Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.998
|
čitano: 6.389.270
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
Prica se da bi Ubisoft plus mogao doci na Xbox game pass Ultimate.
Ako se to dogodi uzimam onaj mali Xbox Series S i pretplatu par godina.
Iako mislim da ce biti dostupno samo na pcu.
Nakon Ea Playa, ako jos ponude i ubi plus Game pass ce biti miljama ispred ps plusa i ps now. Sony treba uvesti preplatnicki servis koji bi uključivao nove igre i bolju, siru ponudu igara.
Zamislite Ps Hits preplatu i da dobijete svaku Sony eskluzivu na izlasku plus neke jače indie igre.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

GamePass je miljama ispred PS now-a,neznam kak bu Sony tu pariral.Uzeo sam si PSNow i koliko god neki tvrdili da je GP pun dreka, ocito nisu vidjeli Now.

A to kaj se DS trga,nis cudno.Ja si racunam ak mi 1 DS izdrzi vise od god dana mogu biti sretan.

Adaptive triggersi ,haptic feedback koji u obicnim vibracijama cijelo vrijeme treska(primjer u F1 se na defaultu ne gasi) ,zvucnik + mikrofon u koji ce se pljuvat i puhat....good luck.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2020 19:32 (PCNjubara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
kolko para tolko muzike. mislim da nitko ne očekiva vrhunske komponente i materijale kad su u pitanju konzole. za 500 evra nema šanse da složiš išta što bih došlo blizu performansama novih konzola. ali zato ti recimo novi ds4 glajda i hdd kaže zbogom nakon 6-8 mjeseci ili blu ray drive prestane raditi nakon 1-2 god. takva su recimo moja iskustva sa ps4 i ps4 pro
17 godina
PCNjubara kaže...

GamePass je miljama ispred PS now-a,neznam kak bu Sony tu pariral.Uzeo sam si PSNow i koliko god neki tvrdili da je GP pun dreka, ocito nisu vidjeli Now.

A to kaj se DS trga,nis cudno.Ja si racunam ak mi 1 DS izdrzi vise od god dana mogu biti sretan.

Adaptive triggersi ,haptic feedback koji u obicnim vibracijama cijelo vrijeme treska(primjer u F1 se na defaultu ne gasi) ,zvucnik + mikrofon u koji ce se pljuvat i puhat....good luck.

A što imaju parirati? Konzola ne mogu naštancati kolika je potražnja. Dok god tako bude neće mijenjati svoje poslovanje. Gledam po sebi. Može mi microsoft uz konzolu dati i claudiu shiffer za pokarati ja ću opet uzeti PS iz samo jednog razloga, navika je gadna stvar. PS je prevelik brand da bi nešto bitno mijenjali samo zbog konkurencije.

17 godina
Gogy7 kaže...
Prica se da bi Ubisoft plus mogao doci na Xbox game pass Ultimate.
Ako se to dogodi uzimam onaj mali Xbox Series S i pretplatu par godina.
Iako mislim da ce biti dostupno samo na pcu.
Nakon Ea Playa, ako jos ponude i ubi plus Game pass ce biti miljama ispred ps plusa i ps now. Sony treba uvesti preplatnicki servis koji bi uključivao nove igre i bolju, siru ponudu igara.
Zamislite Ps Hits preplatu i da dobijete svaku Sony eskluzivu na izlasku plus neke jače indie igre.

Mislim da je pitanje vremena kada će Ubisoft Connect doći i na PSN.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
livas kaže...
kolko para tolko muzike. mislim da nitko ne očekiva vrhunske komponente i materijale kad su u pitanju konzole. za 500 evra nema šanse da složiš išta što bih došlo blizu performansama novih konzola. ali zato ti recimo novi ds4 glajda i hdd kaže zbogom nakon 6-8 mjeseci ili blu ray drive prestane raditi nakon 1-2 god. takva su recimo moja iskustva sa ps4 i ps4 pro

Na preko 100 milijuna konzola imaš svakakvih iskustava. Moja su potpuno suprotna. Oko 4 godine PS4 bez ikakvog kvara pa onda oko 4 godine PS4 pro bez ikakvog kvara. Gamepad koji je došao s konzolom radio je dok nisam prodao konzolu. S druge strane, već sam pisao, auto koji sam platio gotovo 30k eura riknuo mi za mjesec dana. Sve što prođe proizvodni proces može se pokvariti bez obzira na cijenu. Stoga, uopće o tome ne razmišljam. Kako te posere tako će biti. Gledajući općenito, sranje koje te pogodi nema neke posebne veze s proizvodom i cijenom. Jednostavno, dogodi se.

9 godina
Sony PlayStation 5

Neznam za takve probleme, dva ps4, svaki i dan danas radi, jedan prodan nakon 2 godine, nabavljen slim, on prodan nakon godinu dana, nikad nikakvih problema, sve kao novo, jedino sto su se one naljepnice na kontrolerima odljepile relativno brzo.

Sto se izrade tice, nista mi ovo na ps5 ne djeluje niti losije niti slabije, tako da ni tu ne ocekujem bas neke probleme. Realno, godina i pol do dvije ce ici promjena za mozda neku noviju reviziju, ps5 pro ili sto vec bude u tom momentu aktualno.

Netko mi je savjetovao da punim kontroler preko tv-a, nazalost to ne radi iz nekog razloga, spojim i nista se ne desava......

Pogledaj koliko je yt pun videa s raznoraznim problemima, no evo ovdje na nasem forumu bas ih nitko ne spominje u nekoj zabrinjavajucoj mjeri....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2020 20:03 (Damir22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Uzeo sam i ja danas charger station iz SD... zanima me ako ga ukopčam iza na USB 3.0 hoće li punjenje kontrolera biti što brže u odnosnu na punjenje preko pripadajućeg kabela preko konzole (s prednje strane USB)...

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
trebao sam napomenuti da mi se konzola vrti u prosjeku 16 sati dnevno 365 dana u godini tako da se i više troši prema nekome ko je koristi 2 sata svaki dan. i kao što sam rekao s obzirom na cijenu i ne očekivam da će trajati ko stari grundig iz 90-tih a i nije mi žao kupit novi hd za 400kn. a to što kažeš za auto da može ti i enzo ostat ležat na cesti ali to se ipak ne bih smijelo dešavati a i mi kao potrošači trebamo malo sazrijeti i ne pušiti samo tako svakakva sranja koja nam idu na štetu a pošteno ih plačamo
17 godina
livas kaže...
trebao sam napomenuti da mi se konzola vrti u prosjeku 16 sati dnevno 365 dana u godini tako da se i više troši prema nekome ko je koristi 2 sata svaki dan. i kao što sam rekao s obzirom na cijenu i ne očekivam da će trajati ko stari grundig iz 90-tih a i nije mi žao kupit novi hd za 400kn. a to što kažeš za auto da može ti i enzo ostat ležat na cesti ali to se ipak ne bih smijelo dešavati a i mi kao potrošači trebamo malo sazrijeti i ne pušiti samo tako svakakva sranja koja nam idu na štetu a pošteno ih plačamo

Ja kupio nedavno komponente za novi PC. Skoro sve imaju jamstvo ili 60mj ili 36mj. Jedino vodeno hlađenje je imalo jamstvo 24 mjeseca.

Meanwhile, PS5 ima jamstvo 12 mjeseci :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2020 20:36 (Bitanga).
15 godina
movie kaže...

Može mi microsoft uz konzolu dati i claudiu shiffer za pokarati ja ću opet uzeti PS iz samo jednog razloga, navika je gadna stvar.

A da ti ponude neku duplo mlađu umjesto babe?

9 godina
Da, jos se nista nezna za produzeno jamstvo, ili?
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
livas kaže...

Ja sam već više puta ovdje komentirao pa ću još jednom ponoviti. PS5 palim svako jutro oko 10 sati a gasim ga navečer, kako kada, između 20 i 22h. I tako svaki dan. Ista stvar je bila i s PS4. Kod mene ti te stvari rade svaki dan cijeli dan bez obzira igrao ili ne igrao. Ja odem na par sati van kuće a konzola uredno ostane upaljena. Nikad nikakav problem, da kucnem u drvo. Zašto misliš da se auto ne bi smio pokvariti? Isto ga sklapaju ljudi na nekoj proizvodnoj traci kao i konzolu. Uvijek je moguće da nešto pri proizvodnji krene krivim smjerom. Novi boing su pustili u promet i dva su pala s preko 400 mrtvih ljudi zbog greške im štednje u proizvodnji. Kad su shvatili prizemljili su sve boinge tog tipa dok nisu otklonili mogući kvar. I onda se netko čudi kada mu rikne konzola od 500 eura?

17 godina
AFARON kaže...

Nekad je bila sinonim komada pa se je uvijek rado sjećam ali odgovor bi bio isti. Na žalost i takva kakva je sada mlađa je od mene pa mi je još uvijek poželjna.

11 godina
Nesto si pobrkao. Charger dolazi s adapterom koji ide u zid, ne spajas charger u konzolu.
8 godina
movie kaže...
PCNjubara kaže...

A što imaju parirati? Konzola ne mogu naštancati kolika je potražnja. Dok god tako bude neće mijenjati svoje poslovanje. Gledam po sebi. Može mi microsoft uz konzolu dati i claudiu shiffer za pokarati ja ću opet uzeti PS iz samo jednog razloga, navika je gadna stvar. PS je prevelik brand da bi nešto bitno mijenjali samo zbog konkurencije.

I ja sam bio samo na Xboxu i eto me na PS-u.Koliko god je meni Series S bezvezna konzola,ocito ce navuc puno igraca da ju uzme radi GP-a i tako stvori novu naviku kod ljudi koji inace nikad nebi koristili Xbox platformu.

"PS je prevelik brand da bi nešto bitno mijenjali samo zbog konkurencije." Ko neide s vremenom,ode s vremenom.Puno puta vidjeno ...

17 godina
PCNjubara kaže...

I ja sam bio samo na Xboxu i eto me na PS-u.Koliko god je meni Series S bezvezna konzola,ocito ce navuc puno igraca da ju uzme radi GP-a i tako stvori novu naviku kod ljudi koji inace nikad nebi koristili Xbox platformu.

"PS je prevelik brand da bi nešto bitno mijenjali samo zbog konkurencije." Ko neide s vremenom,ode s vremenom.Puno puta vidjeno ...

Da, tak su i Blackberry i Nokia brijali :-)

4 godine
neaktivan
e da taj gp mi je skroz primamljiv. jedino šta nema podrške u hr. jel ima neki link sa uputama pa da to malo proučim?
15 godina
PCNjubara kaže...

PS Now sam platio na popustu 40 eura za godišnju pretplatu. Na tom servisu imam hrpetinu PS3 igara koje nativno ne mogu igrati na konzoli. A dodaju i nove igre svakih mjesec dana. Pa sam tako odigrao Metro Exodus, F1 2020 i još dosta igara preko PS Now. Da košta mjesečno 10-12 eura razumio bi zašto ljudi prigovaraju, ali servis za godišnju preplatu košta kao jedna igra. A ima bar 30-40 igara iz svih generacija koje vrijedi igrati. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Imaš u xbox one temi
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
AFARON kaže...
movie kaže...

Može mi microsoft uz konzolu dati i claudiu shiffer za pokarati ja ću opet uzeti PS iz samo jednog razloga, navika je gadna stvar.

dobro da se nije sjetio sofie loren

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan
duxx369 kaže...
Mortiis kaže...

nikakvih novosti kad bi PS5 opet mogao doci u EU na prodaju?

kod mene je danas generalni uvoznik otvorio prednarudzbe opet, kazu da ce dobivati odredene kolicine svaki mjesec pocevsi od sijecnja, pa vjerujem da je onda isti slucaj i sa hrvatskom

nisam ja iz hrvatske

SimeKZ kaže...
duxx369 kaže...
Mortiis kaže...

nikakvih novosti kad bi PS5 opet mogao doci u EU na prodaju?

kod mene je danas generalni uvoznik otvorio prednarudzbe opet, kazu da ce dobivati odredene kolicine svaki mjesec pocevsi od sijecnja, pa vjerujem da je onda isti slucaj i sa hrvatskom

Fora je u tome kaj za nove kupce to bude u trecem ili cetvrtom mjesecu. Kad oni rijese reklamacije i zaostale prednarudzbe... to je brdo konzola.

u austriji su pustali prednarduzbe i 10.12. pa su konzole stigle 20.12....tako da ne vidim zasto bi se dugo cekalo kod sljedecih narudzbi...

tko je bio narucio 19.11. dobio je 1.12.

11 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ne znam sta da radim s ovim dzojstikom. S vremena na vrijeme pomahnita i vecinom u lijevu stranu krene prebacivat 100 na sat bez da ista pritiscem.

0 0 hvala 0
15 godina
miikaa77 kaže...

Ne znam sta da radim s ovim dzojstikom. S vremena na vrijeme pomahnita i vecinom u lijevu stranu krene prebacivat 100 na sat bez da ista pritiscem.

Imaš analog drift. Meni se to dogodilo na Xbox gamepadu kojeg sam korostio na PC-u. U igrama koje ti daju opciju da mijenjaš deadzone, odnosno koliko ti je osjetljiv analog na pomak, to se može riješiti. Ali u onim igrama koje nemaju te opcije, bojim se da nema pomoći.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
miikaa77 kaže...

Imaš analog drift. Meni se to dogodilo na Xbox gamepadu kojeg sam korostio na PC-u. U igrama koje ti daju opciju da mijenjaš deadzone, odnosno koliko ti je osjetljiv analog na pomak, to se može riješiti. Ali u onim igrama koje nemaju te opcije, bojim se da nema pomoći.

Sta mi je raditi? Da se javim SD onda, hoce moc rijesiti?

15 godina
miikaa77 kaže...
antimadridista kaže...
miikaa77 kaže...

Sta mi je raditi? Da se javim SD onda, hoce moc rijesiti?

Reklamiraj, da. Nemaš što izgubiti. Samo je zajeb što ćeš se vjerojatno načekati da možeš opet bilo što igrati ako nemaš jedan kontroler u rezervi.

6 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Evo vec se javljaju pojedinci s pokidanim Adaptive Triggers.

Kad sam ih ono spomenuo prije 10tak dana 

13 godina
protjeran
livas kaže...
ja mislim da bi bilo pametno da se pričeka revizija hardvera i da se ne kupuje prije nego sony ne izbaci ver 2.0 osim ako želite biti beta tester za 500 evriča😅

Sjajno! Ajmo nikad ništa ne kupovati prvi dan nego čekati silne revizije koje će dolaziti... nije mi baš jasna ta ideja izbjegavanja kupovanja nečega na release day.

17 godina
Han kaže...

Sjajno! Ajmo nikad ništa ne kupovati prvi dan nego čekati silne revizije koje će dolaziti... nije mi baš jasna ta ideja izbjegavanja kupovanja nečega na release day.

Baš, ljudi se ožene bez recenzija, a di ne bi elektroniku kupili :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2020 8:32 (Bitanga).
8 godina
Sony PlayStation 5

Hoće li pošiljka PS5 iza veljače doći normalno u trgovine ili će se opet morati dežurati na webshopu? 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice