Ps3 hacked to run “backup” games!

poruka: 460
|
čitano: 158.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ps3 hacked to run “backup” games!
toxic kaže...
Šef kaže...
toxic kaže...

Koji ste vi svi klokani, opterecujete se da li ce se na ps3 moci igrat piratske igre ili ne, neki su za neki nisu.

Ljudi to se znalo da ce se moci kad tad, i to nije izaslo od nekog lika nego bilo koja probijena zastita izlazi od samog proizvodaca u ovom slucaju Sony-a, zasto?

Pa zato da poveca prodaju konzola - to je cisto misljenje moje malenkosti

To ne radi samo Sony nego svi.

Nije došlo od Sony-a, jer Sony još nema "dobar" profit od prodaje konzole. Sony zarađuje od prodaje igara, a profit od prodaje PS3 je mali ili ga skoro i nema.

Pa baš iz tog razloga šta nema dobar profit od prodaje konzola je izašlo ovakvo nešto, molio bih te da citas sa razumijevanjem jer ovako nema smisla, prodajom igara ne moze niti ce zaradit ikada kao prodajom konzole a ona ce se sada pocet prodavat ko blesava ako je ovo istina..

Ne! Sony ima mali profit (ili ga i nema) od prodaje jednog PS3, zato jer su troškovi izrade veliki.

Sad neznam koja je cijena PS3, ali npr. da je 100kn, onda su troškovi izrade 99.50kn i većom prodajom konzole će dobiti mali profit. Sony bi ovakvo nešto eventualno izdao kad bi troškovi izrade pali, u mom primjeru na npr. 80kn.

Podcrtano: već 4 godine Sony zarađuje od prodaje igara, a donedavno su troškovi izrade konzole bili veći nego prodajna cijena

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Njambris kaže...

Da je jefinije vec bi narucio. Ali 170 USD (965 kn) .... Ipak mi je malo skupo. Cool

Ali kako veli moj frend:

$170!?!? LOLOLOL. FUUUUUUU

The data on the usb stick will be leaked within a few days. Unless it involves a hardware hack.

LOL koji lik... Cool

Ma kakvi USD vas spopali?! To je 170 australskih dolara!

http://kotaku.com/5616952/working-playstation-3-modchip-is-not-a-hoax-australian-retailer-says

Sorry što sam pogriješio. Mršti se Cijena je 170 AUD što je trenutno 864.412 HRK...

16 godina
protjeran
Njambris kaže...
Šef kaže...
Njambris kaže...

Da je jefinije vec bi narucio. Ali 170 USD (965 kn) .... Ipak mi je malo skupo. Cool

Ali kako veli moj frend:

$170!?!? LOLOLOL. FUUUUUUU

The data on the usb stick will be leaked within a few days. Unless it involves a hardware hack.

LOL koji lik... Cool

Ma kakvi USD vas spopali?! To je 170 australskih dolara!

http://kotaku.com/5616952/working-playstation-3-modchip-is-not-a-hoax-australian-retailer-says

Sorry što sam pogriješio. Mršti se Cijena je 170 AUD što je trenutno 864.412 HRK...

Ma boli te za cijenu, neko kupi i uploada, ovo će raditi sa bilo kojim stickom, ne brinite, nečete morati ništa platiti ;)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
17 godina
APazinjan kaže...

Ma boli te za cijenu, neko kupi i uploada, ovo će raditi sa bilo kojim stickom, ne brinite, nečete morati ništa platiti ;)

Da, ali ako su imalo pametni koristit ce nekakvu hardversko-softversku zastitu, npr. da taj Backup Manager provjerava dali je taj USB stick originalan. Al opet valjda bi se i to nekako rijesilo... Samo je pitanje vremena...

16 godina
odjavljen

Fruity Loops i neki skupi programi za arhitekte su koristili USB kao zaštitu od kopiranja. Zaštita je naravno pala. Dakle, ako ovaj "modchip" USB ima neku zaštitu, kad-tad će je netko probiti. Samo to će biti debelo prekasno jer će se do tada pojaviti firmware update za PS3 koji će onemogućiti rad tog sticka.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ivan-zd kaže...
Ma to za 1k gb je bilo s dozom ironije , nego nemam ja ništa protiv i onako sam flat , ali znači koliko sam razumio igre se mogu skidati direktno na PS3 bez kompa , jer tu nemam blu ray.*IGRE CE SE MOCI.
Ma kako god , ja mislim da smo mi dosta novaca ostavili u blagajnama proizvođača igara , naprijed razvijite taj čip ko god da ga razvija da nas ne pljačkaju više !

nešto si pomotao...

blu-ray je samo naziv za optički medij ili čitač, dok je sam podatak "klasičan" i možeš ga kopirati bilo gdje gdje imaš dovoljno postora.. tako da sa skidanjem ps3 naslova nemaš dodatnog troška u vidu kupnje dodatnog blu-ray uređaja.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina

lol pa zakaj si tu verziju kad si odma imo englesku netreba prevodit

http://segmentnext.com/2010/08/20/playstation-3-jailbreak-ps-jailbreak-guide/

EDIT:nisam videl da ona ima jos ono dole da je testo igru al evo i ovaj je

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 15:44 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
ivan-zd kaže...
Ma to za 1k gb je bilo s dozom ironije , nego nemam ja ništa protiv i onako sam flat , ali znači koliko sam razumio igre se mogu skidati direktno na PS3 bez kompa , jer tu nemam blu ray.*IGRE CE SE MOCI.
Ma kako god , ja mislim da smo mi dosta novaca ostavili u blagajnama proizvođača igara , naprijed razvijite taj čip ko god da ga razvija da nas ne pljačkaju više !

nešto si pomotao...

blu-ray je samo naziv za optički medij ili čitač, dok je sam podatak "klasičan" i možeš ga kopirati bilo gdje gdje imaš dovoljno postora.. tako da sa skidanjem ps3 naslova nemaš dodatnog troška u vidu kupnje dodatnog blu-ray uređaja.

Ma ne mislio sam da će mi trebati bluray čitać za komp , ako na njega skidam na komp mislim , pa onda pržiti na blu ray i u ps3...

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Fruity Loops i neki skupi programi za arhitekte su koristili USB kao zaštitu od kopiranja. Zaštita je naravno pala. Dakle, ako ovaj "modchip" USB ima neku zaštitu, kad-tad će je netko probiti. Samo to će biti debelo prekasno jer će se do tada pojaviti firmware update za PS3 koji će onemogućiti rad tog sticka.

O tome ja govorim od početka

Kako se bum samo smijal onima kaj budu dali skoro 900kn za taj "hakerski stick"

A ja (i ostali pravi PS-ovci) bum fino užival u svojim malobrojnim ali slatkim orginalima Namigiva

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina

hmm nabavil sam ovo :P to bi trebali bit filovi sa onog sticka al je forum down jel je prevelik traffic(pitam se zasto ;P)pa nemrem nac kak se moraju folderi poslozit da ga ocita

http://www.ps3news.com/images/img_9267.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 16:20 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
REQUIREMENTS:
Firmware 3.41 installed on the console (at least for the sample to be sent).
Download Backup Manager for your website and copy any external USB storage device formatted with FAT32.

Po ovome bi znacilo da ja na svoj usb stick prebacim ovaj back-up i to si ustekam na ps3 i da si mogu onda prekopirati original ? Ili sam krivo shvatio ( mislim da jesam ) Ako jesam neka netko pojasni.

0 0 hvala 0
17 godina

kupis taj njiov stick na drugi stavis backup manger i onda mozes radit backupove svojih igara i netreba ti disk da ih igras

EDIT:izgleda da ovo kaj ja imam da to jesu filovi s njiova sticka al s tim nemogu nista jel mi treba jos nakakav softwer kolko sam skuzil

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=8584

evo orginal "link" na ps3 news jel nzn dal bi to smio jer je potvrdeno da su filovi ilegalni

http://www.*******.com/PS3Dev/playstation-3-service-mode-jig-set-up-files-leaked

onaj gore je OK jel nema download mirrora a mislim da su i na doljem vec svi down

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 17:03 (R4zOR229).
15 godina
protjeran
@armor

Niti je lijepo ni kulturno ni vjerski radostit se tudoj nesreci.brzo na ispovijed u najblizu crkvu
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina

btw toni nisu svi vjernici

15 godina
protjeran
ovo je bolesno, 4 stranice u temi za 16 sati.
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
15 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

btw toni nisu svi vjernici

treba biti onda ostalo

17 godina
trackmanijak kaže...
ovo je bolesno, 4 stranice u temi za 16 sati.

da bas zanimljivo a inace vecine ovih ljudi nema pod "igrace konzole" :P

16 godina
neaktivan

Mene cudi sto Bug nije napisao vijest o tome na naslovnici... mislim svi veci informaticki portali su pisali o tome a Bug nije... Mršti se Strange... bas me zanimalo njihovo misljenje o toj temi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Njambris kaže...

Mene cudi sto Bug nije napisao vijest o tome na naslovnici... mislim svi veci informaticki portali su pisali o tome a Bug nije... Mršti se Strange... bas me zanimalo njihovo misljenje o toj temi.

Njihovo misljenje?!

Ionako bi samo prepisali s nekog stranog portala...

Ako te zanima pravo misljenje o toj temi, pitaj mene sta mislim...

15 godina
protjeran
Kant kaže...
Njambris kaže...

Njihovo misljenje?!

gukni golube

17 godina
Toni93 kaže...
Kant kaže...
Njambris kaže...

Njihovo misljenje?!

gukni golube

Iskreno, i nemam misljenje o toj temi

16 godina
neaktivan

po meni, 800 kn je sitnica za ovakvu stvar. ako vam je to skupo, probajte izračunati koliko ste novca potrošili na PS3 i igre za njega.

ja nemam PS3, i ne bih nikad dao pare za to čudo, a pogotovo još i na taj hack. ali to je zato što sam najobičnija škrtava stoka.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

steinberg i njegov jedan od najboljih programa za obradu glazbe Cubase je s verzijom Cubase 3 uveo zaštitu USB DONGLE.

sve je to funkcioniralo na trojci, no za četvorku je već bilo pronađeno rješenje koje jeimalo manje bugove, no najnoviji cubase 5 je tako lijepo razbijen da ni ne primjetite da imate crackiran program

Smijeh

da budem on topic, moja puna podrška razbijačima plejstejšna 3

kako oni kerovi iz Sonya misle da ću ja odigrati GTurismo 5 Smijeh

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 20:12 (Bugofil).
17 godina
Bugofil kaže...

kako oni kerovi iz Sonya misle da ću ja odigrati GTurismo 5 Smijeh

stvarno sram ih bilo oni bi jos i pare za to kaj su radili nije im dosta da ti igras igru ccc

17 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

stvarno sram ih bilo oni bi jos i pare za to kaj su radili nije im dosta da ti igras igru ccc

VLASNICI odn dioničari Sonya mlate milijarde dolara svake godine, a imaju roblje po nerazvijenim zemljama koje radi za 85 € mjesečno.

briga me za njih i za njihove "probleme"

živimo u robovlasničko-kapitalističkom globalizacijskom svijetu gdje jedni nemaju za kruh a drugi ne znaju kud uložiti svoje milijarde dolara i Eura.

nisam komunist, no baš me briga što neki momak u svojoj garaži želi oteti 00000000,1% godišnjeg dobitka multinacionalnim pljačkašima kakav je i Sony.

AMEN

17 godina
neaktivan

Bar budi iskren :D

Kradeš zato što možeš i ne misliš da je to prava krađa jer to da ne kradeš ne bi ni kupio i nisi nikog oštetio.

Pa da se može downloadat ferrari svi bi bili face Cool i vozikali se okolo

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ige kaže...

Kradeš zato što možeš i ne misliš da je to prava krađa jer to da ne kradeš ne bi ni kupio i nisi nikog oštetio.

to si pročitao u nekim novinama, jer tako što pametno sigurno nisi smislio sam ?

priznaj !

17 godina
Ige kaže...

Pa da se može downloadat ferrari svi bi bili face Cool i vozikali se okolo

dobra ti je ta logika da nisi ali jesi i u tom slucaju si onda napravio stetu

17 godina
neaktivan

Jbg, nekako se pomirim sa tom štetom Namigiva

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail: