PS3 VGA and RCA to HDMI

poruka: 5
|
čitano: 4.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
PS3 VGA and RCA to HDMI

Jedno podpitanje,imam druga koji je kupio PS3 i uz njega dobio kabal "HDMI to HDMI" al on nema urada sa HDMI prikljuckom vec ima jedan televizor sa mjestom za RCA prikljucak (ona tri prikljucak zuti,crveni i bjeli) i jedan monitor sa mjestom za VGA prikljucak (onim plavim),i on sad zeli da ima kabal da moze spojiti sa TV-om ali da moze kasnije ako hoce iskljuciti pa prebaciti na monitor pa ga sad zanima dali bi mogao kupiti kabal "RCA i VGA to HDMI" odnosno dali ce to raditi.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: PS3 VGA and RCA to HDMI

kabel-adapter, neće..(nit ne postoji) analogno-digitalni konverter (aktivna elektronika) može.. neisplativo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 13:32 (ihush).
16 godina
odjavljen
Re: PS3 VGA and RCA to HDMI

Treba konverter, ne kabel.

Osim ako TV nekako magično prepoznaje digitalni signal na RCA ili VGA ulazu.

Ovi kablovi na slikama su žešća zaebancija. Osim ako nisu unutra nekako stavili konverter (bilo bi malo čudno, jer konverter je aktivna komponenta koja traži struju za rad a koliko ja znam, preko HDMIja ne ide dovoljno struje).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan
PS3 VGA and RCA to HDMI

A dli bi funkcioniralo kad bi uzeo VGA to HDMI kabal (slika1) da ne uzmia VGA kabal(slika 2) i VGA to HDMI adapter(slika 3),jer mu monitor ima samo VGA utor a PS3 HDMI?.

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 VGA and RCA to HDMI

Ja ti imam ovaj 3., platio sam ga oko 15kn i radi na pcu sve normalno, dok kada ga spojim da digitalni prijamnik ne radi zbog čini mi se hdcp ili neke slične zaštite. Sad dali ps3 ima tu zaštitu ne znam, ali ako ima onda ti treba skuplji konverter koji "zaobilazi" tu zaštitu

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice