PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.353.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
protjeran
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
P3T4R kaže...

znaci kupujem novu konzolu i nakon par dana intenzivnog proucavanja, josh se nisam uodlucio koju cu uzet (box ili ps3) al eto pretpostavljam da cu uzet  ps3 zbog god of war 3 i metal gear solid.  sada me zanimaju 4 stvari:

1. je li stvarno ta fat konzola tolko kvarljiva da se isplati dati tisucu kuna vise za ovu slim?

2. zamjenom hard diska gubi se garancija? 

3. gdje se mogu nabaviti NOVE slim i NOVE fat konzole(bez onih igrica samo konzola sa opremom) a da je neka trgovina ili web shop!

4. kakva su iskustva sa kupovinom konzola na njuskalu? prijatelj uzeo " novu konzolu " i morao mijenjati citac u roku 2mjeseca, da ne govorim o tome kako konzola nije bila NOVA !

1. pa ne kvari se tolko,al opet preporuca se uzet slim (naravno ako si u mogucnosti)

2. ne

4. ja sam kupio ps3 fat 80gb preko njuskala i dobio 2 igre
radi jos i danas + dobio sam garanciju (tj dobio sam novu konzolu)

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 9:37 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

Ja sam istokupio u 12 mjesecu slim 120gb konzolu na njuskalu sa GOW 3, i evo radi ko nova, ima garanciju i przim ju svaki dan :D

15 godina
neaktivan

Samo zbog God of Wara 3 i MGS {#} imas jos puno puno toga sta xbox360 nema a pogotovo ekskluzive koje su dosle  u 2011 i koje dolaze

Ako uzimas fat probaj nac onaj 80GB ja ga imam par mjeseci i nikakvih problema jos ipak je to sony {#} nisam zelio slim jer je ruzan ufff...

Za  garanciju ne znam vjerovatno da...

hmmm...po trgovinama su vecinom bundlei konzola+igra  probaj na njuskalu...

imas mnogo oglasa na njuskalu sa PS3 pa probaj nac nekog koji prodaje blizu tebe pa je onda mozes i sam provjerit...

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ja sam sebi uzeo fat 160gb i nakon 3 mjeseca mi crko laser sad za 200kn uzeo novi i sve leti dok moj frend ima 60gb i jos mu nije crko nakon 4+ godina tako da sve ovisi kakve si sreće .

0 0 hvala 0
16 godina

Meni su ekskluzive od ps3 puno bolje.

Killzone 3, Resistance 3, Uncharted 3, God of War 3, MGS, Gran Turismo 5.

Ima toga još...

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

neznam, mozda je moj prijatelj samo "superdobro" ubo prodavaca! probat cu onda malo vidjeti preko toga njuskala u narednih mjesec dana, mora naletiti nesto :D

nego eto da josh pitam :P 

1. citao sam da ps3 ne radi na obicnom crt tvu? al opet mi se cini da bi trebao raditi?

2. kada bi recimo htio igrati piratske igrice samo offline, a originale online je li to izvedivo bez da te ban? npr. kupio bi gore spomenute naslove u originalu, ali eto posto bi sa prijateljima htio igrat NBA 2k11 ili slicne igrice ne da mi se na to "bacat pare" 

3. jel mogu prijenosni hard nakaciti na PS3 da bi gledao filmove?

4. Mogu li se igre sa PS2 igrati na PS3 (originali i kopije)

eto mislim da je to sve :P 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. Pitanje je bilo nedavno, pa procitaj malo par stranica unatrag, ali moze se, bar bi se trebalo moci.

2. nemozes, jer ako imas hackiran, mislim da ga nesmijes spojiti na internet....

3. i 4. neznam :(

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

1. radi uredno na CRT, ali probaj nabavit LCD telku sto prije, jer zbog toga se i uzima PS3.

2. ne mozes

3. prije se moglo. Samo mora biti formatiran u FAT32, ogranicen si fileovima od 4GB. Titlovi moraju biti "naljepljeni" na film. Ali ne znam da li su novi updateovi ukinuli podrsku spajanja HDD-a na USB. Neka napise netko tko ima novi firmware i vanjski HDD.

4. Ne mozes ni originale niti pirate od PS2. Bila je jedna verzija koja je mogla vrtiti originale od PS2, ali ta se vise ne proizvodi.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

odgovor na

2.nemozes igrati online da te ne banaju ali mozes sa bananom konzolom igrati online. na PSX SCENE imas sve u vezi ps3.

3.mozes nakaciti prijenosni hard.podrzava oba dva formata.sve pise na PSX SCENE stranici

4.mozes igrati backup ps2 igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se može kako promijeniti ime profila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Netko stavio mozda 3.60 update?? ima li sta novoga da je vrijedno spomena??

14 godina
neaktivan

Ja sam stavio. Piše da je glavna promijena da možeš namjestiti za koliko neaktivnog vremena da ti se gamepad ugasi...

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Sta to nije prije bilo? Nesto kao da imam to u sjecanju, kad sam davno prpao po XMB menuu

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Glava novost je backup online saveova

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li postoje slušalice koje se mogu spojiti na PS3 a da nisu neke bajne cifre kao Logitech F540 ili kako se vec zovu. Nesto sto ide na oba uha, znaci ne ono bluetooth čudo za mobitele... ??? Ako netko koristi nesto, molio bih savjet....

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Moze malo pitanjce :)

Imam ps3 80 gb te pise da ima ukupno 70 i nesto gb. Ali kada ja na njemu nemam ama bas nista, znaci nemam videa,glazbe, igrica istaliranih njemu je zauzeto skoro pola tih gb. Sad me zanima dali je to svima tako ili ja imam nesto na hardu iako to nemogu nigdje naci. Ako postoji neki program kojim mogu provjeriti sto sve imam na hardu bio bih jako sretan :d
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To je sve u redu, ne brini.

Deklarirana veličina u gigabajtima nije ista kao i stvarna.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan

A gdje se može provijeriti koliko još prostora imam?

17 godina

pa imas negdje u settings nerazumijem zasto se sve mora pitat za dvije minute nades

Marilyn Manson
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

prekjucer sam kupio PS3 slim 160gb. ne kuzim se previse u playstation, tako da imam nekoliko pitanja.

1)Mogu li igru s DVD-a ili BluRay-a instalirat direktno na HDD, tako da ne moram svaki put kad bih htio igrat igru stavljat DVD ili BluRay u konzolu?

2)Kad kupujem sa Playstation Storea, hocu li tu igru moci skinuti s interneta i instalirati na HDD, ili ce mi oni poslati igru s postom?

3)Mogu li snimati videa i slikati screenshotove bez neke kartice? Odnosno, mogu li nekako spojit PS3 na PC i onda preko PC-a sve snimat i slikat?

4)Koja trgovina ima najjeftinije igre za PS3, a da su originalne?

hvala unaprijed.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Ne.
2.Skidanje i instalacija.
3.Ne.
4.U Lijepoj Našoj takva ne postoji, pronjuškaj online trgovine,a i sada mogućnost sa backupovima je sve jednostavnija pa...
17 godina
neaktivan
dturko kaže...

prekjucer sam kupio PS3 slim 160gb. ne kuzim se previse u playstation, tako da imam nekoliko pitanja.

1)Mogu li igru s DVD-a ili BluRay-a instalirat direktno na HDD, tako da ne moram svaki put kad bih htio igrat igru stavljat DVD ili BluRay u konzolu?

2)Kad kupujem sa Playstation Storea, hocu li tu igru moci skinuti s interneta i instalirati na HDD, ili ce mi oni poslati igru s postom?

3)Mogu li snimati videa i slikati screenshotove bez neke kartice? Odnosno, mogu li nekako spojit PS3 na PC i onda preko PC-a sve snimat i slikat?

4)Koja trgovina ima najjeftinije igre za PS3, a da su originalne?

hvala unaprijed.

2. Mislim da je prije bio limit da igru mozes skinuti/instalirati samo 5 puta. Ne znam da li su to mijenjali.

4. Pogledaj na njuskalo.hr

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan

Na gameplay.hr forumu imas milijun igara, i po dosta niskim cijenama, neke su koristene, ali su sve igre očuvane, ja kupujem tamo dosta, i nisam nikad imao problema :D

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nesto mi je cudno u vezi Dualshock 3 sixaxisa kojeg sam dobio sa ps3 slim.

znaci, u petak u 23:00 sata sam stavio joystick na punjenje, iskljucio sam ga u subotu u 7:00 sati. Poslije ga vise nisam punio, a baterija mi je jos puna do kraja, iako sam u subotu i danas igrao po 10 sati neprekidno.

Je li to uobicajeno, ili je meni joystick "lud"?

0 0 hvala 0
15 godina
dturko kaže...

znaci, u petak u 23:00 sata sam stavio joystick na punjenje, iskljucio sam ga u subotu u 7:00 sati. Poslije ga vise nisam punio, a baterija mi je jos puna do kraja, iako sam u subotu i danas igrao po 10 sati neprekidno.

Nemoj se zalit sto ti gamepad radi dobro :-)

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
CroVandal kaže...
dturko kaže...

ali da li je to uobicajeno, ili je meni gamepad jaci?

17 godina
protjeran
dturko kaže...

I meni je bilo cudno u pocetku, ali naviknes se :-)))

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
dturko kaže...
CroVandal kaže...
dturko kaže...

Pa lijepo ti kazem da sutis a ti bas navlacis zlo :-) normalno je koliko ja znam...

15 godina
CroVandal kaže...
dturko kaže...
CroVandal kaže...
dturko kaže...

Pa lijepo ti kazem da sutis a ti bas navlacis zlo :-) normalno je koliko ja znam...

xD. Koliko ce mi onda trajat gamepadova baterija ako svaki dan igram preko 7 sati. 5 dana? ako ne i vise.

15 godina

najbolje da igras i sam vidis...neznam sto se brinite ako nesto radi odlicno suti i vozi da ti baterije traje 2 sata onda se imas razloga za brinuti!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice