Na prvi pogled bi trebalo biti jednostavno
Ako imaš softmod-iran nintendo wii i sa neta skinutu "sigurnosnu kopiju" wii igre preko ImgBurn bi trebao snimiti iso file da dvd-r i mogao bi igru pokrenuti na softmodanom wii
ali naravno da nikad nije jednostavno kako bi trebalo biti
skinuo sam 10ak sigurnosnih kopija wii igra i pokušao sam ih otvoriti preko 7zip, winrar, gBurner i UltraISO da vidim sadržaj fajla ali nisam uspio i svaki put mi kaže grešku tipa da je fajl corrupted, nemoguće ga je pročitati, ne podržan format i slično
ne kužim u čemu je fora
ako je file iso, a je preko gore navedena 4 programa bi se moralo moći otvorit da se vidi sadržaj iso fajla
nakon toga sam pokušao neku igru spržiti preko nero i ImgBurn i prženje je prošlo bez problema, bez ikakve greške
ImgBurnom sam napravio nakon prženja verify da provjeri dali je čitljiv dvd i bio je
ubacivanjem gore snimljenog dvd-a u komp da vidim šta je snimljeno tj. šta ima na dvd-u ---- naravno da ništa nije moga porčitati
izbacim dvd van i pregledam ga da vidim dali se vide urezane koncentrične "kružnice" na disku ---- postoje, znači da je nešto snimljeno
gledao sam po netu i vidim da neki ljudi imaju istih problema ali nisam našao nikakav konkretan odgovor
gledao sam i na arenawii ali nisam pronašao
ajde da čujem neke prjedloge i iskustva