probaj trokut i onda odi na "display all"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam te bas dobro skuzil al ok,ti imas te filove na memory kartici(koji verziju onda imas(mislim na ps3))il.Znaci da pojasni na cemu su ti filovi
takve podatke nemozes kopirat na ps3 jer ih on nema gdje svrstat
a gore si rekao da ne prepoznaje...sad mi nije nista jasno
ajde ti nama reci koja vrsta pa cemo ti sigurno moc rec dali moze il ne
cek ako sam ja tebe shavtio ti s kablom(usb) spojistaj fotic na ps3 i onda bi htio vidjet sve sta je na njemu?ako je tako mislim da nece radit jel nije podrzano ali ako ti ga otvori u XMB onda odi display all i vidjet ces,inace kakava ti je svrha kopirat file koji nemozes vidjet?a s ps3 ga nemozes opet vratit na na nesto
Koji je najlakši i najbrži način za nabaviti PSN bon za Europu?
Trebal bi hitno odgovor na koje (najbrže) načine se može.
Hvala
Hvala
ovdje http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS320INSTANT-PlayStation%20Network%20Card%2020%20Instant%20Code%20PSN.html
Hvala ali kaj im znači ovo za mobitel??
Pa kaj nemru kod poslati na mail ili na psn id?
Hvala ali kaj im znači ovo za mobitel??
Pa kaj nemru kod poslati na mail ili na psn id?
eh neznam al cuo sam da je tamo najbolje i najlakse kupovat te bonove (na gameplay forumu)
ja jos nisam kupovao :(
Sta se to desava sa sonyem u zadnje vrijeme samo stvari gube
Sony PS3 and Blu-ray Service Manuals Leaked via DemonHade
Hvala
http://cardscodes.com/Playstation_Network-k32-0-3-default.html
Pouzdani su, od njih ja kupujem za box.
ovako decki imam problem ps3 mi pocne zujat ko motor od aviona nakon nekih 10 minuta kad igram bilo koji igru ako ga ocu igrat klima mora bit na 17 i jos uvjek zuji, imam mw2 gta iv ufc 09 pes 10 cod waw , psn mi je Techno_Lover996 ako me ocete add , dajte recite mi rjesenje i probo sam ono ukljucit dok mi prst na eject i to ali nista a na servis nemogu jer nema ps3 servisa u rijeci koji mjenja ventice a u zagreb neidem tako da nemogu nista sada napravit POMAGAJTE PLS!!!!!!!!
ovako decki imam problem ps3 mi pocne zujat ko motor od aviona nakon nekih 10 minuta kad igram bilo koji igru ako ga ocu igrat klima mora bit na 17 i jos uvjek zuji, imam mw2 gta iv ufc 09 pes 10 cod waw , psn mi je Techno_Lover996 ako me ocete add , dajte recite mi rjesenje i probo sam ono ukljucit dok mi prst na eject i to ali nista a na servis nemogu jer nema ps3 servisa u rijeci koji mjenja ventice a u zagreb neidem tako da nemogu nista sada napravit POMAGAJTE PLS!!!!!!!!
kolko je star?
koja verzija?
gdje ga drzis ?
....
ako niste culi na otvorenom prostoru uz PUNOOOOOOOO prostora imam ga godinu dana brijem kupio preko njuskala i fat je a gledo sam na youtube pun k ps3 ima problem da je ko motor od aviona i komentari su da treba u servis odnit a evo bas trazim neke servise i poslo sam upite za to ajde pomagajte i dajte neki ps3 servis u zagrebu il u rjeci hvala
ako niste culi na otvorenom prostoru uz PUNOOOOOOOO prostora imam ga godinu dana brijem kupio preko njuskala i fat je a gledo sam na youtube pun k ps3 ima problem da je ko motor od aviona i komentari su da treba u servis odnit a evo bas trazim neke servise i poslo sam upite za to ajde pomagajte i dajte neki ps3 servis u zagrebu il u rjeci hvala
koja verzija od kolko gb?
mislim 60 il 40 nisam siguran
mislim 60 il 40 nisam siguran
to su ti najstarije i nije ni cudno sta su bucnije,ali opet nesmiju bit prebucne
sto mi onda preostaje
sto mi onda preostaje
a neznam probaj taj gmc il sta vec
poslo sam im mail al ne vjerujem da ce odgovorit
poslo sam im mail al ne vjerujem da ce odgovorit
mislim da hoce
meni jesu jednom
a nis onda samo moram cekat...
wtf?????