PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 747.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
Da kasnije sam skuzio. Hvala :)
"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

novi sam ovdje i koliko sam imao citati, nista nakon 3.55 OFWa se ne moze jb-at bez downgradea?
Imam model iz 2007 (7A) sa 3.61 OFW, i tija bi ga JBati. Zanima me procedura, a ako ne mogu bez hardware flashera, zanima me cijena nekoga iz Zg ko bi to moga napraviti.

Fala unaprid.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Flegmaa kaže...

Pozdrav,

novi sam ovdje i koliko sam imao citati, nista nakon 3.55 OFWa se ne moze jb-at bez downgradea?
Imam model iz 2007 (7A) sa 3.61 OFW, i tija bi ga JBati. Zanima me procedura, a ako ne mogu bez hardware flashera, zanima me cijena nekoga iz Zg ko bi to moga napraviti.

Fala unaprid.

Znaci ovakva je situacija...To je konzola s NAND čipom...Po Zagrebu ima samo par servisa koji jos uvijek rade jb na takvim konzolama i cijena je oko 600kn, po meni neisplativo...Najisplativije bi ti mozda bilo prodat tu tvoju konzolu i kupit neku s NOR čipom i onda ju JB-at

4 doors for more whores
11 godina
neaktivan
SoaD123 kaže...
Flegmaa kaže...

Pozdrav,

Fala unaprid.

Znaci ovakva je situacija...To je konzola s NAND čipom...Po Zagrebu ima samo par servisa koji jos uvijek rade jb na takvim konzolama i cijena je oko 600kn, po meni neisplativo...Najisplativije bi ti mozda bilo prodat tu tvoju konzolu i kupit neku s NOR čipom i onda ju JB-at

Da, mislim da su mi neki odgovorili da traze 600kn, a opet, neki drugi tip (valjda sam to radi) me trazi 250kn, ali je prehladjen kao pa moze tek sljedeci tjedan. 

Nisam ni sam pametan sta da radim.. koliko mogu uopce dobit za ovakvu konzolu (to je koristila sestra i igrala je sve skupa 10 puta na njoj, ostalo je gledala serije s diska) i koliko bi me kostala konzola koju lakse mogu JBat?

Fala

11 godina
neaktivan
Flegmaa kaže...
SoaD123 kaže...
Flegmaa kaže...

Pozdrav,

Fala unaprid.

Da, mislim da su mi neki odgovorili da traze 600kn, a opet, neki drugi tip (valjda sam to radi) me trazi 250kn, ali je prehladjen kao pa moze tek sljedeci tjedan. 

Nisam ni sam pametan sta da radim.. koliko mogu uopce dobit za ovakvu konzolu (to je koristila sestra i igrala je sve skupa 10 puta na njoj, ostalo je gledala serije s diska) i koliko bi me kostala konzola koju lakse mogu JBat?

Fala

Ma 250kn je kazem za NOR konzole za otu tvoju NAND nema sanse...Koliko bi mogo dobiti za nju ti ovisi naravno o tome sta sve imas od opreme uz nju i sta imas od igara te o kojoj je konzoli tocno rijec (CECH model) ali ono okvirno mogo bi dobit oko 800-1000kn a kupiti drugu konzolu za nekih 1000-1200kn

4 doors for more whores
11 godina
neaktivan

Da, ovaj tip sto to radi za 250kn ne moze ovu moju, a 2 servisa san zva (Dubrava) i oboje trazu po 600kn. Ne isplati mi se to 600kn placat, radije cu kupit neki GT5 i PES 2012/2013 za par sto kuna da mogu malo nabacit nekad. 

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Očito da sam kao laik napravio veliku grešku prilikom kupovine PS3.

Naime uzeo sam ga za nećaka i nećakinju danas.

Na donjoj strani piše da je Model CECH-4204C

Interesira me da li će se s tim modelom moći nešto učiniti ili mi preostaju samo original igre?

Hvala vam na odgovoru unaprijed!

Malo sam gledao prethodne postove i vidim da se nešto ipak može uz recimo dosta love.

No već kad sam zasr...moram do kraja?

Jel mi možete reći tko bi mi to mogao napraviti?

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 16:43 (Venator).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Venator kaže...

Pozdrav svima!

Interesira me da li će se s tim modelom moći nešto učiniti ili mi preostaju samo original igre?

Malo sam gledao prethodne postove i vidim da se nešto ipak može uz recimo dosta love.

Pozz

Sve sta mozes napravit s tim modelom je to da ga mozes modificirat jedino s ODE uređajima...Cijena od 800kn pa nadalje po servisima ili ak bi se odlucio na samokupovinu izvana i samougradnju to bi te izaslo oko 500-600kn pa ti odluci sta ti se vise isplati...

Primjeri uređaja o kojim pricam su:

COBRA ODE http://www.cobra-ode.com/

3k3y http://www.3k3y.com/

E3 ODE http://www.e3-tech.net/

a moze se naci i kopije kojekakve koje ne preporucam....

4 doors for more whores
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 17:36 (SoaD123).
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru!

S obzirom da sam stvarno laik što se toga tiče, bolje da se ne petljam sa samokupovinom i samougradnjom već da to učini netko tko zna šta radi.

Već kad sam se upetljao u to, platit ću pa nek se djeca igraju.

Samo molio bih te za savjet gdje to dati modificirati. Iz Slavonije sam, no nije problem poslati gdje treba.

Molim te neku kontakt adresu.

Hvala na pomoći!

pozdrav

11 godina
neaktivan
Venator kaže...

Hvala na odgovoru!

S obzirom da sam stvarno laik što se toga tiče, bolje da se ne petljam sa samokupovinom i samougradnjom već da to učini netko tko zna šta radi.

Već kad sam se upetljao u to, platit ću pa nek se djeca igraju.

Samo molio bih te za savjet gdje to dati modificirati. Iz Slavonije sam, no nije problem poslati gdje treba.

Molim te neku kontakt adresu.

Hvala na pomoći!

pozdrav

Ja ti znam samo za ovaj ducan da radi to: http://www.consoleuniverse.com.hr/Kontakt.aspx

ali navodno ima ih jos par komada po Zagrebu al nisu nista puno jeftiniji ili bolji od ovoga, a ovaj je donekle poznat i navodno preporucljivo je kod njih odraditi modifikaciju

4 doors for more whores
16 godina
SoaD123 kaže...
Venator kaže...

Pozdrav svima!

Pozz

Sve sta mozes napravit s tim modelom je to da ga mozes modificirat jedino s ODE uređajima...Cijena od 800kn pa nadalje po servisima ili ak bi se odlucio na samokupovinu izvana i samougradnju to bi te izaslo oko 500-600kn pa ti odluci sta ti se vise isplati...

Jel ide to i na cech3004b konzolu i radi li to provjereno dobro?

11 godina
neaktivan
tintin kaže...
SoaD123 kaže...
Venator kaže...

Pozdrav svima!

Pozz

Jel ide to i na cech3004b konzolu i radi li to provjereno dobro?

Naravno, ODE uređaji rade jednako dobro na svim konzolama i ugradnja za otu tvoju konzolu tj tutorial ima na youtubeu i nije neki prevelik problem za nekog ko je barem 3-4 puta u zivotu nesta lemio

4 doors for more whores
13 godina
neaktivan
Flegmaa kaže...

Da, ovaj tip sto to radi za 250kn ne moze ovu moju, a 2 servisa san zva (Dubrava) i oboje trazu po 600kn. Ne isplati mi se to 600kn placat, radije cu kupit neki GT5 i PES 2012/2013 za par sto kuna da mogu malo nabacit nekad. 

Hvala na pomoci.

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/ps3-downgrade-oglas-8352327 250kn svi NOR 300kn svi NAND 3k i 4k moguce po dogovoru ovisno o cipu.
11 godina
neaktivan
donzega kaže...
Flegmaa kaže...

Hvala na pomoci.

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/ps3-downgrade-oglas-8352327 250kn svi NOR 300kn svi NAND 3k i 4k moguce po dogovoru ovisno o cipu.

Oho znaci ponuda se prosirila s NOR i na NAND konzole te na konzole koje se moraju modificirat s ODE uređajima...Svaka cast, dobar potez super_marijo, a i cijena je bezprijekorna

4 doors for more whores
15 godina

Trebao bih pomoć. Na njuškalu saam našao ps3 cech 2004a,star oko 2 godine sa najnovijim multimanom I roger-om za 1500 kn bez kontrolera,pa me zanima da li se isplati uzeti te koje bi mogle biti boljke tog ps3

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TomekK kaže...

Trebao bih pomoć. Na njuškalu saam našao ps3 cech 2004a,star oko 2 godine sa najnovijim multimanom I roger-om za 1500 kn bez kontrolera,pa me zanima da li se isplati uzeti te koje bi mogle biti boljke tog ps3

Po meni neisplati se za tu cijenu, trebalo bi malo spustit cjenu bar 100-200kn da ti pokrije troskove dostave ako treba slat postom HP expressom npr... Da ima kontroler cijena bi bila ok ovako bez kontrolera cijena je preskupa za otih 100-200kn...Znaci realno bi trebalo biti oko 1300kn i probaj se pogodit za otu cijenu, a onda kontroler se moze nac za jos 200-300kn na njuskalu, novi u ducanu je oko 450kn :(

4 doors for more whores
15 godina

{#} hehe bila je 1700 pa sam "spustio" na 1500,neću uzimat. Bila je prije par dana na kolektivi ps3 500 gb sa GTA 5 za 1480 za plaćanje s mastercardom ali sam zakasnio.

Hvala

16 godina
TomekK kaže...

{#} hehe bila je 1700 pa sam "spustio" na 1500,neću uzimat. Bila je prije par dana na kolektivi ps3 500 gb sa GTA 5 za 1480 za plaćanje s mastercardom ali sam zakasnio.

Hvala

Imas na pcexu slim sa 750gb hardom dva gamepada 2000kn,normalno probas se cijenkati

Modificiran sa roggerom 4.50 i  brdo igara na hardu

Mozda tip ima i ovdje acc pa nek se jav

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 13:36 (dart_tom).
15 godina

može link?

11 godina
neaktivan
TomekK kaže...

Hvala

Ma nist od toga previse je i 1500 a kamo li 1700 a bez kontrolera...Sta se tice ote od 1480 to ej garant super slim model i njega ak bi kasnije htio nekada modificirat nebi to mogo napravit bez 800-1200kn jer se super slim konzole mogu modificirat jedino s ODE uređajima tako da sta ti ja znam, cijena je ok 1500kn ali samo ako mislis igrat i dalje orginale i kupovat ih onda samo izvoli, preporuka je onda da kupis tak nesta

4 doors for more whores
16 godina
TomekK kaže...

može link?

Moras imati pristup trznici da bi vidio oglas,evo ti profil od prodavaca

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 16:28 (dart_tom).
11 godina
neaktivan

Pozdrav!

Mojoj staroj ps3 konzoli došao je kraj,pa polako smišljam,šta,kako da kupim.

Pošto sam informatički polupismen,tj. nemam baš veze o informatici,molio bi par brzinskih odgovora ako se nekome da.

Šta znači modificirani ps3,dali znači igre koje su na hardu,mogu igrati normalno?

NIsam spojen sa internetom (i ne namjeravam),znači nemam pristup ps storeu pa me zanima dali to ima neke veze?

Ako sam dobro razumio,igre koje su na hardu mogu normalno igrati?

Dali modificirane konzole manje traju od ovih koje nisu dirane?
I za kraj,ako je tako dali se ovo isplati:

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/sony-playstation-3-40gb-modificiran-37-igrica-oglas-10129873

Hvala i izvinjavam se na gnjavaži.:-)

0 1 hvala 0
15 godina

Imam PS3 FAT 80 GB koji se pregrijava, skida li tko heatsinkove a da garantira uspješnost postupka?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Imam PS3 FAT 80 GB koji se pregrijava, skida li tko heatsinkove a da garantira uspješnost postupka?

Dali ti je konzola modificirana ili ne?

4 doors for more whores
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

molim informaciju. imam ps3 cfw na 3.55. vele mi da ga dignem na viši. nisam baš u tome, ali gta5 i ratchet and clank trilogy mi ne rade, ali sve ostale igre skinute s neta rade. nisam spojen na internet. dali ću sa rogerom 4.5 moći igrati? hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 18:55 (dadac).

0 0 hvala 0
15 godina

Nije, dobio sam je takvu, uspješno sam skinuo heatsink sa RSX-a pomoču fena za skidanje boje, sastavio i probao,

sada se više niti ne pali, radi par sekundi i svijetli zeleno, zatim blicne žuto i trepče crveno {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ovo ti je ylod,to se meni dogodilo.
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Nije, dobio sam je takvu, uspješno sam skinuo heatsink sa RSX-a pomoču fena za skidanje boje, sastavio i probao,

sada se više niti ne pali, radi par sekundi i svijetli zeleno, zatim blicne žuto i trepče crveno {#}

Da sad si tek napravio bananu i unistio vjerojatno ispravnu konzolu...Trebao si samo promijeniti pastu na CPU i RSX te modificirat konzolu ak je moguce, ili bar modificirat ventilator s regulatorom kako bi ga mogao rucno pojacavat/smanjivat i konzola se nebi grijala...

4 doors for more whores
15 godina

Često popravljam računala, laptope , mobitele itd tako da mi nije baš nepoznat ovaj dio,

RSX je pokazivao znakove pregrijavanja, no nekad konzola i kod prvog paljenja nije pokazivala sliku, nakon 5,6 paljenja bi prošlo

a več nakon minute bi ventilator bio na maksimumu, sve sam pažljivo napravio, kratko grijao fenom i maknuo heatsink,  jedino što mi pada na pamet je da sam

pomogao ylodu koji je več bio na putu, žao mi je jedino što je nisam poslao Super Mariju da mi napravi backup nor-a

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Često popravljam računala, laptope , mobitele itd tako da mi nije baš nepoznat ovaj dio,

RSX je pokazivao znakove pregrijavanja, no nekad konzola i kod prvog paljenja nije pokazivala sliku, nakon 5,6 paljenja bi prošlo

a več nakon minute bi ventilator bio na maksimumu, sve sam pažljivo napravio, kratko grijao fenom i maknuo heatsink,  jedino što mi pada na pamet je da sam

pomogao ylodu koji je več bio na putu, žao mi je jedino što je nisam poslao Super Mariju da mi napravi backup nor-a

E to je vec druga stvar, ja sam mislio da je konzola normalno radila ali se samo pregrijavala i bila bucna, al ak kazes to da niej bilo slike to je to onda, vec je ona dobila ylod prije...Sta se tice cipa mislim da se on jos moze spasiti ak nikak drugacije onda lemljenjem :)

4 doors for more whores
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice