- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da.A koja igra da se baš 100% zna podržava 1080p?
sta te pali taj 1080p tolko
ako developeri hoce stavit 1080p moraju bit teksture manje rezolucije i onda jos gore izgleda
1080p igre ce ti bit uglavnom racing ili slicno
meni je sa NFS shift slicna svar
jesi ga moro instalirat
100% full HD su :
NBA 07, NBA 08, NBA Street home, Virtua Tennis 3, World Series Of Poker 2008...
100% full HD su :
NBA 07, NBA 08, NBA Street home, Virtua Tennis 3, World Series Of Poker 2008...
uglavnom vise manje nezahtjevne igre
mislim da ratchet
nisan..
god of war 3 je full hd
zanima me gdje se na internetu mogu procitati recenzije od PS3 igrama?
neki posebni portal..?
zanima me gdje se na internetu mogu procitati recenzije od PS3 igrama?
neki posebni portal..?
pa neznam sad da je neki portal iskljucivo za ps3,al imas gametrailers,ign i slicno
oni recenziraju sve igre
Uz ove iznad imas i Gamespot.com
Za neke imas i usporedbu iste igre (ako je izasla na sve tri platforme).
Uglavnom su im recenzije ok, ali bi bilo dobro da prije kupnje isprobas demo (ako ga ima).
Znam da je negdje bilo riječi o tome ali ne znam gdje pa pitam;
Kaj treba napraviti da se pojave titlovi na PS3-u, riječ je o .mkv fileu i .SRT titlovima
Hvala
Kaj treba napraviti da se pojave titlovi na PS3-u, riječ je o .mkv fileu i .SRT titlovima
Ovdje je napisano, ako koristis PS3 media server na PC-u da automatski pokrece titlove, ako se isto zovu.
A ovdje je opisano kako "zalijepiti" titl na film (ne znam da li podrzava .mkv).
Sto se tice .mkv fileova, cini mi se da je HandBrake dobar za manipuliranje doticnima.
Mozes ubaciti titl unutar .mkv filea, jer je .mkv u biti "kontejner" punjen s zvuk, audio, titl i sl. djelovima.
Evo par linkova:
instaliraj ps3 media server na pc i njega koristi to ako imas dost jak pc da ti radi live encoding i onda je bitno da titlovi imaju isto ime ko video file i to bi ti bilo to
ajde ako neko zna imam m2ts film i srt titlove i nikako da to uspijem slozit da mi radi
Caki vam je lijepo objasnio.Potrebno je samo zalijepiti titlove u film , u programu avi subs podesiti veličinu slova i eastrean europe u character set , te language cod-croatian.
Program za sve to-
AVIAddXSubs
taj program je samo za AVI koji nikada ne koristim jel je kvaliteta uzasna vecinom su to oni dvd ripovi
Kvaliteta je na PC-u loša , dok je na ps3 odlična , koda gledaš na bilo kojem programu.
to je sam za MKV?! ja sam skinul onaj od ps3 teama u m2ts i nemogu titlove nikako dobit pa sam na kraju od toga napravil bluray i sprzil.
Kvaliteta je na PC-u loša , dok je na ps3 odlična , koda gledaš na bilo kojem programu.
haha pa slika na nasim programima je uzas ajd nabavi bar rip nekakav od 10gb ak vec nemozes cijeli bluray i pogledaj pa ces vidjet ogromnu razliku
to je sam za MKV?! ja sam skinul onaj od ps3 teama u m2ts i nemogu titlove nikako dobit pa sam na kraju od toga napravil bluray i sprzil.
haha pa slika na nasim programima je uzas ajd nabavi bar rip nekakav od 10gb ak vec nemozes cijeli bluray i pogledaj pa ces vidjet ogromnu razliku
da sam MKV..al ima od iste ekipe za ogm al to tebi nista ne znaci
zar nemozes convertat u neki drugi pa onda ubacit?
ma mogu ja njega u mkv prebacit al onda opet gubim kvalitetu a nema veze stao mi je ko bluray na obicni dvd pa nije neki bed
.mkv je fantastičan format!
Govorim o omjeru kvalitete i veličine
za hd filmove i ako imate titlove, a ne zelite streamati koristite program tsmuxer. Brz je, jednostavan za koristenje i necete gubiti na kvaliteti.
ovako pitanje
dali je moguce ikako stremat iso file na ps3 htio bi jedan blu ray disk stremat a nzn kak znam posotji mogucnost da ga otvorim i ucitam m2ts file al onda nemam subbtileove,a i zna se desit da je taj m2ts razrezan na jako puno diejlova onda banana hrv titlove vec imam u tom blu rayu ak ista znaci
jel neko probo ovo,znaci mislim uzet hdd iz ps3 spojit ga na pc napravit jos jednu particiju i na nju instlirati linux tako da bi biro kod bootanja,cak sam naso i nes slicno na netu da je radilo
http://www.popularmechanics.com/technology/how-to/build-pc/4263321?page=1
jel neko probo ovo,znaci mislim uzet hdd iz ps3 spojit ga na pc napravit jos jednu particiju i na nju instlirati linux tako da bi biro kod bootanja,cak sam naso i nes slicno na netu da je radilo
http://www.popularmechanics.com/technology/how-to/build-pc/4263321?page=1
to je bilo prije sada nemozes vise radit particije na ps3 hard disku da prije toga sve ne obrises
i tu particiju je radio ps3
a budem ga ja spojio na pc pa cu vidjet na kaj to lici