PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.365.943
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Blaži kartoni su podjeljeni. Nastavi li se ovakvim tonom bit će i crvenih.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
MilkMan kaže...

internet ne postoji da bi se preko njega nesto narucivalo nego iskljucivo za ovako trolanje {#}

o cemu sad ti pricas?

Gle ko je iza tebe!
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

dečki dama u nevolji

ovako mojem dečku se pokvario ps3 onaj debeli i sad bi mu ja kupila navi slim za rođendan, ali:

-1.mora biti jeftin (nije on vrijedan skupih stvari ;)))

-2.objasni te mi razliku između ovog gpu process http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware

-3.konzola se nesmije pregrijati i dobiti ylod (molim objasnite mi kako to spriječiti)

-4.koliko će se dugo on moći igrati (dnevno) a da mu se ne dogodi ylod

-5.na tome slimu mora raditi svaka nova igra za ps3

-6.šta mislite o slim 120gb, ako je loš(zbog onog gpu process navedenog gore) onda mi preporučite neki drugi koji je najbolji

p.s. neka odgovore pišu znalci i molim vas bez onog cure gameri nevaljaju jer ja nisam kao ona kineskinja na youtubeu i molim vas nemojte me popljuvati kao onog killera125 tek sam prvi put ovdje jer mi je frendica preporučila ovaj sajt kao najbolji za korektne odgovore na svaku temu

kiss i hvala na odgovorima------------- e da i molim odgovor na svako pitanje (vi ste mi zadnja nada)

0 3 hvala 0
16 godina

zato sto govori da mu se neda do zagreba, ocito nije cuo za online narucivanje i placanje pouzimanjem

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
KIKA447 kaže...

dečki dama u nevolji

ovako mojem dečku se pokvario ps3 onaj debeli i sad bi mu ja kupila navi slim za rođendan, ali:

-2.objasni te mi razliku između ovog gpu process http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware

-3.konzola se nesmije pregrijati i dobiti ylod (molim objasnite mi kako to spriječiti)

-6.šta mislite o slim 120gb, ako je loš(zbog onog gpu process navedenog gore) onda mi preporučite neki drugi koji je najbolji

p.s. neka odgovore pišu znalci i molim vas bez onog cure gameri nevaljaju jer ja nisam kao ona kineskinja na youtubeu i molim vas nemojte me popljuvati kao onog killera125 tek sam prvi put ovdje jer mi je frendica preporučila ovaj sajt kao najbolji za korektne odgovore na svaku temu

kiss i hvala na odgovorima------------- e da i molim odgovor na svako pitanje (vi ste mi zadnja nada)

kako si ti ocajan lik...napravis novi acc i ista pitanja postavljas e kako bi da te se bana {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
protjeran
scorpion667 kaže...

pitanje bez uvrede- tko si ti da meni daješ neke kartone i kaj oni znače

(ovo nije prijetnja jer ne razumijem-kaj je ovo nogomet {#}

14 godina
protjeran
MilkMan kaže...
KIKA447 kaže...

dečki dama u nevolji

kako si ti ocajan lik...napravis novi acc i ista pitanja postavljas e kako bi da te se bana {#}

znala sam evo dođe 1. gamerica i odma nisi ti za to, ti kopiraš ovoga ti si ovo ono, ako neželiš odgovoriti nemoj

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nije stvar musko/zensko nego stvar u multiacc {#} da dodje gamerica ja bi bio prehaaapyy{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KIKA447 kaže...

dečki dama u nevolji

stvarno si jadan, bas namjerno maltretiras ljude. da te bar moderator bana i da ti iskljuce internet

Killer125 kaže...
scorpion667 kaže...

pitanje bez uvrede- tko si ti da meni daješ neke kartone i kaj oni znače

(ovo nije prijetnja jer ne razumijem-kaj je ovo nogomet {#}

on je tebi moderator kao i svima ostalima na ovom forumu. i ne ovo nije nogomet, zuti karton je upozorenje, crveni da ne mozes nista radit osim citat postove, a crni ban. i prestani trolat i dosadivat ljudima

Gle ko je iza tebe!
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

ok ok ispričavam se zbog ovoga ali MOLIM VAS nemam puno novaca i novi sam ovdje zato PLIZ odgovorite mi na ova zadnja 5-6pitanja i obećajem da budem bio pristojan - CROSS MY HEART AND HOPE TO DIE

0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ja cu ti odgovorit al ces dobit ban zbog multi acc

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-slim-120gb-oglas-3069849

ovo ti je najjeftiniji na njuskalu ps3 i mozes ga igrat koliko oces i sve igirce kad oces samo nakon igranja ostavit ga 5 minuta u meniu da se ohladi malo i nikad nece dobit ylod

a ono za gpu nema veze ne opterecuj se s time ali dok budes citao ovo sigurno ces biti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 0:33 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

ja cu ti odgovorit al ces dobit ban zbog multi acc

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-slim-120gb-oglas-3069849

ovo ti je najjeftiniji na njuskalu ps3 i mozes ga igrat koliko oces i sve igirce kad oces samo nakon igranja ostavit ga 5 minuta u meniu da se ohladi malo i nikad nece dobit ylod

a ono za gpu nema veze ne opterecuj se s time ali dok budes citao ovo sigurno ces biti {#}

lol evo vec je bannan {#}

stvarno su dobri ti moderatori :D

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mislim da nije trebalo samo ga banati vec i obrisati ovo ruglo od postova sto je ostavio sa sobom :)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

normalno da su ga odma zbanali kad sam ja ovom modu spamo na pp da ga bana i da je prizno {#}

15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
sta je bolje kupiti? novi ps3 80gb ili ps3 slim 120gb star godinu dana?
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CARBON kaže...
sta je bolje kupiti? novi ps3 80gb ili ps3 slim 120gb star godinu dana?

Slim ako ima garanciju ako nema uzmi 80gb oni se ista jako malo kvare.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kad iden upalit ps3 upali mi se žuta ledica i ps3 se ugasi, zna li možda netko šta je to ?

0 0 hvala 0
14 godina
GeForceMan kaže...

kad iden upalit ps3 upali mi se žuta ledica i ps3 se ugasi, zna li možda netko šta je to ?

To se dešava kod 80-60GB verzija, to bi trebalo značit da če ti PS3 ubrzo crknut(ako već nije),koliko ja znam stvar je u pregrijavanju i matičnoj ugl. YLOD(yellow light of death).

Ako nemaš garanciju i ako ne misliš slat na servis preporučujem ti da ga probaš popravit fenom i termalnom pastom, imaš na youtubu tutorial o tome.

Pozdrav!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 17:32 (XVII Mini).
15 godina
neaktivan
GeForceMan kaže...

Lyod,yellow light of death,dobro je kolega rekao,ubrzo bu ti riknuo.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
protjeran
XVII Mini kaže...
GeForceMan kaže...

To se dešava kod 80-60GB verzija, to bi trebalo značit da če ti PS3 ubrzo crknut(ako već nije),koliko ja znam stvar je u pregrijavanju i matičnoj ugl. YLOD(yellow light of death).

Ako nemaš garanciju i ako ne misliš slat na servis preporučujem ti da ga probaš popravit fenom i termalnom pastom, imaš na youtubu tutorial o tome.

Pozdrav!!

valjda 40-60GB

80GB verzija je poprilicno sigurna

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

U večini slučajeva kvari se 60-80GB verzija al nije ni 40GB iznimka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 18:24 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

OMG, gledam prošlu i ovu stranicu i 80% autora koji su komentirali su ili protjerani ili suspendirani....sigurno s razlogom, no kaj im je??

Došel sam dati jedan savjet:

Naime, PS3 mi nakon brisanja 904 dolaznih i 914 odlaznih poruka znatno brži, kolko god to čudno zvučalo.

Ono "brejkanje" o kojem sam govoril - toga više nema.
Dolazne je brisalo jako dugo, odlazne znatno brže - sad sve ide ko kad instaliraš novi OS {#}

Provjerite si broj poruka, garantirano usporava frends listu i čitanje/slanje novih poruka!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
Armor kaže...

OMG, gledam prošlu i ovu stranicu i 80% autora koji su komentirali su ili protjerani ili suspendirani....sigurno s razlogom, no kaj im je??

Došel sam dati jedan savjet:

Naime, PS3 mi nakon brisanja 904 dolaznih i 914 odlaznih poruka znatno brži, kolko god to čudno zvučalo.

Ono "brejkanje" o kojem sam govoril - toga više nema.
Dolazne je brisalo jako dugo, odlazne znatno brže - sad sve ide ko kad instaliraš novi OS {#}

Provjerite si broj poruka, garantirano usporava frends listu i čitanje/slanje novih poruka!

Pa naravno ;) .. To ti je isto ko da imaš na PC-u 200 programa i odjednom sve izbrišeš, imaš osjećaj ko da si instalirao novi OS, isti je slućaj i s PS3-om tj. slanjem/čitanjem poruka.

14 godina
neaktivan

Kolko ti je trebalo za sve obrisati?

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Za dolazne nekih 5+min, za odlazne jako malo.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

u vezi onih protjeranih autora jednostavno je jedan lik dosadjivo i radio multiacc...

a u vezi ylod mozes ga poslat liku sa foruma vexx5555 popravlja sve vrste ps3 problema i svi ga preporucuju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

od kuda ti to ? kolko ja znam 80GB verzija je najsigurnija FAT verzija zbog potpuno nove maticne i smanjeni nanometri na GPU i CPU 

i zbog toga se drasticno manje zagrijava od 40-60GB verzije 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
XVII Mini kaže...

od kuda ti to ? kolko ja znam 80GB verzija je najsigurnija FAT verzija zbog potpuno nove maticne i smanjeni nanometri na GPU i CPU 

i zbog toga se drasticno manje zagrijava od 40-60GB verzije 

A gle najpouzdaniji je slim,u većini slučajeva što sam ja doživio pokvarilo se oko 15-20 80GB konzola, onda 60GB pa 40GB al to je moje iskustvo {#}..

Ja bi preporučio svima da uzimaju Slim konzolu, iako se neki neče složit zato što imaju 40-60-80GB verziju(fat) a ipak svako svoj proizvod šiti.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ljudi imam pitanje o pc-u i ps3 oprostite kaj pitam za pc ali jako je važno:

meni na pc-u nakon 4. instaliranja mass effecta 2, dead spacea, gta sa, i cod 4 te igre počnu trzati tj. na neki način ubrzavati kretanje likova (ds i me2) a u gta i cod mi frame rate padne za nekih 3-5 zna li tko što je to i zakaj mi se to događa (pc premašuje konfiguracije tih igara)

i za ps3 dali je nađeno riješenje za pregrijavanje konzole kada se igra la. noire (ne želim dati 500 kn za igru koja će mi pregrijavati konzolu)

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko ja znam PS3 nije imao problema sa zagrijavanjem tijekom igranja la.noaire nego Xbox360

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice