PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.363.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
malada kaže...

postoji al mora formatirati u fat 32

Napraviti format u fat 32 i sigurno će raditi?

Da li prvo da pokušam prek USBa da li će čitati?(USB je fat 32,zar ne)

I kada radim format da li je dovoljan quick format ili?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
15 godina
neaktivan

ma ne tako nego odes u command prompt

i upises ovo

format /FS:FAT32 X:

x je slovo pogona

malada
17 godina
General Zed kaže...

Znači li to da ne postoji mogućnost snimanja fimova na hard,pa da se mogu gledati prek PS3?

disk ti mora bit u fat32(onaj s kojeg citas)i napisi format,i titlove mozes zaboravitit ako ceg gledat na taj nacin

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Znaći jedino ako napravim format,a ako hoću gledat filmove sa titlom moram napravit convert filma sa titlom-da se zaprži titl na film.

Nadam se da sam dobro shvatio.I nadam se da će tako raditi.

Hvala!

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kao sta sam napiso disk neka ti bude u fat32,a ovo format sam mislio na format filma(nzn koje tocno sve format cita ps3 al mislim da su to avi,mp4,vob,wmv)i ako oces titlove morat ces konvertirati tako da ti titlovi postanu sastavni dio videa tj da ih vise nemozes nikako iskljucit il ukljucit ko zaljepljeni na video

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

kao sta sam napiso disk neka ti bude u fat32,a ovo format sam mislio na format filma(nzn koje tocno sve format cita ps3 al mislim da su to avi,mp4,vob,wmv)i ako oces titlove morat ces konvertirati tako da ti titlovi postanu sastavni dio videa tj da ih vise nemozes nikako iskljucit il ukljucit ko zaljepljeni na video

ps3 može očitavati tilove iz avi i divx fajlova (zato koristi program aviaddxsubs) i za druge formate koristi tsmuxer i kad izmuksaš napravi mapu zvanu AVCHD u root folderu od diska i očitat će ti film)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

da zaboravil sam taj program al je gnjavaza stalno ukljucivai tilove(bar je meni bilo jel sam gledo seriju),a kaj se tice radenja ovog to moras onda przit na dvd nekakav a on je napiso da oce prek usba

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

da zaboravil sam taj program al je gnjavaza stalno ukljucivai tilove(bar je meni bilo jel sam gledo seriju),a kaj se tice radenja ovog to moras onda przit na dvd nekakav a on je napiso da oce prek usba

a-a, može se i na usb, gledo ja prije neki dan Housa s07e01

http://www.bitburners.com/articles/convert-mkv-to-usb-avchd-for-playstation-3-using-mkv2vob/4384/

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Sto se dobiva s PSN + acc-om?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Sto se dobiva s PSN + acc-om?

imas odma ulaz na kz3 betu,dosta popusta 

mislim da se dobije i cijeli little big planet ili neka druga igra 

mozes skinut trial cijele igre (igras do kuda hoces al imas 1 sat) 

ima jos toga to sam sad ovak napamet piso

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

I najvaznije, svaki mjesec nove besplatne igre, zna se zalomit koja dobra, ali inace eto nisu nesto, vidjet cemo dalje

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Di mogu nabavit igru Warhawk?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Jel to

igra?

Radi se o tome kaj ce mi to klinci igrat, pa mi treba split screen :-)))

EDIT: da to je ta igra al me zbunio onaj avion :-)

evo kupio za 149,99 na PSN storeu

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 9:25 (MorciTheCroat).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo jedno pitanje. Jučer sam si uzeo PS3 sa Čipom. Imam i eksterni hard. Kako to funkcionira. Šta samo usb od harda stavim gdje se pune yopadovi i trebao bi ga prepoznati jel tako???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kennydj kaže...

Evo jedno pitanje. Jučer sam si uzeo PS3 sa Čipom. Imam i eksterni hard. Kako to funkcionira. Šta samo usb od harda stavim gdje se pune yopadovi i trebao bi ga prepoznati jel tako???

Teoretski da. Ako te nije netko zajeb**. Vidi koji je firmware na tvojoj playki i nemoj skidati nove updateove s neta.

Prolistaj malo temu u nazad poslije kojeg firmwarea ti nece raditi "chip".

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 10:21 (Chaky).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel moze ko rec kako ps3 joystick spojit na pc da radi te postoji li nekakav usb da se to moze prek bluetootha

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
malada kaže...

jel moze ko rec kako ps3 joystick spojit na pc da radi te postoji li nekakav usb da se to moze prek bluetootha

evo po ovom sam ja radio i radi bez problema 

17 godina
15 godina
neaktivan
malada
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

a ne spojit ces ga na cooler od procesora.Moras imat ugrađen bluetooth(sto je slucaj na maticnima)ili bluetooth usb stick,ja sam probao sa blutoothom i nije baš stabilno,barem meni pa igram sa žicom.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a gdje ima kupit bluetoot stick i kolko dode

malada
17 godina

imas to u svakom kompjuter shopu a dode ti oko 100kn

15 godina
neaktivan

ok

malada
17 godina
17 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Koju MP FPS igru preporucate?

NA PC-u sam igrao Battlefield serijal kojeg favoriziram inace, ali neznam kak je na PS3 situacija, a zbog manjaka financija ne mogu kupit sve :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

NA PC-u sam igrao Battlefield serijal kojeg favoriziram inace, ali neznam kak je na PS3 situacija, a zbog manjaka financija ne mogu kupit sve :-)

igro sam ih dosta i BC2 mi je bio najbolji,tek onda KZ2 koji ti ima mutiplayer sistem ko team fortress 

cuo sam da resistance ima dobar mutiplayer,ali nisam ga igrao

17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
MorciTheCroat kaže...

igro sam ih dosta i BC2 mi je bio najbolji,tek onda KZ2 koji ti ima mutiplayer sistem ko team fortress 

E super, poslije place idem po BF:BC2 i bas mi je drago kaj si mi to preporucil :-)))

16 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
MorciTheCroat kaže...

E super, poslije place idem po BF:BC2 i bas mi je drago kaj si mi to preporucil :-)))

cekaj nek jos netko drugi odgovori.... mozes si nabavit i BC1 koji je skoro isti ko BC2,a jos ga dosta ljudi igra (posudis od nekog pa vidis dal ti pase pa onda uzmes bc2 )

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:17 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
protjeran

cekaj nek jos netko drugi odgovori.... mozes si nabavit i BC1 koji je skoro isti ko BC2,a jos ga dosta ljudi igra (nađes sigurno za manje od 100kn)

Aha, pa dobro do place jos ima 2 tjedna :-), pa cu vidjet jos neke preporuke Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice