PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.354.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jeli ok slim 120 gb, s garancijom u GMC-a?

2300 kuna cijena.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
bloodsucker kaže...

Jeli ok slim 120 gb, s garancijom u GMC-a?

2300 kuna cijena.

je, moze i jeftinije ali tesko.ovo je cisto OK

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 15:32 (Toni93).
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Jel itko napravio tzv. fan test na PS3-u??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to se moze samo na Fat verziji od 40 gb i to na starijim verzijama od 2007-2008

17 godina
Plomin kaže...
Jel itko napravio tzv. fan test na PS3-u??

to je ono kad ispuse prasine??s tim da toga nema na slimu mozda i na nekim fat verzijama(80gb)

Nothing is true, everything is permitted
16 godina
protjeran
SPLICO212 kaže...

to se moze samo na Fat verziji od 40 gb i to na starijim verzijama od 2007-2008

pa ja sam to napravio na svojoj 80gb 

asuka
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Mogu li znati o cemu se radi?
For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Kao sto su rekli iznad na kojima se moze verzijama, ugasi se PS3 sa zadnje strane prekidač, drzi se Eject tipka, pa se upali odozada. Onda se glasno čuju ventilatori jer ispusuju prasinu, a zapravo se testiraju ventilatori dali ispravno rade. Ak sam nes fulao ispravite me. Sony preporucuje da se to NE radi, zato pitam jel vam jos normalno radi nakon toga, i dali je bolje ista?

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Plomin kaže...
Kao sto su rekli iznad na kojima se moze verzijama, ugasi se PS3 sa zadnje strane prekidač, drzi se Eject tipka, pa se upali odozada. Onda se glasno čuju ventilatori jer ispusuju prasinu, a zapravo se testiraju ventilatori dali ispravno rade. Ak sam nes fulao ispravite me. Sony preporucuje da se to NE radi, zato pitam jel vam jos normalno radi nakon toga, i dali je bolje ista?

to sam jednom napravio iz znatizelje i normalno dalje radi bez ikakvih promjena 

asuka
17 godina
neaktivan
KaeR kaže...
Ako je televizor nešto starijeg datuma, ili određenog modela, zna biti problema s HDCP handshake-om preko HDMI priključka. Moguće je rješenje nadogradnja firmware-a televizora (ako uopće postoji takva mogućnost).

Drugo rješenje (koje i ja koristim jer moj 4 godine star LCD uopće nema HDMI, nego samo DVI koji još i nije HDCP kompatibilan) je korištenje komponentnih ulaza na televizoru. Taj način podržava skoro sve rezolucije (ako se ne varam, do 1080i), pa ako ti TV ima komponentni ulaz (označen često sa YUV ili YPbPr), spoji tako. Kabel košta cca 90 - 100 kn (ja sam svojedobno našao u Algoritmu, proizvođač Logic 3).

Toliko od mene...

moze i 1080p. sve ti ovisi o kablu.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

moze ali blueray nece vrtit u 1080p 100% ak ti koristis to daj pls napisi jel oces igre bar radit na 1080p

16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

uskoro dolazi firmware 3.40 koje donosi par poboljasnja 

meni najkorisnije je videoediting i mogucnost uploudanja na yt 

http://playstationlifestyle.net/2010/06/28/ps3-firmware-update-3-40-detailed/

asuka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

imam pitanje:

dali se moze ps3 igrati na obicnoj televiziji, i zasto sluzi HDMI kabel koji se dobije?

0 0 hvala 0
17 godina

moze,hdmi se ne dobije s konzolom,on sluzi za spajanje na lcd/plasma tv(tj bilo kojim digitalnim uredajem koji ima podrsku za HDMI)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 18:20 (R4zOR229).
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

fala ti na odgovoru..

evo ja sam taman uzeo PS3 i igram pes2010.

medjutim zanima me nesto.. linije igraca nekako nisu ravne, zanima me jel to do tv-a ili?

evo da uredim jos dodatno.. znaci cini mi se da mi je na pc grafika bila bolja nekako su mi linije oko igrača "krivudave", jeli na HDMI bolja situacija ,ili mi se sve samo cini?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 19:50 (bloodsucker).

0 0 hvala 0
17 godina

nemozes spojit HDMI-em ako nemas LCD/plasmu/led a ako imas normalno da je bolje a jesi ti uopce narikto sve??odi u display settings i tamo sve slozi

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nisam nista nariktavao, pojma nemam..

znam da je hdmi za lcd ili plazmu to si me naucio vec hvala, vidit cemo sta se moze .tek sam ga dobio kazen.

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Kako napuniti ps3 controller, charge? da ne bude na jednoj crvenoj lampici ,kao sto je sada meni.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HDMI kabel ima jako puno prednosti u odnosu na AV kabel.

Ako imaš Lcd/Plazmu s priključkom za HDMI, spoji PS3 sa HDMI jer imaš puno veću rezoluciju slike, te imaš podršku za mnoge druge stvari ako imaš potreban hardware.

A što se tiče punjenja kontrolllera, koristi min-USB kabel koji si dobio u pakiranj PS3-a.

I don't know how World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

meni je contoller spojen sa konzolom svojim prikljuckom, nije wireless trenutno, i opet mi je na jednoj crvenoj samo.

pa sam opet malo zbunjen..

i zanima me kada do izrazaja dolazi dualshock?

p.s. sad sam vidio slike chargera. ja to nisam dobio sa svojim ps3. . .

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 10:34 (bloodsucker).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda ti je oštećen kabel. Ja sam dobio mini-USB kabel u pakiranju, ali sam ga oštetoi, pa koristim od mp3-a.

Dualschok 3 dolazi do izražaja u igrama koje podržavaji vibracije, piše ti na stražnjoj strani kutije od igrice koje podržavaju.

I don't know how World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 11:56 (Igi 95).
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

sve je ok, eno u opcijama CHARGING mi ima, i indikator punjenja pokazuje.

hvala za dualshock, provjerit cu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svijetli ti jedna crvena lampica, jer ti to znaci da imas spojen jedan kontroler. Nema veze s punjenjem.

Kad imas spojeno vise kontrolera, onda ti na jednom svijetli lampica broj 1, na drugom broj 2, itd...

Inace ako punis kontroler, a ne igras nista blinkaju ti sve cetiri lampice, kad je pun vise nista ne blinka.

Kontroler se ne puni, ako nije spojen USB kabelom u konzolu.

Wirelessom ne mozes puniti kontroler.

edit 01:

Mozes kontroler puniti i preko bilo kojeg USB-a, prikljucenog recimo na PC ili laptop, ali mislim da ti onda ne blinkaju lampice kod punjenja.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 10:52 (Chaky).
17 godina

upravo kako je Chaky reko jedna lampica ti svijetli i onda oznacava koji je to controller po redu a kada ti se puni controller tada lampice blinkaju

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel neko zna kako se unose šifre za gta 4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sifre su za pickice Cool

Salim se.

Probaj pogledat www.gamefaqs.com

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan

jel bi bilo dobro da kupim giutar hero metalica za ps3Neodlučan

16 godina
neaktivan
ĐUKA 77 kaže...

jel neko zna kako se unose šifre za gta 4

Koliko ja znam imas sifre samo kad udjes u Mobitel i imas na dnu Cheats.Namigiva

For gamers by gamers
15 godina
neaktivan

kad ti se isprazni priključiš ga na ps3 konzolu i onda trepere sve 4 lampice, kad se napuni ne svijetli ni jedna. kad ga upališ svijetli prva što znači da je to controller 1 , ako imaš dva na drugom će svijetlit druga jer je to drugi controller

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam PS3 250 GB.. Zašto mi ne rade subtitlovi na njemu..Probao sam s više filmova.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice