PS2 Problem!

poruka: 8
|
čitano: 3.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
PS2 Problem!

Pozdrav svima!

Imam PS2 vec duuugo.. i nisam bas puno igrao na njemu, verzija je SCPH-75004, odveo sam ga da mi stave cip i to sve, i sad prckam po podrumu i vidio ja ps2 i probao ga na falsim igrama, neocitava mi igre nego me samo prebaci u onaj menu i tako za sve falsete, popodne cu pitati frenda da mi posudi original neki da probam, bio sam u mileniuma i rekli su mi tamo da moze bit do poklopca ako je raskliman da laser nemoze ocitati igru jer ga ocitava kao nezatvoren poklopac a raskliman je, evo stavio sam neke slike, oprostite na kvaliteti slika malo su mutne slikavano je Alcatelom ot 991, i javim vam popodne jeli mi radi originalna igra. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 13:04 (ogi1802).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS2 Problem!

evo stavio originalku i radi, i jos mi dao prijatelj falsetu neku i radi ona al na obe dvije steka zvuk?

u cemu je problem?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS2 Problem!

POPRAVLJENO :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS2 Problem!

Bok imam i ja jedan problem.PS2 normalno radio 5 godina i jućer ga uštekam.Ubacim Artic Edge(Dvd) ne radi.Ubacim Sega Sport Tenis(CD)radi.I tako 3 igrice CD radi Dvd ne radi.Imam cip u njemu.Da narucim novi laser.PS JE  SCPH-39004.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PS2 Problem!
ivo0 kaže...

Bok imam i ja jedan problem.PS2 normalno radio 5 godina i jućer ga uštekam.Ubacim Artic Edge(Dvd) ne radi.Ubacim Sega Sport Tenis(CD)radi.I tako 3 igrice CD radi Dvd ne radi.Imam cip u njemu.Da narucim novi laser.PS JE  SCPH-39004.

daj ne otvaraj u svakoj temi isto pitanje, dovoljno je i jedno i netko će ti odgovoriti. P.S. Moguće da je do DVD-a...

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 23:04 (David87).
14 godina
neaktivan

na drugom ps2 ardic edge DVD radi.

13 godina
neaktivan
PS2 Problem!

Probaj original dvd(mozda nesto u vezi s čipom),ili neki drugi piratski dvd....Ako ne radi probaj ovo:

http://www.ehow.com/how_4670965_fix-disc-read-error-easy.html

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

evo jesam sa orginalom i ono na linku i neraddi.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 9:37 (ivo0).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice