PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.344.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ps3 na njuškalu  s ylod 600kn + 40 gb je...

Eh jesmo mi čudan narod xD {#}

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
mad9dog kaže...

hahaha :D

nebi se cudio da ljudi cigle prodaju 100kn komad

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
mad9dog kaže...

hahaha :D

nebi se cudio da ljudi cigle prodaju 100kn komad

vjeruj mi doći će i to još malo {#}

Zan klo van dam
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

A to ste kolege u pravu to sta se nade na njuskalu kod nas nema nigdje neispravna tehnika je dosegla cijenu ispravne.I jos mi je najbolje kad pretjera s cijenom i stavi velikim slovima FIXNO samo ozbiljne ponude.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

stavlja tu cifru zato što računa koliko cca para može dobit za dijelove....ukratko debil...

14 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
mad9dog kaže...

stavlja tu cifru zato što računa koliko cca para može dobit za dijelove....ukratko debil...

pazi ovog http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-250gb-oglas-8600095 {#}

Zan klo van dam
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ja bih si uzeo ovaj disk za svoj sony

http://www.ekupi.hr/Tvrdi-Disk-WD%C2%A0Black%E2%84%A2-320GB-SATA-25-317950.aspx

jeli problem što je 7200 rpm???

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

evo..vidim ovdje da ima dobrih poznavaoca ps3...pa bi jedan ps3 laik trebao pomoć...

kupio bi ps3 ...i na njuškalu sam našao tipa koji prodaje nove

modificirane konzole...ps3 slim 16 gb..za 2700 kn..uglavnom tip mi kaže

da ću moći igrati bilo koju igru koju skinem sa torrenta...i da moram samo imati

vanjski hdd...i jednu original igru koja za stalno ostaje u brayu...rekao je i

da ću moći bilo koju igru igrati ONLINE!?...e sada meni ovo izgleda kao navlakuša

posebno ovo za online igranje...pa ako neko može da mi potvrdi da je to sve moguće

pa da kupim...

evo oglasa :

www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801

ako netko ima bilo kakve reference za tu firmu isto bi dobro došle..

PUNO HVALA

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imas topic ps3 jailbreak...nikad mi nece bit jasni ti ljudi koji zele sve besplatno i unistavaju trud programera...

1 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zanima me da li je netko koristio ili još koristi kontrolere za fps igre na ps3???

kakvi su dojmovi???

malo sam gledao na yubito i ne čini mi se loše ali i koštaju dosta pa me zanima koristi li ih netko od vas prekaljenih gejmera

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
sikkirica kaže...

evo..vidim ovdje da ima dobrih poznavaoca ps3...pa bi jedan ps3 laik trebao pomoć...

kupio bi ps3 ...i na njuškalu sam našao tipa koji prodaje nove

modificirane konzole...ps3 slim 16 gb..za 2700 kn..uglavnom tip mi kaže

da ću moći igrati bilo koju igru koju skinem sa torrenta...i da moram samo imati

vanjski hdd...i jednu original igru koja za stalno ostaje u brayu...rekao je i

da ću moći bilo koju igru igrati ONLINE!?...e sada meni ovo izgleda kao navlakuša

posebno ovo za online igranje...pa ako neko može da mi potvrdi da je to sve moguće

pa da kupim...

evo oglasa :

www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801

ako netko ima bilo kakve reference za tu firmu isto bi dobro došle..

PUNO HVALA

koliko vidim, ovo što ti nude je softmode modifikacija, znači modificirani fw, najvjerovatnije rogero 4.50. da, s ovim cfw-om možeš igrati online, ali uz rizik od ban-a, tj. rizika da ti zabrane pristup psn-u s tvoje konzole ili psn account-a. tako da ove tvrdnje vezano na igranje online ne drže vodu. nisam siguran, ali netko je na forumu pisao da ova firma i nije previše poštena što se nekih stvari tiče. za detaljnije informacije morati ćeš malo proguglati forum.

11 godina
neaktivan

e hvala puno..tip kaže da je ta modifikacija nešto novo...tek mjesec dana...spominjao neki ode štajaznam..pitao ga za rizik kad updejtam konzolu

rekao mi da to može bez rizika...a taj ban bi mi zaključao cijelu konzolu ili samo pristup online igranju?????...jer imam jako loše iskustvo sa xboxom...

Hvala ti još jednom ;)

11 godina
neaktivan

samo malo, cobra ode  nije softmode, već hardware-ska modifikacija i nema veze s cfw-om. u slučaju ode modifikacije konzola ostaje na službenom fw-u, što u prijevodu znači da s takvin fw-om možeš bez straha na  psn, e sad, druga je stvar ako misliš igrati online igre preko ode-a. za sada je još koliko-toliko sigurnije nego u slučaju cfw-a, ali to nije nikakva garancija za ubuduće. možda sony nađe način kako ban-irati konzole s ode modifikacijom. kada je riječ o ps3 online igranju na hackiranim konzolama 100% siguran način ne postoji. što se hackiranog online konzolaškog igranja tiče,  najsigurniji je xbox ako se pridržavaš pravila glede prženja igri kada govorimo o lt modifikaciji. sony može ban-irati tvoj account i konzolu, ali za razliku od xbox-a, na ps3 je moguće napraviti unban i onda ponovo sve po starom ili dok ponovo ne dobiješ ban.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 12:12 (iberlauf).
11 godina
neaktivan

heh...cfw...fw..ode...sve nepoznati pojmovi za mene...nije važno..uglavnom pitanje je ako mi  sony jedan dan banira konzolu...i dalje ću moći igrati offline??...

jer i nije mi toliko ni bitan taj online...al kad već ima..zašto ne...meni je xbox 360 zaključalo zauvijek..mogao sam ga baciti...to su oni prvi xboxovi bili...

pop. sam jako...a i totalno sam se razočarao u taj xbox...od joystika pa do kupovine onih membership bonova..

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

@sikkira

Ja sam razmisljanja, da se sad ne isplati modificirati konzolu i riskirati ban i sta ja znam.

Znaci uzmes konzolu, uzmes Plus pretplatu na godinu dana. Svaki mjesec dobijes par igara besplatno. Prednost kod Plusa ili bilo koje Online kupovine je da mozes igrati ti na svojoj konzoli i frend na svojoj, pa ako imas dobrog prijatelja u kojeg imas apsolutno povjerenje (cuvanje zene i sl. {#} ) mozete podijeliti troskove.

Onda dalje, starije igre su sad stvarno jeftine, novima cijena padne nakon par mjeseci za 30-50%. Mozes ih mijenjati, prodati i sl.

Po meni se piratlija isplati, ako nemas sta pametnije za raditi, pa mazes svaki dan +6h na igre.

Za ostalu ekipu koja radi i ima eventualno dnevno +2h za igre. Mislim da je legalna opcija puno bolja. Bez straha igras i SP i MP, igre mozes prodati/zamijeniti i sl.

Toliko od mene.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupis orginal igru i nemas problema sa online :)

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
sikkirica kaže...

uglavnom pitanje je ako mi  sony jedan dan banira konzolu...i dalje ću moći igrati offline??...

naravno da ćeš moći igrati offline. sony te ne može spriječiti da igraš offline u bilo kojem pogledu, po tom pitanju si 100% siguran.

što se online-a tiče... dobro kažu chaky i hdesignz.

11 godina
neaktivan

evo hvala svima na odgovorima...pa i ovim "kupi original igru"...ili "nikad neću razumjeti kako neko očekuje da je sve besplatno"...u životu sam se nadavao para za originale i previše....što na xbox...što na pc...xbox je posebna priča..

jer se sve posebno kupuje...i punjač za joystik čak...mati mila...da radim..i da...preko tjedna nemam baš vremena za igrice...top 2 sata dnevno...i to ne svaki dan....ali zato je vikend moj...pozove se ekipa i uglavnom deri peri po 5-6 sati...meni je trenutno najvažnije da ne moram kupovati igre...za online lako...al ako recimo mogu novu GTA V igrati online...i to besplatno...mislim da je to najbolja moguća opcija za igranje na tržištu...;)

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Raspitas se malo za gameshare i za 70tak kn igras najnoviji hit legalno,u digitalnom obliku :)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hoćeš reći da će me...PES 2014...FIFA 14...GTA V...F1 2013...NBA2K14...koštati oko 300 tinjak kuna i sve je legalno???

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel moze jedno PS3 N00B pitanje? Tko pita ne skita{#}

Situacija je ova.

Posjedujem ps vec par mjeseci ali nisam nikako imao neku igru na njemu. GTA 5 je bila prva igra, a posto se ta igra instalira na HDD, zanima me da li cu moci igrati Gran Turismo 6, jer imam jos samo 600 MB slobodno?

U biti me zanima da li se to samo GTA instalira na HDD a ostale igre se igraju tako da se samo ubaci Disc i igra?

Radi se o 12 GB verziji.

Hvala na odgovorima 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 18:48 (coso9288).

0 0 hvala 0
17 godina
sikkirica kaže...

hoćeš reći da će me...PES 2014...FIFA 14...GTA V...F1 2013...NBA2K14...koštati oko 300 tinjak kuna i sve je legalno???

Ovih 5, za 500kn {#}

Ali sto ce ti Fifa 14 i PES 14. Igras jedno ili drugo {#}

sikkirica kaže...

...

jer se sve posebno kupuje...i punjač za joystik čak...mati mila...

Pa to se dobije s konzolom. USB na miniUSB {#}

coso9288 kaže...

Jel moze jedno PS3 N00B pitanje? Tko pita ne skita{#}

Situacija je ova.

Posjedujem ps vec par mjeseci ali nisam nikako imao neku igru na njemu. GTA 5 je bila prva igra, a posto se ta igra instalira na HDD, zanima me da li cu moci igrati Gran Turismo 6, jer imam jos samo 600 MB slobodno?

U biti me zanima da li se to samo GTA instalira na HDD a ostale igre se igraju tako da se samo ubaci Disc i igra?

Radi se o 12 GB verziji.

Hvala na odgovorima 

Skoro sve igre ti jedan dio instaliraju na HDD. Pogotovo, ako izade novi patch.

Definitivno nabavi kakav disk sto prije.

P.S. Trebati ce ti i kavez za disk.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 22:45 (Chaky).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Hvala {#}

Onda cu za pocetak ponistiti pre-order GT 6 i pregledati diskove pa da za pocetak prosirimo horizonte {#}

A kasnije cu prijeci na igre...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, znači razmisljam o kupovini ps3 i gta 5 e sad ovaj na njuskalu nudi ps3 ultra slim 500 gb + gta V za 2.550 kn e sad jeli to nekakav scam ili slicno ili je pouzdano.

Evo link: http://www.njuskalo.hr/nintendo/wii-nintendo-mario-sonic-edition-pack-plavi-trgovini-oglas-5924187  (neznam zasto je ovakav cudan link ali to je to)

Ili ovaj daje ps3 fat 160 gb i gta IV episodes...  za 1400 kn   http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-crna-boja-fat-160-gb-oglas-9561600

Sad mi recite sto mi je bolje.

I usput kakav tv moram imati da bi igrao ps3 jel moze neki od 1000 kn ili mora imati neki utor tak nes.

I prijedlog: da kupim ovo tu gore(ako nije scam) ili da cekam 23.12 idem u njemacku u minhen pa da tamo kupim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 23:00 (luci199).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
luci199 kaže...

I prijedlog: da kupim ovo tu gore(ako nije scam) ili da cekam 23.12 idem u njemacku u minhen pa da tamo kupim?

Definitivno cekaj njemacku. Otidi u MediaMarkt ili Saturn i tamo za 300€ kupi PS3 bundle 500GB i GTA V i gotovo.

PS: Treba ti HDMI ulaz na TV-u da bi mogao prikljuciti konzolu

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 23:07 (coso9288).
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ps3 accunt problem dakle nikako ne mogu regati visa karticu na ps3 netu stalno dobijem poruku Please enter a valid credit card number upišem sve brojeve a ono ništa stalno me baca u spomenutu poruku pa ako može pomoć

0 0 hvala 0
17 godina
robi64 kaže...

ps3 accunt problem dakle nikako ne mogu regati visa karticu na ps3 netu stalno dobijem poruku Please enter a valid credit card number upišem sve brojeve a ono ništa stalno me baca u spomenutu poruku pa ako može pomoć

Koja banka?

I koju opciju si odabrao (Visa, Amex, ...) u tome obicno zna biti caka.

Da li je HR PSN Account?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 9:28 (Chaky).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok imam jedan problem. kupio sam ps3 prije tjedan dana i nece mi se spojiti na internet. pojavljuje mi se cijelo vrijeme greska "ps3 a connection error has occurred 80130128".Zna li neko kako tu gresku ukloniti? Unaprijed hvala

mata091

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mata091 kaže...

Bok imam jedan problem. kupio sam ps3 prije tjedan dana i nece mi se spojiti na internet. pojavljuje mi se cijelo vrijeme greska "ps3 a connection error has occurred 80130128".Zna li neko kako tu gresku ukloniti? Unaprijed hvala

Spajas li se wifiom ili lanom?

Regen Servis Reball Akcija 250kn
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Spajam se wi fi-om

mata091

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice