Prženje wii iso sigurnosnih kopija

poruka: 3
|
čitano: 11.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Na prvi pogled bi trebalo biti jednostavno

Ako imaš softmod-iran nintendo wii i sa neta skinutu "sigurnosnu kopiju" wii igre preko ImgBurn bi trebao snimiti iso file da dvd-r i mogao bi igru pokrenuti na softmodanom wii

ali naravno da nikad nije jednostavno kako bi trebalo biti

skinuo sam 10ak sigurnosnih kopija wii igra i pokušao sam ih otvoriti preko 7zip, winrar, gBurner i UltraISO da vidim sadržaj fajla ali nisam uspio i svaki put mi kaže grešku tipa da je fajl corrupted, nemoguće ga je pročitati, ne podržan format i slično

ne kužim u čemu je fora

ako je file iso, a je preko gore navedena 4 programa bi se moralo moći otvorit da se vidi sadržaj iso fajla

nakon toga sam pokušao neku igru spržiti preko nero i ImgBurn i prženje je prošlo bez problema, bez ikakve greške

ImgBurnom sam napravio nakon prženja verify da provjeri dali je čitljiv dvd i bio je

ubacivanjem gore snimljenog dvd-a u komp da vidim šta je snimljeno tj. šta ima na dvd-u ---- naravno da ništa nije moga porčitati Viče

izbacim dvd van i pregledam ga da vidim dali se vide urezane koncentrične "kružnice" na disku ---- postoje, znači da je nešto snimljeno

gledao sam po netu i vidim da neki ljudi imaju istih problema ali nisam našao nikakav konkretan odgovor

gledao sam i na arenawii ali nisam pronašao

ajde da čujem neke prjedloge i iskustva

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Prženje wii iso sigurnosnih kopija

Ja i moj prijatelj smo pokusavali softmodati na razne nacine sa youtube-a i nije nam uspijevalo pokrenuti piratske igre. Mislim da neces uspjeti, radije daj 400 kn za cip. Ako uspijes, posalji metodu na pp!

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

ako pokušaš napraviti softmod preko youtube onda je to malo rizično jer metode koje su tamo rečene nemaju toliko deteljna objašnjenja kao što je to opisano na nekim drugim mjestima, ako se promjene neki koraci pri softmodu to neće biti updejtano na videu koji si uzeo kao referencu za softmod i ima još puno drugih razloga zašto upute sa youtube ne treba uzeti kao pravi tutorial već da se vidi ideja kako bi se to trebalo napraviti

ako hoćeš NAJBOLJE upute vezano za nintendo wii onda odi na http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/ i tamo je apsolutno sve vezano za wii i stalno se updejta sa novim informacijama

ja sam sljedio upute i mislim da sam ga softmodo ali nemogu provjeriti jer me muči to što skinute igre nemogu otvoriti na meni poznate načine

slažem se da je ugradnja čipa u wii ok ali ako napraviš softmod imaš mogućnost igrati igre preko externog usb hard diska tako da se nemoraš zajebavat sa dvd-ovima

samo jedno malo upozorenje za one koji pokušavaju napraviti softmod da dobro pročitaju upute i sve dokumente vezane za softmod jer postoji mogućnost da se wii sjebe i postane neupotrebljiv

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice