Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.998
|
čitano: 6.387.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Kakvi su ovi jeftini punjači na aliexpresu ? https://bit.ly/2L2dTim

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2020 8:50 (morbida).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
miikaa77 kaže...

Ne znam sta da radim s ovim dzojstikom. S vremena na vrijeme pomahnita i vecinom u lijevu stranu krene prebacivat 100 na sat bez da ista pritiscem.

Imam isti problem i definitivno je neispravan ali imam drugi pa mi se neda slati na SD. Došao je sa konzolom 1tb pes ili cod. 

4 godine
neaktivan

Ja sam svoj ps4 imo 3 godine u tom periodu sam samo promjenio jedan DS4 i nista drugo konzola je vrtila sve nove naslove bez problema i nikad problema s njom.

14 godina
Gogy7 kaže...
Nesto si pobrkao. Charger dolazi s adapterom koji ide u zid, ne spajas charger u konzolu.

fala,,,, onda charger stavim pored PSa heheheh

16 godina
Nebi ja nikako. Ne usplati se da cheapo punjac kroz nekoliko punjenja uništi bateriju na dualsensu ili nešto gore...
4 godine
protjeran
Kako me zaljuljalo maloprije...istog trena sam skočio iz kreveta pred plejku i tv da ne poginu 😄

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Han kaže...
livas kaže...
ja mislim da bi bilo pametno da se pričeka revizija hardvera i da se ne kupuje prije nego sony ne izbaci ver 2.0 osim ako želite biti beta tester za 500 evriča😅

Sjajno! Ajmo nikad ništa ne kupovati prvi dan nego čekati silne revizije koje će dolaziti... nije mi baš jasna ta ideja izbjegavanja kupovanja nečega na release day.

Meni je super jasna. Nemamo svi isti logički sklop.

Sadašnji kupci su beta testeri, u svim pogledima hardware + software. 

Historia est magistra vitae

4 godine
neaktivan
mzopg kaže...
Han kaže...
livas kaže...
ja mislim da bi bilo pametno da se pričeka revizija hardvera i da se ne kupuje prije nego sony ne izbaci ver 2.0 osim ako želite biti beta tester za 500 evriča😅

Sjajno! Ajmo nikad ništa ne kupovati prvi dan nego čekati silne revizije koje će dolaziti... nije mi baš jasna ta ideja izbjegavanja kupovanja nečega na release day.

Meni je super jasna. Nemamo svi isti logički sklop.

Sadašnji kupci su beta testeri, u svim pogledima hardware + software. 

Historia est magistra vitae

I sta sad? Mi uzivamo u uredjajima dok ti zbog straha kupovine cekas neke nove revizije koje opet mogu imati iste ili cak neke nove probleme. Ako se sta desi ima garancija, a opet i kad izadje neki novi model pa lahko se trenutni proda i uz doplatu uzme noviji.

14 godina
neaktivan
gamex1423 kaže...

I sta sad? Mi uzivamo u uredjajima dok ti zbog straha kupovine cekas neke nove revizije koje opet mogu imati iste ili cak neke nove probleme. Ako se sta desi ima garancija, a opet i kad izadje neki novi model pa lahko se trenutni proda i uz doplatu uzme noviji.

Pa ništa, vi kidate živce tjednima da li će vam stići konzola ili ne, pa da li će sve valjati ili ne, pa što ćete igrati kad odigrate te 2-3 igre... dok ja igram PS4 Pro ono što još nisam odigrao i za godinu dana uzmem u miru PS5 zadnju reviziju i imam što igrati.

Uopće me ne pere da moram isti tren imati najnovije. Razumijem ljude koji drugačije razmišljaju.

Vidjeli smo već sa PS4 koja je razlika između prve verzije i zadnje.

I nema tu nikakvog straha, jednostavno smatram da je pametnije kupovati kasnije, a ne te prve verzije iz puno razloga, jedan od njih je što mi je gadljivo to moljakanje, čekanje, plaćanje mjesecima unaprijed i slično. Odem u trgovinu uzmem i platim.

15 godina
Sony PlayStation 5

Vas par ste jedno 400 puta u ovoj temi dali do znanja kako su svi drugi budale a vi junaci što još igrate na PS4. A svašta. Shvatili smo, čekate novu reviziju. Pa kad dođe nova revizija onda se čeka PS6 koji će za istu cijenu biti još jači. Pa onda čekamo PS6 reviziju. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
12 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Nevjerojatno da netko misli smo Beta testeri, Sony desetljećima prozvodi Hardware, ps5 je godinama u razvoju i sada dodje ovak neki koji sve bolje zna i brije nes o Beta testerima, naravno da postoji mogućnost da konzola prdne, ta mogućnost postoji kod svega. Nemoj ići ni van, možda pokupiš neku bolest, ko zna. 

5 1 hvala 1
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ma to su suplje price za djecu, tako opravdavaju svoje cekanje i valjda im bude lakse kad to sve napisu ovdje 

Ja u svom PS5 uzivam od 19.11 i nista ne bih bolje prosao da sam cekao koliko god. Cekao sam u ranijim generacijama pa nista time nisam postigao, opet te mogu potrefiti neki problemi i komplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2020 17:21 (gamex1423).

0 0 hvala 0
17 godina
mzopg kaže...
gamex1423 kaže...

Pa ništa, vi kidate živce tjednima da li će vam stići konzola ili ne, pa da li će sve valjati ili ne, pa što ćete igrati kad odigrate te 2-3 igre... dok ja igram PS4 Pro ono što još nisam odigrao i za godinu dana uzmem u miru PS5 zadnju reviziju i imam što igrati.

Uopće me ne pere da moram isti tren imati najnovije. Razumijem ljude koji drugačije razmišljaju.

Vidjeli smo već sa PS4 koja je razlika između prve verzije i zadnje.

I nema tu nikakvog straha, jednostavno smatram da je pametnije kupovati kasnije, a ne te prve verzije iz puno razloga, jedan od njih je što mi je gadljivo to moljakanje, čekanje, plaćanje mjesecima unaprijed i slično. Odem u trgovinu uzmem i platim.

Priznajem strah postoji. Danas sam se sledio kad mi se počeo ljuljati C9 i PS5. Držo sam ih s obje ruke dok se potres nije smirio. Drugog straha nisam osjetio. Palim konzolu otkako sam je dobio bez ikakvog problema. Sve što ti igraš na PS4 pro ljudi igraju i na PS5 samo nešto malo kvalitetnije od tebe. Ne znam koja je razlika između prve i zadnje verzije PS4 jer sam kupio prvu verziju PS4 a kada se pojavio PS4 pro kupio sam i njega. Igrao sam se na svakoj konzoli po 4 godine bez ikakvih problema. Ne kužim tu negativnu histeriju oko nečeg novog? Pa to je jebena konzola od 500 eura. Ne pričamo o 5000 eura. Potrošačka elektornika u kojoj uživam a kad izađe nešto novo, staro prodam i opet uživam u novom. Zašto bi bilo pametnije kupovati kasnije ako želiš igrati? Nema niti jednog razloga osim nedostatka novca. Sve ostalo su pričam ti priče.

11 godina
Odigrao sam 2h Spidermana Miles Morales u komadu i dualsense baterija i dalje pokazuje 3/3 crtice. Ukljucio sam dodatne vibracije u igri.
Toliko je dobra baterija 😄
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Sin baš jučer testirao bateriju na DualSenseu. Cijeli dan igrao i baterija izdržala. Na kraju stavio kontroler na punjenje navečer prije spavanja. Spustila se baterija na 1 crticu i to je to.

0 0 hvala 0
8 godina
Gogy7 kaže...
Odigrao sam 2h Spidermana Miles Morales u komadu i dualsense baterija i dalje pokazuje 3/3 crtice. Ukljucio sam dodatne vibracije u igri.
Toliko je dobra baterija 😄

Nemas vise problema sa crashanjem?

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Vas par ste jedno 400 puta u ovoj temi dali do znanja kako su svi drugi budale a vi junaci što još igrate na PS4. A svašta. Shvatili smo, čekate novu reviziju. Pa kad dođe nova revizija onda se čeka PS6 koji će za istu cijenu biti još jači. Pa onda čekamo PS6 reviziju. 

evo i 401. put. nigdje nisam rekao da su drugi budale, već sam napisao svoje mišljenje, a živimo navodno u demokraciji gdje svatko ima pravo na vlastito mišljenje. Ili bi svi trebali razmišljati kao jedan? Podsjeća me to na neka davna vremena...

Tjednima se tu tema spamala sa narudžbama, dostavom, pisanjima korisničkim službama i slično i to je bilo ok. Kad dva tri puta ponovim svoj stav onda je to smak svjeta.

Čekati ću koliko god mi se bude čekalo, a ti ako treba digni šator ispred trgovine i čekaj otvaranje, svatko ima pravo raditi što i kako želi u skladu sa zakonima i društvenim normama.

Kruvat kaže...

Nevjerojatno da netko misli smo Beta testeri, Sony desetljećima prozvodi Hardware, ps5 je godinama u razvoju i sada dodje ovak neki koji sve bolje zna i brije nes o Beta testerima, naravno da postoji mogućnost da konzola prdne, ta mogućnost postoji kod svega. Nemoj ići ni van, možda pokupiš neku bolest, ko zna. 

Ne misli nego zna. Konzole se ne proizvode svaki dan i njihov razvoj je dugotrajan proces. I PS4 je godinama bio u razvoju pa su prve verzije bile helikopteri pri većem opterećenju, kako to? Ne govorim uopće o kvarenju konzole, to nije nikakav problem jer imaš garanciju, govorim o manjim tehničkim nedostacima koji će se tek vremenom otkriti i koji se onda krpaju kroz revizije. Proguglaj malo koliko je četvorka imala takvih revizija i Sony ih sigurno nije radio iz zabave.

A ovo zadnje neću niti komentirati, nije vrijedno komentara.

gamex1423 kaže...

Ma to su suplje price za djecu, tako opravdavaju svoje cekanje i valjda im bude lakse kad to sve napisu ovdje 

Ja u svom PS5 uzivam od 19.11 i nista ne bih bolje prosao da sam cekao koliko god. Cekao sam u ranijim generacijama pa nista time nisam postigao, opet te mogu potrefiti neki problemi i komplikacije.

To je to, razotkrio si me. 

Drago mi je da uživaš i poštujem tvoju odluku, bilo bi lijepo da i drugi imaju dozu tolerancije i poštuju tuđe različite odluke.

movie kaže...

Priznajem strah postoji. Danas sam se sledio kad mi se počeo ljuljati C9 i PS5. Držo sam ih s obje ruke dok se potres nije smirio. Drugog straha nisam osjetio. Palim konzolu otkako sam je dobio bez ikakvog problema. Sve što ti igraš na PS4 pro ljudi igraju i na PS5 samo nešto malo kvalitetnije od tebe. Ne znam koja je razlika između prve i zadnje verzije PS4 jer sam kupio prvu verziju PS4 a kada se pojavio PS4 pro kupio sam i njega. Igrao sam se na svakoj konzoli po 4 godine bez ikakvih problema. Ne kužim tu negativnu histeriju oko nečeg novog? Pa to je jebena konzola od 500 eura. Ne pričamo o 5000 eura. Potrošačka elektornika u kojoj uživam a kad izađe nešto novo, staro prodam i opet uživam u novom. Zašto bi bilo pametnije kupovati kasnije ako želiš igrati? Nema niti jednog razloga osim nedostatka novca. Sve ostalo su pričam ti priče.

Nema histerije, to ti samo tako prikazuješ. Tko je želio kupiti odmah je kupio, tko smatra da je pametnije čekati će tako napraviti. Gdje je problem?

500 eura je nekome sitniš nekome jako puno, ne treba suditi prema osobnom financijskom stanju i biti bahat.

Igrati se i dalje može i na četvorki, tako da čekanje ne znači da se bulji u plafon i plače za PS5.

Osobno nikada nisam podnosio hype oko ničega, pa bilo to glazba, film, knjiga, konzola... čekanje u redovima za novi iPhone ili konzolu mi je ponižavajuće za ljudsku rasu, ali i izbor pojedinca pa tko voli nek izvoli.

11 godina
Nemam otkako sam prebacio na performance mode, nevjerojatno je koliko RT grije konzolu. Tesko da ćemo vidjeti RT na PS5. Ili konzola ne moze podnijeti RT ili su nesto smrdali u updateu ali igra je igriva samo u performance modu.
9 godina
Gogy7 kaže...
Nemam otkako sam prebacio na performance mode, nevjerojatno je koliko RT grije konzolu. Tesko da ćemo vidjeti RT na PS5. Ili konzola ne moze podnijeti RT ili su nesto smrdali u updateu ali igra je igriva samo u performance modu.

Vidis, kad se nesto u ovom stilu napise, odmah krene lupanje TD-a.

Realno, jos nema naslova koji bi posteno istestirati (istresirali) konzolu da vidimo sto moze, kako se ponasa, koliko se grije, koliko je bucna i slicno....

Cekamo neki prvi pravi ps5 only naslov, da vidimo sto moze i kako moze, nije mi taj RT nesto presudno, niti nesto sto je must have, radije bih kvalitetan naslov, 60fps, nego neko tech izdrk.... u 30fps "average" u blesavoj i nezanimljivoj igri.

EDIT - evo, i nova verzija DS4WIN je izasla, podrzava DS kontroler na win platformi, pa tko zeli igrati pc igre sa ds kontrolerom...

Sve radi osim haptica (ocekivano), no i to je u najavi.....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2020 20:14 (Damir22).
15 godina
Sony PlayStation 5

Pa Spiderman ima 60 fps + RT mod. I izgleda brutalno. Na PS4 se to ni zamisliti ne može.

Probao sam nekih sat vremena kad su dodali tu opciju i sve je radilo kako treba, nisam osjetio neko ekstra zagrijavanje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Pa nije bas extra zagrijavanje ali osjetio sam razliku. Na performance mode nakon 2 sata je mlaka konzola oko napajanja, u performance RT mode nakon već 20 minuta je topla, osjetno toplija ali ne vrela. U performance mode radi odlično, u ostalima se random freeza konzola, nekad nakon 2 minute nekad nakon pol sata. Sad da li je to zbog zadnjeg updatea konzole neznam, mnogi su javili da nisu imali problema kad je Performance RT mode izasao.
15 godina
Sony PlayStation 5

Naravno a će biti toplija konzola ako izvodi nešto kompliciranije tipa raytracing. Ne mora to nužno značiti da to hardver ne može podnijeti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...

Ja sam odigrao pola igre na fidelity mode, a kad su dodali RT Performance mode ostatak sam na njemu, nisam imao problema.

15 godina
Sony PlayStation 5

@Gogy7 meni krašalo samo na performance RT, inače na fidelity sve ok. Podjednako mi ispuhuje topli zrak otraga. Sad ako ne izbace neki patch da to popravi mora biti do konzole. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2020 22:11 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam jel ste gledali kad kako se ponaša temperatura CPUa na PCu. Koji posve normalno radi 5 godina.

Npr.  temp u idleu mi je 45-50°C. Samo pomaknem miša u Skypeu ili otvorim Chrome i temp skoči za 20°C (na 65-70°C) u jednoj jedinoj sekundi. I onda se vrati nazad na idle temperaturu u 10 ak sekundi.

Nek se grije, kog briga. Hardver je predviđen da radi na temperaturama i iznad 90°C. I ništa mu neće biti.

Grijanje nije problem ako je hlađenje kako treba. Problem je tek ako to utječe na performanse zbog throttlinga koji je posljedica neispravnog ili lošeg hlađenja.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
9 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ne možete očekivati da konzola ostaje stalno hladna, i to sto se izvana plastika grije nije nikakav pokazatelj. Nemojte biti rob stvarima koje ste kupili, koristi ju i boli te briga, da ja sad imam pustio bi nešto na RT pa neka se zapali, naravno da neće. 

3 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Damir22 kaže...
A cuj, realno, trenutno je ps4 isplativija kupnja od ps5.

Em ih nema nigdje, em nema nekih ekskluzivnih naslova.

Naravno to ce se brzo promjeniti, no opet....

Koji ti je... PS5 je samo malo skuplji, osiguraš se za sljedećih 5+ godina i dobiš 20 top tier igra s PS collectionom...
Sam moroni trenutno kupuju ps4

15 godina
Sony PlayStation 5

@Kruvat konzola će ispuhivati topli zrak, više, manje. Problem je kad se zamrzne cjeli sustav i još počne skičat,nez šta. Onda pomogne samo hard reset gdje držiš power tipku da bi je uopće restarto. To nije normalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dobro je ako mozes stisnuti hard reset, meni nije htjela hard reset vec samo isključivanje iz struje.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice