PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.346.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
9 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

to ti se zove ylod,to se rjesava privremeno s mjenjanjem termalne paste na procesoru i zagrijavanjem maticne ploce,i to ako uspije,ali to nije rjesenje jer su skupi popravci a ne isplati se

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Možete mi preporučiti neki servis ili nekoga pouzdanog s njuškala tko radi čišćenje i zamjenu termalne paste na PS3 (FAT) ?

Temperature u idle su blizu 80C...

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jedanjedini kaže...

mene zanima vidim da je izaso jailbreak za ofw 4.76 u 4.76 cwf, i sad moj ps3 slim se nemoze downgrade,ali me zanima posto ja imam sve igre parafan.iso je 3.55 dali se to moze odmah igrati na cwf 4.76 ili treba nesto uraditi,hvala

A daj mi molim te reci kako se može napravit jailbreak bez E3 flashera?

9 godina
neaktivan

vidio sam na youtube da ih je dosta napravilo jailbreak na 4.76 i ima na pshax upustva,

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

a mene zanima dali ps3 slim cech 2504A code date-oc dali se moze downgrade i jailbreak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sigurno bi se dalo naći da to netko radi i s foruma.
Odakle si?
Optimizam je nedostatak iskustva.
9 godina
neaktivan

Iz splita,zanima me vidim da ima jailbreak za 4.76 ali zasto svi guraju taj 3.55 pa zar to nije isto na koji je fw jailbrekana

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

@jedanjedini

Dade se tvoj jailbrejkati sa E3 flasherom.

Fora je u 3.55 ta jer se konzola mora prvo spustiti na tu verziju ofw pa tek onda se radi jb i nakon toga se stavlja cfw koji god ti paše, koji je najstabilniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

E ali me zanima jer sam vidio da ima i najnoviji 4.76 ofw jailbrekan odnosno postane 4.76 cwf pa zasto onda downgradati

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Frende, vidio sam ja i soma eura novcanicu u komadu kaj ne znaci da i postoji, jel:).

Znaci, po miljunti put, nemozes napravit jb direkt sa bilo kojeg ofw-a viseg od 3.55, moras prvo spustat na 3.55 i onda jb i onda cfw po želji.

Što god i di god si to vidio, fake je. Baš kao i soma ojra novcanica, jel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

i jos jedno pitanje dali se moze downgrade softwerski a ne smao hardwerski kao e3 flasher

14 godina
jedanjedini kaže...

i jos jedno pitanje dali se moze downgrade softwerski a ne smao hardwerski kao e3 flasher

Po milijonti put -NEMOŽE-

14 godina
jedanjedini kaže...

vidio sam na youtube da ih je dosta napravilo jailbreak na 4.76 i ima na pshax upustva,

I daj mi molim te link od uputstva gdje je objašnjeno jailbreak na 4.76

9 godina
neaktivan
14 godina

I gdje je tu objašnjeno da se da jailbrekat konzola na OFW-u?

9 godina
neaktivan

Ima par videa po youtubu pa svi daju link za skinuti na ovu stranicu

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ima i oglas na njuskalo da se prodaje ps3 slim modificiran na 4.76

0 0 hvala 0
14 godina
jedanjedini kaže...

Ima i oglas na njuskalo da se prodaje ps3 slim modificiran na 4.76

Pa ima ps3 modificiran na 4.76 ko je reko da nema, al se NEMOŽE modificirat OFW bez E3 flashera

9 godina
neaktivan

Ej bok zanima me,kad se jailbreaka ili downgreda sa e3 flasherom dali flasher ostaje u ps3 uvijek ili se moze izvaditi a da ps3 ostaje jailbrekan, i mozes mi obajsniti u vezi e3 card reader,dali se s njom isto moze napraviti downgrade i jaibreak,hvala

15 godina
unchosen one kaže...

Možete mi preporučiti neki servis ili nekoga pouzdanog s njuškala tko radi čišćenje i zamjenu termalne paste na PS3 (FAT) ?

Temperature u idle su blizu 80C...

itko?

9 godina
neaktivan

Eto javljam se ;-)

Nije me bilo malo na forumu,pa nisam stigao odgovarati ;-)

Ja sam u Sv.Nedelji prije Samobora, ako Vam odgovara javite se ...

L.P.

9 godina
neaktivan

@jedanjedini

Ako misliš kupovati E3 flasher i stavljati dual boot,onda ga ostavljaš u konzoli,ako ti npr. ja flesham konzolu,onda ti nebudem ostavio E3 flesher unutra ;-)

E3 card reader je za stariij način downgrejda sa E3 flasherom,gdje se ulazilo u FSM mod pa se updejtao firmware ...

Nemožeš sa E3 card readerom samo ovaku u FSM mode ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 19:11 (nbdy32).
9 godina
neaktivan

A dali ti flashas konzolu 

9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav,ako moze mala pomoc,zanima me imao sam ps3 3.55 cwf i sve igre koje sam skinuo morao sam napraviti fix za 3.55,i one su mi ostale na externom hard disku,i sad me zanima mislim napraviti jailbreak na 4.76 dali trebam opet napraviti fix za 4.76 na igre ili moze se odmah igrati na cwf 4.76 a neme veze sto su igre fix na 3.55,hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Spor mi je internet na ps3. youtube presporo vrti. Ima li koja caka?

0 0 hvala 1
15 godina
nbdy32 kaže...

Eto javljam se ;-)

Nije me bilo malo na forumu,pa nisam stigao odgovarati ;-)

Ja sam u Sv.Nedelji prije Samobora, ako Vam odgovara javite se ...

L.P.

Hvala na ponudi, ali malo ste mi daleko...

Gledao sam malo po Zagrebu servise i pronašao sam ovaj. Radi se o Game Electronic dućanu. Imate li netko ovdje iskustva s njima?

9 godina
neaktivan
Nemam informaciju o njima
9 godina
neaktivan
Jel spojen preko zice ili wifi-a
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav! ovako... (ovo je moja prva konzola pa imajte obzira da sam na Vi trenutno sa tim stvarima)

Kupio sam rabljen PS3 jako povoljno.. jedini problem je sto lik od kojeg sam kupio nema pojma koje su lozinke ni nista. dali je moguce to kako resetirati pa da koristim kao da sam novi korisnik? (neki reset na tvornicke postavke ili bilo sta) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NEoX kaže...

pozdrav! ovako... (ovo je moja prva konzola pa imajte obzira da sam na Vi trenutno sa tim stvarima)

Kupio sam rabljen PS3 jako povoljno.. jedini problem je sto lik od kojeg sam kupio nema pojma koje su lozinke ni nista. dali je moguce to kako resetirati pa da koristim kao da sam novi korisnik? (neki reset na tvornicke postavke ili bilo sta) 

Lozinke od čega?

Napravi si još jedan user i eto novog korisnika

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice