PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam neki lcd samsung hd ready star 4 godine i igram god of war 3, ali mi slika nije preko cijelog ekrana, nego je 5 cm gore i dole crno, pa me zanima da li se može kaj namsjetit da bude preko cijelog ekrana

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Vjerojatnno je format slile na igri 21:9.
Trebao bi na daljincu imati opciju Picture size i tamo to fino podesiš. Tako je bar meni ma Samsungovoj plazmi.
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel ima neko za prodat psn bon 150kn nek me kontaktira u box?

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ja kupim bf3 bez online koda.moj frend ga kupi novog sa online kodom.jel on moze sherat online kod meni

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako je on kupio Bf3 na disku, ne možete shareati online pass code. Ako je kupljen u digitalnom obliku s PSN-a onda se može, jer je online pass implementiran već.  Prije nego su u PS3-u postrožili pravila, kad se još moglo koristiti skinuti sadržaj na 5 različitih konzola, ja sam  4 frenda našao i uzeli smo Bf3 s PSN-a. I bio je skinut na jednom neutralnom accountu, s kojeg smo mogli nas 5 igrati u isto vrijeme na istom online codu(svatko je igrao na svom accountu i bilo je dovoljno da je svatko od nas ima  taj neutralni account na svojoj konzoli s skinutom igrom  (a kod  je implementiran u digitalnoj verziji igre)). Sad se može shareati max. na 2 konzole.

Mislim da bi jedino mogao share-ati da je frend kupio online pass posebno s PSN-a. To je barem funkcioniralo kod mene s ostalim igrama od EA-a, od NFS Hot Pursuita do Shifta 2. Jer sam uzeo rabljene igre i kasnije kupio online pass na PSN-u i share-a sam frendu i mogao je igrati online bez problema s tim code-om.

Ali ako je igra nova i došla s online pass-om na papiru, jednom kad se iskoristi ne može se koristiti na drugoj konzoli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 17:19 (Waldhaus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dturko kaže...
Jeste probali Mass Effect 3 demo? Ja sam sada skinuo I trenutno igram. Igra je dobra, samo me malo zivcira to sto cutscene-ovi izgledaju kao da se prikazuju na 13 FPS-a.

Ja sam ga skinuo, slažem se da je igra dobra, ali je framerate ubitačan. Igrao sam Mass Effect 2 na PC-u pa me to nije baš smetalo jer nemam jak PC, ali na ps3-u je to glupost jer grafika moram priznat je dobra ali nije izvanredna kao Uncharted ili Battlefield 3 tako da je ovo Biowareov veliki propust, nadam se da će to popraviti do krajnje verzije.

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Koje formate filmova cita ps3 jer cita .mkv 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš gledati ali samo preko kompa, moraš imati PS media server instaliran ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ola. Texam kupio PS3, JB-an je na 3.55. Zanima me odakle je najbolje skidati igre? Sve torrent stranice su dosta low seedane, skidanje igara traje vječnost. Imao sam megaupload lifetime premium account, no sada mi to ne vrijedi pišljiva boba :)

Vaša iskustva, prijedlozi, linkovi?

0 0 hvala 0
14 godina
Jedna riječ TPB.
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Koje susalice koristite za ps3 jer sam gledao turtle beach ali su mi malo skupe

0 0 hvala 0
14 godina
lnova65 kaže...
Koje susalice koristite za ps3 jer sam gledao turtle beach ali su mi malo skupe

Najbolje ti je uzeti oficijalni Sonyev PS3 7.1 headset. Imaš super opcije, nisu preskupe i PS3 i super podrzava (pogledaj malo na jubito)

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jesu to ove? Jel' se mogu koristit samo za PS3 ili i za PC?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 20:03 (dturko).

0 0 hvala 0
14 godina
dturko kaže...

Jesu to ove? Jel' se mogu koristit samo za PS3 ili i za PC?

Tako je!

Kad kupim novi televizor uzimam i njhi jer mi je grijeh igrati na zvučnicima od televizora.

Sad igram na 5.1 Hi-F1 sistemu.

15 godina

U kojoj trgovini ces ih kupit? Meni se ne da trazit najnize cijene jer mi internet danas radit sporo.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
14 godina
dturko kaže...

U kojoj trgovini ces ih kupit? Meni se ne da trazit najnize cijene jer mi internet danas radit sporo.

Najvjerojatnije u GMC-u. Na njihovoj stranici ne želi učitati proizvod, ali sam ga našao u iMallu (GMC mu je partner).

Trebam ih nazvati ovih dana.

A možda ih i u Austriji uzmem. Tamo su 100€, još kad mi vrate Tax Free (barem 15%). Samo što onda garancija vrijedi kod njih, ali i to je pitanje da li je man jer na tim headsetima ovako i ovako nema šta riknuti.

BTW:

@PExer

Ti se držiš standardne opreme? SD telka, igra i pali ;)

Podsječaš me malo na jednog mog frenda, igra MW-ove, Bf-ove, (ako se netko potrudi za zvuk to je DICE), FIFE (sve samo čekaju da ožive u HDu) na 51cm SD televizora koji je na podu, bez ozvučenja..................

Danas sam stavio štimer za gitaru (na Androidu, nisu najtočniji, ali blizu negdje kaže) kraj pojačala i odvozio par krugova na F1....

To se ne može s ničime uspoređivati. (kazao mi je 1100Hz [ako ne vjerujete mogu vam snimiti]).

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 20:46 (speedy56).
14 godina
neaktivan

O kolikoj svoti kuna govorimo za slušalice?

15 godina
MorskiMacak kaže...

Pa ja bi u rangu 200-300-400-500 kn maximalno ne vise
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
MorskiMacak kaže...

Pa ja bi u rangu 200-300-400-500 kn maximalno ne vise

Možda si jedan dan nabavim jedne. Jel možda znaš gdje nabaviti komponentni kabel koji ima chincheve s obe strane jer imam onaj za ps3 koji je s jedne strane AV  a s druge chinchevi, koristim HDMI za maxTV a ja bih ga korstio za PS3 jer daje bolju sliku a komponentni za maxTV samo ne mogu pronaći gdje uzeti takav kabel :(

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel moguce za jailbrejkom igrat piratske igre sa externog harda bez da je orginal igra u ps3-u?

0 0 hvala 0
14 godina
@MorskiMacak
Imas ga u (skoro) svim techno trgovinama (technomax,.....)

@katch
Da moguće je, ali moraš imati downgradean PS3 na barem 3.56. S time firmwareom nemožeš na PSN jer on traži najnoviji firmware (4.11)
15 godina
MorskiMacak kaže...

Originalne od Sony-ja(7.1 zvuk, bla bla..) u Americi kostaju $100(567 kuna). Mislim da kod nas kostaju oko 700 kn. Cekam da dodju u trgovine pa da odem  po jedne.

15 godina
neaktivan

Da moguće je, ali moraš imati downgradean PS3 na barem 3.56. S time firmwareom nemožeš na PSN jer on traži najnoviji firmware (4.11)

Super,znaci rijesili su problem da igras backup igre bez potrebe orginala.To znaci da mogu kupiti neki jefitn ps3 sa pokvarnim laserom i  igrat piratkse igre sa 3.56 firmawareom jel tak?

Jel postoji sluzbena stanica za skidanje jailbrejka + tutorijal neki?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 10:44 (kach).
15 godina
kach kaže...

Super,znaci rijesili su problem da igras backup igre bez potrebe orginala.To znaci da mogu kupiti neki jefitn ps3 sa pokvarnim laserom i  igrat piratkse igre sa 3.56 firmawareom jel tak?

Jel postoji sluzbena stanica za skidanje jailbrejka + tutorijal neki?

možeš igrati bez diska igre na ps3 ali ne sve. npr. za god of war 3 mora biti igra u plejki. mislim da i za brutal legend ista stvar. uglavnom jako malo igara zahtijeva blu-ray disk.

Guns don't kill people... lasers do
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Aha znaci nisu uspjeli jos to popravit,steta tamamn sam mislio si uzet neki ps3 sa potrganim laserom,moze se nabavit vec za 500 kn.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pa kupio sam ps3 da igram a ne da sad kupim jos opreme za 10000kn.ok telku bi volio imat hd imam u dnevnoj sobi al onda se moram micat kad starci gledaju tv.dok ps4 dode pa ce mi vec i praksa pocet e onda cu kupit neki tv za oko 15000kn pa raspalit.

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo ih! {#}

250 kn skuplje nego u Americi... Ocekivano.

0 0 hvala 0
14 godina
@PExer
I ja upravo zbog tog razloga kupukem Tv.
Pojačalo nije kupljeno zbog PS3 jer je kupljeno prije nego je Ps3 i izašao, ali kad probaš jednom, bit će te sram igrati ma zvučnicima od tva.
Samo mi nije jasno zašta TV za 15000kn?

@dtruko
Uspio sam prodati PS2 pa mi ova cifra više i nije baš "tako" velika.

14 godina
neaktivan
Huco23 kaže...

koliko Uncharted 3 zauzima GB na PlayStation-u ?

imam ps3 od 40gb, hocu li moci igrat?

hvala

Ako kupiš igru moći češ ali ako misliš skidati nećeš moći jer sam igra ima 45 GB ali ti treba još bar 5GB slobodnoga prostora tako da bi ti bio dovoljan hdd od 60GB 

PS: Dli neko ima zadnji fix za Ucharted 3 jer dođem do jednog djela i tu mi se zaledi ps3 a probao sam več par fixeva ali jednostavno nije lako za raditi sa datotekom od 45 GB pa mi se neda isprobavati sve fixeve. Ako neko ima testirani koji njemu radi neka mi se javi na PP

Mogu nabaviti djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kupit ce mi stric smart tv za 2 mjeseca kad dode jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

maxy
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 20:17 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice