PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
stevan94 kaže...
danijel206 kaže...

1. Download the Option File
2. Unzip it (I unzip it onto my desktop)
3. Insert USB stick into PC
4. Make a new folder on your USB called  PS3, then inside that create another folder called  SAVEDATA
5. Put the OF into the  SAVEDATA  folder, so on your USB you will have  PS3>SAVEDATA>all the folders from the OF
6. Plug USB stick into PS3
7. Go to  Game-Saved Data Utility
8. Find your USB stick
9. All the kits etc should show as single files, along with an  Edit Data  file, and a  System Data  file
10. Start at the first kit, press  Triangle  while you are on it, a  Copy  option will appear
11. Copy onto your PS3
12. Repeat for all kits (this may take about 10 minutes but it is worth it)
13. Also copy the  Edit Data  from the OF, but  NOT the System Data
14. Unplug your USB stick
15. Load up PES2011
16. Voila!

Nadam se da razumiješ :)

E brate...skinuo sam ovo sto si rekao, napravio folder na mem. karitici PS3 pa SAVEDATA i u njega ubacio ovo sto sam skinuo (  C:\Documents and Settings\AB\Desktop\WENB PES 2011 Option File\PS3\SAVEDATA )

Onda sam otisao na PS3 i usao u mem. karticu i naisao na 10000 nekih stavki dresova,svacega i sve sam to pritiskao trokut pa onda copy. i vidim da sad to imam u onom Saved data Utility ali kada udjem u igricu sve je isto

Gdje grijesim?

P.S. samo da napomenem da mi je engleski slabija strana :D

Ne ić u mem karticu lol lijepo ti piše di treba!

Go to Game-Saved Data Utility

EDIT:I daj dodaj me više -.-"

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
stevan94 kaže...
danijel206 kaže...

4. Make a new folder on your USB called  PS3, then inside that create another folder called  SAVEDATA
5. Put the OF into the  SAVEDATA  folder, so on your USB you will have  PS3>SAVEDATA>all the folders from the OF
8. Find your USB stick
9. All the kits etc should show as single files, along with an  Edit Data  file, and a  System Data  file
10. Start at the first kit, press  Triangle  while you are on it, a  Copy  option will appear
11. Copy onto your PS3
15. Load up PES2011
16. Voila!

E brate...skinuo sam ovo sto si rekao, napravio folder na mem. karitici PS3 pa SAVEDATA i u njega ubacio ovo sto sam skinuo (  C:\Documents and Settings\AB\Desktop\WENB PES 2011 Option File\PS3\SAVEDATA )

Onda sam otisao na PS3 i usao u mem. karticu i naisao na 10000 nekih stavki dresova,svacega i sve sam to pritiskao trokut pa onda copy. i vidim da sad to imam u onom Saved data Utility ali kada udjem u igricu sve je isto

Gdje grijesim?

Pa isao sam u Game pa saved data utility i onda nasao mem. karticu?

Ako ne to,sta trebam raditi?

Kako te nisam prihvatio? imam te u prijateljima!

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Tommy_123 kaže...
stevan94 kaže...
danijel206 kaže...

8. Find your USB stick
11. Copy onto your PS3
15. Load up PES2011
16. Voila!

Gdje grijesim?

Pa isao sam u Game pa saved data utility i onda nasao mem. karticu?

Ako ne to,sta trebam raditi?

Kako te nisam prihvatio? imam te u prijateljima!

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Joj brate ko zna sta sam ja tamo uradio. ja sam ono sve isao copy.... :O

sad cu skinuti ovo sa videa,pa cu sa tim raditi ... al ne znam dal da brisem ono sto sam vec stavljao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Sad sam obrisao sve ono iz game data utility! al sam obrisao i system data pa kad sam usao u PES morao sam ponovo namjesiti neke stvari :/

Stavicu ono kasnije :) 

Al nije mi jasno iz onog tutorijala. kaze nemoj prebacivati edit data,dok ne obrises stari a ja tog starog i nemam ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi mozete li mi pomoci ikako? Hocu ovo da napravim a ne da mi se nikako! I plus ja ne znam ubih se ziv. Evo sad sam i slikao da vam je lakse. Na 1. slici je ono sto sam ja imao u game data utility to je samo 1 saves i to system data. a na drugoj slici je drugi folder sa ovim sto sam prebacio sa mem. kartice tu je i edit data i sve!

Ali on svejedno ne ucitava ovo i imam sve sto sam imao i prije

EDIT: opis za sliku 1 je ustvari za sliku 2 i obrnuto. opet sam pogresno postavio... {#}

to je sto sam imao to je sto sam imao
ovo sam prebacio sam mem. kartice ovo sam prebacio sam mem. kartice
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 18:07 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne smiješ sve kopirati. System data NE SMIJEŠ kopirati. Moraš ostaviti svoj stari.

[url=http://eu.playstation.com/psn/profile/danijel26/] [img]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/danijel26.png[/img] [/url]
15 godina
neaktivan
danijel206 kaže...

Ne smiješ sve kopirati. System data NE SMIJEŠ kopirati. Moraš ostaviti svoj stari.

pa nema system data? ostao mi je stari ,njega nisam brisao...

ima nesto bayern munchen valjda neki go sacuvan i jos nesto od comunityja....

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam pitanje: sad sam trenutno na 3.55 firmwareu i imam dosta homebrew aplikacija i ps3 igara i sve savršeno radi. Zanima me, ako se updateam na rebugov custom firmware (3.55 v.2) hocu li morati ponovo instalirati sve .pkg-ove ili ce sve ostati kako je bilo? Zahvaljujem.

Sunshine Buterfly Rainbow Pony Happinnes
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Je li istina da su cijene na hrvatskom playsatation storeu debelo napuhane? Tipa da je Black Ops map pack preko 100 kn itd (samo primjer, ne mislim kupovati COD map packove).

Konzola mi dolazi za neka 3 tjedna, pa bih si u startu napravio odmah UK račun ako je situacija takva. Prvi PS3 je u pitanju pa nisam baš upoznat sa PSN-om, storeom itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 0:58 (gringo88).

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Nemaš apsolutno nikakvih razloga za raditi "fake" acc!

Svi multimedijski servisi koje nudi UK ili (i) se plaćaju i nisu dostupni, pošto te muči IP.

Postoje neki proxyii za VidZone al to je tak, ko da nije.

Ne znam čemu napadate taj UK i skupljate trofeje za stranu zemlju, igrate pod tuđom zastavom...

Dok je stigel HR Store, istog sam trenutka napravil 100% točan hrvatski račun.

Uvjek morete napraviti i UK ili US, ak hoćete kupiti baš nekaj konkretno, čega možda nema na našem - iako je u zadnje vrijeme UK=HR Store.

I cijene su iste, variraju u sitnicama, a većinom je kod nas jeftinije za te sitnice.

Nego, jedno pitanje - zakaj mi PS3 neće prepoznati mob (kao vanjski uređaj/meda server) prek BT-a i dal je to uopće moguće?

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

zato sto nema tu funkciju

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Svi multimedijski servisi koje nudi UK ili (i) se plaćaju i nisu dostupni, pošto te muči IP.

Ne znam čemu napadate taj UK i skupljate trofeje za stranu zemlju, igrate pod tuđom zastavom...

Uvjek morete napraviti i UK ili US, ak hoćete kupiti baš nekaj konkretno, čega možda nema na našem - iako je u zadnje vrijeme UK=HR Store.

I cijene su iste, variraju u sitnicama, a većinom je kod nas jeftinije za te sitnice.

Nego, jedno pitanje - zakaj mi PS3 neće prepoznati mob (kao vanjski uređaj/meda server) prek BT-a i dal je to uopće moguće?

Istina,ja sve držim an Našem Hrvatskom storeu,neda mi se zaje8avat s stranim.Mislim da ne.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zna li tko kako da rijesim problem sa ps3 kada gledam film na nekih 20min.nestane tona u pitanju je neka cinavija

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

molim pomoc ako netko zna sto je cinavija i kako da rijesim to

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ma brine me da nam je ponuda siromašnija od stranih zemalja što se tiče DLC-ova itd i da su cijene veće. Tako sam čuo.

Mogu li onda imati hrvatski account za igranje itd, a imati strani i uredno kupovati pa da mi to konzola sve prepoznaje na ovom prvom accountu. Neznam kako stvar funkcionira jer mi još konzola nije stigla pa ovako naslijepo pitam.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zanima me dali kad ja kupim novi playstation 3 120gb (kanim ga kupit u sophoslabu) dali se on moze modificirat odnosno dali je 3.55 il nize??? odgovorite mi hitno molim vas :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

zanima me dali kad ja kupim novi playstation 3 120gb (kanim ga kupit u sophoslabu) dali se on moze modificirat odnosno dali je 3.55 il nize??? odgovorite mi hitno molim vas :D

Da staviš kmeaw 3.55 i uživaš.Neke glasine govore da će doći downgrade s3.70 na 3.55 :D

17 godina

pa imas ga vec...

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

pa imas ga vec...

Jedino s progeskeetom il itako nešto,ako ima nešto drugačije pošalji mi na PM ako možeš :)

14 godina
neaktivan
WhiteShadow kaže...

Imam pitanje: sad sam trenutno na 3.55 firmwareu i imam dosta homebrew aplikacija i ps3 igara i sve savršeno radi. Zanima me, ako se updateam na rebugov custom firmware (3.55 v.2) hocu li morati ponovo instalirati sve .pkg-ove ili ce sve ostati kako je bilo? Zahvaljujem.

Shameless self bump.

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
17 godina
Tommy_123 kaže...
R4zOR229 kaže...

pa imas ga vec...

Jedino s progeskeetom il itako nešto,ako ima nešto drugačije pošalji mi na PM ako možeš :)

pa moze i s teensy++,i stvarno nzn di problem ja sam s time jailbreko ps3 prije nego je doso CFW,i tam kolko vidim imas sve kaj ti treba da nebus sigurno nes krivo napravil osim ak si poseban pacijent

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 20:24 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Tommy_123 kaže...
R4zOR229 kaže...

pa imas ga vec...

pa moze i s teensy++,i stvarno nzn di problem ja sam s time jailbreko ps3 prije nego je doso CFW,i tam kolko vidim imas sve kaj ti treba da nebus sigurno nes krivo napravil osim ak si poseban pacijent

Daj link za to s tensyy kako već.Napravit ću to sutra.Smo ad pročitam šta treba napraviti.

Za taj tensyy treba nekakav konektor xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 21:03 (Tommy_123).
17 godina
15 godina
neaktivan
17 godina

kupis?isto kak sam ja kupil olimexov board za jailbreak kad je trebo?

http://www.pjrc.com/teensy/

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

kupis?isto kak sam ja kupil olimexov board za jailbreak kad je trebo?

http://www.pjrc.com/teensy/

LOL pa nedam 16 dolara z ato,rađe pričekam 2 mj za softmod jb.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zar nema nitko problema u gledanju filmova preko ps-3.ako itko zna zasto mi nestane tona u filmu neka mi javi hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torc kaže...

zar nema nitko problema u gledanju filmova preko ps-3.ako itko zna zasto mi nestane tona u filmu neka mi javi hvala.

Nemam problema s nestajanjem zvuka.

Ne gledam s njega, nego streamam s laptopa pomocu PS3 Media Servera.

Blu-Ray filmovi koje pustam bas na PS3-ci s BR medija mi uredno rade.

Jedino mi je stisan zvuk, jer mi je TV stereo, a vecina BR filmova je 5.1.

Spojeno je direktno s HDMI kabelom. Nemam AV reciever.

Nisam nigdje uspio naci da li PS3 downmixa 5.1 zvuk u stereo.

Da li ima netko saznanja o tome?

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
torc kaže...

Ako ih streamas na ps3 s racunala probaj ih streamat s tversity-jem. Ja nikad nisam imao problema s filmovima na ps3ju jer mi ih tversity enkodira kak treba + dobijes podrsku za hrpu formata na ps3ju npr. flac, mkv itd bez potrebe za instaliranjem showtimea ili nekog drugog homebrew playera. Btw tversity savrseno radi s OFW konzolama.

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice