Playstation VR 2 izdvojena tema

poruka: 760
|
čitano: 296.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Playstation VR 2
Pixel kaže...
MEGATAMA kaže...

Danas sam vidio da na storu ima mozda petnajstak demoa VR igara pa se moze probat.

Takodjer je popust na neke VR naslove i do 50%.

Ja vidim samo 4 demo igre za vr2

Mozda ovisi koju pretplatu imas.

Ispravak,ima 7 VR igara za probat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2023 20:24 (MEGATAMA).
17 godina
Playstation VR 2

Ne mogu se igrati na VR2 igre sa prvog VR-a?

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dermentor kaže...

Ne.

14 godina
Playstation VR 2

Neke su doduše dobile free upgrade za VR2...

0 0 hvala 0
16 godina
Dermentor kaže...

Ne, osim ako dobiju upgrade.

ja sam gledao samo vr2 igre. Imam osnovnu pretplatu.

17 godina
MEGATAMA kaže...
Dermentor kaže...

Ne.

Šteta, vjerojatno ću ga uzeti ali tek za BF ako bude neki popust.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
12 godina
Playstation VR 2

🥂🥂🥂🥂🥂

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Playstation VR 2

Dojmovi....isao probat GT7,nista drugo nisam probao radi GT7 🤣

Kao sto je vec receno,bistrina slike nije kao na 4k panelu,pogotovo ne kao na mom G1 oledu.

Primjeti se onaj "mrezica" mislim da se to zove mura,to je na Oculus Riftu bilo bas jako izrazeno,na Pico 4 je slabije iako sam i tamo primjetio.

Sveet spot je mali i mora se headset dobro namjestit jer je inace mutno,isto je bilo i na Pico 4 iako je tamo sveet spot siri,barem mi je bio takav dojam.

Eto to su ti nekakvi minusi.

Ergonomija headseta je dobra,ove slusalice koje dobijemo u paketu su iznenadjujuce dobre,probao sam njih i ove moje Sony.

Brightness slike u HDRu je apsolutno apsolutno nevjerovatan i bas dize dojam realizma/stvarnosti u GT7.

GT7....nemam rijeci,ta igra je u 2d znala izgledat fotorealisticno kad bi se poklopili uvjeti na stazi....sad je kao stvarnost.

Izgleda auta,staza,zvukovi....pokrenuo sam Tokyo stazu uz kisu,uvjek sam imao prigovor da ta kisa izgleda preslabasno...u VRu je to pravi pljusak....jednostavno je nemoguce usporedjivat dojam.Imam dojam da cujem kapi kise na sajbi,na krovu...potpuna realna trodimenzionalnost.

GT7 vizualno u VRu nema bistrinu 2d verzije ali je apsolutno sve ostalo na strani VR verzije.....lako je zavarat se da je to stvarnost.Oscilacije staza koje u 2d realno ne postoje ovdje su pravi nizbrdice i usponi....

Ovaj PSVR2 je za mene gaming renesansa i onaj iduci skok nakon prelaska iz 2d u 3d grafiku.

Sad moram ugasit vise taj GT7 da probam Rezija,Moss

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

🥂🥂🥂🥂🥂

MEGATAMA

Ubit će te žena opet si zdrobio lovu na "igrice"

12 godina
hummer0 kaže...
MEGATAMA kaže...

🥂🥂🥂🥂🥂

MEGATAMA

Ubit će te žena opet si zdrobio lovu na "igrice"

😁😁😁

Evo probao sam sad i Rezi Village(demo jer sam igru prije kupio za XsX),ovo je bas...zajebano...mrkli mrak je mrkli mrak.

Vizualno je nevjerovatno,enormno enormno impresivnije od 2d verzije,ovdje je bas dojam da sam u sumi u mrklom mraku.

Nisam siguran da cu ja to moc odigrat u VRu......probat cu.

Savjet je da se u VR ulazi polagano da se priviknemo na to,ja zapeo vec par sati...izpraznio ove sensse kontrolere 🤣

15 godina

Gdje si kupio nakraju? Slazem se to je revolucija kao sa 2d na 3d nadam se da ce sve vise High Budget igara doci na VR 2. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
CroVandal kaže...

Gdje si kupio nakraju? Slazem se to je revolucija kao sa 2d na 3d nadam se da ce sve vise High Budget igara doci na VR 2. 

Uzeo preko ebaya,zapakirano,danas stiglo zenskoj,otisao do nje i pokupio.

Evo sad krenuo Moss,jako mi se svidja za pocetak.

6 godina
neaktivan
Playstation VR 2

ako izadje resident evil 2 remake u VR ili nesto slicno, odmah kupujem plejku i najskuplje naucale

takve stealth, horror igre imaju smisla za VR, ne vidim kako bi neke brze akcijske igre tu funkcionirale - samo dobit glavobolju od toga

0 0 hvala 0
12 godina
Playstation VR 2

Ja sam probao neki brzi shooter na Pico 4 i bez ikakve glavobolje,danas sam vozio GT7 par sati,izuzetno brze utrke,oscilacije terena,rotacije na stazi,zabijanje u zid itd....nula mucnine nula glavobolje,kao da igram normalno na TVu.

Doci ce ti Rezi 4 remake u VRu na PS5 te imas ovaj Village koji je....horor.Zamisli da si u mracnoj sumi,oko tebe nesto trci,zvukovi,koliba u mraku....bas kao da si u jbnom horor filmu...odurno.

Stvar je da sa Ps5 vizualima to izgleda sve toliko realisticno....prerealisticno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Playstation VR 2

Jucer u RE scena s zombijem gdje ga valjda šakama trebaš lupat, nakon što sam maznuo šakom policu, zahvalio na sreci što sam pogodio šakom a ne kontrolerom jer bi nešto lako moguće puklo, ugasio game,lol
Kupio Pistol Whip, onda požalio nakon probane 2minute igranja jer ispada da trebam puno više prostora za game za skakanje i izmicanje i da ga neću moći igrat u trenutnom prostoru bez da nešto nastrada...onda skužio  nakon malo istraživanja da je moj hit box samo glava i da se realno na mjestu može igrat game, dovoljno je pomicat glavu i izvodit malo matrix fore, oduševljen gejmom i imam upalu zadnjih loži dn xD
Malo sam smanjio brightness jer navodno pomaže oko mure.

0 0 hvala 0
12 godina
Playstation VR 2

Izuzetno je bitno dat si vremena nastelat sveet spot,i opcenito treba "upoznat" taj headset da se dobije navika kako postavit headset na glavu.I to je apsolutno individualno posto nemamo svi isti oblik glave ili jednak razmak ociju.

Ja skuzio tek jucer na kraju gejmanja da ovaj dio sto ide iza na glavu ima taj kotur koji sluzi za ucvrscivanje sto je enormno pomoglo kod stabilnosti seta na glavi.

Moss je bas fora,kao da sam u svijetu bajke...gledam oko sebe tu sumu,kucice,travu,bas ljepo dizajnirano a i gaming mehanika je odlicna.

Inace, imao sam Move gamepadove i bili su mi fora kad su izasli ali nisu bili super precizni,ovo je next level u usporedbi.

Tko god ima GT7 i set,obavezno barem probajte....makar onu prezentaciju auta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa jel nemas onaj prostor namjesten kao Grid kad izades svjetli crveno tako da nemozes razbit TV 😂. Iskreno kosta 600€ ali je stvarno nesto novo koliko cest se bace pare za novi CPU/GPU da dobije FPS od kojeg cesto realno nemas nista. Ovo je bas novi nacin gaminga.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
CroVandal kaže...

Pa jel nemas onaj prostor namjesten kao Grid kad izades svjetli crveno tako da nemozes razbit TV 😂. Iskreno kosta 600€ ali je stvarno nesto novo koliko cest se bace pare za novi CPU/GPU da dobije FPS od kojeg cesto realno nemas nista. Ovo je bas novi nacin gaminga.

Ma imam, i naprijed di je TV sam si ostavio dovoljno lufta da ne bi bilo, ali ovaj bočni prostor ide s jedne strane do zida di je prostor s druge strane do police, i upozorava on na to, ali ono, jbg bilo je kad krene zombi na tebe a šake polete, hahah...

12 godina
Playstation VR 2

Evo ja sad pokrenuo Horizon,ovo je daleko daleko iznad mojih ocekivanja,pa to izgleda kao da sam u Avataru....

Kad ona ptica ogromna preleti,pa onaj ogromni sto hoda....dzungla,detalji,efekti....

Ne znam kako Ps5 uopce ovo vrti u VRu cak i uz sve trikove,suludo....

Sad sam prvi put iskusio upravljanje ocima.....Matrix 😁😁😁😁

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grid ti je neka indikacija da si na limitu ali zajebi ti to kad ti head crab u alyxu ili protivnik u thrill of the fightu krene prema tebi. Moj playspace je 6x4m i opet nekad lupim po balkonskim vratima. Sva sreća pa je zavjesa ispred pa se ustvari ništa ne desi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Playstation VR 2

Moram rec da nisam bas fan ovog teleport kretanja i pomicanja kamere u skokovima.

Mozda se jednostavno moram naviknut na takvu metodu upravljanja...

Probao Star Wars,fora je ali kad sam prije probao Horizon ovo mi djeluje kao Ps5 vs Ps3,bas ogromna vizualna razlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Playstation VR 2

koliko treba mjesta dok se koristi taj VR? Vjerujem da trebam oko sebe imati nekoliko kvadrata čistog prostora, zar ne? 

I kako igrate, jel sjedite ili stalno stojite i krećete se? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2023 10:13 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Moram rec da nisam bas fan ovog teleport kretanja i pomicanja kamere u skokovima.

Mozda se jednostavno moram naviknut na takvu metodu upravljanja...

Probao Star Wars,fora je ali kad sam prije probao Horizon ovo mi djeluje kao Ps5 vs Ps3,bas ogromna vizualna razlika.

Pa kaj ne možeš u postavkama isključiti teleport i uključiti continuous turn pa se fino krećeš gljivama naprijed i okret?
To je moguće podesiti u gotovo svakoj vr igri koju sam igral.

Zanimljivo, Vader immortal, prvi star wars epizodni "demoi" su mi grafički dosta bolje odrađeni nego tales of the galaxy's edge.
Ali je zato potonja više kao komplet igra.
Dobro, moraš računat da su te igre složene primarno za quest platformu.
Logično kad je q2 prodano skoro 20 milijuna komada, kaj je više nego ostali zajedno. Tu je očito para i jednostavnost korištenja.

Cansee kaže...

koliko treba mjesta dok se koristi taj VR? Vjerujem da trebam oko sebe imati nekoliko kvadrata čistog prostora, zar ne? 

Što više to bolje. Neke igre kao simulacije vožnje, bilo auto, bilo letjelice, je bolje igrati sjedečki, dok igre poput pavlova, echo arene, box-a i takvih okretnih natjecateljskih je jedino izvedivo igrat kretanjem u prostoru. 

Na kraju ti opet uvijek fali mjesta kad se razmašeš i budeš u žaru. Nebrojeno puta sam u echo vr, ne bi li uhvatio disk, tak jako udario kontrolerom u pod da se jadan komplet ugasio. Sreća pa proradi nakon reinstala baterije.

Jedna slika s vr partija kod mene. Moj playspace je ovaj s limun majicom. Stvarno ima hrpa mjesta i opet zna biti nedovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2023 10:25 (dax-lax).
17 godina

Cansee 

Sjednim i stojim, roomscale slabo koristim  

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2023 10:24 (4mal).
12 godina
Playstation VR 2

Mozes ukljucit i iskljucit sve u vezi kretanja kako si naveo,ali sam zelio probat.

Jesi odigrao Moss 1 i 2?

Nadam se da ce Flonky portat Astro Bot na VR2

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cansee kaže...

Ja samo sjedim u fotelji i biram sjedeci stil igre,za sad.

14 godina
MEGATAMA kaže...

Mozes ukljucit i iskljucit sve u vezi kretanja kako si naveo,ali sam zelio probat.

Jesi odigrao Moss 1 i 2?

Nadam se da ce Flonky portat Astro Bot na VR2

Naravno, to je jedna od vr igara koje se moraju odigrati. