PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
odjavljen
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
HDesignz kaže...
imaiden322 kaže...

Gdje mogu kupiti 500gb hdd ili manje za PS3 super Slim i koja bi bila cijena? Trenutno imam 12gb. Hvala:)

u bilo kojoj informatičkoj trgovini, ali ti treba onaj neki dodatak koji košta cca 120 kn da možeš stavit na novi hdd

sto se uz malo "uradi sam" moze izbjeci 

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
elva1 kaže...
Problem je šta sam iz Pule,i tu mislim da niko nje radi modifikaciju ili servise pa bi kupio "gotov proizvod".:-)

http://www.infomark.hr/page/1#naslov

Nemoj mi rec' da si ovo ozbiljno napiso :D

Ipak ne rade te stvari,pitao sam.

Kad malo bolje razmislim pitao sam dali rade servis za PS3,to su rekli da ne rade.

Za modifikaciju nisam pitao,ali sam po tom pretpostavio da ni to ne rade.

Ajde zvati ću ih pa ih pitam konkretno za modifikaciju.

11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav ljudi
noob sam za novije konzole
mislim kupiti ps3 slim 12 Gb i dali bi mogao igrati sve novije igrice?
ako bi kupio ps3 slim 500Gb sto bi to osim dodatnog prostora dobio?
jel se igrice mogu spremiti na hd pa netreba dvd od igrice?
imam mogucnost kupovanja iz Austrije pa ako se isplati tamo kupiti nek napise
Hvala

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

stigle nove igre na ps+

vita- Soul Sacrifice ,Blazblue continuum shift extend

ps3- DmC,Borderlands 2

happy x-mas {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 22:34 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Dali je ovo dobra ponuda?

Playstation 3 SLIM 250 GB - ČIP 4.50 CFW + GTA 5 + GRAN TURISMO 6..

4.50 rogero softver
Multiman
100 % ispravan
kabel za tv
1 kontroler sony dualshock
Slim model koji se ne kvari.
Sve igre se pokreču sa hard diska - brže učitavanje i laser se uopće ne koristi..

Ako nemam signala na mobitelu posaljite SMS

Igre :
GTA 5
Assassin Creed IV
FIFA 14
PES 2014
Gran turismo 5 Academy edition
Grid 2
Bioshock Infinite
CALL OF DUTY GHOST

1850 kuna!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

formatirao sam hdd na ps3 i pise mi 64/74 gb free. sta mi zauzima 10gb?. frend mi je prije stavljao multimana i stavio je neke dodatne stvari ,kontrola temperture,kontrola vrtnje ventilatora imao sam neke playere di da sad to nadjem za skinut? imali neki program za instalirat da mogu gledat mp4 sa prijevodom na ps3?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 16:56 (matrix000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Operativni sustav ti vjerovano zauzima tih 10tak gb ispravite me ako grijesim. ekipa gdje kupujete igre? moze li neka preporuka stranice ili cak foruma, svaki prijedlog dobro dosao! takoder sve najbolje svima!
Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: skaaaj (eu/west) | NFSW: skaj022 (apex.eu) | APB Reloaded: skajzak
17 godina
elva1 kaže...
Dali je ovo dobra ponuda?

Playstation 3 SLIM 250 GB - ČIP 4.50 CFW + GTA 5 + GRAN TURISMO 6..

4.50 rogero softver
Multiman
100 % ispravan
kabel za tv
1 kontroler sony dualshock
Slim model koji se ne kvari.
Sve igre se pokreču sa hard diska - brže učitavanje i laser se uopće ne koristi..

Ako nemam signala na mobitelu posaljite SMS

Igre :
GTA 5
Assassin Creed IV
FIFA 14
PES 2014
Gran turismo 5 Academy edition
Grid 2
Bioshock Infinite
CALL OF DUTY GHOST

1850 kuna!

yes al malo mi smrdi oglas probaj to sve dobro prije

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mogu li kako pratit temperaturu ps-a i kolika je temp granica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozes ako imas CFW pa preko multimana al nevidim razlog da to radis.

