PS3 cooling

poruka: 4
|
čitano: 1.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ps3 cooling

Zasto mi u PS3 nakon nekog vremena se ukljuci cooler????

Zar nije od pocetka hladjen ili je nesto drugo????

I dunno man please help....kupio sam PS3 u USA

Sve je odlicno,igre su odlicne ne znam zasto ga kritikujete toliko,tek je pola godine out.

Smijeh

I can't wait Gran Turismo 5 & NBA 2K9

Peace bro's and holla back yoo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ps3 cooling

MIslim da on stalno radi, ali kad se dovoljno ugrije onda ubaci u 'high speed' mod pa ga počneš 'čuti' Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
RE: Ps3 cooling

PS3 je vani više od godinu dana. a što se tice hlađenja, čuj... kak su porasle temperature vani tako vjerojatno i u svim kućama, stanovima pa je razumljivoda ti se i PS3 više grije pa ga zato više čuješ. recimo na mom PC-u, koji je inače skoro nečujan, zadnjih dana kad igram igre, bogami se cooler čuje poprilično. dok se prije 2 mjeseca okretao na 1600 okretaja/min sada se okreće 3100 okretaja/min što je razumljivo ako je recimo sobna temperatura porasla za nekih 12-14C (što znači da je porasla i u kompu). zato sam stavio još 1 vent od 12cm na kučište :-D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina
neaktivan
PS3 cooling

aha ok hehe rijesili ste me problema mislio sam da ga moram nositi u USA jer imam garanciju na njega,super je to...da li znate hoce li ubrzo biti platinum igre??u USA ce biti sada na ljeto....peaceSmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice