca
deepshitcro kaže...
Disk je glasan samo prvih cca 15 sekundi dok se upali igra, dalje je totalno necujan. Bar je tako kod mene.

Da tako je i kod mene kolega.

Vezano za digital vs fizičke igre, svakoga nešto veseli. Osobno imam fizičku kolekciju knjiga i glazbe i nešto Switch igara, pa eto neka bude i jedna kolekcija PS5 igara, prije nego što ih u potpunosti izbace iz prodaje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2025 15:44 (herc_vtc).
12 godina
Sony PlayStation 5

Sve Ps5 igre su instalirane na ssd/hdd i disk se samo zavrti na sekundu da očita tojest verificira igru.

Druga je stvar kada se igra prvi put instalira onda to traje duže i bučno je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
herc_vtc kaže...

Imam 100 Mbps download. Inače samo kopiranje sa diska sa uključenim internetom je trajalo skoro 5x duže. Kada sam isključio internet ubrzalo se drastično. Vidio sam na redditu da su neki ljudi imali taj problem, pa sam isprobao i u mojem slučaju radi. Iskreno moguće da je do brzine interneta.

A što ti to znači? Instalirat ćeš igru s diska bez zadnjih updejtova. I igrat ćeš ju takvu uglavnom zabagiranu. A kad se spojiš na net ćeš opet morati skinuti sve te updejte kao i u instalaciji, i opet će ti trajati sto godina.

Jedino ako imaju neki loš update algoritam kod instaliravanja s diska, makar ne vjerujem.

12 godina
Sony PlayStation 5

Vjerujem da je mislio da mu je brže da instalira dio sa diska prvo pa onda ukljući net da se skine patch i ostatak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice