PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
PEXer kaže...

isplati se bez hd telke igrat ja igram na staroj debeloj i odlicno izgleda

da,i ja isto igram prek debelog CRT TV-a i super izgleda :)

vatefak is going on :D
14 godina
PEXer kaže...

isplati se bez hd telke igrat ja igram na staroj debeloj i odlicno izgleda

Slažem se da se isplati i da odlično (ajde, ne baš "odlično", ali čist ok), isplati se sve dok se ne proba HD

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam jedan mali problem.

Naci imam ps3 3.55 kmeaw i sada moj frend je jos u 7 mjesecu il kad vec updatao na 3.60 ali ja sam ga zaustavio u zadnji cas kada je update bio na polovici tak negjde i sad igre mi jos rade ali 

nezz dali mi se isplati kupiti TB jer mi u system settings pise da imam 3.60. Hoce li mi htjeti prebaciti na 3.55 dongle cfw?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ne znam da li cete moc pomoci ali puno bi mi znacilo. Evo ovako, planiram uzet headset u rangu do 700 kuna za ps3 s tim da ima surround zvuk i sad imam par pitanja. Koja je razlika između analognog i digitalnog headseta jer na primjer vidija san sharkoon x tatic 5.1 analog za 700 kn i isti taj samo digital za 1100kn. I naravno vise me zanima ovaj jeftiniji. I da li se moze uspoređivati sa ovim official sony 7.1 headsetom. Trenitno se dvoumim između tog sharkoon x-tatic 5.1 ali analog i sonijevog. Pa ako moze pomoc .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Posto je Sonyjev original oko 700-800kn, ja bih uzeo njega.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
vlado0550 kaže...

Ako moze neko da mi kaze, dali bi mogao chipovati PS3 320GB (proizvodnja Oct 28, 2010), nemam mogucnost da provjerim oznaku ni firmware, pa neznam dali bi se po datumu moglo znati nesto ?

{#}

{#}............

Na PS3 nema čipa, kao na PS2 i PS1. Ovdje Sony čuva tu svoju crnu kutiju od 5 kg kao suho zlato, i zato ih XBox pere u prodaji, i zbog toga je PS2 najprodavanija konzola jer je imala na stotine čipova, bila je jeftina i izdržljiva i ljudi su je zato kupovali ko ludi.

Nego, vratimo se mi na ono glavno, dakla, kao što rekoh, na PS3 nema čipova, ustvari, ima, ali to nisu čipovi nego jailbreakovi, zbog kojih (ako želimo igrati "kopije) nemožemo imati najnoviji firmware. Stvar funkcionira jednostavno, staviš jailbreak u USB port, skineš ili prekopiraš igru s Blu-Raya na Hard disk i igraš. 

Osobno mišljenje: Ako, kao ja imate PS3 samo zbog vozačkih simulacija, ili nogometnih igara, ili nečega drugoga, ovo je potpuno besmisleno jer ćete biti zakinuti za najnoviji firmware, a nečete dobiti ništa puno jer i jailbreak košta. 

Druga je stvar ako ste pravi, ozbiljni gamer koji istovremeno (pod timi ne mislim doslovno u isto vrijeme :)) igrati više igara. Tada ne kupujete 3, nego 23 igre i kada se sve izračuna, ovo se isplati.

almost forgot: Reci kaoje igre misliš kupiti, igrati itd.., nači ćemo mi rješenje za tebe ;)

EDIT:

@fingerboard

HITNO MI TREBAJU NOVCI !!!!

Grid - 200 kuna

Need for speed Shift 2 Unleashead - 250 kuna

Dirt 3 - 250 kuna

Dirt 3 sam novoga u 5. mjesecu platio 300kn, Grid je u prvome mjesecu 2011. koštao 150kn, Shift 2 mi je isto preskup jer sam običan Shift, također u prvome mjesecu 2011. platio isto toliko, 250kn.

Ako ti hitno trebaju novci smanji cijene, ovako niti lipe nečeš dobiti ;)

Javi mi se u inbox ako zelis nesto kupiti, mozemo se dogovoriti :D

KoKs199
15 godina
neaktivan

Ovako zanima me ako mi možete preporučiti neki controler za PS3, neki second hand, hehe, znaći da nije Sony. E sad zanima me najbolji omjer cjene i kvalitete, da ne uzimam one neke po 30 kuna, hehe. Bitno mi je da je onako bar malo čvrst, i da radi na PS3 sa orginal FW.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ak je nekO zainteresiran za sheranje nek se javi u pm
maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ovako zanima me ako mi možete preporučiti neki controler za PS3, neki second hand, hehe, znaći da nije Sony. E sad zanima me najbolji omjer cjene i kvalitete, da ne uzimam one neke po 30 kuna, hehe. Bitno mi je da je onako bar malo čvrst, i da radi na PS3 sa orginal FW.

i mene ovo zanima! treba mi neki sa kojim bih mogao igrati nba 2k12 u dvoje ako je moguce?

ja imam neki ali sa njim mogu igrati recimo fifa ali ne i nba...

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

pitanja:

1. dal se isplati više ps3 ili xbox 360?

2. za koju su konzolu igre jeftinije?

3. dal se konzola može spojiti na lcd monitor (samsung syncmaster 2243 21'')?

4. dal se može igrati online bez nekakvih silver i gold membershipa kao na xboxu?

5. dal postoji kakva mogućnost od kvara kao RROD na xboxu?

6. kad izađu nove konzole za koju godinu, dal će i dalje izlaziti igre za ps3 ili će izlaziti gluposti kao za ps2?

nisam baš previše igrao na konzolama pa me to zanima prije nego kupim nešto od toga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

1. PS3 za originale, XBox pirati (osobno sam za PS3)

2. Skoro iste cijene, pojedine su malo jeftinije za Xbox.

3. Uz odgovarajuce adaptere moze.

4. PS3 igre mozes igrati bez dodatnih troskova online.

5. Moze ti PS3 riknuti isto kao i Xbox. Sve je to elektronika. Sve zavisi koliko pazis na doticnu i koliko imas srece.

6. Vjerujem da u prvih 2 godine ce izlaziti, a kasnije kao sada za PS2.

Ako imas dovoljno jak komp, preskoci konzole (posto ih do sada nisi imao).

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Ocu li da čekam cfw za 3.66 (tj. oce li doci uskoro) ili da placam downgrade sa 3e flasherom 400 kn?
Be Water My Friend
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Pa odlicna je slika na crt tv ja sam ga prvo na full hd igro i nije puno bolje
maxy
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Ocu li da čekam cfw za 3.66 (tj. oce li doci uskoro) ili da placam downgrade sa 3e flasherom 400 kn?

nacekat ces se..cisto sumnjam da ce nesto tako izaci jer se vec najmanje 10 mj govori sad ce, sad ce i nikad nista..

Prodajem original CoD 4: Modern Warfare key
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Baš sam se danas načitao toga,obećaju od prosle godine da ce biti nešto ali nista.ipak cu ga downgrade-ati.

Jos nesto da upitam,mogu li igrati neku igru online ali da mi internet netrazi najnoviji firmware?

Be Water My Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

PS3 ili Xbox 360?

Dal za xbox trebam gold membership za online gaming?

Dal se isplati sad kupovati neku od ovih konzola pošto će začas izaći ps4?

i vaše mišljenje: imam nedovršeni komp ( nema se love za grafu i napajanje), pa da kupim neku od konzola ako prodam komp ili da štedim za komp?

dal je moguće spajanje konzole na lcd monitor?

hvala

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da ne, jer ako se nevaram, cim se spojis na PSN on ti kaze da imas update... Ako sam u krivu slobodno me ispravite :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
bruslii kaže...

Baš sam se danas načitao toga,obećaju od prosle godine da ce biti nešto ali nista.ipak cu ga downgrade-ati.

Jos nesto da upitam,mogu li igrati neku igru online ali da mi internet netrazi najnoviji firmware?

Neces moci igrati niti jednu igru preko PSN,jedini naci je updejatanje konzole,ali postoji druga opcija koja se zove xlink kai (google it)

AMD Phenom II X4 kaže...

PS3 ili Xbox 360?

Dal za xbox trebam gold membership za online gaming?

Dal se isplati sad kupovati neku od ovih konzola pošto će začas izaći ps4?

i vaše mišljenje: imam nedovršeni komp ( nema se love za grafu i napajanje), pa da kupim neku od konzola ako prodam komp ili da štedim za komp?

dal je moguće spajanje konzole na lcd monitor?

hvala

Po mogucnosti obje :) ali ako bas moras ja bih uzeo x360 iako je na PS3 online igranje besplatno,a razlog zakaj 360 je taj sto su igre u vecini slucajeva (nazalost po ps3) nesto bolje optimizirane kao naprimjer frame rate,lag ect ect.

Da,trebas imati xbox live gold da bi igrao online

Svakako da se isplati jos uvijek kupiti ps3 ili 360 jel puno novih igrica dolazi i jos ce tek doci a da ne pricam vec o izaslim igrama.PS4 (Orbis) ili xbox 720 nece izaci prije kraja 2013 a do tada ima jos dosta vremena.

Neces pozaliti ako kupis konzolu,samo naprijed!! :)

Da mozes spojiti konzolu na lcd monitor

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok decki imam par pitanja, mislim kupiti ps3 slim samo ne znam koji model htio bi najjeftiniji,medjutim ne znam koji biste vi preporicili sto se dice diskovnog kapaciteta(znam da je najbolje imat sto veci disk)ali sam procitao da ps3 slim sa razlicitim diskovnim kapacitetima imaju i razlicite prikljucke odnosno broj prikljucaka,pa koji biste vi meni preporucili model to je prvo pitanje.

Drugo pitanje je vezano za grafiku cesto citam da je grafika bolja na xbox osim kada izadje ekskluziva za ps3 onda dodje do izrazaja njegova jacina,sad me zanima dali je to tako ocigleno i vidljivo,posto bi ga igrao na tvu koji je lcd 42incha...

Trece pitanje kada se igra online na ps3 dali npr kupim fifu ili pes spojim se na net i picim protiv nekoga sa neta ili moram dodati nekoga na listu da bih mogao igrati online?

Cetvrto pitanje vidio sam sto se tice dugotrajnosti da je bolji ps3 pa me zanima cisto vasa iskustva?

Peto pitanje  konzolu bih koristio prvenstveno zbog nekih sportskih simulacija mozda neki autici utrke i ako naidje neka dobra igra za ubit vrijeme,dakle godisnje ne mislim trosit kupovat vise od max 7 naslova,pa me zanima na kraju sto biste vi na mom mjestu uzeli PS3 ili XBOX 360?????eeeee da mozda glupo pitanje al me zaniam moram li spojit kabel u ps3 kada ocu na net ili ima i wifi :D?

DANKISEN!!

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Bok decki imam par pitanja, mislim kupiti ps3 slim samo ne znam koji model htio bi najjeftiniji,medjutim ne znam koji biste vi preporicili sto se dice diskovnog kapaciteta(znam da je najbolje imat sto veci disk)ali sam procitao da ps3 slim sa razlicitim diskovnim kapacitetima imaju i razlicite prikljucke odnosno broj prikljucaka,pa koji biste vi meni preporucili model to je prvo pitanje.

Drugo pitanje je vezano za grafiku cesto citam da je grafika bolja na xbox osim kada izadje ekskluziva za ps3 onda dodje do izrazaja njegova jacina,sad me zanima dali je to tako ocigleno i vidljivo,posto bi ga igrao na tvu koji je lcd 42incha...

Trece pitanje kada se igra online na ps3 dali npr kupim fifu ili pes spojim se na net i picim protiv nekoga sa neta ili moram dodati nekoga na listu da bih mogao igrati online?

Cetvrto pitanje vidio sam sto se tice dugotrajnosti da je bolji ps3 pa me zanima cisto vasa iskustva?

Peto pitanje  konzolu bih koristio prvenstveno zbog nekih sportskih simulacija mozda neki autici utrke i ako naidje neka dobra igra za ubit vrijeme,dakle godisnje ne mislim trosit kupovat vise od max 7 naslova,pa me zanima na kraju sto biste vi na mom mjestu uzeli PS3 ili XBOX 360?????eeeee da mozda glupo pitanje al me zaniam moram li spojit kabel u ps3 kada ocu na net ili ima i wifi :D?

DANKISEN!!

1. Uzmi 160 SLIM bit ce ti dovoljno :D

2. Pa nije bas tako neke igre izgledaju bolje i na PS3 poput Battlefield 3...ps3 verzija je dosta graficki bolja ali nije to ovak okom vidljivo,jedino ako ides gledat side-2-side pa se onda neke boje malo drugacije vide itd. ugl. nista sto je bitno

3. Tog igraca nemoras dodavat na listu frendova jedino ako oces :P

4. Pa PS3 SLIM i XBOX 360 slim se ne kvare skoro uopste,a ove starije deblje verzija xboxa i ps3-a ne duraju vise od 3,4 godine,tak da ni u kojem slucaju neuzimaj rabljeni debeli playstation 3

5. Pa meni je PS3 super,ako mislis igrat online onda uzmi ps3 jer je besplatan online a XBOX bi ja uzeo sam ako mislis igrat pirate,a onda neces moc igrat online

DA, PS3 ima wi-fi nemoras nikakve kable prikljucivat ali ako hoces,mozes :D

14 godina
bancic123 kaže...
cikl0n kaže...

DANKISEN!!

2. Pa nije bas tako neke igre izgledaju bolje i na PS3 poput Battlefield 3...ps3 verzija je dosta graficki bolja ali nije to ovak okom vidljivo,jedino ako ides gledat side-2-side pa se onda neke boje malo drugacije vide itd. ugl. nista sto je bitno

4. Pa PS3 SLIM i XBOX 360 slim se ne kvare skoro uopste,a ove starije deblje verzija xboxa i ps3-a ne duraju vise od 3,4 godine,tak da ni u kojem slucaju neuzimaj rabljeni debeli playstation 3

5. Pa meni je PS3 super,ako mislis igrat online onda uzmi ps3 jer je besplatan online a XBOX bi ja uzeo sam ako mislis igrat pirate,a onda neces moc igrat online

ps3 fat kupio 2008 godine i dan danas radi ko da je iz tvornice izasla

14 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
bancic123 kaže...
cikl0n kaže...

DANKISEN!!

ps3 fat kupio 2008 godine i dan danas radi ko da je iz tvornice izasla

da ali nema više za kupiti fat model novi samo rabljeni a oni su stari po 3,4 godine na njuskalu :P

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Kakav je PS3 kao mediaplayer ?
Planiram klincu kupiti PS3, a treba mi i jedan mediaplayer pa ako PS3 dobro to radi da ubijem jednim udarcem dvije muhe.
Interesira me kakav je što se tiče video i audio formata koje prepoznaje?
Može li čitati filmove/muzika sa USB sticka?
Može li poslužiti kao neka vrsta servera za druge uređaje?
Jel se da spojiti bežično na net/ruter ?
Kakva je situacija sa neorginalnim igrama za te konzole?
Jel ovo OK cjena?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tintin kaže...

Kakav je PS3 kao mediaplayer ?
Planiram klincu kupiti PS3, a treba mi i jedan mediaplayer pa ako PS3 dobro to radi da ubijem jednim udarcem dvije muhe.
Interesira me kakav je što se tiče video i audio formata koje prepoznaje?
Može li čitati filmove/muzika sa USB sticka?
Može li poslužiti kao neka vrsta servera za druge uređaje?
Jel se da spojiti bežično na net/ruter ?
Kakva je situacija sa neorginalnim igrama za te konzole?
Jel ovo OK cjena?

Ako pustas original DVD-e i BluRay medije, nemas problema.

S DivX-ima moras lijepiti titlove na film, ne prepoznaje ove s strane.

Spaja se na router bezicno i zicom.

Ja prakticiram PS3 medija server koji imam na kompjuteru pokrenutog. I onda streamas na PS3 filmove, muziku, slike i ne moras ih kopirati na PS3.

U tom slucaju mozes gledati sve sto ti podrzava PC i titlovi se moraju zvati isto kao film, pa ih pusta automatski.

Na ostala pitanja ne znam odgovore ili su ti vec odgovoreni samo prelistaj par stranica unazad.

14 godina
@tintin
Cijena ke ok jer u ovome paketu dobiš i Move, koji je u slobodnoj prodaji oko 450kn.
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

1. dal se na ps3- u mogu igrati pirati, i dali se može dobiti ban ko na xboxu?

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 13:04 (AMD Phenom II X4).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Meni je konzola 3.55 i imam taj neki jailbreak i igram igre ali kako da igram igre koje zahtjevaju 3.7x ili veci?

0 0 hvala 0
14 godina
Moraš nabaviti True Blue
Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo kupio sam ps3 slim prosli tjedan,jako se cuje i dns mi je prvi put na black opsu slika bila onak cudna,zgrade plave i tak to i onda se nakon min maknulo na normalno.. jel se trebam ceka bojat ili je to normalno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Probaj s usisavacem usisati s zadnje strane.

Da li ti se to pojavljuje i na ostalim igrama?

Da li je jos pod garancijom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 13:35 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice