Jedno podpitanje,imam druga koji je kupio PS3 i uz njega dobio kabal "HDMI to HDMI" al on nema urada sa HDMI prikljuckom vec ima jedan televizor sa mjestom za RCA prikljucak (ona tri prikljucak zuti,crveni i bjeli) i jedan monitor sa mjestom za VGA prikljucak (onim plavim),i on sad zeli da ima kabal da moze spojiti sa TV-om ali da moze kasnije ako hoce iskljuciti pa prebaciti na monitor pa ga sad zanima dali bi mogao kupiti kabal "RCA i VGA to HDMI" odnosno dali ce to raditi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kabel-adapter, neće..(nit ne postoji) analogno-digitalni konverter (aktivna elektronika) može.. neisplativo.
Treba konverter, ne kabel.
Osim ako TV nekako magično prepoznaje digitalni signal na RCA ili VGA ulazu.
Ovi kablovi na slikama su žešća zaebancija. Osim ako nisu unutra nekako stavili konverter (bilo bi malo čudno, jer konverter je aktivna komponenta koja traži struju za rad a koliko ja znam, preko HDMIja ne ide dovoljno struje).
Ja ti imam ovaj 3., platio sam ga oko 15kn i radi na pcu sve normalno, dok kada ga spojim da digitalni prijamnik ne radi zbog čini mi se hdcp ili neke slične zaštite. Sad dali ps3 ima tu zaštitu ne znam, ali ako ima onda ti treba skuplji konverter koji "zaobilazi" tu zaštitu