meni sve igre s ps+ kataloga su lose jer su stare, ako sam htio odigrat nesto sam je vec kupio, meni vrijedi 0 osim za igranje online
dok gamepass od MS je dobar, jer nove igre dodu na njega i onda ih odigram. dovoljno da jedna takva igra dode u godinu dana i meni se gamepass isplatio jer sam ga uzeo po nizoj cijeni. duplo manje nego ps+ extra
Imam PS+ neprekidno puno godina, a i Xbox Game Pass Ultimate.
Xbox Game Pass Ultimate mi je puno bolji glede igara koje su u ponudi.
Pogotovo šta se Xbox Game Pass Ultimate može dobiti za znatno manje para od PS+.
Kak se može dobiti daleko jeftinije?
Kad smo kod toga, jel ima još koja zemlja osim Indije prek koje se isplati uzeti PS Plus? Vidim da indijci ne dobiju uvijek sve igre kao ostatak svijeta.
Osobno teško da godišnje odigram 204 dolara vrijednih igara. Ako me zanima nešto AAA čim izađe onda ciljam na fizičku kopiju, pa prodam dalje. Treba to uživati dok se još može. Na kraju, za 204 dolara možeš kupiti bar 3 ganc nove AAA igre (što osobno u 25 godina igranja nikad nisam napravio), da ih i ne preprodaješ dalje.
Puno mi je draži PS Plus Essential model gdje igru možeš igrati kad god hoćeš, zauvijek, bez brige da će ti izletiti idući tjedan, a imam toliko nakupljenih igara tamo da mi praktički ne treba ništa drugo. S godišnjom cijenom malo višom od jedne nove AAA igre to je i dalje daleko najbolji deal.
Mislim da smo već prošli zlatno doba isplativosti takvih usluga, baš kao i s video streaming servisima. Microsoft je sve karte stavio na GamePass očekujući daljnji rast, ali ove godine je rast usporio - vjerojatno zato i stavlljaju ipak CoD na uslugu day one (istovremeno dižući cijenu). Isto kao video streaming servisi koji nisu Netflix a koji su udarili u zid što se tiče broja pretplatnika , jedini način da se sve isplati je dizanje cijene usluge.
PS+ Extra 12 mjeseci na brazilskom PS Store košta 475,90 BRL (oko 79,50 eura)
PS+ Extra 12 mjeseci na japanskom PS Store košta 11700 JPY (oko 71,78 eura)
Ajem pa ovi japanci su čak malo jeftiniji od indijaca