Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.443.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
x360gamer kaže...

Pošto je kraj 2023., moj C1 je dobio dosta updata, kao i PS5.

Trenutno je panel kalibriran po ovom popularnom videu 

Dali se šta promijenilo? Koje su postavke sada najbolje? Čitam da je sada PS5 game console mode / auto mod kad C1 prepozna PS5 jednak ovom šta je lik u videu radio s prebacivanjem u PC mod (4:4:4)?

Dali da ostavim sve kako je u videu ili mogu promijeniti i primijeniti sve isto u PS5 modu?

Itko?

Također, vidim se puno ljudi u komentarima niti ne slažu s njegovim postavkama. A tu se Vincent spominjao kao top topova 

11 godina
protjeran
x360gamer kaže...

Itko?

Također, vidim se puno ljudi u komentarima niti ne slažu s njegovim postavkama. A tu se Vincent spominjao kao top topova 

otkrio si da mišljenje ljudi na internetu je samo to, mišljenje; Nipošto znanstveno utemeljena činjenica. Bez obzira radi li se o komentatorima ili ljudima koji pričaju u kameru, i dalje je samo mišljenje.

15 godina
Svjestan sam toga. Zato znam da ovdje ima ljudi koji se definitivno razumiju pa da kažu mišljenje i preporuku postavki.
15 godina
gnautix kaže...
Bome Dualsense Edge je top, jos da naucim igrati…

Po čemu je toliko dobar? Ja sam vidio da je za fps npr. koristan zato sto dobijes koju 0.0002 ms ako smanjis hod L2 i R2. I naravno dodatne tipke. Ali vrijedi li to 189 eura? Mislim, nije da nisam pozelio kupiti. Pogotovo sad dok je 189...

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2023 17:31 (Ezio).
11 godina
protjeran
Ezio kaže...
gnautix kaže...

Po čemu je toliko dobar? Ja sam vidio da je za fps npr. koristan zato sto dobijes koju 0.0002 ms ako smanjis hod L2 i R2. I naravno dodatne tipke. Ali vrijedi li to 189 eura? Mislim, nije da nisam pozelio kupiti. Pogotovo sad dok je 189...

košta više, dolazi u cool kutiji s otvorom za usb-c a youtuberi doslovce vrište na njega, to su ukratko 3 glavna razloga za kupovinu.

10 godina
dejo74 kaže...
BoomerCRO kaže...
dejo74 kaže...
12 mjeseci

Nije li 24mj ? Frend je mjenjao nakon godinu i pol zbog drifta i u Sancti mu odmah dali drugi....

ekupi i mikronis piše 12mj instar 24mj sancta domenica ne piše ništa pa to je takav čušpajz od pravila

Ja sam sanctu kontaktirao prije par mjeseci bas radi toga i rekli su da je garancija 24 mjeseca

3 godine
neaktivan
Ezio kaže...
gnautix kaže...

Obicni Dualsense mi nije nesto, a na PS4 sam koristio Nacon. Zato sam htio probati 'najbolji' (da, znam i za Scuf) i eto docekao po OK cijeni. Nije ni 190 nikako malo ali to vec ovisi o covjeku i kupovnoj moci.

11 godina
Stiže novi PS5 popust i novi bundle s CoD MWIII za samo 500€

PlayStation 5 i Call Of Duty: Modern Warfare III za samo 499,99€(3.767,17 kn)

https://www.sancta-domenica.hr/promotions/ps5_codmw3_komplet
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Sad ce nama kojima istice besplatni ps+ trebati i neki popusti za produljenje.

0 0 hvala 0
11 godina
Junior335 kaže...

Sad ce nama kojima istice besplatni ps+ trebati i neki popusti za produljenje.

Koji ce ti to k. Poskupio, ponuda igara nikakva. Odigrano sve sto valja... 

6 godina
Sony PlayStation 5

a najvise zbog online igranja, cod, bf, ufc. itd...

0 0 hvala 0
11 godina

Onda ok. Nemaš izbora.

14 godina
Sony PlayStation 5

Kada je u siječnju 2023. Euro uveden diljem Hrvatske, počeli smo s radovima u trgovini PlayStation Store koji su utjecali na plaćanje tvoje pretplate na uslugu PlayStation Plus.

Od siječnja 2023. bilo je nemoguće kupiti pretplatu na uslugu PlayStation Plus koristeći neke od naših inače prihvaćenih načina plaćanja – osim kodova vaučera za nadopunu novčanika.

Za vrijeme trajanja radova u trgovini PlayStation Store, dali smo ti besplatan pristup usluzi PlayStation Plus, a ova je poruka obavijest da će tvom besplatnom pristupu uskoro doći kraj.

Radovi u trgovini PlayStation Store završavaju, što znači da ćemo ti početi naplaćivati pretplatu na uslugu PlayStation Plus od sljedećeg datuma obnove plaćanja, nakon isteka tvog 30-dnevnog vaučera. Tvoja pretplata na uslugu PlayStation Plus nastavit će s planom članstva i intervalima naplate koji su ugovoreni prije nego što smo ti poklonili besplatan pristup.

Upravo dobio mail, meni završava 12og, store će raditi od 13og opet normalno. Kako oni to meni misle naplatiti onda? Mislim i onak nemam dodanu karticu pa ne mogu...

Moj PC  
0 1 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Pa ako ti je iskljucen auto subscription ni nece.

Ta opcija je po defaultu ukljuceno pa salju takve poruke automatizmom.

Ja je uvijek gasim i produzim pretplatu kad ja zelim

0 0 hvala 0
8 godina
Promster kaže...

Kada je u siječnju 2023. Euro uveden diljem Hrvatske, počeli smo s radovima u trgovini PlayStation Store koji su utjecali na plaćanje tvoje pretplate na uslugu PlayStation Plus.

Od siječnja 2023. bilo je nemoguće kupiti pretplatu na uslugu PlayStation Plus koristeći neke od naših inače prihvaćenih načina plaćanja – osim kodova vaučera za nadopunu novčanika.

Za vrijeme trajanja radova u trgovini PlayStation Store, dali smo ti besplatan pristup usluzi PlayStation Plus, a ova je poruka obavijest da će tvom besplatnom pristupu uskoro doći kraj.

Radovi u trgovini PlayStation Store završavaju, što znači da ćemo ti početi naplaćivati pretplatu na uslugu PlayStation Plus od sljedećeg datuma obnove plaćanja, nakon isteka tvog 30-dnevnog vaučera. Tvoja pretplata na uslugu PlayStation Plus nastavit će s planom članstva i intervalima naplate koji su ugovoreni prije nego što smo ti poklonili besplatan pristup.

Upravo dobio mail, meni završava 12og, store će raditi od 13og opet normalno. Kako oni to meni misle naplatiti onda? Mislim i onak nemam dodanu karticu pa ne mogu...

Isti mail san i ja dobija (ka i svi pretpostavljam), a nisu mi dali dana besplatnog pristupa. Uzea san lani na godinu dana i jos mi traje pretplata.

6 godina
Sony PlayStation 5

Meni je godisnja pretplata istekla u 4mj i od tada mi dzabe produzuju.

Do 13.11 kako sam dobio i mail

0 0 hvala 0
10 godina
Tututuru kaže...
Promster kaže...

Isti mail san i ja dobija (ka i svi pretpostavljam), a nisu mi dali dana besplatnog pristupa. Uzea san lani na godinu dana i jos mi traje pretplata.

Ista stvar i kod mene, pretplata mi vrijedi do 24.11, al kad sam isao pogledat pise mi iduca naplata 24.12 izgleda da sam i ja dobio 1 ,jesec gratis

11 godina
Sony PlayStation 5

Infomark čišćenje zaliha

https://infomark.hr/proizvodi/akcija/?mc_cid=12a73527cb&cn-reloaded=1

UFC 5 54.99 

ea fc24 44.99 

Armored Core 34.99 

Atlas Fallen 19.99 

AC Mirage 29.99 

Mortal Kombat 1 39.99 

The Crew Motorfest 39.99 

Nintendo Popusti 

Super Mario Wonder 39.99 € 

Zelda ToTK 39.99 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2023 19:28 (Gogy7).
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa zanima me koji je postupak stavljanja nove e-mail adrese? Do sad mi je bilo na curi (još od ps4) al bi ja ipak na svoj, da mi ne gleda koliko kupujem igara

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

Nintendo Popusti 

Super Mario Wonder 39.99 € 

Zelda ToTK 39.99 

LOL, upravo jučer ga na nintendo storeu kupio za 60€ ... silly me.

10 godina
Gale92 kaže...

Ekipa zanima me koji je postupak stavljanja nove e-mail adrese? Do sad mi je bilo na curi (još od ps4) al bi ja ipak na svoj, da mi ne gleda koliko kupujem igara

Prijavis se https://www.playstation.com/en-us/support/account/ ,  kliknes na profil , acc settings pa odes na security i tamo imas opciju za promijenit mail

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2023 22:36 (Marcek555).
11 godina
Hrvatski PS Store ce se ažurirati na Euro i nece biti dostupan od 13.11 u 18h do 14.11 u 6h.

No hocemo li vidjeti dvojne cijene ili samo euro? Mislim da je odredba o dvojnim cijenama na snazi do 1.1.2024 no mislim da ce prikazati samo euro.
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Izgleda da 'Deals' sekcija PS Storea nece raditi do zavrsetka prelaska na euro.

Osim sto skoro godinu dana nisu htjeli/mogli prebaciti store na euro odlucili su nas zadnjih  nekoliko tjedana prije nego to konacno nevoljko ucine, pocastiti samarom u vidu nedostatka akcija i popusta koje ostatak svijeta ima. Jer smo inace prebogati a imamo preniske cijene.

Bravo za Sony, tako se to radi.

1 0 hvala 0
11 godina
Black Friday Sale pocinje slijedeći petak (moje mišljenje).
Trenutni Sale je filler i nema bas neku ponudu. Mislim da su odabrali najbolji mogući datum za prelazak na euro, taman pred Black Friday i popust na ps plus.
14 godina
Gogy7 kaže...
Black Friday Sale pocinje slijedeći petak (moje mišljenje).
Trenutni Sale je filler i nema bas neku ponudu. Mislim da su odabrali najbolji mogući datum za prelazak na euro, taman pred Black Friday i popust na ps plus.

Najbolji mogući datum je bio 1.1.2023. kad su i sve druge kompanije koje posluju u RH prešle na euro. Ovo što Sony izvodi već skoro godinu dana je obična svinjarija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
protjeran

Gogy razumijem sto kazes, ali ovisi kako gledas.

Moglo bi se objektivno reci da su im vecina saleova filleri. Onda nam mogu i sve takve izbaciti cisto da ne gubimo vrijeme.

Sto se tice datuma prelaska ima smisla ako tako gledas - moglo je biti i gore. A najbolji datum bi po meni bio 1.1.2023. Onako kako su svi ostali napravili. Eventualno koji dan/tjedan kasnije da tranzicija bude glatka.

PS Plus...najiskrenije dolazim u napast da ga ne produljujem. Rijetko igram multiplay i online a s obzirom na konstantno srozavanje mjesecne ponude ps+ igara i bezobrazno poskupljenje dok istovremeno daju takoreci samo ono sto i nace ne mogu prodati skoro nikome. Ne vidim smisao vise...

Vrijeme je za glasanje novcanikom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2023 10:47 (Maat).
8 godina
Sony PlayStation 5

Ja ću uzeti Ps+ ali isključivo zbog online igranja. I to ću čekati popust jer nema šanse da dam punu cijenu. Od igara koje dolaze "besplatno" uz pretplatu nemam apsolutno nikakva očekivanja. 

2 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Kao prvo smatram bezobraznim uopce naplacivanje multiplay igranja mjesecnom pretplatom. Pogotovo sto nitko drugi to ne naplacuje a Sony jos uvijek ima redovne probleme s osnovnim funkcionalnostima kao sto je voice chat.

Naravno, nitko me 'ne tjera' da to placam. A opet u neku ruku je Sony to upakirao da me ipak tjera...

Kao drugo bilo bi lijepo da onda naprave poseban tier ps+ samo sa multiplay funkcionalnoscu pa da kosta koliko i vrijedi, bez toboze dobivenih igara koje ionako vecina ili ne treba i nece nikad igrati ili ih je davno kupila.

Pa onda jos jedan tier eventualno za cloud save...i da te usluge budu dotjerane i da rade besprijekorno.

A tek nakon toga da krecu tierovi sa losim i dobrim igrama. Jos kad bi se moglo pojedine funkcionalnosti odvojeno selektirati neovisno o tieru i prema zbroju definirati pretplatu...

Wishful thinking...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2023 10:54 (Maat).
14 godina
Sony PlayStation 5

Možda uzmem PS+ Extra godišnju, ako bude 50% off, nekih 65€. Kakvi su bili popusti na PS+ predhodnih godina za BF?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2023 11:19 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moje mišljenje je da ce ps plus popust biti jednak povecanju cijene tj 33%.
Tako da bi na popustu placali predhodnu punu cijenu.
Iskreno se nadam 50% popustu ali to je uvijek bilo rezervirano za nove korisnike.
Prošle godine je bio 25% off.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2023 11:44 (Gogy7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice