A jeli se mogu piratice s tim igrat na internetu?
Najvjerojatnije če se moči, ali ako sony neuspije isključiti ovaj hack (u što sumljam), onda če napraviti neku vrstu bana kao i MS na Xbox360
Najvjerojatnije če se moči, ali ako sony neuspije isključiti ovaj hack (u što sumljam), onda če napraviti neku vrstu bana kao i MS na Xbox360
mislim da sa sljedecim update-om taj hack nece radit
tak da nista od online-a
Da, ali to sve ide u krug - prvo bude zastita, traje neko vrijeme, onda se probije, nakon nekog vremena dodje nova (ali sada 100% neprobojna ) i sve ide ispocetka...
Ide to u krug, ali evo za ovo smo čekali 4 godine xD
a neznam bas
ovo nije niti pravi mod/hack
ovo je zaprav koda imas developersku konzolu
i dođe update koji to iskljcuje i to je to
nemogu oni nista ponistavat
...i eto, potvrdilo se, NEMA TE IGRE, NEMA TE KONZOLE KOJU NIJE MOGUĆE CR*CKATI ILI JAILBREAKATI.
Jack Sparrow company for the win. :D
istina da ovo nije pravi crack ovo samo omogucjuje ulazak u debug mode kolko sam ja skuzil,nego sam me zanima od kud vam igre jel ovo daje samo opciju instalacije igre s diska niko nije jos nikako drugacije instliro igru,sve sto ste mogli vidjet je bilo instalirano sa org diskovoma
ajd pls informiraj se prije neg kaj tak nes stavis to je FAKE jel vidis ti di je uplodano,ja imam jedan dio filove koje sam uspio naci ali fali jos tj nisu uspjeli nac jos sve kaj je na sticku
ajd pls informiraj se prije neg kaj tak nes stavis to je FAKE jel vidis ti di je uplodano,ja imam jedan dio filove koje sam uspio naci ali fali jos tj nisu uspjeli nac jos sve kaj je na sticku
Lik je u videu napisao: All you need to do is to "burn" this ISO file over your pendrive. It MUST be a single FAT32 partition pendrive! External drive also MUST be FAT32! I HAVE CHECKED IT WITH MY CHINA PENDRIVE - IT WORKED!
Hmmm.... vrijedi probati.
Ako riješiš anketu, možda i nije fake. Jesi probo da znaš da je fake?
Meni je ovo nepraktično. Mora se to još dosta usavršit da nešto bude od toga.
inace tip ti brise commente u kojima napises nes protiv tog,btw pogledaj ostale video valja ih je budala jedno 5 napravila na svakom ima drugaciji file a za svaki tvrdi da je isti i jos uploda na ovakvo sranje...
Znam, stavio sam refleksno taj link. Ma imaju te fore s lažnim accountima pa kao svi komentiraju da valja... Na koji način se igre prebacuju na hard? Jel se mogu skidat ili se mora napravit backup direktno sa blu-raya?
pa lol jesi gledo ti kao sto sam napiso gore SVE igre koje su igrali preko toga su backupovi orginal diskova
To se ne isplati. Onda mi je bolje posudit od prijatelja ili od nekog, preć i gotovo. Ovo je sada dobro npr. za testiranje, da se vidi kako će to raditi i hoće li biti sve u redu. Jel se Sony izjasnio o tome? Ima kakvih novosti?
pa to je tek pocetak ajmo reci za sad premalo ljudi to uopce ima tj mislim da nije ni pocela isporuka ljudima koji su to narucil neg ce te 27.08 bar mislim,sony se nije izjasnio ali kolko sam vidio neka njemacka trgovina koja je bavi ti cipovima je svoj primjerak unistila zbog tuzbe sony protiv toga nzn zbog ceka su ih optuzili otkrivanje poslovnih tajni i jos nes
Ovdje svi pricaju o hackanju konzole i pirateriji, a kad pocnes o pirateriji na PCu odmah svi dignu buku kako je zabranjeno na forumu
Ali ovo je piraterija ne jednom višem IT nivou, mi tu ne raspravljamo o pirateriji, nego o softverui hardveru.
Mislim da bug ne može ovakvu temu cenzorirat, pogotovo ako nitko ne daje savjete nego samo raspravljamo, nije tema tipa
kako da krekam AC II??
Mi ovdje govorimo o igranju backup kopija igara koje legalno posjedujemo. Prema zakonu, imamo pravo napraviti 1 kopiju medija (za osobnu uporabu) koji legalno posjedujemo.
Ovdje svi pricaju o hackanju konzole i pirateriji, a kad pocnes o pirateriji na PCu odmah svi dignu buku kako je zabranjeno na forumu
oces mi ti sad objasnit sta je u ovome sad piratsvo?radenje svojih backupova i igranje istih?
Imaš u raznim dućanima, nekim privatnim, najbolji ti je onaj u Švedskoj,"TPB" mu je kratica...
Jeli se Sony već izjasnio?
Jeli se Sony već izjasnio?
pitali su ih novinari al nisu nista htjeli rec
sigurno spremaju nesto
Sumnjam da nešto ovako jednostavno ne mogu riješit.
Možda ne žele riješit?
Lako moguće da je to njihovo maslo... 140$ za jedan stick sa par programčića je fina cijena.
Jedino što radi taj stick je uključivanje dev načina rada (zapravo, samo allow.unsigned.code) koji je tu od prvog dana. Jedan fw update i nema ga više.. Samo da se proda dovoljno stickova