onda svaka cast sony-u
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje se moze kupit ps3 a da uz njega se ne dobiju nekakve bezvezne igre poput u Slabu
Gdje se moze kupit ps3 a da uz njega se ne dobiju nekakve bezvezne igre poput u Slabu
Imaš na njuškalu jako jeftinih konzola...
Planiram uz konzolu kupit i black ops, jel ima itko od vas black ops, jel jos laga, dali je igrivo???
Tražio sam ali ne mogu naći možda već ima pitanje prije, zanima me može li ps3 vrtit mkv fajlove?
Ne kupuj Black Ops za PS3.
Ne kupuj Black Ops za PS3.
Zasto da ne kupujem, sto jos laga??????
Ima puno boljih igara za ps3 od black opsa...koliko cujem jos imaju problema...
Dali nakon zadnjeg firmwarea postoji ikona od netflixa spremna za instalaciju direktno na uređaj?
Naime netflix je usluga rezervirana za amerikance ali uz promjenu IPa (VPN direktno na routeru) dobiva se mogućnost korištenja iste, koristim je na svom Media Centru već neko vrijeme i već je kao usluga postala nezamjenjiva.
Kako kažu u Sonyu već updateom u 10mj. se je trebala pojaviti opcija instalacije ali nisam siguran dali se je isto pojavilo i u EU verzijama. Pitam zbog toga što bi kupio PS3 umjesto postojećeg MediaCentra jer dobivam osim Multimedije i odličan igrači stroj.
molim za pomoć one koji imaju PS3 da provjere dali postoji ista -
Hvala unaprijed, Robert
Dali nakon zadnjeg firmwarea postoji ikona od netflixa spremna za instalaciju direktno na uređaj?
Naime netflix je usluga rezervirana za amerikance ali uz promjenu IPa (VPN direktno na routeru) dobiva se mogućnost korištenja iste, koristim je na svom Media Centru već neko vrijeme i već je kao usluga postala nezamjenjiva.
Kako kažu u Sonyu već updateom u 10mj. se je trebala pojaviti opcija instalacije ali nisam siguran dali se je isto pojavilo i u EU verzijama. Pitam zbog toga što bi kupio PS3 umjesto postojećeg MediaCentra jer dobivam osim Multimedije i odličan igrači stroj.
Hvala unaprijed, Robert
nebih ti znao reci,ali ako je dostupno na US podrucju onda
mozes napravit US psn account pa bi ti trebalo bit dostupno za instalaciju (ak su tak rekli)
Hvala unaprijed, Robert
nebih ti znao reci,ali ako je dostupno na US podrucju onda
mozes napravit US psn account pa bi ti trebalo bit dostupno za instalaciju (ak su tak rekli)
Hvala na tipu ali kada ga kupim onda više nemam povratka, problem je što bi želio prije kupnje testirati dali opcija uopće postoji jer mi je to 80% bitnije od svega na PS3 a ako nema ikone onda ću rađe odustati.
Ako ima netko od vlasnika PS3 da mu se da testirati i provjeriti bio bih zahvalan.
P.S. Preporuka za daljinski za PS3 ?
Robert

Hvala za daljinski,
Ovo je link za instalaciju same aplikacije trebam samo info dali postoji za kliknuti, jer vi nećete sigurno moći pokrenuti zbog neimanja američkog IPa koji ja imam.
http://www.404techsupport.com/2010/10/19/how-to-install-the-disc-less-netflix-app-on-the-sony-playstation-3/
Hvala, Robert
ja sam skinuo Black Ops demo sa PS Storea i radi jako uredno i cisto, na najvisoj rezoluciji(1080p). Original nisam uzimao jer mislim da bih bio razocaran, a 450 kn nije malo za igru.
Imam jedan problem;
Dok igram GTA IV ili koju drugu igru(na Blu-rayu) svako-toliko Playstation 3 "skrcne". Ono: Krrrrrrrrk! xD, neznam sad kako da objasnim.
Znaci, zanima me dali se jos kome to dogodilo, ili je samo meni. PS3 je nov, kupljen u petak 11.3.
To se grije/hladi PS3 pa krcka plastika.
Znam da zvuci spooky, ali tako valjda mora biti.
da, ali sad sam shvatio da se to dogadja samo s gta4. neznam kaako da ti objasnim. kad skrcne, imam osjecaj kao da se bluray ne vrti dobro i da steka.
Probaj s nekim drugim igrama.
Posto se nisam igrao u zadnje vrijeme, ne znam s igrama.
Ali sam gledao serije/filmove preko PS3 Media Servera pa mi krcka plastika dok se grije i hladi.
dok igram Buzz! ne cujem skrcanje, ali dok igram GTA4 onda cujem. vjerojatno zato jer je gta4 zahtjevniji nego Buzz kojeg sam dobio.
To je zato jer imas SLIM
Da vidis kad igram 4-5h u komadu navecer, pa ga ugasim i odem spavat, krcka cijelu noc plastika, hladi se
Sigurno je već bilo, no imam jedno brzinsko pitanje; koliko se ukupno PSN frendova može imati?
Važno mi je zbog lige/kupa u Fifi, jer ih trebam podosta prihvatiti...
Sigurno je već bilo, no imam jedno brzinsko pitanje; koliko se ukupno PSN frendova može imati?
Važno mi je zbog lige/kupa u Fifi, jer ih trebam podosta prihvatiti...
nebi smjelo imat ogranicenje
Imam ih ja barem 250, sumnjam da ce ti u kupu biti vise? :P
Hitno me zanima kako da spremim GAME SEJVOVE sa PS3 da ga mogu prodati?
http://www.tech-recipes.com/rx/2570/ps3_how_to_backup_ps3_game_save_files/
Nemožeš prodati radi če ti samo na tvojoj konzoli s tvojim acc.
imam jedan veliki problem. Tice se HDD-a.
Imam PS3 Slim sa 160 gb prostora.
Imam instalirane 3 igre:
GTA IV= oko 4 gb
Battlefield 1943=oko 500 mb
Crysis 2 multiplayer demo= oko 1 gb i 100 mb.
To je oko 5600 mb, iliti 5,6 gb.
Meni PS3 pokazuje da imam samo 120 GB. Zasto?
Zato sto ti nesto jos i os zauzima i stvarni kapacitet ti nije jednak nazivnom