I jos prije spajanja na psn ukljucis psn spoofer koji ti sakrije cfw..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I jos prije spajanja na psn ukljucis psn spoofer koji ti sakrije cfw..
Kaj filozofirate bezveze. Ako imas PSN+ mozes preko njega spremit ako nemas fino ubaci usb stick formatiran na fat32 odi na na ps3 save games(nisam siguran dal se tocno tak zove ali naci ces sejve imaju po 10mb jedna obicno da znas). Nakon sta si to naso ljepo stisni trokut-copy-selekitraj sve(ili one koje vec oces) i kopiraj i automatski ce ti kopirat na usb. Kad formatiras hdd napravis obrnutu stvar.
Koliko mogu dobiti za PS3 fat,40GB,star 5-6-7 godina?
Dogodio mu se ylod,fenirao sam ga i trenutno radi,ali već je dva puta zaštekao,ali poslije feniranja radi neko vrijeme.
Uglavnom,da skratim,neispravan.
Možda nekom treba laser,blu ray ili nešto treće.
Za koliko da ga dam,ako neko naleti?
Hvala unaprijed.
Dogodio mu se ylod,fenirao sam ga i trenutno radi,ali već je dva puta zaštekao,ali poslije feniranja radi neko vrijeme.
Hvala unaprijed.
Pozz najbolje ti ga rastavit te prodat u dijelove za komplet mozes dobit oko 200-300 kn,a po dijelovima bi se dalo vec nesto vise.
Ovo na njuskalu sta traze za neispravan ps3 600 kn na to uopce ne obracaj pozornost.
Ma neda mi se zezat s time.
Probat će mi bratić još jednom otvoriti i staviti termalnu pastu,pa ako ne bude išlo,prodam ga za 300 kuna,dodam još 100 eura i kupim si neki polovni.
Hvala svejedno!
Hvala unaprijed.
prodaj u dijelovima, dobit ćeš više nego u kompletu :d
Ma neda mi se zezat s time.
Probat će mi bratić još jednom otvoriti i staviti termalnu pastu,pa ako ne bude išlo,prodam ga za 300 kuna,dodam još 100 eura i kupim si neki polovni.
Hvala svejedno!
Ako zelis produzit zivotni vijek treba skinut ihs s gpu i promjenit pastu (puno lakse nego s cpu-a).I jos ako napravite neki fan mod mogao bi dugo potrajat.Svakako preporucam da stavite flux kada radite reflow.

Hvala unaprijed.
A koje dijelove da izdvojim posebno ako ga prodajem u dijelovima?
Hvala unaprijed.
A koje dijelove da izdvojim posebno ako ga prodajem u dijelovima?
Bluray,hdd,maticna to bi trebalo lakse otic a kuciste vent i napajanje idu puno teze.
Dobio sam PS3 super slim 12GB sa 3 igre. Cijene u nasim shopovima su previsoke, pa igre mislim uzeti sa zavvia, the hut-a ili ebaya. Dal zna netko dal se moze placati onim PaySafe cardom ili mi treba PayPal? Pitam zato jer mi je jednostavnije uzeti PaySafe na kiosku nego otvarati PayPal account. Njuskalo isto dolazi u obzir, ali cijene su isto ponekad visoke.
Pa provjeri jel takav problem? Sumnjam da itko od nas ko tamo kupuje to koristi. A imas jos gameplay forum tamo se da jeftino nac koristenih igara.
dakle imam PS3 40gb debeljka koji se smrzava konstatno nekad u igri nekad se još ni ne digne vec se smrzne, nije imao nikakvih problema, niti ylod, normalno svijetle zelena i plava lampica, napravio sam kompletni restore ali i dalje je isto...
jel se nesto pokvarilo ili postoji kakvo rješenje?
Pozdrav još jednom.
Mojoj staroj ps3 konzoli došao je kraj,pa polako smišljam,šta,kako da kupim.
Pošto sam informatički polupismen,tj. nemam baš veze o informatici,molio bi par brzinskih odgovora ako se nekome da.
Šta znači modificirani ps3,dali znači igre koje su na hardu,mogu igrati normalno?
NIsam spojen sa internetom (i ne namjeravam),znači nemam pristup ps storeu pa me zanima dali to ima neke veze?
Ako sam dobro razumio,igre koje su na hardu mogu normalno igrati?
Dali modificirane konzole manje traju od ovih koje nisu dirane?
I za kraj,ako je tako dali se ovo isplati:
Prodajem Sony Playstation 3 40GB-modificiran
2 joystika
hdmi
vanjski hard disk 300gb
ex. hdd:
1.Metro Last Light
2.Gran Turismo6
3.Beyond Two Souls
4.Hitman Absolution
5.NFS Hot P.
6.RESIDENT EVIL 6
7.Sleeping Dogs
8.Assassins Creed III
9.Tomb Raider
10.Grand Theft Auto V
11.WRC4
12.Assassins Creed-Black Flag
13.Diablo III
14.craysis 3
15.Rage
16.Top Spin 4
17.Resident Evil 5
18.NBA 2K13
19.Dead Space 3
20.FIFA 14
21.Need for Speed Rivals
22.Call of Duty Ghosts
23.Pro Evolution Soccer 2014
24.Army of Two The Devils Cartel
25.BioShock Infinite
26.Ratchet Clank Nexus
27.Tom Clancys Splinter Cell Blacklist
Orginali:
28.Uncharted-Drakes Fortune
29.Uncharted 2-Among thieves
30.Heavy Rain
31.Call of duty 4
32.Turok
33.Assassins Creed
34.2010 Fifa cup South Africa
35.Warhawk
36.GT 5 Prologe
37.Ufc 2009
Hvala i izvinjavam se na gnjavaži.:-)
Dobio sam PS3 super slim 500GB sa 3 igre. Cijene u nasim shopovima su previsoke, pa igre mislim uzeti sa zavvia, the hut-a ili ebaya. Dal zna netko dal se moze placati onim PaySafe cardom ili mi treba PayPal? Pitam zato jer mi je jednostavnije uzeti PaySafe na kiosku nego otvarati PayPal account. Njuskalo isto dolazi u obzir, ali cijene su isto ponekad visoke.
Moja preporuka je da otvoriš PayPal račun, nije komplicirano, a isplati se.
Vidi asortiman igrica na game.co.uk, po meni jedan od najboljih online trgovina, čak imaš i pre-owned igre koje su "bezobrazno" jeftine, tako da, navaliii...
koliko bi otprilike bio popravak napajanja na SLIM 160gb ?
je su li ovi ps od 160 gb dobri ? ima par odlicnih oglasa na njsukalo. Je li ga mozda neko ima i ima neka iskustva?
Pozdrav još jednom.
Mojoj staroj ps3 konzoli došao je kraj,pa polako smišljam,šta,kako da kupim.
Pošto sam informatički polupismen,tj. nemam baš veze o informatici,molio bi par brzinskih odgovora ako se nekome da.
Šta znači modificirani ps3,dali znači igre koje su na hardu,mogu igrati normalno? DA
NIsam spojen sa internetom (i ne namjeravam),znači nemam pristup ps storeu pa me zanima dali to ima neke veze? NE
Ako sam dobro razumio,igre koje su na hardu mogu normalno igrati? DA
Dali modificirane konzole manje traju od ovih koje nisu dirane? NE
I za kraj,ako je tako dali se ovo isplati:
Prodajem Sony Playstation 3 40GB-modificiran
2 joystika
hdmi
vanjski hard disk 300gb
ex. hdd:
1.Metro Last Light
2.Gran Turismo6
3.Beyond Two Souls
4.Hitman Absolution
5.NFS Hot P.
6.RESIDENT EVIL 6
7.Sleeping Dogs
8.Assassins Creed III
9.Tomb Raider
10.Grand Theft Auto V
11.WRC4
12.Assassins Creed-Black Flag
13.Diablo III
14.craysis 3
15.Rage
16.Top Spin 4
17.Resident Evil 5
18.NBA 2K13
19.Dead Space 3
20.FIFA 14
21.Need for Speed Rivals
22.Call of Duty Ghosts
23.Pro Evolution Soccer 2014
24.Army of Two The Devils Cartel
25.BioShock Infinite
26.Ratchet Clank Nexus
27.Tom Clancys Splinter Cell Blacklist
Orginali:
28.Uncharted-Drakes Fortune
29.Uncharted 2-Among thieves
30.Heavy Rain
31.Call of duty 4
32.Turok
33.Assassins Creed
34.2010 Fifa cup South Africa
35.Warhawk
36.GT 5 Prologe
37.Ufc 2009
Hvala i izvinjavam se na gnjavaži.:-) KOLKO NOVACA? OSOBNO NEBI UZIMO FAT MODELE JER SE DOSTA KVARE
je su li ovi ps od 160 gb dobri ? ima par odlicnih oglasa na njsukalo. Je li ga mozda neko ima i ima neka iskustva?
Koji 160gb modeli? Napisi verziju tocno (CECH...)
Ne nikako to je puno preskupo. Uzmi ako nades one starije slimove, nes npr ko ja sa 320gb ili manje pa nadokupi 2.5hdd ili vanjski kak god ti pase. Na taj ti stane oko 10ak igara(ne brojim tu FF13 i takve sta imaju 50gb). I pazi da ne uzmes koji noviji. i Jos nes pazi da kupis neki koji ima FW 3.55 ili manje ili da vec ima CFW, mislim moze se sredit i ovi se vecim firemewierom ali to nije za tebe jel trebas lemit flasher na maticnu od PS3 a sumnjam da ces ti to znat.
Kad spajam ps3 na monitor (hdmi u dvi adapter jer mi monitor nema hdmi ulaz), jel ima neka specifikacija monitora po kojoj ću znat dal će to radit?
Kakva specifikacija ukljuci i radit ce.
Pa kazem ti nadi stariji slim koji ima manji firmewire od 3.55 ili 3.55 i mozes sam stavit CFW dat cu ti step by step tutorial i stvarno nije problem. Makar vecina ljudi koje ima tu stariju verziju vec i ima CFW pa neces morat nista radit.
January Sale na PS storeu
ima stvarno bolesnih popusta.
Ja uzimam Ni No Kuni za 9€,
Littlebigplanet 2 za isto 9€, možda Puppeteera.
Teška odluka, puno igara, malo para
Gdje mogu kupiti 500gb hdd ili manje za PS3 super Slim i koja bi bila cijena? Trenutno imam 12gb. Hvala:)

U bilo kojem ducanu informaticke opreme?!
http://www.infomark.hr/page/1#naslov
Nemoj mi rec' da si ovo ozbiljno napiso :D
U bilo kojem ducanu informaticke opreme?!
Dakle bilo koji 2,5 HDD odgovara?

Gdje mogu kupiti 500gb hdd ili manje za PS3 super Slim i koja bi bila cijena? Trenutno imam 12gb. Hvala:)
u bilo kojoj informatičkoj trgovini, ali ti treba onaj neki dodatak koji košta cca 120 kn da možeš stavit na novi hdd