Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.814
|
čitano: 5.648.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5

Puno jasnije. Mogu li ostaviti svoj mail, obrisati child acc i stvoriti novi adult sa njegovim iskorisenim mailom? To mi izgleda najjednostavnije.

16 godina
Zagizag kaže...

Puno jasnije. Mogu li ostaviti svoj mail, obrisati child acc i stvoriti novi adult sa njegovim iskorisenim mailom? To mi izgleda najjednostavnije.

Ne znam točno, mislim da ne možeš iskoristiti ponovo isti mail.

Ne znam niti da li postoji brisanje accounta.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Nakon High on Life izgleda da i Somerville stize na PlayStation.
Somerville dolazi od kreatora Igri Limbo i Inside
Moj PC  
5 0 hvala 0
21 mjesec
Zagizag kaže...

Ak ti nekaj izgleda najjednostavnije možeš odma računat da će kod korporacija to bit najkompliciranije ili nemoguće

Za obrisat account moraš se javit korisničkoj službi, tu ti je broj https://www.playstation.com/en-hr/support/contact-us/?category=Acc&subCategory=oid

Najbolje ti njih pitat jel možeš koristit isti mail poslije za novi account jer neznam dal se itko s tim zafrkavo, svi samo naprave novi mail i account

10 godina

Ostavit ću taj child na miru i otvoriti za njega novi mail i adult račun i dodati ga kod sebe.

Child se redovno kolko shvaćam ni ne može obrisati.

14 godina
Sony PlayStation 5

Kako je najavljena Spider-man 2 verzija konzole (s citacem diskova), a igra izlazi u listopadu, pretpostavljam da spekulirana konzola s vanjskim citacem nece izaci skoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gregor kaže...

Kako je najavljena Spider-man 2 verzija konzole (s citacem diskova), a igra izlazi u listopadu, pretpostavljam da spekulirana konzola s vanjskim citacem nece izaci skoro.

Pa moraju rasprodat stare verzije i ovo je jedan od nacina da to naprave brze.

10 godina
Sea of Stars comes to PlayStation Plus Game Catalog on launch day Aug 29.

Play the new demo today: play.st/44A9fvU
Moj PC  
5 0 hvala 5
10 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...

Naravno, imali su novu franšizu koja je odlično prihvaćena i van toga bila osvježenje u njihovoj ponudi, ali zašto se truditi kad će mase tak kupovati kakav god AC isprdak izbace uz minimalno truda.

16 godina
Sony PlayStation 5

Nekak mi se čini da Ubisoft propada.

Volio sam ih, ali godinama apsolutno ništa relevantno nisu izbacili (baš od Fenixa), samo odgađaju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.7.2023 20:27 (Bitanga).
Moj PC  
4 1 hvala 0
10 godina
Moj PC  
5 0 hvala 5
21 mjesec
Gogy7 kaže...

To je 8 kn previše

10 godina
PS Plus igre za Kolovoz su Dreams, Death's Door i PGA Tour 2K23
Moj PC  
6 0 hvala 3
12 godina
Gogy7 kaže...
PS Plus igre za Kolovoz su Dreams, Death's Door i PGA Tour 2K23

Odlicno,Dreams nisam nikad kupio...zaboravio skroz na to.

10 godina
Evo cijena za SpiderMan 2 PS5 Bundle

-PS5 console pack - Marvel's Spider-Man 2 Limited edition: 659.99 euros
-DualSense wireless controller - Marvel's Spider-Man 2 Limited edition: 79.99 euros
-Fronts for PS5 console (Standard or Digital) - Marvel's Spider-Man 2 Limited edition: 64.99 euros
Moj PC  
5 0 hvala 5
14 godina

Za kontroler ok cijena ali za covere malo skupo,ne znam al mislim da je baš skupo za dva komada plastike

13 godina
Sony PlayStation 5

došao rift apart  na pc. kako to dobro izgleda, čudo. igrao sam prvi dio na ps4, al ovaj je level više. igram sa ds4 i super je, naručio sam si dual sense na akciji bio 50 eura pa da i to isprobam. al ovo je stvarno spektakl 

5 0 hvala 0
14 godina

Dobra igra igra sam je na Ps5 tako da znam,ne vridi punih 60 eura na pc-u,nađi je digod jeftinije igra kida ;)

10 godina
Prodano je 40 milijuna primjeraka ps5 konzole 😲
Moj PC  
10 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

Samo? To samo ovaj mjesec ili od 2020?

XBOX: RENZOR GT 01
12 godina

Znaci 10 milijuna u samo zadnjih godinu dana?

13 godina
Taman goran022 spomenuo ps4 i ps5 kontrolere za igranje na PC pa me zanima da li tko zna kako isključiti vibraciju na ps5 kontroleru kad ga spojim kablom na PC?
Igram Forza Horizon 3 i baš mi je iritantno jaka vibracija, a u igri (nisam našao) nema opcije za isključiti.
Probao i NFS most wanted i ni tamo nisam vidio opciju za isključiti vibraciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

skines program ds4 windows, napravis profil uđeš u edit izabereš taskbar other, imaš rumble mode i staviš disabled. možeš čak i postotak vibracije namjestit

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2023 18:11 (goran022).

5 0 hvala 3
14 godina
x18x05x kaže...
Gogy7 kaže...

Kako misliš samo? 40 milijuna konzola u 2 i pol godine otkad je izašla konzola je stvarno dosta ako si upućen u brojke prodanih konzola kroz povijest općenito.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Goran022, hvala ti puno. Spasio si me te silne vibracije:) Svako dobro.
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
Gogy7 kaže...

Kako misliš samo? 40 milijuna konzola u 2 i pol godine otkad je izašla konzola je stvarno dosta ako si upućen u brojke prodanih konzola kroz povijest općenito.

Ja sam mislio da je ta brojka preko 100mil. 

XBOX: RENZOR GT 01
10 godina
I 40 je puno kad pogledas da konzola nije bila dostupna u trgovinama skoro 2 godine
16 godina
Sony PlayStation 5

Meni se isto to čini kao smiješno mala brojka. Očito nema tolko konzolnih gamera koliko se misli da ima.

Ajfoni se u mjesec/dva prodaju u tolikim količinama, a duplo su skuplji.

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Meni se isto to čini kao smiješno mala brojka. Očito nema tolko konzolnih gamera koliko se misli da ima.

Ajfoni se u mjesec/dva prodaju u tolikim količinama, a duplo su skuplji.

Ps5 ne mozes izvadit iz dzepa i stavit na stol u bircu.

Koliko se proda Nokie mjesecno?....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice