PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.366.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ovako nedavno sam kupio PS3 ultra slim 12gb. I zanima me dali je moguce u njega staviti vanjski hard disk? Jer se mislim pretplatiti na ono gdje svaki mjesec dobivam neke besplatne igrice za skidanje mi je 12gb premalo...

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

je...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
4mal kaže...

je...

Dali postoji onda kakva mogucnost da stavim vecu memoriju?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Je... Samo kupis veci hard disk od toga sta imas unutra i piknes ga.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

skidam bd50 film tj u onom m2ts formatu pa me zanima mogu li taj film prebaciti na hard spojiti na ps3 i tamo ga gledat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

može li se i koliko košta popravak lasera u ps3 jer sam vidio na piku da prodaje ps3 40gb fat za 800 kn i da mu je otišao laser

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

tko ima PS3 plus, nek si uzme Mass effect 3 jer je besplatan (osnovna igra + extended cut + 5 multiplayer mapa).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Zura kaže...

tko ima PS3 plus, nek si uzme Mass effect 3 jer je besplatan (osnovna igra + extended cut + 5 multiplayer mapa).

fino to se cekalo :) ,iako bude malo priceko na download

o da tu je i Dead or Alive 5 :D

http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 22:26 (Arnold Layne).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pitanje na PS3 igramo Crash Bandicoot koji je kupljen preko PS Story,pitanje kako snimiti nivo koji se pređe jer traži da se stavi memory card u ulaz?

Memory kartu imam jer ima kakav adapter ili koji drugi naćin da se snimi.

http://thechive.files.wordpress.com/2013/02/danielle-lo-5.gif?w=500

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

moras virtualno napravit memory karticu unutar samog diska... a to ces nac u samom izborniku ps3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam jel postoji gdje tema, ali ako nekoga zanima ili mu treba PS3 s igricama neka mi se slobodno javi u PM. Jer vec godinu dana skuplja prasinu doma. Hvala :)

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Stavi u male oglase, ako vec nisi

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sad cu :)

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima me na šta trebam pazit kod kupovine PS3-a preko njuškala? Naravno išo bi ga isprobat ali šta mi to znači kad blage veze o tome nemam, nikad nisam vidio uživo ps3... Igro bi online multiplayer tako da bi kupovo ps3 koji nije modificiran.. na sta trebam pazit? evo ovo mi se čini ok http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-slim-160gb-garancija-1-igra-manje-ostecenje-1299kn-oglas-7488186?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 18:55 (šiba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali netko zna di se mogu nabaviti kućišta za kontroler? Mislim na cijelo plastično kućište. Hvala

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

pitanje za ps3 super slim 12gb

Imam navedenu konzolu i nabavio sam hdd 160gb kojeg sam htio instalirati u njega. Međutim kada sam na konzoli otvorio poklopac gdje se nalazi rupa za hdd neugodno me iznenadio izostanak nosača za hdd, tj onog dijela na kojeg se hdd našarafi i onda gurne u predviđeni utor. kada gledam na net-u sve konzole imaju taj nosač. stoga je pitanje jel sve 12gb konzole za naše tržište dolaze bez tog hdd nosača ili fali samo na mojoj konzoli. Takodje pitanje gdje se taj nosač može kupiti zasebno

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, zanima me kako se zove kabal s kojim punim PS3 gamepad. Treba mi taj kabal za vanjski HDD, ali ne znam mu ime, no znam da je isti kao i ovaj od gamepada.

isus uzor

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo pitanja od "starog konja" koji se i ne igra puno pa i nije cudno da nisam bas upucen.

Imam PS2 i desetak DVDova. Ja ratujem sam. Ne pucam po prijateljima, a s neprijateljima ne zelim imati posla. ;)

Kupio bi PS3 zbog dva razloga:

1. bolje performanse i bolje igre nego na PS2

2. ocekivan pad cijena pojavom PS4

Vidio sam da se spominju neki shopovi u oblacima sa igrama po normalnim cijenama za download. Dakle neki veci hard ce biti potreban ako uzmem varijantu sa minimalnim diskom.

Dakle, trebao bi upute "for dummies", sta kupiti i na sta paziti (na cemu ustedjeti). Kupujem to za vlastitu lovu, ne zicam od staraca tako da je good value for money osnovno pravilo izbora. Pretpostavljam da konzole sa skurenim laserom mogu playati downloadane i na disk spremljene igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
virtuozo kaže...

pitanje za ps3 super slim 12gb

Imam navedenu konzolu i nabavio sam hdd 160gb kojeg sam htio instalirati u njega. Međutim kada sam na konzoli otvorio poklopac gdje se nalazi rupa za hdd neugodno me iznenadio izostanak nosača za hdd, tj onog dijela na kojeg se hdd našarafi i onda gurne u predviđeni utor. kada gledam na net-u sve konzole imaju taj nosač. stoga je pitanje jel sve 12gb konzole za naše tržište dolaze bez tog hdd nosača ili fali samo na mojoj konzoli. Takodje pitanje gdje se taj nosač može kupiti zasebno

Mislim da su sve 12GB bez tog nosaca.

Moze se kupiti posebno. Ali probaj naci negdje jeftinije.

Ili pitaj Google da li moze ici nosac iz Fat ili Slim konzola, pa potrazi polovno.

Keops kaže...

Pozdrav, zanima me kako se zove kabal s kojim punim PS3 gamepad. Treba mi taj kabal za vanjski HDD, ali ne znam mu ime, no znam da je isti kao i ovaj od gamepada.

USB Type A to Mini Type B. Oba muska.

NenadX kaže...

Evo pitanja od "starog konja" koji se i ne igra puno pa i nije cudno da nisam bas upucen.

Imam PS2 i desetak DVDova. Ja ratujem sam. Ne pucam po prijateljima, a s neprijateljima ne zelim imati posla. ;)

Kupio bi PS3 zbog dva razloga:

1. bolje performanse i bolje igre nego na PS2

2. ocekivan pad cijena pojavom PS4

Vidio sam da se spominju neki shopovi u oblacima sa igrama po normalnim cijenama za download. Dakle neki veci hard ce biti potreban ako uzmem varijantu sa minimalnim diskom.

Dakle, trebao bi upute "for dummies", sta kupiti i na sta paziti (na cemu ustedjeti). Kupujem to za vlastitu lovu, ne zicam od staraca tako da je good value for money osnovno pravilo izbora. Pretpostavljam da konzole sa skurenim laserom mogu playati downloadane i na disk spremljene igre?

Vjerojatno ce pasti cijena PS3 konzola kad stigne PS4, samo je pitanje koliko.

Posto ne igras s neprijateljima, bolje ti je uzeti konzolu s starijim firmwareom, pa igrat skinute igre.

Evo teme.

Ne znam kojom lovom raspolazes, ali mozda ti je pametnije pricekati PS4 (ako mislis njega uzimati), a vjerojatno ce pasti cijena PS3-cama i vjerojatno ce biti ekipe koja ce prodavati svoje PS3-ce, ako nabavi PS4.

Ali nabavka PS3 samo po sebi je prilicno isplativa, jer imas toliko propustenih naslova, da ti pamet stane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 13:48 (Chaky).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Znaci imam problem PS3 mi je umro(slim),ali sa njega nisam skinuo save fileove tj. sa hard diska i sad neznam kako cu crkla mu je maticna a moram kupiti drugi i sad imam problem kako skinuti sve saveove sa harda.Ako netko ima isti problem ili zna kako se to rijesi neka napise u ovoj temi jer ja neznam kako .

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Samo stavi taj hard u novi PS3 i rijesio si problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav momci. Molim da mi neko objasni kako na ps3 instalirati patch za FIFU 13, ne mogu da igram karijeru jer se smrzne ekran, i jos razne bugovi su prisutni, cuo sam da je davno izasao patch ali kako to napraviti, kupio sam novu igricu juce..

Molim pomoc

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa on bi ti sam trebao skinuti update kada prvi puta pokreneš igru, tako je meni bilo{#}

13 godina
odjavljen
Bonjasky00 kaže...

Pozdrav momci. Molim da mi neko objasni kako na ps3 instalirati patch za FIFU 13, ne mogu da igram karijeru jer se smrzne ekran, i jos razne bugovi su prisutni, cuo sam da je davno izasao patch ali kako to napraviti, kupio sam novu igricu juce..

Molim pomoc

kao sto je kolega gore iznad rekao 

Ja isto igram fifu i da bugovi su jos tu nazalost 
samo nisu bas cesti 

12 godina
neaktivan
drapa88 kaže...

pa on bi ti sam trebao skinuti update kada prvi puta pokreneš igru, tako je meni bilo{#}

Skidao je neki update kad sam tek poceo igrati ali da li je sad karijera sredjena, da li je uopste izasao update za taj problem? eto npr ostao mi je problem da prilikom penala ne vidim onaj indikator za ciljanje gdje ces pucati, pa se bojim poceti igrati karijeru i trositi vrijeme a ono zastane u trecoj sezoni

12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Bonjasky00 kaže...

Molim pomoc

samo nisu bas cesti 

znaci ne mozes igrati karijeru? je li isto i sa karijerom igraca ili samo menadzer zastaje?

13 godina
odjavljen
Bonjasky00 kaže...
Arnold Layne kaže...
Bonjasky00 kaže...

Molim pomoc

samo nisu bas cesti 

znaci ne mozes igrati karijeru? je li isto i sa karijerom igraca ili samo menadzer zastaje?

a mogu igrat nije to tak cesto 

u pocetku mi se to cesce događalo pa onda uopce nije i onda sad prije tjedan dana opet je
doso sam do 2018. godine pa valjda se onda da igrat :D

Karijeru sa igracem nisam jos igro pa ne znam

13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Okami HD je besplatan na psn + (eu)  

skidajte to jer je igra vrhunska
ja sam je kupio vec prije  

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Okami HD je besplatan na psn + (eu)  

skidajte to jer je igra vrhunska
ja sam je kupio vec prije  

Cave je isto odlican, a nije ni LOTR War In The North za baciti :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice