Kupio sam ga novog iz ducana,jos je garancija.. za sad samo na black opsu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad na kraju niti ja neznam šta uzeti.
ps3 ili x360. jer volim i mp i pirate igrati. molim prijedlog
Kupio sam ga novog iz ducana,jos je garancija.. za sad samo na black opsu
Znaju u ducanu biti refurbished konzole.
To su konzole koje su popravljene i vracene u prodaju.
Ali bi negdje na kutiji ili konzoli trebalo pisati da je refurbished.
Pricekaj jos koji tjedan pa ces vidjeti sto se dogada.
Za mene postoji samo jedan izbor, PS3.
Mogu gledati na njega BluRay filmove, streamati muziku,slike, filmove s PC-a na TV preko njega.
Online ne trebam nista ekstra placati. Ima par free MP igara. Stize uskoro Dust 512.
Igre su dosta pojeftinile. Dalje ih mogu prodati/zamijeniti.
Ako kupujes tek sada, imas toliko zaostataka za odigrati da ti niti ne trebaju nove igre.
ja sam isto bio u dilemi kao i ti, i meni se cini da je prevagnuo ps3 kad vec moramo kupovat orginale jer se konzola trenutno koliko znam ne moze modificirat onda barem imas besplatan multiplajer :)!!!!!!
I jos jedno pitanje kako pirati funckoniraju na ps3 tj kako su prije funkcionirali to se pikne u ps3 onaj usb pokrene se e sad mene zanima jel mogu snimit igricu na disk od ps3 pa igram sa diska da se laser ne trosi ili kak to ide ?!?!
ja sam isto bio u dilemi kao i ti, i meni se cini da je prevagnuo ps3 kad vec moramo kupovat orginale jer se konzola trenutno koliko znam ne moze modificirat onda barem imas besplatan multiplajer :)!!!!!!
I jos jedno pitanje kako pirati funckoniraju na ps3 tj kako su prije funkcionirali to se pikne u ps3 onaj usb pokrene se e sad mene zanima jel mogu snimit igricu na disk od ps3 pa igram sa diska da se laser ne trosi ili kak to ide ?!?!
mislim da pirate možeš igrati samo na starijoj verziji, neznam kak to ide ali ako imaš neki noviji update onda moraš staviti stariju verziju ako je moguće.
sve igre igras sa externog hard diska na kojeg stavis igre prek kompa...a mislim da se moze staviti igre i na hdd od ps3,nisam siguran ali jedno je sigurno: nemozes przit igre na diskove uopce...niti originali se nemogu instalirati na ps3,odnosno,instaliraju se neke stvari od igre ali moras igrati sa diskom :)
sve igre igras sa externog hard diska na kojeg stavis igre prek kompa...a mislim da se moze staviti igre i na hdd od ps3,nisam siguran ali jedno je sigurno: nemozes przit igre na diskove uopce...niti originali se nemogu instalirati na ps3,odnosno,instaliraju se neke stvari od igre ali moras igrati sa diskom :)
sve igre mozes igrati sa unutarnjeg hard diska,i 95% igara sa externog harda.orginal igru mozes cijelu spremiti na unutarnji ili vanjski hard disk
znaci nije kao kod xboxa da se mora stavit i dvd pri pokretanju igre vec se snimi na disk i samo picis super jos samo da izadje ta modifikacija !
znaci nije kao kod xboxa da se mora stavit i dvd pri pokretanju igre vec se snimi na disk i samo picis super jos samo da izadje ta modifikacija !
za neke igre ces morati imati bilo kakvu orginal igru u bluray driveu
Bok decki opet,
Evo ja se javljam jucer kupio ps3 sa fifom11 stalno igrao pes na kompu pa sad reko da isprobam fifu 11imam par pitanja
Prvo pitanje kada sam izvadio ps3 znaci nesto je unutra se mrdalo kao neki mali odsarafljeni sarafic pa me zanima jel to ok (znam da cete se smijat:)))))
Drugo pitanje dali ja mogu puniti kontrolere na ps3 dok je ugasen?ili bas mora bit upaljen tipa igram igru i te fore ili surfam netom da bi se kontroler napunio????? i jos jedno pitanje vezano za kontrolere mogu li ih spojit na PC pa punit posto vidim da je to obican usb???
Trece pitanje dali ja mogu tu fifu instalirat da stoji na disku pa da se "NE TROSI" laser na blueray mislim kako vi to radite?ili samo bacite unutra i picite?i znam da je glupo pitanje al me zanima vadite li dvd stalno kad zavriste igranje ili ostavite unutra???????
Cetvrto pitanje decki kupio sam tu ludu fifu i nigdi ne mogu nac serijski broj da mogu igrat multi player pa jesam li ja tak glup ili ne vidim di je taj serial number trazim oko kutije bar kodove sve sam ispisao nigdi nasao nisam i usput receno posto je fifa bila onak zaljepljena za kutiju sve mi se cini da je neko iz kutije maznuo broj jer pretpostavljam da je broj u kutiji a ja nist nisam iz kutije osim dvda izvadio hvala vam na odgovorima trebaju mi brzo:)!
Bok decki opet,
Evo ja se javljam jucer kupio ps3 sa fifom11 stalno igrao pes na kompu pa sad reko da isprobam fifu 11imam par pitanja
Prvo pitanje kada sam izvadio ps3 znaci nesto je unutra se mrdalo kao neki mali odsarafljeni sarafic pa me zanima jel to ok (znam da cete se smijat:)))))
Drugo pitanje dali ja mogu puniti kontrolere na ps3 dok je ugasen?ili bas mora bit upaljen tipa igram igru i te fore ili surfam netom da bi se kontroler napunio????? i jos jedno pitanje vezano za kontrolere mogu li ih spojit na PC pa punit posto vidim da je to obican usb???
Trece pitanje dali ja mogu tu fifu instalirat da stoji na disku pa da se "NE TROSI" laser na blueray mislim kako vi to radite?ili samo bacite unutra i picite?i znam da je glupo pitanje al me zanima vadite li dvd stalno kad zavriste igranje ili ostavite unutra???????
Cetvrto pitanje decki kupio sam tu ludu fifu i nigdi ne mogu nac serijski broj da mogu igrat multi player pa jesam li ja tak glup ili ne vidim di je taj serial number trazim oko kutije bar kodove sve sam ispisao nigdi nasao nisam i usput receno posto je fifa bila onak zaljepljena za kutiju sve mi se cini da je neko iz kutije maznuo broj jer pretpostavljam da je broj u kutiji a ja nist nisam iz kutije osim dvda izvadio hvala vam na odgovorima trebaju mi brzo:)!
Nece ti se nitko smijati. Ne bi se trebali serafici mrdati, a nije mi bas jasno ni sto se mrda.
PS3 gamepad se ne moze puniti dok je konzola ugasena, osim ako imas posebne dockinge koji to omogucavaju.
Mozes ga normalno puniti na PC-u (tako ga punim i sam).
Neke igre imaju opciju instaliranja, da manje i brze ucitava. Ali moras uvijek ubaciti igru u konzolu.
U principu vadim igru van, ali mozes ostaviti unutra. Stvar ukusa.
Za Fifu ne znam. Jedino ako postoju za nju Online Pass koji je vec netko upotrijebio pa moras kupiti novi. Igram PES, pa ne znam
Uredi malo post, da se lakse cita.
Nakon igranja ostavi konzolu da se ohladi 10-15 min u glavnom izborniku, prije nego je skroz ugasis.
E hvala na odgovoru,a taj sarafic da nije mozda negdi unutra pa skace po cijeloj konzoli mozda kao dodatni za neko cudo?ovo za hladjenje nisam znao uglavnom kupio sam to u svijet medija pa je fifa bila zaljepljena za kutiju od ps3 i kad otvorih nigdi ne nadjoh taj serial ebo je caca :) ( a da ne govorim da nisam dobio unutra nakon sto sam igru otvorio neki serial ili bilo sto tomu slicno) bas mi je diglo tlak reko sad cu igrat malo online....
A ovo za punjenje dakle nema zime da se shebe na kompu ako punim kontrolere i kako cu znat kad je pun kad ga na komp punim? prestat ce zmirkat ili sta nov sam u ovom pa mi nist jos nije jasno :) hvala decki!
Ja sam zainteresovan,ako nije prodat.
E hvala na odgovoru,a taj sarafic da nije mozda negdi unutra pa skace po cijeloj konzoli mozda kao dodatni za neko cudo?ovo za hladjenje nisam znao uglavnom kupio sam to u svijet medija pa je fifa bila zaljepljena za kutiju od ps3 i kad otvorih nigdi ne nadjoh taj serial ebo je caca :) ( a da ne govorim da nisam dobio unutra nakon sto sam igru otvorio neki serial ili bilo sto tomu slicno) bas mi je diglo tlak reko sad cu igrat malo online....
A ovo za punjenje dakle nema zime da se shebe na kompu ako punim kontrolere i kako cu znat kad je pun kad ga na komp punim? prestat ce zmirkat ili sta nov sam u ovom pa mi nist jos nije jasno :) hvala decki!
Po mojoj konzoli unutra nista ne skace.
Ja bih razmislio o tome da je vratis, ako to nesto skace unutra.
Kako skace? Dok igras igre?
Prestat ce ti zmirkat i neces nista sj*bat punjenjem na PC-u.
Ovo za FIFU11 stvarno ne znam. Nadam se da ce ti odgovoriti netko tko ima igru.
Ako nedostaje kod isto bih je vratio i trazio drugu.
Ne skace dok igram,nego kad okrenem konzolu to sam skuzio cim sam izvadio je iz kutije,kao da neki sarafcic sece po konzoli pa mi bilo cudno danas cu ic opet kod njih ebem im mamicu bezobraznu,dali su mi navodno igru bez papira unutra nije bila u celofanu i sad kao njihova greska PFFF!!!
Ako nije u kutiji ga možeš skinuti s PSStorea. U 99.9%slučaja OnlinePassevi koštaju oko 50, do 60kn.
Najbolje bi ti bilo naćo nekoga na forumu ili ako nekoga poznaš koji je kupio istu igru i pitati ga.
A za šarafčić... Odnesi ti PlayStation u servis pa će se oni malo s njim zabavljati.
Evo decki da se javim opet, zamjenili su mi konzolu rekli su da se to nebi smjelo cuti tako da sece sarafcic ili sto god po cijelom kucistu,nakon pola sata gnjavaze jedva su mi dali novu morao sam bit malo arogatna seljacina,dali su mi i katalog sa serijskim brojem igrice to nisu stavili unutra uglavnom bas gnjavaza,sada nista ne sece po kucistu malo sam ga prodrmao ne jako sad nema takvih zvukova samo statican zvuk vjerojatno diska ili neceg slicnog uglavnom rekli su da je ispravna jer sam ga drmao ispred njih hehe,jos sam vas nesto mislio pitati vezano za kontroler on u sebi ima baterije koje se ne mogu zamjeniti ili???vidim na kontroleru ima sarafica pa jel se to da odsarafit kad rikne bat i stavit novu ili se kupuje novi kontroler????znam da gnjavim al tko pita ne skita :)!HVALA VAM PUNO!
Drago mi je sto si zamijenio konzolu i igru.
Mislim da se moze zamijeniti baterija. Ali se obicno kupi novi ili zamjenski kontroler.
Da li je istina da fifa 12 može na kmeaw 3.55? EXEtrimALL piše da je pečer? ali bez true blue
Ja sam ju igrao i može
Zanima me koliko je isplativo uzimati PS3 u ovo vrijeme, već je poprilično prošlo od izlaska, mogla bi i četvorka ubrzo?
Zanima me koliko je isplativo uzimati PS3 u ovo vrijeme, već je poprilično prošlo od izlaska, mogla bi i četvorka ubrzo?
potpuno je isplativo,nema četvorke prije kraja 2013. a i kad izadje sigurno ce se jos neko vrijeme raditi igre i za trojku,jer ja bi bio sasvim zadovoljan grafikom kakva je na trenutnoj generaciji konzola :P
Ne moze. Rade ljudi na probijanju zastite TB-a ali kad ce to biti gotovo (i hoce li ikad) - niko ne zna.
dali se ikom dogadalo np:prije nekih mj dana sam htjeo igrat cod:mw2 i udem pa kad zavrsim izadem ugasim plejku a kad zelim ponovo uc nemogu ude do jednog djela i ugasise igica,i nece oc i odjavim se sa PSN-a i normalno ude cim se logg-i in-am odmah izade,dali zna neko to rijesit??
taj san imao i ja problem
Bok decki
mozda pisem malo offtopic ali mozete li mi reci preko kojih sajtova kupujete igrice ? i placa li se postarina kak to ide nov sam vidim tu su cijene preko 300kn za pojedine novije naslove a vani su upola manje pa moze par savjeta i sajtova HVALA !:)