PS5 Jailbreak - firmware do 9.60

poruka: 7
|
čitano: 1.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ako nekom pomaže i želi PS5 koji se može Jailbreakati.. Kupio konzolu Pevexu, na pozadini kutije je datum proizvodnje P/D 7.2024, te je došla sa firmware 9.40 koji se može jailbreakati.

Tražio tamo prodavača da vidimo koje sve mjesece ima na stanju i da se naći još koja sa diskom i bez, a da je 9.60 ili ispod.

Jailbreak je poprilično jednostavan, samo se trebaju pratiti upute od Modded Warfare.

5 0 hvala 1
17 godina
Re: PS5 Jailbreak - firmware do 9.60
I sta dobijes s time? Crackane igre mozes igrati?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina

Mislim da nema smisla da kupujete Slim disk verziju za ovo jer prilikom početkog setupa trebate napraviti aktivaciju disk čitača, a da biste to napravili morate PS5 spojiti na internet i update-ati konzolu. Rekao bih da to nikako ne možete zaobići.

Pero Dinamit kaže...

Možeš sve PS4 igre igrati, a za PS5 je još uvijek dosta komplicirano i ne može se jako puno igara igrati. U zadnjih par mjeseci je jako puno toga napravljeno za PS5 JB pa moguće da bi uskoro mogao doći neki bolji support za PS5 igre.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:38 (Mirkopoter).

1 0 hvala 2
16 godina
Mirkopoter kaže...

Mislim da nema smisla da kupujete Slim disk verziju za ovo jer prilikom početkog setupa trebate napraviti aktivaciju disk čitača, a da biste to napravili morate PS5 spojiti na internet i update-ati konzolu. Rekao bih da to nikako ne možete zaobići.

Pero Dinamit kaže...

Možeš sve PS4 igre igrati, a za PS5 je još uvijek dosta komplicirano i ne može se jako puno igara igrati. U zadnjih par mjeseci je jako puno toga napravljeno za PS5 JB pa moguće da bi uskoro mogao doći neki bolji support za PS5 igre.

Konzola se može jailbreakati bez diska preko Youtube ili Netflixa.

Mogu se instalirati sve PS4 igre i cca 250 PS5 igara.. tamo negdje do Silent Hill 2 koji je izašao prošle godine.

14 godina
DarK.xy kaže...
Mirkopoter kaže...

Pero Dinamit kaže...

Konzola se može jailbreakati bez diska preko Youtube ili Netflixa.

Mogu se instalirati sve PS4 igre i cca 250 PS5 igara.. tamo negdje do Silent Hill 2 koji je izašao prošle godine.

Znam da se može jailbreakati, ja kažem da ljudi bzvz ne kupuju disk verziju (jer je skuplja) jer neće moći koristiti čitač.

Nebitno mogu li se igre instalirati, puno njih ne radi, bace crni ekran, zaštekaju na nekom dijelu. Još to nije na razini kako je to na PS4 ni blizu.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:39 (Mirkopoter).
9 godina

pa otprilike isto kako je bilo i na ps4 u to vrijeme.....

naravno, kasnije se to poboljsalo, ali u pravilu, igras "stare" igre, bez apdejta i icega, jer sve novije zahtjevaju visi firmware, kojeg ne smijes apdejtat.

naravno, ostaje masa igara za odigrati besplatno, ako je to cilj, ali nemogucnost igranja novih stvari uvijek nekako prevagne, osim ako nemas dvije konzole. dugo vec ne pratim sto se desava, ali vjerovatno ce se kad tad naci neki break point koji ce omoguciti igranje igara koje zahtjevaju visi fw na onom nizem, na ps4 je breaking point bio hzd, nakon nje, sve vise i vise igara je radilo bez obzira na fw... ako se dobro sjecam.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Što nema neki hardverski mod? Ovo mi se čini pre komplicirano svaki put jailbreak napravit preko Youtuba.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice