Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.781
|
čitano: 5.632.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Pero Dinamit kaže...
Ako imas ps plus, tamo ti je u katalogu, ne znam jel znas to.

Nemam nisam to uzeo ima vec koju god,ispao sam iz tog totalno.Vidim da imaju drukcije razine ,za koliko se inace može nabaviti sada preplata preko nekog drugog store-a? Mogu li uzeti bilo koju da imam pristup katalogu ili mora bit najskuplja preplata?

Origin_Steam: hrka11
16 godina
Samo ps store. Extra tier uzmi ako ces, ne mora biti hrvatski koji je skup. Ja imam indijski uz hrvatski, pretrazi ovu temu, pisalo se o tome kako napraviti acc. Ako nisi nista dugo igrao, def se isplati ps extra.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
6 tjedana
Junior335 kaže...

Bas gledam, onaj srednji paket je 80$, a u nasem storeu je 125eur... pise da vrijedi i za hrvatsku.

Neznam koliko vam je bitno al to nije digital kod za pretplatu nego account. 

10 godina
Pero Dinamit kaže...
Samo ps store. Extra tier uzmi ako ces, ne mora biti hrvatski koji je skup. Ja imam indijski uz hrvatski, pretrazi ovu temu, pisalo se o tome kako napraviti acc. Ako nisi nista dugo igrao, def se isplati ps extra.

Ma slabo ista igram,inace sta me zanima kupim predjem pa kupim slijedecu igru itd...ps 5 sam uzeo tek da imam kad mi se igra nesto,a zadnji put sam ps preplatu placao tamo prije 4g radi fife,ali me toliko ispizdila igra da sam prodao ps4 pro i to je to bilo

13 godina
hrka11 kaže...
doktor1 kaže...

Ghost of Tsushima ima odličan HDR, (HGiG)! U 4k sa takvom slikom imam filing da će mi Jin svaki čas izaći van i sasjeći moja dva bambusa

Baš često budem impresioniran tokom igranja. Nisam igro prije, sada sam na ovoj Directors Cut verziji i baš mi je igra vrh!

Japanski voice + hr prijevod.

Kakva ti je igra?

bas sam je gledao da uzmem.

Ghost of Tsushima je jedna od rijetkih igara koje sam praktički platinirao jer nisam htio da ikada završi. Počistio sam cijelu mapu jer nisam htio prestati igrati.

Meni osobno jedna od najboljih igara svih vremena i vrijedila je svakog eura po punoj cijeni.

10 godina
greysaint0 kaže...

Ghost of Tsushima je jedna od rijetkih igara koje sam praktički platinirao jer nisam htio da ikada završi. Počistio sam cijelu mapu jer nisam htio prestati igrati.

Meni osobno jedna od najboljih igara svih vremena i vrijedila je svakog eura po punoj cijeni.

A evo narucio sam i ja fizicko izdanje,a posle nje ide sekiro ,samo da je jos vremena za igrat

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2025 12:17 (hrka11).
11 godina
hrka11 kaže...
greysaint0 kaže...

A evo narucio sam i ja fizicko izdanje,a posle nje ide sekiro ,samo da je jos vremena za igrat

Baš krenuo sa Sekiro.Od nekadašnjeg protivnika Souls igara postao sam ljubitelj i većinu završio,Sekiro nije loš ali nisam se još "zakačio" kao npr ER,DS3 i Bloodborne,nije mi to to....barem  ne još.

12 godina
Sony PlayStation 5

Sekiro je jedina prokletinja od Souls igara koju nisam završio....zapeo na mislim trećoj tojest zadnjoj formi zadnjeg Bossa u igri 😡😡😡😡

Igrao sam Na PCu ili Xboxu pa krivim drljavi gamepad 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
torente 35 kaže...

Baš krenuo sa Sekiro.Od nekadašnjeg protivnika Souls igara postao sam ljubitelj i većinu završio,Sekiro nije loš ali nisam se još "zakačio" kao npr ER,DS3 i Bloodborne,nije mi to to....barem  ne još.

MEGATAMA kaže...

Sekiro je jedina prokletinja od Souls igara koju nisam završio....zapeo na mislim trećoj tojest zadnjoj formi zadnjeg Bossa u igri 😡😡😡😡

Ja nisam igrao nista od Souls igara prije,vise sam bio za pucacinu online ili fifu ultimate team tako da sam dosta tog preskocio dok nisam na Elden Ring naletio...navukao se ko budala dok nisam prisao na Pc-u.

Znaci sekiro nije kao elden ? E vidis taj blodborne bi mogao isto slijedeci.

Jeste kupovali igre od likova sto prodaju online kopije.

Vidim ima npr Ghost directors cut ps5 za 20e dobijem racun i pass s kojim se prijavim na konzolu i skinem na svoj glavni acc...to sto sam dobio od njih mogu prodat,koristit sta god hocu...prodavaci su provjereni preko 10g na oglasu.

11 godina
hrka11 kaže...
torente 35 kaže...

MEGATAMA kaže...

Ja nisam igrao nista od Souls igara prije,vise sam bio za pucacinu online ili fifu ultimate team tako da sam dosta tog preskocio dok nisam na Elden Ring naletio...navukao se ko budala dok nisam prisao na Pc-u.

Znaci sekiro nije kao elden ? E vidis taj blodborne bi mogao isto slijedeci.

Jeste kupovali igre od likova sto prodaju online kopije.

Vidim ima npr Ghost directors cut ps5 za 20e dobijem racun i pass s kojim se prijavim na konzolu i skinem na svoj glavni acc...to sto sam dobio od njih mogu prodat,koristit sta god hocu...prodavaci su provjereni preko 10g na oglasu.

ER je drukčiji stil borbe,sa takvim pristupom čak ako si ga i završio nećeš daleko dospjeti u Sekiro.Druga stvar meni je važniji fantasy settings koji ni blizu prisutan u Sekiro a u spomenitim igrama itekako jest.Bloodborn sa dlc je remek djelo.

Kupujem samo fizičke kopijea sa Njuškala,ali čini mi se da je netko pisao da je kupovao te online kopije kako kažeš i da je bilo ok.

10 godina
torente 35 kaže...

ER je drukčiji stil borbe,sa takvim pristupom čak ako si ga i završio nećeš daleko dospjeti u Sekiro.Druga stvar meni je važniji fantasy settings koji ni blizu prisutan u Sekiro a u spomenitim igrama itekako jest.Bloodborn sa dlc je remek djelo.

Kupujem samo fizičke kopijea sa Njuškala,ali čini mi se da je netko pisao da je kupovao te online kopije kako kažeš i da je bilo ok.

Hoces rec da je Sekiro tezi ili ? Nisam gledao koje su razlike izmedju njih,mislim da mi je Elden Ring najteza igra koju sam prisao do tada.Nisam tip od fantazije velike ali Witcher,Elden Ring,God of War su mi top igre.

To sam cuo za Bloodborn vise puta.

13 godina
Sony PlayStation 5

Sekiro je najteža Souls-like igra. Demon of Hatred i zadnji boss su za poluditi. Nije me sram priznati da sam Demon of Hatreda cheese-ao (ima na youtube-u kako) dok sam zadnjega razbijao 20 minuta kroz hit&run taktike (99% run, 1% hit).

Ovo pričam kao netko tko je završio skoro sve Souls igre nekoliko puta i platinirao Elden Ring.

Bez obzira na to, smatram Sekiro-a, uz Elden Ring, najboljom Souls igrom ikada.

0 0 hvala 0
6 tjedana
Sony PlayStation 5

Kao osoba koja je prešla i uživala u svakoj sekundi igranja sekira, bloodborna, demon souls, dark souls itd , moram reć da mi je najbolja od svih Nioh oba nastavka. Platinirao obje. U Niohu 2 imam preko 800 sati igranja. Za platinu koliko se sjećam moraš preći igru 9 puta svaki puta na sve većoj postavki težine. Uglavnom vrhunske igre koje primjećujem da se ne spominju skoro uopće.

2 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...
torente 35 kaže...

Hoces rec da je Sekiro tezi ili ? Nisam gledao koje su razlike izmedju njih,mislim da mi je Elden Ring najteza igra koju sam prisao do tada.Nisam tip od fantazije velike ali Witcher,Elden Ring,God of War su mi top igre.

To sam cuo za Bloodborn vise puta.

hrka1

Sekiro je prenaporan 3x krenuo i odustao, a u BloodBorne mi je najbolja atmosfera u igri. Fakat osjetiš pravi strah. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2025 23:16 (hummer0).
16 godina
Ja u Elden Ringu imal 8h igranja i nisam napravil apsolutno ništa, niti sam imal pojma kud dalje pa sam jednostavno obrisal igru.
Platiniral Demon's Souls i Dark Souls na PS3, kad sam još ganjal trofeje u svemu.
Te dvije igre odma u startu su mi daleko bolje od Eldena i Sekira.
Bloodborne sam platiniral na tri accounta i imam prek 1000h u njemu, čista perfekcija od igre.

Sad mislim nabaviti Lies of P i Stellar Blade pa bumo vidli.

Ali trenutno prezauzet sa Metaphor ReFantazio, brutala od igre...
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Sony PlayStation 5

Meni je stellar blade top.

Al sam simp pa nisam objektivan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam nakupio u prvom Dark Soulsu sveukupno možda oko 1000 sati,ostale sam manje igrao,po par stotina sati.

U zadnje vrijeme sam najviše ulupao u Diablo 4 na Ps5...1100+ sati.

Sad sam kompletno u The Last of Us svijetu,došao do negdje pola dvojke(new game+).Moja žena obožava to gledat kad igram,kaže da joj je bolje od filma.

Inače pitanje za vas koji imate Ps5 Pro...meni je svaki put kad ga upalim i dođe početni ekran situacija da zastane na par sekundi kad želim vidjet tko je online.

Također sam imao par greški,tipa igra se srušila ili nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Dakle..

PS5 mi je na servisu kod Sante Domenice, zvala sad ekipa, i kaže otišla matična i još nešto, popravak neisplativ.. 

Imam opciju da mi vrate, ili hoću kao staro za novo, ostavim im konzolu, i nadoplatim novu konzolu 450 eura.  A nova konzola koliko vidim košta 450 eura, kakva je tu onda akcija, ajde da su dali 50 eura popust kakav ali ništa.

Jel da prihvatim to? ili da mi vrate ? 

0 0 hvala 0
7 godina
Je li PS5 pod garancijom?
I što je točno problem ako znaš?
9 godina

Koliko vidim, ti si krajem godine tu pisao o nekim čudnim errorima i problemima sa WiFijem tj. updateom, kako si to uopće riješio? Kod koji si dobivao je vezan za neki problem sa wifi karticom/matičnom, već tada ga je trebalo poslati na servis. Ako je pod garancijom, nema rasprave, ili ga moraju popraviti ili poslati drugi.

A ako nema garancije, jbg. Ako ne žele dati nikakav popust za novi, bolje neka ti ga vrate (sastavljenog!) i da ga daš nekome da proba otkriti i riješiti kvar, jer ovlašteni servisi nemaju običaj raditi component level dijagnostiku i popravak, lupe par testova i ako im se ne sviđa, ide zamjena cijele matične ili čega već, neće ti oni ići prelemiti par kondića ili tako nešto. Naravno, to ne znači da će i taj 3rd party servis uspjeti...

5 godina
Sony PlayStation 5

Prije ce ti neki dobar elektronicar detektirati tocan kvar nego dva ovlastena servisa.

2 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Da. Nije mi se htio spojiti na wifi mrežu, te nisam mogao nikakav update više instalirati, makar se povezao i lan kablom, ništa nisam mogao..

PS5 nije pod garancijom.. Dakle vaš savjet je da tražim da mi ga vrate natrag?  Ne znam onda više kome bi ga i dao da ga pregleda.. nekako sve miriše da ću ipak morati uzeti novi. 

Rekli su da je otišla matična, ssd spominjali.. Zaboravio sam više što je još, ali tvrde da je neisplativ popravak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 18:50 (Šoki).

0 0 hvala 0
9 godina
Šoki kaže...

Da. Nije mi se htio spojiti na wifi mrežu, te nisam mogao nikakav update više instalirati, makar se povezao i lan kablom, ništa nisam mogao..

PS5 nije pod garancijom.. Dakle vaš savjet je da tražim da mi ga vrate natrag?  Ne znam onda više kome bi ga i dao da ga pregleda.. nekako sve miriše da ću ipak morati uzeti novi. 

Rekli su da je otišla matična, ssd spominjali.. Zaboravio sam više što je još, ali tvrde da je neisplativ popravak.

Koliko je star ps?

iako sony daje 1 godinu jamstva, ti prema zakonu imas pravo na 2godine jamstva (u trgovca)
te se bez problema mozes obratiti trgovcu. 

Trgovac ce ti to pokusati negirati, truditi se da je obmani, medutim pozovi se na ovo Jamstva za potrošače, zahtjevi za povrat i nadoknade - Your Europe i udrugu za zastitu potrosaca 

11 godina

Kupljen u 8.mjesecu 2021.

13 godina
Šoki kaže...

Kupljen u 8.mjesecu 2021.

Izašao si izvan svih okvira za ikakva tvornička jamstva ili EU prava. EU ti jamči do 24 mjeseca za "materijalne nedostatke" na koje bi se mogao pozvati da ti je isteklo 12 mjeseci tvorničkog jamstva. Napominjem da tih 24 mjeseca počinje teči od datuma kupnje a ne od završetka tvorničkog jamstva.

EDIT: sad čitam da od 1.1.2022. u EU se mora pružati 24 mjeseca pravog jamstva ali opet za tebe to ništa ne znači.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 21:15 (greysaint0).
9 godina
Šoki kaže...

Googlaj, ima dosta tih raznih servisa, samo napiši "servis konzola" ili "servis playstation". Vidim da neki nude dijagnostiku za 5€ i ako si blizu, to je jedino što možeš izgubiti.

Ovlašteni zaboravi, izašao si iz svih okvira jamstva, ne moraju ti ništa besplatno popraviti niti nuditi ikakav popust, to je sve njihova dobra volja. Sam odluči, mi ne možemo umjesto tebe razmišljati što je tebi osobno najpametnije.

10 godina
Lunar New Year Sale je na zapadu tek za Valentinovo te ocekujte popust na ps plus
Moj PC  
2 0 hvala 1
4 mjeseca

Pridružujem se pohvalama. 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
16 godina
I u EU dolazi tek za Valentinovo?

Ko bu to Izdržal, 31.1. mi ističe.
10 godina