Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.025
|
čitano: 6.417.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gogy7 kaže...
PS+ Extra and Premium Game Catalog

- Deathloop
- AC Origins
- Watch Dogs 2
- Dragon Ball Xenoverse 2
- Spiritfarer: Farewell Edition
- Chicory
- Monster Energy Supercross
- Alex Kidd in Miracle World
- Rabbids Invasion
- Rayman Legends
- Scott Pilgrim

New PS+ Premium Classics coming as well

- Syphon Filter 2 (PS1)
- The Sly Collection (PS3)
- Sly Cooper: Thieves in Time (PS3)
- Bentley’s Hackpack (PS3)
- Toy Story 3 (PSP)
- Kingdom of Paradise (PSP)

Ovi masakriraju gamepass.

17 godina
MEGATAMA kaže...

Da, ima dosta dobrih stvari za nove playere.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Da, ima dosta dobrih stvari za nove playere.

Dobar omjer novijih AAA igara i napokon dodaju stare klasike,indijanci su mi jednako nevazni ovdje i na passu.

Jos jednom apsolutne preporuka za Tony Hawk da ga barem probate,vec sam pisao da sam igru kupio za PC kad je izasla ali sad ju vise igram na Ps5 jer je sennse dobro implementiran pa se bolje osjeti podloga,skokovi,trikovi itd.

I nije na odmet 120fps mode koji je tu genijalan,kud izgleda dobro input lag je nevjerovatno nizak(oko 4.5ms) a to je ovdje dobrodoslo radi inputa kontrola.

Fantasticno fluidan osjecaj igrivosti

17 godina
MEGATAMA kaže...
Gogy7 kaže...

- Deathloop
- AC Origins
- Watch Dogs 2
- Chicory
- Rabbids Invasion
- Rayman Legends
- Scott Pilgrim

- Syphon Filter 2 (PS1)
- Toy Story 3 (PSP)

S čime? watch dogs,origins i tipa rayman su jako jako stare igre koje se prodaju za kikiriki. A deathloop ili voliš ili mrziš. Ali više je ovih drugih. Ponuda je užas.

12 godina
amd freak kaže...
MEGATAMA kaže...
Gogy7 kaže...

- Deathloop
- AC Origins
- Watch Dogs 2
- Chicory
- Rabbids Invasion
- Rayman Legends
- Scott Pilgrim

- Syphon Filter 2 (PS1)
- Toy Story 3 (PSP)

S čime? watch dogs,origins i tipa rayman su jako jako stare igre koje se prodaju za kikiriki. A deathloop ili voliš ili mrziš. Ali više je ovih drugih. Ponuda je užas.

Ja imam sve navedene igre,kupio sam ih prije i svaka od njih je barem ok ako ne dobra i vjerujem da ima dosta gamera koji ce pozeljet skinut Tony Hawk,AC Valhallu,Deathloop itd itd a tu nisam ni spomenuo klasike.

Sa druge strane na passu sam u zadnjih godinu dana skinuo mozda 5 igara...iako mislim da nisam toliko.

Jednostavno pass zatrpavaju indie sranjima,ekskluziva vise nema od Haloa i Forze Horizona a AAA multiplatform naslovi su takodjer rijetkost.

Ja svako malo pogledam sta su dodali za XsX i PC i jednostavno nema nista....

Sony je tek krenuo i vec imaju bolju ponudu igara,ako maknemo indijance pass ostaje uzasno prazan a placam ga mjesecno 13-15eu tako nesto....za nista,jedino da mogu igrat online ako pozelim partiju Haloa.

15 godina
amd freak kaže...
MEGATAMA kaže...
Gogy7 kaže...

- Deathloop
- AC Origins
- Watch Dogs 2
- Chicory
- Rabbids Invasion
- Rayman Legends
- Scott Pilgrim

- Syphon Filter 2 (PS1)
- Toy Story 3 (PSP)

Slažem se, očaj ponuda.  

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
17 godina
Sony PlayStation 5

Očaj i užas?!

Pa poprilično ogroman broj top igara ima u Extra pretplati.

Za nekog tko je kupio tek konzolu uz PS+ Collection i PS Extra ima šta za igrati sljedećih 3-4 godine za cijenu skoro pa jedne igre godišnje.

Što bi vi htjeli?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

slazem se

gamepass i ps+ su super za nove igrace sta nemaju nista kupljenih igara

za nas nas ostale koji kupujemo odmah ili na snizenju nije neka ponuda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Odmorite zivce malo, naucite neki novi skill nesto, cekajte da izade Ragnarok i bok...

0 0 hvala 0
17 godina
Gemmy kaže...

slazem se

gamepass i ps+ su super za nove igrace sta nemaju nista kupljenih igara

za nas nas ostale koji kupujemo odmah ili na snizenju nije neka ponuda

Nije, normalno, kad smo to sve odigrali davnih dana.

A u međuvremenu kupili i novi Horizon, GT7, Elden Ring i sve bitno što je izašlo u međuvremenu.

Valjda bi i to sve odmah trebalo biti u Extra 

9 godina
Nacelno se slazem, no yebem mu, pa ima toliko dobrih starijih igara koje (pretpostavljam) nemaju bas neku prodaju vise (ako imaju i ikakvu), pa sto ne daju ljudima...

Evo npr neke koje meni padaju na pamet - order1886, re:revelations, ili nesto od starijih resija, neki remaster prastarih igara, ma nesta...

Drugi supak problem je sto micu igre.... Znaci, placat ces im preskupu pretplatu, a mozda ces nesto poceti igrati i neces zavrsiti. Koliko ima da su uveli extra tier, vec micu rdr2.....

Znaci, igru koju komotno igras mjesecima, posebice ako nemas vremena igrati svaki dan..... I, zapoce si, dosao do negdje, oni ce je maknuti.... Samo supacki pokusaj da prodaju jos koju kopiju da bi mogao nastaviti igrati.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Damir22 kaže...
Nacelno se slazem, no yebem mu, pa ima toliko dobrih starijih igara koje (pretpostavljam) nemaju bas neku prodaju vise (ako imaju i ikakvu), pa sto ne daju ljudima...

Evo npr neke koje meni padaju na pamet - order1886, re:revelations, ili nesto od starijih resija, neki remaster prastarih igara, ma nesta...

Drugi supak problem je sto micu igre.... Znaci, placat ces im preskupu pretplatu, a mozda ces nesto poceti igrati i neces zavrsiti. Koliko ima da su uveli extra tier, vec micu rdr2.....

Znaci, igru koju komotno igras mjesecima, posebice ako nemas vremena igrati svaki dan..... I, zapoce si, dosao do negdje, oni ce je maknuti.... Samo supacki pokusaj da prodaju jos koju kopiju da bi mogao nastaviti igrati.....

Igre odlaze i s Gamepassa, redovito svaki mjesec, pa svejedno svi pjevaju ode i himne kako je Gamepass najbolja stvar koja se dogodila gamingu.

Nikad neće niti mogu biti svi zadovoljni, ali Extra je u par mjeseci stvarno imao odličnu ponudu. Da, dosta sam tih igara odigrao, ali sam i našao nekoliko bisera koje inače ne bih kupio i igrao. 

Sve je to subjektivno. Evo za ove koje si ti spomenuo (Order 1886, Revelations ili bilo koji Resident Evil), da su ih stavili u ponudu ja bih rekao da je bezvezan mjesec.  

Npr. prošli mjesec je meni uglavnom bio bez veze jer su natrpali pola serijala Yakuze, a za Yakuzu me briga kao za lanjski snijeg. Čisto iz znatiželje instalirao sam onaj prvi po redu i majko moja, očekivano japansko smeće nad smećem... U dva sata igre sat i 45 minuta su valjda cut scene, svaki razgovor s nekim ima drugačiji dizajn, pa tipična japanska sranja u game dizajnu i gameplayu, sve nešto šljašti, lete brojke, pizde materine, kao da sam u casinu... u-ž-a-s. Ali jesam li rekao zbog toga da je Extra sranje? Nisam. Jer već sad imam backlog, a dok ga se riješim u narednim će mjesecima doći još toga.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
9 godina
Ne kazem ja da je sranje, vec samo da ima toliko igara koje mogu ponuditi, naravno, nesto uvijek nece biti po necijem ukusu....

Upravo to, cemu micanje igara tako brzo... Ok, da maknu neku igru koju odigras za par sati, ima nekog smisla,.ali micati igru poput rdr2....

Pecanje na kolicinu i nije neka sreca dugorocno, konstantna ponuda treba imati i odredjeni broj jakih naslova.....

A racunati na backlog na plusu je kako vidimo jako nepouzdano, jer nikad neznas kad ce se netko sjetiti maknuti igru. Racunas samo na ono sto kupis.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2022 8:49 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Damir22 kaže...
Ne kazem ja da je sranje, vec samo da ima toliko igara koje mogu ponuditi, naravno, nesto uvijek nece biti po necijem ukusu....

Upravo to, cemu micanje igara tako brzo... Ok, da maknu neku igru koju odigras za par sati, ima nekog smisla,.ali micati igru poput rdr2....

Pecanje na kolicinu i nije neka sreca dugorocno, konstantna ponuda treba imati i odredjeni broj jakih naslova.....

A racunati na backlog na plusu je kako vidimo jako nepouzdano, jer nikad neznas kad ce se netko sjetiti maknuti igru. Racunas samo na ono sto kupis.....

RDR2 je poseban slucaj,ako se dobro sjecam njega su sa gamepassa maknuli brze od ijedne druge igre ali to mi je bilo nebitno jer sam kupio fizicku za xbox one x.

17 godina
Damn

Prvi dio tj jakuza 0 ima super i po meni najbolju pricu. I da ima oko 8h cutscenova sto je po meni + a ne -

Po meni je gameplay najgora stvar kod igre. U zadnjoj jakuzi mi je izvrsna.

Ali taj tip igre nije za svakog
17 godina
Sony PlayStation 5

Ja tek sad nakon Horizona igram Days Gone, a dobio sam ga još prije 2 godine u sklopu PS+ Collectiona.

Stalno sam ju izbjegavao, ali sad mi se baš sviđa.

A ovim tempom igrat ću ga bar mjesec dana ako ne i više.

Svakako je nezgodno ako si isplanirao igrati neku igru za mjesec dva, a u međuvremenu ju maknu, ali šta ćeš.

Neke top igre očito dolaze samo privremeno, koliko vidim GTA V uopće nije u Extra paketu tako da je ta kratkoročna pojava RDR2 ustvari najvjerojatnije Rockstarova odluka, tj. toliko im je Sony platio.

Ima hrpa starih igara koje nisu u Extra, neke vjerojatno nikad ni ne budu. Naravno, sve je to individualno tko što voli. Uvijek si svatko može kupit samo igru koju želi igrati, čekati akciju, igrati backlog...

Izbor je ono što ja uvijek zagovaram pa kome kako paše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2022 10:28 (Bitanga).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Ja tek sad nakon Horizona igram Days Gone, a dobio sam ga još prije 2 godine u sklopu PS+ Collectiona.

Stalno sam ju izbjegavao, ali sad mi se baš sviđa.

A ovim tempom igrat ću ga bar mjesec dana ako ne i više.

Svakako je nezgodno ako si isplanirao igrati neku igru za mjesec dva, a u međuvremenu ju maknu, ali šta ćeš.

Neke top igre očito dolaze samo privremeno, koliko vidim GTA V uopće nije u Extra paketu tako da je ta kratkoročna pojava RDR2 ustvari najvjerojatnije Rockstarova odluka, tj. toliko im je Sony platio.

Ima hrpa starih igara koje nisu u Extra, neke vjerojatno nikad ni ne budu. Naravno, sve je to individualno tko što voli. Uvijek si svatko može kupit samo igru koju želi igrati, čekati akciju, igrati backlog...

Izbor je ono što ja uvijek zagovaram pa kome kako paše.

Days Gone mi je najbolja Sony ekskluziva cjele Ps4 generacije i kad se saznalo da je Sony otkazao izradu nastavka i da je lik odgovoran za izradu igre napustio Sony radi toga......tu sam vec vidio da se njihov fokus na igrace lagano okrece na profit.

17 godina
Ti kao da si otkrio ameriku. Naravno da je sve u profitu.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
12 godina
Q-Tip kaže...
Damir22 kaže...

Igre odlaze i s Gamepassa, redovito svaki mjesec, pa svejedno svi pjevaju ode i himne kako je Gamepass najbolja stvar koja se dogodila gamingu.

Nikad neće niti mogu biti svi zadovoljni, ali Extra je u par mjeseci stvarno imao odličnu ponudu. Da, dosta sam tih igara odigrao, ali sam i našao nekoliko bisera koje inače ne bih kupio i igrao. 

Sve je to subjektivno. Evo za ove koje si ti spomenuo (Order 1886, Revelations ili bilo koji Resident Evil), da su ih stavili u ponudu ja bih rekao da je bezvezan mjesec.  

Npr. prošli mjesec je meni uglavnom bio bez veze jer su natrpali pola serijala Yakuze, a za Yakuzu me briga kao za lanjski snijeg. Čisto iz znatiželje instalirao sam onaj prvi po redu i majko moja, očekivano japansko smeće nad smećem... U dva sata igre sat i 45 minuta su valjda cut scene, svaki razgovor s nekim ima drugačiji dizajn, pa tipična japanska sranja u game dizajnu i gameplayu, sve nešto šljašti, lete brojke, pizde materine, kao da sam u casinu... u-ž-a-s. Ali jesam li rekao zbog toga da je Extra sranje? Nisam. Jer već sad imam backlog, a dok ga se riješim u narednim će mjesecima doći još toga.

Vecinom ti hvale gamepass oni koji ne kupuju ili rijetko kupuju igre a uzeli su gamepass unazad par mjeseci ili nedavno pa misle...wow,brzo ce se taj dojam rasplinut.

Ne kazem da ce PS+ u ovoj novoj varijanti bit bolji konstantno ali trenutno daju vise a sta ce buducnost donjet vidjet cemo.

I ovaj kao plus da na gamepass MSove ekskluzive dolaze day one....da dvije igre godisnje....promjenit ce se to kroz par godina kada se Bethesda i ostale akvizicije zakoturaju ali sada je situacija takva kakva je i ta situacija je godinama.

17 godina
MEGATAMA kaže...

Days Gone mi je najbolja Sony ekskluziva cjele Ps4 generacije i kad se saznalo da je Sony otkazao izradu nastavka i da je lik odgovoran za izradu igre napustio Sony radi toga......tu sam vec vidio da se njihov fokus na igrace lagano okrece na profit.

Bez brige, radili su oni za profit i puno prije toga. To je poanta svake kompanije.

14 godina
Days Gone 2 je otkazan jer je prva igra srednja žalost. Ne znam nikoga da je prolio suzu nakon objave o otkazivanju.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2022 10:51 (Hexfire).
Moj PC  
1 23 hvala 1
12 godina
Hexfire kaže...
Days Gone 2 je otkazan jer je prva igra srednja žalost. Ne znam nikoga da je prolio suzu nakon objave o otkazivanju.

Puno toga ti neznas.

IGN

Days Gone 2 Petition Crosses 1.6 Million Signatures and PlayStation Should Really Approve the Sequel

17 godina
A kad glavni lik izgleda kao douchebag steve jednostavno nisam je mogao probaviti.

0 3 hvala 0
14 godina
O jaka stvar, peticija na Internetu. Čak sam i ja glasao iz zajebancije.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Days gone sam probao prije koji dan i svidio mi se. Odlična atmosfera koja jako podsjeca na tlou, grafika za ps4 generaciju čisto ok...stabilnih 60 fps-a.

Pa čak je i malo izazovna, barem na početku, jer municije nema na bacanje.

Možda nije najbolja igra generacije, ali bome ima i puno gorih i dosadnijih.

12 godina
amd freak kaže...
Hexfire kaže...

Days gone sam probao prije koji dan i svidio mi se. Odlična atmosfera koja jako podsjeca na tlou, grafika za ps4 generaciju čisto ok...stabilnih 60 fps-a.

Pa čak je i malo izazovna, barem na početku, jer municije nema na bacanje.

Možda nije najbolja igra generacije, ali bome ima i puno gorih i dosadnijih.

Kad zavrsis igru napisi dojam,ako ti se svidjela u startu kasnije je sve bolja i bolja.

17 godina
MEGATAMA kaže...

Kad zavrsis igru napisi dojam,ako ti se svidjela u startu kasnije je sve bolja i bolja.

Meni vožnja motora bolja nego u većini drugih igara.

I stealth nije loš.

Za sad mi je dobra i atmosfera u igri, poslije robota iz Horizona ovo je druga krajnost :-)

9 godina
Opalih td i ja.... ;)

Naravno da igra nije najbolje orgazmicko iskustvo u svemiru, ali....

Tko uziva u njoj zna zasto je tako, tko ne.... A cuj, nismo svi isti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Opalih td i ja.... ;)

Čekamo još ursusa da mu zapečati sudbinu :-)

11 godina
Days gone nastavak je otkazan zbog produkcijskog tima. Igra je mogla završiti kao cyberpunk, htjeli su svasta s igrom, i hrana i pice, ne samo benzin za motor, htjeli su ralicu naprijed na motoru da baca auta uokolo. Zagrizli su prevelik kolac kao i cyberpunk, htjeli odgadati igru godinama. Sony je to sve srezao i mjenjao upravu, to je uzrokovalo neslaganja u bend studiu i zato nema nastavka. Days gone nije ni pol igre koja je trebala biti jer nisu znali kako ju napraviti. Bio je neki interview s producentom. Igra je bila ok ali bend studio je kriv sto nema nastavka. Bilo je to nesto interno.
Moj PC  
2 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice