Kako spojim PS3 na internet?
ukopčaš u njega eternet kabal i odeš na opcije ili se wireless spojiš na net.
Ako se ne snalaziš, reci pa ću ti govoriti korak po korak. (ili će ti to netko drugi napisat, nije bitno)
Kako spojim PS3 na internet?
ukopčaš u njega eternet kabal i odeš na opcije ili se wireless spojiš na net.
Ako se ne snalaziš, reci pa ću ti govoriti korak po korak. (ili će ti to netko drugi napisat, nije bitno)
Osobno ne vidim uzitak u mahanju po sobi s kontrolerom.
Ja sam vise za old school (udobno iz fotelje) ili sam mozda prestar
ovisi sta igras...za fps su potrebni minimalni pokreti i moguce je iz fotelje igrat
ovisi sta igras...za fps su potrebni minimalni pokreti i moguce je iz fotelje igrat
Pa zbog FPS-ova bih jedino uzeo Move (preciznije ciljanje).
Jer ne moze gamepad poraziti misa i tipkovnicu u fps-u.
Za sve ostalo je gamepad odlican (ne racunajuci RTS).
da ali pazi nemozes igrat nijedan cod sa moveom moraju se igre posebno pravit za ps move kolko ja znam.
da ali pazi nemozes igrat nijedan cod sa moveom moraju se igre posebno pravit za ps move kolko ja znam.
polako, doce i to
Zasad nemožeš nijedan, ali tko im brani da izdaju update i da možeš.
Killzone 2 i npr. SOCOM 4 će podržavati Move.
Kažu da bi Move trebao biti odličan za RTS-ove.
Može li netko nabrojat naše trgovine i web shopove sa ponudom Playstation 3
veliki facepalm za mene... kako se toga ne sjetih
Jel bi se nekako mogao spojiti ps3 sa 5.1 pc zvučnicima?
(teorijski, jer ako je moguće onda bi mogao planirati takve zvučnike u budućnosti)
hmm ima onaj opticki ulaz sam neznam nisam sa njim nikad spajao tak da neznam dal na njega ide opticki,
a moze se valjda isto preko resivera
uglavnom 100% ima neki nacin
Jel bi se nekako mogao spojiti ps3 sa 5.1 pc zvučnicima?
(teorijski, jer ako je moguće onda bi mogao planirati takve zvučnike u budućnosti)
mogao bi uz puno komplikacija osim ako zvucnici nemaju digitalni opticki ulaz.u tom slucaju si na konju
Onda pada logično pitanje: koji su najjeftiniji 5.1 zvučnici sa optičkim ulazom?
ja znam za ove logitechove koji su najbolji pc zvucnici .za ostale logitech 5.1 zvucnike bas i neznam.mislim da cak i ne postoji
ostale proizvodace ne pratim pa neznam jel imaju sta
hehehhehe dobra dobra, dvije i po tisuće kuna za zvučnike, radije si onda uzmem kućno kino. Hvala na trudu, ako su takve cjene onda niš od toga (za sada).
hehehhehe dobra dobra, dvije i po tisuće kuna za zvučnike, radije si onda uzmem kućno kino. Hvala na trudu, ako su takve cjene onda niš od toga (za sada).
malo sam jos pogledao i mislim da u nas i nema pc zvucnika s digitalnim optickim ulazom.kako kazes bolje je onda kucno kino ili slagat hi-fi sustav
Ja imam najobicnije Logitech X530 (znaci 500injak kn), spojen na plejku.
Sa plejkom dobijes mali konverter koji prespaja izlaz za takvih zvucnika na plejkin audio ulaz. Nema opce problema.
Ja imam najobicnije Logitech X530 (znaci 500injak kn), spojen na plejku.
Sa plejkom dobijes mali konverter koji prespaja izlaz za takvih zvucnika na plejkin audio ulaz. Nema opce problema.
možeš slikati konverter? Jer ako će mi biti stereo zvuk kroz 5.1 zvučnike onda mi je to k*rac.
imam jedan problem, zelim spojit PS3 i pojačalo (imam i zvucnike) da imam odlican zvuk u igrama, ali da mi PS3 sluzi i za player. nisam to uspio jer mi ej frend rekao da mi ne valja AV out ulaz (ili tako nesto) na PS3. ja medjutim igram igre i sve uredno.
ne znam jel ko spaja tako PS3 tu..? moze li se to popraviti?
Nisam od ovoga nista isprobao, ali koliko sam vidio na netu ima par solucija.
Ako ti receiver ima opticki ulaz, mozes iskoristiti njega.
Ako ti TV ima audio izlaz (mislim AV), mozes s HDMI (preko njega ide i zvuk i audio) spojiti PS3 i TV, a zvuk poteegnes iz TV u receiver.
Moras promjeniti i Audio postavke u PS3. Ovo su neke od opcija.
Yes to run the audio over A/V cables, go to "Settings">"Audio Settings>"Audio Output Settings">select "A/V".
If you wish to go optical if your reciver supports do the same go to "Settings">"Audio Settings>"Audio Output Settings">select "Digital Out(Optical)".
If you want to get sound from the AV lead, you have to go into: Settings> Sound settings> Audio output settings> Audio Input Connector/SCART/AV MULTI
A spominje se i AV adapter za PS2 koji radi i na PS3.
Ne vjerujem da ti je otisao AV na PS3, vjerojatno nisi prebacio u postavkama.
Eto, slika za kabel MultiAV-kompozitni.
Pa konverter sa kompozitnog na Logitecha.
puno hvala što si se potrudio slikati.
Ali ovakvo spajanje mi ne odgovara jer je to samo stereo kroz sve zvučnike, a to nije to.
ja sam sebi danas naručio PS3 u Sophosu međutim na stanici je za vrijeme narudžbe pisalo Raspoloživost na upit. I ja lijepo naručio, došla mi potvrda mailom i ja bezveze pošao tamo da vidim nešto i piše kao da nije raspoloživ. Znači li to da je meni poslan ili??
Pozz imam jedno pitanje . Imam ps3 40 gb i ne cita mi usb i neke fajlove na dvd-u. Pa dal trebam nes aktivirat il nes slicno ,ako netko zna molim pomoc.
PS dal mogu nekako instalirati ubuntu i kad bi ga instalirao dal bi mogo normalno igrat ps-3 igre.
Pozz imam jedno pitanje . Imam ps3 40 gb i ne cita mi usb i neke fajlove na dvd-u. Pa dal trebam nes aktivirat il nes slicno ,ako netko zna molim pomoc.
PS dal mogu nekako instalirati ubuntu i kad bi ga instalirao dal bi mogo normalno igrat ps-3 igre.
Učitava ti filmove bez brige, kad si došao na usb onda stisni trokut pa idi na "pregledaj datoteke" ili tako nešto slično.
Ako imaš firmware verziju 3.15 možeš instalirati linux (specijalni za ps3 yellow dog linux) i bez problema igrati igre, ne utiče jedno na drugo.
Nisam čito cijeli thread, zanima me jel zna neko nešta o čipu za PS3. Danas nazovem lika preko oglasa i on ugrađuje za 500 kn, kao nema nikakog lemljenja otvaranja Sony-a nego on to preko USB mislim ubaci neki softwer i ti skidaš sa interneta igre na hard ili originale neznam točno i igraš, to neka zahebancija ili?
Nisam čito cijeli thread, zanima me jel zna neko nešta o čipu za PS3. Danas nazovem lika preko oglasa i on ugrađuje za 500 kn, kao nema nikakog lemljenja otvaranja Sony-a nego on to preko USB mislim ubaci neki softwer i ti skidaš sa interneta igre na hard ili originale neznam točno i igraš, to neka zahebancija ili?
nije. sam on ti to puno previse naplaciva i nemoguce je to napravit,ako imas ps3 na verziji vecoj od 3.41
jel moze neko dat link za skinit
PS3 Jailbreakjel moze neko dat link za skinit
PS3 Jailbreakprvo open source verzija se zove psgroove,drugo uopce nisi napiso za sta