PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.346.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel ima kakvih novina o downgrade-u PS3 konzola ?

Gledam na netu ali ništa nažalost, čak je i cijena ista. Nema downgrade-a ispod 400kn na njuškalu.

Ima tko da zna da se može za 200 kn spustit sa 4.31 na 3.55 sa e3 flasherom ? Malo mi je puno dat 400kn za to

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel netko vidio možda kakvu akciju vezano uz konzolu?

našao sam za 2.299 kuna ps3 160 GB + Gran Turismo Platinium i razmišljam ga uzeti,pa da vidim jel ima negdje bolje/jeftinije.

Šta vi mislite za cijenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
mancekk kaže...

Jel netko vidio možda kakvu akciju vezano uz konzolu?

našao sam za 2.299 kuna ps3 160 GB + Gran Turismo Platinium i razmišljam ga uzeti,pa da vidim jel ima negdje bolje/jeftinije.

Šta vi mislite za cijenu?

Rade dodaj 200kn i kupi ovo http://www.infomark.hr/Konzole/961/PS3%20Sony%20Playstation%203%20Super%20Slim,%20500Gb%20+%20Gran%20Turismo%205%20+%20Uncharted%203%20GOTY#naslov

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina

Vidiš ,vidiš.

Havala što si mi skrenuo pozornost,moram samo vidjeti kada dođe konzola.

16 godina
neaktivan
Zar nisam vidio prije koji dan, plejka u intersparu za nekih 1800kn (city centar zg). Ne sjecam se da li je bio neki bundle sa igrom niti kolicinu diska.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan

U sparu je oko 1900 mislim da je bez igara i 12 gb disk

Soccer <3
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kolka rezolucija je hd ready jel bolje od obicnog hd-a(720p)

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima me samo, ako sam ja več aktivirao reedem code na starom pleju, dali mogu ponovno na novom isto aktivirat i dali mogu onda opet skinut dlc bez reedem koda? 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PEXer kaže...

kolka rezolucija je hd ready jel bolje od obicnog hd-a(720p)

Rezolucija hd ready tv je manja od full hd, full hd ima 1920x1080, a hd ready 1366x768 ili manju.

A ako te malo više zanima tema onda Google {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 13:47 (drapa88).
17 godina
atiHD kaže...

Zanima me samo, ako sam ja več aktivirao reedem code na starom pleju, dali mogu ponovno na novom isto aktivirat i dali mogu onda opet skinut dlc bez reedem koda? 

Mislim da mozes, ali se moras na novom playu ulogirati kao "stari" user.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
atiHD kaže...

ako zamijeniš plejku, mislim da ti sve igre/dlc-ove koje si kupio preko PS store-a (ili preko ključa) bi trebale raditi pod uvjetom da koristiš isti PSN account.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
odjavljen
Zura kaže...
Chaky kaže...
atiHD kaže...

ako zamijeniš plejku, mislim da ti sve igre/dlc-ove koje si kupio preko PS store-a (ili preko ključa) bi trebale raditi pod uvjetom da koristiš isti PSN account.

da to je tak ,ali to mozes napravit samo 2 puta (da se account ne zolupotrebljava)

http://revohd.com
17 godina
Arnold Layne kaže...
Zura kaže...
Chaky kaže...
atiHD kaže...

da to je tak ,ali to mozes napravit samo 2 puta (da se account ne zolupotrebljava)

Mozes vise puta, ako odjavis staru pleyku preko neta s PSN-a ili direktno s stare pleyke (ako je u pogonu).

To se inace radi i kod prodaje pleyke, ako nemas namjeru dati s njom i PSN account.

PSN account ti je slican Steam Accountu, s razlikom st Steam nema hardwerska ogranicenja (mozes se prijaviti na kompova koliko zelis).

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ma jedino me to zanimalo jer staru plejku dajem ča i ja ču sebi novu uzet pa me samo za dlce zanimalo. Hvala :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onda sa stare odjavi PSN account i prijavi ga na novoj.

12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

eee ljudi, imam jedan problem ovdje i trebam malu pomoć. Znači, ja imam PS3 Slim 320 GB koji je na 4.31 OFW i planirao sam je downgradati i jailbreakati. Međutim, jučer sam uvidio da je moj model konzole CHECH-3004B koji (kako sam ja vidio na internetu) ne može navodno biti downgradan. Prvo me zanima jel možda ipak postoji način da se taj model downgradea. Ako ne, onda ja imam četiri mogućnosti, a vas pitam koja je nekako najbolja?

1. strpljivo čekati da se nađe neki način za downgradanje tog modela

2. Igrati i kupovati samo original igre (koje bi mogo rjetko kupit jer nemam baš para)

3. Strpljivo čekati da izađe jailbreak za 4.31 verziju (zanima me jel ima nekakvih najava ili naznaka da će ovo ikada izaći)

i 4. Prodat konzolu i kupit novi model (to mi nije baš nešto da se sad bavim opet preprodavanjem)

Šta vi mislite, šta mi preporučate? Jel možda imate neke druge ideje? Dajte molim vas pomozite... Ipak su blagdani :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko ja znam jailbrake za 4.31 se može napravit preko ono e3 flashera, ali nisam baš siguran. Ako se baš ne može nikako flashati, prodaj konzolu pa kupi drugu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

pa ne znam jel se to moze to me i zanima, ako se moze bez downgradanja super

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje mogu kupiti punjač za kontroler i koliko otprilke košta?

Ne znam kako to funkcionira, kako se puni kontroler, može li se igrati dok se puni, ništa ne znam tako da imajte milosti. {#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
tony008 kaže...

pa ne znam jel se to moze to me i zanima, ako se moze bez downgradanja super

ovo je isto moj account samo sam zaboravio sifru jucer pa sam napravio novi hahaha
jel imate ideja?

16 godina
Looka kaže...

Ne znam kako to funkcionira, kako se puni kontroler, može li se igrati dok se puni, ništa ne znam tako da imajte milosti. {#}

puni ga dok ti radi komp,brzo se napuni 

14 godina
neaktivan
Looka kaže...

Mozes ga i koristit dok se puni, samo onda nije bezican(spojen kabelom).

Potpis
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

evo odlucio sam da cu prodat ovaj moj ps3 i kupit novi, ali me zanima sad jel mogu prenjet svoj psn account sa ovog ps3-a na onaj novi i ako da kako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tolebrabadole kaže...

evo odlucio sam da cu prodat ovaj moj ps3 i kupit novi, ali me zanima sad jel mogu prenjet svoj psn account sa ovog ps3-a na onaj novi i ako da kako

Nemam PS3, ali mislim da account nije vezan za konzolu...

Nego, pitanje za kontroler. Još jednom, nemam PS3 pa ne znam kako se uopće puni kontroler, pa bih molio da me uputite gdje mogu kupiti punjač.

17 godina

Sta ce ti punjac puni ga na ps3 il pc-u

You got to lose to know how to win
16 godina
Looka kaže...
tolebrabadole kaže...

Nemam PS3, ali mislim da account nije vezan za konzolu...

Nego, pitanje za kontroler. Još jednom, nemam PS3 pa ne znam kako se uopće puni kontroler, pa bih molio da me uputite gdje mogu kupiti punjač.

pa već ti je odgovoreno par puta i opet pitaš{#}

ne treba ti nikakav punjać

dobiješ usb kabal s kojim se spojiš na ps3 i puniš ga i igraš u isto vrijeme

možeš ga i dok ti je ps3 ugašen uštekati na pc i tako puniti

ne zamaraj se tim više

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li negdje ima za kupiti sonyev kontroler za PS3 a da nije bežični ?

I koji bi mi preporučili zamjenski kontroler za PS3?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 10:57 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mancekk kaže...

ak neces bezicni ,a da bude od sony-a nemas izbora nego da uzmes od PS2 kontroler

http://revohd.com
16 godina
mancekk kaže...

smijem pitati zašto ne bežićni????

mislim ne vidim razlog osim mozda da misliš jeftinije proći!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice