PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.349.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi ovako razmisljam si kupiti konzolu,e sad prvi izbor mi je PS3..

Pa me zanima po vama za koliko se novaca moze naci PS3 ili mozda cak Xbox(ako nije velika razlika PS3/Xbox) da je u dobrom stanju,gledao sam po njuskalu i to al opet da ovdje pitam po vama neki prosjek,vidio sam da nov dođe oko 2500 kuna

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 17:00 (Pezer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Pezer kaže...

Ljudi ovako razmisljam si kupiti konzolu,e sad prvi izbor mi je PS3..

Pa me zanima po vama za koliko se novaca moze naci PS3 ili mozda cak Xbox(ako nije velika razlika PS3/Xbox) da je u dobrom stanju,gledao sam po njuskalu i to al opet da ovdje pitam po vama neki prosjek,vidio sam da nov dođe oko 3500 kuna

kaj je tebi?? novi ps3 slim 160 gb 2200 kn :D

a rabljeni po 1400...xbox isto tako negdje :P

vatefak is going on :D
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Evo tu kaze da se moze normalno kupiti rabljena igrica http://forums.gameaxis.com/showthread.php?t=1602388

dobro kaze...guglao sam i da,mw3 netreba online pass dok battlefield 3 treba :P

15 godina

promasio sam broj hahahah mislio sam 2500 oko prilike i mislio sam tako(gledao u linksu) a ovo i mislio sam si uzimati dakle polovan al nezz koliko je vjerovati ovom na njuskalu i tako(niakd tako nisam kupovao stvari)

A sad vitao sam negdje al to sve na dugo i siroko..

Ps3 ili Xbox360??

kojeg rađe kupiti negdje govore bolja grafika ovamo neki ovo,neki ono,a vidim cijene nisu uopce razlicite pa nezz ima li razlike uopce

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 17:02 (Pezer).
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Meni je novi PS3 Slim 160 GB u West Gateu dosao 2800 kn(kupio sam ga prije godinu dana).

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pezer kaže...

promasio sam broj hahahah mislio sam 2500 oko prilike i mislio sam tako(gledao u linksu) a ovo i mislio sam si uzimati dakle polovan al nezz koliko je vjerovati ovom na njuskalu i tako(niakd tako nisam kupovao stvari)

A sad vitao sam negdje al to sve na dugo i siroko..

Ps3 ili Xbox360??

kojeg rađe kupiti negdje govore bolja grafika ovamo neki ovo,neki ono,a vidim cijene nisu uopce razlicite pa nezz ima li razlike uopce

grafika u ps3 ekskluzivama je puno bolja nego xbox ali igre koje su readjene na oboje konzole vecina izgleda malo bolje na xboxu...uzmi konzol cije ekskluzive (igre) su ti bolje (meni su ps3 ;))

15 godina

aha,ma ja sam ''sportski'' tip za igre,COD sam zadnji igrao cetvrticu xD,FPS,TPS itd. me ne zanima eventualno sad osim sportskih La Noire,GTA i to al glavni cilj mi je igrati Fifu,NBA i UFC dok na kompu igram FM i to je zapravo sve,a te mislim koje sam nabrojao izlaze za obe konzole,hvala na odgovoru i pomocu vjerojatno cu PS3

17 godina
Pezer kaže...

aha,ma ja sam ''sportski'' tip za igre,COD sam zadnji igrao cetvrticu xD,FPS,TPS itd. me ne zanima eventualno sad osim sportskih La Noire,GTA i to al glavni cilj mi je igrati Fifu,NBA i UFC dok na kompu igram FM i to je zapravo sve,a te mislim koje sam nabrojao izlaze za obe konzole,hvala na odgovoru i pomocu vjerojatno cu PS3

Tebi ne treba PS3.

GTA, LA Noire, Fifa, NBA sve to imas na kompu. Za UFC nisam siguran.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
Pezer kaže...

radje kupi xbox 360 controller za PC i igraj sve to na kompu :P

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Pezer kaže...

Kak mozete znat da ce sve to moc igrat na kompu ?

KoKs199
13 godina
neaktivan
Fingerboard_Koks199 kaže...
bancic123 kaže...
Pezer kaže...

Kak mozete znat da ce sve to moc igrat na kompu ?

Ako vec zelis imati konzolu da bi igrao te igre kupi si xbox

BTW: Radje MMA nego UFC ! :D

KoKs199
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

igre koje su radene za x360 i ps3 su vecinom malo bolje na x360  {#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

moze to sve al komp je preslab da uzivam u tome kako treba,a sad mi se ne da raditi nova konfa i ta s*anja rađe kupiti konzolu i uz te sve igre lijepo i UFC derati ;)

a to MMA ili UFC eh to su slatke brige hahaha

i da nisam upucen al jel jos ''vrijedi'' ono da je X360 otkljucan a PS3 ne?

Mislim ove koje sam nabrojao ce biti original al opet mozda neku igru isprobati ''onu'' verziju da vidim jel vrijedi novaca :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 15:57 (Pezer).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

moze preporuka hdd-a za ps3,250gb

0 0 hvala 0
14 godina
16 godina

Trebam li plaćati PSN acc ako želim igrati MP?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

xbox live se placa ali PSN je potpuno besplatan :)

17 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
emerik kaže...

xbox live se placa ali PSN je potpuno besplatan :)

Osim PSN Plus pretplate sa kojim dobivaš demoe prije ostalih, popuste pri kupnji igara, online save game backup itd. itd.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Gran Turismo 5 freak
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li ako kupim BF3 rabljeni moram kupiti i online pass?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ne

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mozda ces morat ako je iskoristen

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze pomoc sta da radim, kada ukljucim kabel za internet u ps3 i odem u network settings i stisne wired connection pise da ukljucim kabel, to mi se pocelo desavati prije par tjedana, do tada je sve bilo normalno ????????

KoKs199

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako oču si kupit PS3 i zanima me jeli PS3 ima bolju grafiku od Xbox-a 360 želim sturčne odgovre.

14 godina
neaktivan
Gamer91 kaže...

Ovako oču si kupit PS3 i zanima me jeli PS3 ima bolju grafiku od Xbox-a 360 želim sturčne odgovre.

*Takes out popcorn*

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
14 godina
neaktivan
Gamer91 kaže...

na ekskluzivama se vidi da PS3 ima bolju grafiku ali kod igara koje su radjene za obje konzole vecina izgleda bolje na XBOX-u :)

14 godina
neaktivan
Gamer91 kaže...

Pa baš i nema... Npr. RDR je osjetno lošiji na PS3 nego na xboxu 360 zato jer je za PS3 rađen u nižoj rezoluciji...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 11:08 (TracerCPP).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ps3 je puno nolji i jaci

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Meni je PS draži jer sam imao i keca i dvojku i PSP imam i mislim Vitu kupiti. Nisam fanboy, ali mislim da je trenutno bolji paket i da nudi više "bang for the buck" kako kažu Ameri. Recimo, koristim ga kao: igraću platformu, platformu za glazbu, platformu za BluRayeve i platformu za filmove općenito. On mi je kao HTPC u malom.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Platforma za glazbu - lol
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
17 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Platforma za glazbu - lol

Šta se smiješ? Spojen je na kućno kino i praktički ne koristim liniju više.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice