Ps3 hacked to run “backup” games!

poruka: 460
|
čitano: 158.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

A jeli se mogu piratice s tim igrat na internetu?

a da i ja nešto napišen :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ps3 hacked to run “backup” games!
dr. zlo kaže...

Najvjerojatnije če se moči, ali ako sony neuspije isključiti ovaj hack (u što sumljam), onda če napraviti neku vrstu bana kao i MS na Xbox360

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
protjeran
ivan262 kaže...
dr. zlo kaže...

Najvjerojatnije če se moči, ali ako sony neuspije isključiti ovaj hack (u što sumljam), onda če napraviti neku vrstu bana kao i MS na Xbox360

mislim da sa sljedecim update-om taj hack nece radit 

tak da nista od online-a 

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
dr. zlo kaže...

Da, ali to sve ide u krug - prvo bude zastita, traje neko vrijeme, onda se probije, nakon nekog vremena dodje nova (ali sada 100% neprobojna Belji se) i sve ide ispocetka...

17 godina
neaktivan

Ide to u krug, ali evo za ovo smo čekali 4 godine xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a neznam bas 

ovo nije niti pravi mod/hack 

ovo je zaprav koda imas developersku konzolu 

i dođe update koji to iskljcuje i to je to 

nemogu oni nista ponistavat 

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...i eto, potvrdilo se, NEMA TE IGRE, NEMA TE KONZOLE KOJU NIJE MOGUĆE CR*CKATI ILI JAILBREAKATI.

Jack Sparrow company for the win. :D

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

istina da ovo nije pravi crack ovo samo omogucjuje ulazak u debug mode kolko sam ja skuzil,nego sam me zanima od kud vam igre jel ovo daje samo opciju instalacije igre s diska niko nije jos nikako drugacije instliro igru,sve sto ste mogli vidjet je bilo instalirano sa org diskovoma

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan

Evo tu možete skinut taj ISO i stavit na stick.

Ja to neću isprobavat, vjeran sam Sony-u Belji se

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ajd pls informiraj se prije neg kaj tak nes stavis to je FAKE jel vidis ti di je uplodano,ja imam jedan dio filove koje sam uspio naci ali fali jos tj nisu uspjeli nac jos sve kaj je na sticku

16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

ajd pls informiraj se prije neg kaj tak nes stavis to je FAKE jel vidis ti di je uplodano,ja imam jedan dio filove koje sam uspio naci ali fali jos tj nisu uspjeli nac jos sve kaj je na sticku

Lik je u videu napisao: All you need to do is to "burn" this ISO file over your pendrive. It MUST be a single FAT32 partition pendrive! External drive also MUST be FAT32!  I HAVE CHECKED IT WITH MY CHINA PENDRIVE - IT WORKED!

Hmmm.... vrijedi probati.

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ako riješiš anketu, možda i nije fake. Jesi probo da znaš da je fake? Belji se

Meni je ovo nepraktično. Mora se to još dosta usavršit da nešto bude od toga.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
17 godina

inace tip ti brise commente u kojima napises nes protiv tog,btw pogledaj ostale video valja ih je budala jedno 5 napravila na svakom ima drugaciji file a za svaki tvrdi da je isti i jos uploda na ovakvo sranje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 12:03 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan

Znam, stavio sam refleksno taj link. Ma imaju te fore s lažnim accountima pa kao svi komentiraju da valja...  Na koji način se igre prebacuju na hard? Jel se mogu skidat ili se mora napravit backup direktno sa blu-raya?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa lol jesi gledo ti kao sto sam napiso gore SVE igre koje su igrali preko toga su backupovi orginal diskova

15 godina
neaktivan

To se ne isplati. Onda mi je bolje posudit od prijatelja ili od nekog, preć i gotovo. Ovo je sada dobro npr. za testiranje, da se vidi kako će to raditi i hoće li biti sve u redu. Jel se Sony izjasnio o tome? Ima kakvih novosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa to je tek pocetak ajmo reci za sad premalo ljudi to uopce ima tj mislim da nije ni pocela isporuka ljudima koji su to narucil neg ce te 27.08 bar mislim,sony se nije izjasnio ali kolko sam vidio neka njemacka trgovina koja je bavi ti cipovima je svoj primjerak unistila zbog tuzbe sony protiv toga nzn zbog ceka su ih optuzili otkrivanje poslovnih tajni i jos nes

14 godina
neaktivan

Ovdje svi pricaju o hackanju konzole i pirateriji, a kad pocnes o pirateriji na PCu odmah svi dignu buku kako je zabranjeno na forumu Smijeh

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali ovo je piraterija ne jednom višem IT nivou, mi tu ne raspravljamo o pirateriji, nego o softverui hardveru.

Cool

Mislim da bug ne može ovakvu temu cenzorirat, pogotovo ako nitko ne daje savjete nego samo raspravljamo, nije tema tipa

kako da krekam AC II??

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mi ovdje govorimo o igranju backup kopija igara koje legalno posjedujemo. Prema zakonu, imamo pravo napraviti 1 kopiju medija (za osobnu uporabu) koji legalno posjedujemo.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 12:45 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ovdje svi pricaju o hackanju konzole i pirateriji, a kad pocnes o pirateriji na PCu odmah svi dignu buku kako je zabranjeno na forumu Smijeh

oces mi ti sad objasnit sta je u ovome sad piratsvo?radenje svojih backupova i igranje istih?

16 godina
neaktivan
I na kraju gdje ima ovaj backup za skinuti ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivan-zd kaže...
I na kraju gdje ima ovaj backup za skinuti ?

Imaš u raznim dućanima, nekim privatnim, najbolji ti je onaj u Švedskoj,"TPB" mu je kratica...

16 godina
neaktivan
Nema :).
17 godina
neaktivan

Jeli se Sony već izjasnio?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nailer kaže...

Jeli se Sony već izjasnio?

pitali su ih novinari al nisu nista htjeli rec 

sigurno spremaju nesto

16 godina
neaktivan
Možda nemaju izlaza iz problema ? :D

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sumnjam da nešto ovako jednostavno ne mogu riješit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Možda ne žele riješit?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Lako moguće da je to njihovo maslo... 140$ za jedan stick sa par programčića je fina cijena.

Jedino što radi taj stick je uključivanje dev načina rada (zapravo, samo allow.unsigned.code) koji je tu od prvog dana. Jedan fw update i nema ga više.. Samo da se proda dovoljno stickova Bogataš

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice