Kad netko tko ulozi tolko vremena u asscreed prica kak GOW nije tolko dobra igra, onda ju defitnitvno moram cim prije odigrat :D
Sjecam se prije kad sam probao igrat neki Assasin... prvih 45min mi neka zenska neke gluposti brblja i ne zna stat, a gameplay jos nisam okusio... dal to traje jos dulje ne znam dalje od toga nisam mogao :P
Ma ja ne mislim da je AC najbolja igra koju sam igrao. Uhvatili ste se toga jer to spominjem pošto sam u zadnjih pol godine jedino nju odigrao (Warzone s ekipom mi oduzima svo drugo vrijeme
) Jednostavno mi je dovoljno dobra i nova je, i sa svojim ograničenim vremenom i s obzirom da igram takve igre po 2-3 mjeseca (120h ima za completeati) onda niti ne stignem igrati previše drugih igara. Fenyx je puno bolji pogotovo zato što je bezočna kopija Zelde BOTW i stoput zabavniji sa odličnim puzzleovima. Kad to odigram idem na Ghost of Tsushimu i Days Gone, a onda možda i Spiderman dođe na red ako ne izađe ništa bolje u međuvremenu ili nešto od PS+ igara. Klinca sam gledao kako igra Personu 5 i nije mi to baš moj ćeif, a on je isto guštao danima.
Općenito mi je glupo dijeliti atribute što je meni osobno "najbolja igra". Po čemu najbolja? Koliko igara si igrao? I to treba znati, što si sve odigrao. Niti jedna igra nije po svemu najbolja. Kako se odlučiš za tako nešto? Emocije? Kvaliteta naracije? Što to uopće znači? Grafika, a igra se na HD TVima u 30 FPSa? Dal je najbolja igra ona koju si skupo platio i igrao malo, ili ona koja je besplatna i igraš ju godinama. Tisuće parametara ima za ocjenjivanje.
Možemo pričati o dragim igrama, najdražim igrama, možeš ih imati i više, ali top igra generacije - to je čisto sranje.
Ono, meni je top igra na tabletu Hotel Blast, igram ju već godinu i pol svaki put na WCu, imam više game played nego sve Ubisoft igre zajedno :-)

Children Shouldnt Play with Dead Things
Šta niste nikad čuli za onu "o ukusima se ne raspravlja"? God of War je odlična igra, AC serijal je isto odličan (nekom odgovara više, nekom manje). Nema smisla uzdizat jedno ili drugo jer su mišljenja uvijek različita