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jedno pitanje zast se nemogu spojit na playstation store??? kad god se pokusam spojit uvjek mi ovo pise (this service is corrently undergoing maintenance) jer mozda zna netko u cemu je kvaka?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, imam problem sa spavanjem PS3 sa tv-om dakle evo sada sam pokušavao spojiti konzolu sa AV kabelom koji je došao uz konzolu i stalno mi prikazuje da konzola nije spojena!? a kada spojim sa HDMI kabelom odma je prepozna ali mi sa tim kabelom ne paše, zanima me jeli je itko imao isti problem i kako da ga otklonim? 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
vlaha kaže...

Pozdrav, imam problem sa spavanjem PS3 sa tv-om dakle evo sada sam pokušavao spojiti konzolu sa AV kabelom koji je došao uz konzolu i stalno mi prikazuje da konzola nije spojena!? a kada spojim sa HDMI kabelom odma je prepozna ali mi sa tim kabelom ne paše, zanima me jeli je itko imao isti problem i kako da ga otklonim? 

Pozzdrav evo sta treba napravit:

Reset video output settings

If you are attempting to change from a different video cable or if the video output settings do not match those required for the display in use, the screen may stay black. If the screen stays black for more than 30 seconds, you may need to reset the video output settings of the PS3. To do so:

1. Turn the PS3 system off by holding the Power button on the front of the console.
  2. Then hold the power button on the front of the console for at least five seconds to turn the system on again. You'll hear one beep to indicate that the system has turned on and a second beep to indicate that the video output has been reset. The video output settings will automatically be reset to the standard resolution.
Regen Servis Reball Akcija 250kn
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

hvala lipa proradilo je :) puno si mi pomoga :)

evo još da nešto pitan, dali je moguće kupovati igrice sa https://store.sonyentertainmentnetwork.com preko americanexpres kartice?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 19:37 (vlaha).

1 1 hvala 0
17 godina

Najverovatnije da, a i ako nemozes sa americanom mozes napravit paypal pa kupit one bonove i onda s njima preko psn-a. Ali mislim da bi moralo americanom ici preko stora.

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav momci,

znam da tu ima puno ljudi koji imaju PS3 u malom prstu stoga se unaprijed ispričavam kaj postavljam pitanje na koje "možda" imam negdje tokom teme odgovor...ali hitno mi je i vjerujte mi jučer sam dosta vremena provel po forumu i youtubeu gledajući tutorijale i recenzije kaj se tiće PS3.

Imam doma PS3 40Gb FAT model, da se razumijemo konzola je zbilja kao nova, igrana je ma koliko god vam to zvuči nevjerojatno svega PAR(doslovno) sati, nikad nije u njemu bila ni jedna igrica osim one koje je dobil sa konzolom GT5 i to je jedini razlog zakaj je imam doma i razmišljam da si ga ostavim.

1) Mene zanima da li je ta konzola podložna onoj "poznatoj" žutoj smrti koja hara kod tih debelih modela? 

2) Na PC-u igram igre...ne često ali volim si odigrati odabrane serijale, stoga me zanima dal je PS3 pravi izbor i dal je definitvno bolji doživljaj nego na PC-u...reko gore, imam samo GT5 pa nemrem isprobati konzolu kak spada.

3) Opčenito jel FAT verzija isplativa pored slima i super slima, tj dal da si uopče ostavljam FAT ili ne...

Znam da će vama ova informacija puno više pomoći da mi date normalne odgovore pa evo : "CECHJ04"

Kažem, nisam bacio u temi ni jedan spam pa ako i je ovo spam onda mi oprostite pošto je prvi :) , eto molim članove voljne objašnjavanja nek mi pomognu, a one čangrizave i napete da preskoče ovaj post :)

EDIT

FW je 2.35

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 19:33 (aquaevivae).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...

Pozdrav momci,

znam da tu ima puno ljudi koji imaju PS3 u malom prstu stoga se unaprijed ispričavam kaj postavljam pitanje na koje "možda" imam negdje tokom teme odgovor...ali hitno mi je i vjerujte mi jučer sam dosta vremena provel po forumu i youtubeu gledajući tutorijale i recenzije kaj se tiće PS3.

Imam doma PS3 40Gb FAT model, da se razumijemo konzola je zbilja kao nova, igrana je ma koliko god vam to zvuči nevjerojatno svega PAR(doslovno) sati, nikad nije u njemu bila ni jedna igrica osim one koje je dobil sa konzolom GT5 i to je jedini razlog zakaj je imam doma i razmišljam da si ga ostavim.

1) Mene zanima da li je ta konzola podložna onoj "poznatoj" žutoj smrti koja hara kod tih debelih modela? 

2) Na PC-u igram igre...ne često ali volim si odigrati odabrane serijale, stoga me zanima dal je PS3 pravi izbor i dal je definitvno bolji doživljaj nego na PC-u...reko gore, imam samo GT5 pa nemrem isprobati konzolu kak spada.

3) Opčenito jel FAT verzija isplativa pored slima i super slima, tj dal da si uopče ostavljam FAT ili ne...

Znam da će vama ova informacija puno više pomoći da mi date normalne odgovore pa evo : "CECHJ04"

Kažem, nisam bacio u temi ni jedan spam pa ako i je ovo spam onda mi oprostite pošto je prvi :) , eto molim članove voljne objašnjavanja nek mi pomognu, a one čangrizave i napete da preskoče ovaj post :)

EDIT

FW je 2.35

Pozzz

1.FAT je podlozan yold-u cak je i slim verzija pocela u zadnje vrijeme dobivat yold ali puno rijede nego fat.Ako se cisti redovno i mijenja pasta ispod ihs-a taj rizik se smanjuje ali opet dali ce puknut yold pitanje je ciste srece ali vise je do odrzavanja konzole.

2.To ces morat kolega sam procjenit jel neki vole pc neki ps3 i ta rasprava tu i naravno na drugim forumima ide u nedogled.

3.Fat verzija vise nije isplativa ali eto ipak ti je fw mali pa mozes sam JB konzolu.

Dakle preporucio bi ti da si je ostavis jer nemozes dobit bas puno za nju ako ces je jb-a provjeris temp kakve su ako su prevelike zamjenis pastu i pucaj .

EDIT:A jeste mi zakon vi koji samo puknete TD sutite po forumu i onda kad neko nekom pomaze samo ga lupite bravo za vas

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 21:16 (Mezethys).
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa takvo nekavo je i moje mišljenje, nisam puno dao za njega, a neću ni puno dobit a nije loš gadget, samo je problem kaj sam ulupao dosta para u gaming PC pa sad mi je bezveze imat konzolu i komp za igranje...al to je drugi par čarapa.

Skinuo sam neke novije OFW pa ću njih flešnut na PS3, al neću prek 3.5.

Ajde, sa hardverom mi ide pa mi nije problem zamjenit pastu, a gdje mogu pratit temp kak se kreće. Dakle, PS nije prašnjav ni malo, cijelog sam pregledal ali ak stoji od 2010 ne znam više u kakvom je stanju pasta, a ona dosta utječe na hlađenje/grijanje...pa je ne bi bilo zgoreg zamjenit sad??

Hehe, još ima i nedirnutu garantnu naljepnicu....sve mi ju je žao trgat :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina

Pusti ti njega i njegovo mjenjanje paste, dok radi igraj se. Ovako ces stalno gledat pratit kak se ponasa i imat samo sranje a nemas garancije da nece krepat u isto vrijeme ili mozda cak ranije.

12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pusti ti njega i njegovo mjenjanje paste, dok radi igraj se. Ovako ces stalno gledat pratit kak se ponasa i imat samo sranje a nemas garancije da nece krepat u isto vrijeme ili mozda cak ranije.

Ako se imalo razumijes u ps3 znas da se yold dogada zbog "setanja temperature",a to kakva je pasta vec tvornicki u ps3-u to je uzas ako se to da nazvat pastom.

Ako ima naljepnicu i sve onda nemoj dirat ja sam mislio da je vec otvaran to ces moc pratit kad JB-a konzolu u multimanu

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 23:22 (Mezethys).
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

jel znate oće li bit kakvo smiženje za ps plus? prošle godine sam ga ubo za 270 kn pa se nadam da bi moglo isad neš

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Mezethys kaže...
R4zOR229 kaže...

Ako se imalo razumijes u ps3 znas da se yold dogada zbog "setanja temperature",a to kakva je pasta vec tvornicki u ps3-u to je uzas ako se to da nazvat pastom.

Ako ima naljepnicu i sve onda nemoj dirat ja sam mislio da je vec otvaran to ces moc pratit kad JB-a konzolu u multimanu

Da al to je problem arhitekture samog ps3 fat modela, slim modeli koristi drugu arhitekturu procesora i zato se to nedogada bas na njima. Mjenjanjem paste neces nista postici to ti je ko da koristis clockani cpu sa stock colerom i kazes da ga mozes sa tim hladit samo ako stavis neku kvalitetnu pastu. Bolja pasta svakako mozes pomoc ali to je u ovom slucaju zanemarivo tako da se ne opterecuj uopce dok radi radi kad prestane prodaj od dijelova sta se da prodat ostalo hiti.

12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Mezethys kaže...
R4zOR229 kaže...

Da al to je problem arhitekture samog ps3 fat modela, slim modeli koristi drugu arhitekturu procesora i zato se to nedogada bas na njima. Mjenjanjem paste neces nista postici to ti je ko da koristis clockani cpu sa stock colerom i kazes da ga mozes sa tim hladit samo ako stavis neku kvalitetnu pastu. Bolja pasta svakako mozes pomoc ali to je u ovom slucaju zanemarivo tako da se ne opterecuj uopce dok radi radi kad prestane prodaj od dijelova sta se da prodat ostalo hiti.

A sve to sto si naveo je tocno apsolutno se slazem s tobom kolega.Kod mene na servis je doslo najvise ps3-a zbog lose paste ispod IHS  ali svakako dok mu god vent na ps3-u ne radi ko traktor i dok su temperature u redu neka stoji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 17:48 (Mezethys).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko kosta ciscenje ps-a u servisima?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Historix kaže...

Koliko kosta ciscenje ps-a u servisima?

250 KN koliko sam vidio

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/vrsimo-popravak-playstaion-3-ps3-konzole-ylod-rrod-oglas-3322628

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 17:47 (Mezethys).
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Mezethys kaže...
R4zOR229 kaže...

Dobro ne razmem se još tolko u PS zapravo ne kužim se uopče, nisam ni jenog raskopal....ali kod kompa ima debele razlike između stare zapečene paste, i nove kvalitetne...i to cca 4-5°c niže temp u loadu...a kad još tome nadodaš čiščenje od prašine dobiš dosta niže temp...al velim, PS3 nije ni korišten pa nema prašine, jedino me pasta muči pošto je dam se kladiti kamen. Evo prekjučer raskopal sestrin HP dv7 koji ajmo reči ima isti racku ko taj PS, grafički ćip se grije i odlemi sve po redu i sad nakon par min samo se smrzne...ja otvorim da malo to očiustim i pasta je skoro ko kamen a laptop sam kupio nov prije 3 godine! Pa si zamišljam kak je tek na PS3 :D

Al zasad niš ne diram jer ionak možda ide na prodaju, nisam još 100%...pa mi je bolje da je nedirnut sa naljepnicom.

Pa kaj niste rekli da je moj finiji 65nm proizvodni proces i ne grije se tolko ko prve verzije 60gb i 90nm? Znači kod mene su i ststističke manje šanse {#}

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel zna netko da li se moze

Vanjski Tvrdi Disk 1TB Classic CH11 Black, USB 3.0 Adata stavit u PS3? jer nigdje ne mogu naci dal ispod ladice ima sata i power prikljucak kao i neki drugi modeli.
hvala :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

PS3 je Fat 40GB

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

sa PS3-om sam dobio 14 dana ps+ pretplate, al pošto još nemam hdd, nemam igre kud skinuti (cekam "caddy" za superslim sa ebaya).. Zanima me ako aktiviram ps+ tek sljedeci mjesec, dal cu moci skinuti igre koje su ovaj mjesec besplatne? vidim da ima uncharted 3, grid 2, little big planet 2 karting, borderlands 2 itd. I kad mi istekne pretplata dal mi skinute igre ostaju na hdd-u ili trebam obnoviti pretplatu da ih mogu igrati?

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 22:21 (imaiden322).

0 0 hvala 0
17 godina

Nemam pojma za ovo prvo jel nemam ps+ al za ovo drugo ti je odgovor dok god imas ps+ imas te igre kad ga vise nemas nemas ni igre.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice