Sve je to jeftino kad uzmem u obzir da sam pljunuo 11k za iphone.
Kad si razmislim šta sam sve mogao upgradeat za te novce.
Ma čovjek treba ponekad kupit što ga veseli, a ne provest cijeli život štedeći za penziju.
Ima istine :D
Za cijenu 11 rtx 3090 se može kupiti toyota corolla hybrid. To sto se događa s PC om je ludost.
Ma nije, tipkovnicu sam platio 1200kn, a miš 540kn.
Ima i jeftinijih dobrih gamerskih tipkovnica i miševa, no ja imam dvije G815, i dvije G910. :-) E, te 4 tipkovnice su već kao PS5 :-)
A meni ne treba corolla hybrid, meni treba dobra grafička kartica :-) To je i prednost kad živiš u manjem gradiću i auto ti skoro ne treba.
A i ne moraš kupit novu grafičku, kao što većina ljudi ne kupuje ni novi auto. Ludost je da auto s pristojnom opremom košta 200k kn samo u startu + još hrpa godišnjih troškova.
Sve ovisi na što tko brije, nekom ne treba ni više od mobitela jer igra samo candy crush sagu i clash royale.
A kad PC nije samo za igranje. Zato su nažalost grafičke i skupe. Zamisli kad bi dobili i kolko koštale PS5 da se mogu koristit za mineanje (što mi je pravo čudo da netko nije već napravio - možda nije toliko cost-effective kao neke druge metode pa se nitko nije posvetio tome).
Ja samo govorim da je suludo reći da je PS5 pre skup i da su ljudima ovi bundlovi pre skupi. Ništa više od toga.
Ma mislim gle pjeka možda nije skupa nama koji radimo vjerujem većina ovdje poput mene u IT
sekotru sa finim plaćama, ali ima ljudi koji ne rade ali žele i ne mogu si priuštiti neke luksuze u životu
pa bi htjeli barem konzolu za igranje uz solidan tv od 2-3k kn i ništa više im ne treba.
I onda dođu kojekakvi lešinari i cijenu od 3000-3850 navuku do 6500kn kao što je jedan
forumaš rekao daj mi plejku kako je najavljena, a meni prepusti da biram sam igre i po cijeni
koja mi paše. Facebook mi izbaci pop up reklamu ps5 i novi ratchet u nekoj trgovini 6550kn
pa tko je tu lud i onda kao npr u mom slučaju plejka radi 3h i krepa za takvu svotu novaca.
To je bezobrazno i bezobrazno je tretirati sve ljude kao da ne znaju di će sa novcima
ponudi tko želi bundle neka uzme bundle tko ne želi neka uzme golu konzolu.