a bu, meni i ps2 i ps1 najnormalnije rade ( čipirani ofkors).
Hrvatskafreskavac: mozda taj koji je čipirao je imao neke loše čipove ili nije dobro obavljo posao.
Hrvatskafreskavac: mozda taj koji je čipirao je imao neke loše čipove ili nije dobro obavljo posao.
sony je prvak sto se tice borbe sa piratima
nikad nitko nije toliko odolijevao piratskom svijetu koliko PS3...inace je dosada sve probijeno,sve konzole,ps1,ps2,xbox,xbox360,PC,mobiteli,sve i bas sve je bilo crackirano.nijedna zastita nije bila dovoljno jaka.sve do pojave ps3.evo vec je 4 godine na trzistu i nemogu ga hackati.
moze bit :|
sony je prvak sto se tice borbe sa piratima
nikad nitko nije toliko odolijevao piratskom svijetu koliko PS3...inace je dosada sve probijeno,sve konzole,ps1,ps2,xbox,xbox360,PC,mobiteli,sve i bas sve je bilo crackirano.nijedna zastita nije bila dovoljno jaka.sve do pojave ps3.evo vec je 4 godine na trzistu i nemogu ga hackati.
Ovisi što smatraš pod crackanje.
"Tehnički" govoreći, PS3 je već bio crackan - potraži malo o Georgeu Hotzu aka geohot koji je u 1. mjesecu ove godine (ja mislim, ne lovite me za riječ) "probio" PS3 i pisao po zaštićenim memorijskim lokacijama. Takav hack je neupotrebljiv ali je dokazao da sistem nije neprobojan. Osigurao si je pristup gdje samo firmware ima pristup. Sistem je, dakle, crackan.
A ako gledamo sa strane pirata/korisnika, PS3 je tek sada crackiran jer imaju koristi od toga. geohot je samo pokazao da se može ali da još puno treba radit.
EDIT: glupost :D, da fulao sam, malo mi se pomiješali datumi
Link na wikipediji o crackanju, blog mu je ugašen
znam tko je geohot.on je i hackirao tj JB iPhone.nije probio 2007 nego nedavno,ima koji mjesec.
i dobro se zna sta se misli pod crackanje.pokretanje ilegalnih kopija.
bas me zanima kolko ce trebat da prve igre stignu na tpb
i jos me zanima velicina tih igara
i mene isto, infamous je ,naprimjer, na psn-u "samo" 6.9 GB.
tjedan dana najviše..
sve igre su na psn kompresirane (zato je potrebna instalacija)
tak da neznam kolka mu je velicina na mediju
gow 3 je oko 35gb
btw. jel ima neka igra koja je popunila cijeli bluray?
btw. jel ima neka igra koja je popunila cijeli bluray?
mgs4 sigurno, a ovi ostali hitovi vjerojatno.
hehe, baš će biti zanimljivo skidat file od 40-50gb...
sve igre su na psn kompresirane (zato je potrebna instalacija)
tak da neznam kolka mu je velicina na mediju
gow 3 je oko 35gb
a dobro, nije ni vazno, ako zazivi nabavis hard disk od 1TB i njega koristis samo za "sigurnosne kopije igara koje si napravio kako ti se original nebi ostetio", a ovaj drugi hdd koristis za originale.
Da,onda se neće ostavljat prek noći,nego prek ljeta :D
He,he ... pa nisu sve igre tako velike. Stavis skidati i cekas. Ako imas veliku brzinu to bi jako pomoglo.
Bolje tjedan dana skidanja nego 350-550kn.
prvo lud si ak ces tolko novaca dat za igre drugo nije stvar toga da ti t igru mozes dobit i besplatno nego da onaj ko ju je radio dobi novce za to
prvo lud si ak ces tolko novaca dat za igre drugo nije stvar toga da ti t igru mozes dobit i besplatno nego da onaj ko ju je radio dobi novce za to
A što je sa PCem i piratima, ili xBoxom, zašto bi kreatori PS3 igara imali povlastice?
Pa naravno, i onaj koji ju je radio mora od nećeg živjeti..
ako nisi skuzio ja sam govorio opcenito a ne samo o ps3 igrama,al kad si vec tak zapeo evo gt5 na koji je potroseno toliko vremena i novca i da bude pirtiziran to mi uopce nebi bilo ok
ne....igre se skidaju i stavljaju na hdd
zasad podrzava samo fat32 al rade na podrski za ntfs
1000gb neces napravit sigurno
racunaj da ce igre bit oko 20gb ili manje (prosjek)
inace kad je to loeder(kolko sam skuzil)jel ima sanse da ce se s time moci igrat i ps2 igre?(slim)il mozda cak nekakva emulacija za psp?jel sam bratu dal ps2 a ocu igrat yugioh :S
sad cemo svi morat uzet seedbox
Koji ste vi svi klokani, opterecujete se da li ce se na ps3 moci igrat piratske igre ili ne, neki su za neki nisu.
Ljudi to se znalo da ce se moci kad tad, i to nije izaslo od nekog lika nego bilo koja probijena zastita izlazi od samog proizvodaca u ovom slucaju Sony-a, zasto?
Pa zato da poveca prodaju konzola - to je cisto misljenje moje malenkosti
To ne radi samo Sony nego svi.
Da je jefinije vec bi narucio. Ali 170 USD (965 kn) .... Ipak mi je malo skupo.
Ali kako veli moj frend:
$170!?!? LOLOLOL. FUUUUUUU
The data on the usb stick will be leaked within a few days. Unless it involves a hardware hack.
LOL koji lik...
Ma kakvi USD vas spopali?! To je 170 australskih dolara!
http://kotaku.com/5616952/working-playstation-3-modchip-is-not-a-hoax-australian-retailer-says
Koji ste vi svi klokani, opterecujete se da li ce se na ps3 moci igrat piratske igre ili ne, neki su za neki nisu.
Ljudi to se znalo da ce se moci kad tad, i to nije izaslo od nekog lika nego bilo koja probijena zastita izlazi od samog proizvodaca u ovom slucaju Sony-a, zasto?
Nije došlo od Sony-a, jer Sony još nema "dobar" profit od prodaje konzole. Sony zarađuje od prodaje igara, a profit od prodaje PS3 je mali ili ga skoro i nema.
Nije došlo od Sony-a, jer Sony još nema "dobar" profit od prodaje konzole. Sony zarađuje od prodaje igara, a profit od prodaje PS3 je mali ili ga skoro i nema.
Pa baš iz tog razloga šta nema dobar profit od prodaje konzola je izašlo ovakvo nešto, molio bih te da citas sa razumijevanjem jer ovako nema smisla, prodajom igara ne moze niti ce zaradit ikada kao prodajom konzole a ona ce se sada pocet prodavat ko blesava ako je ovo istina..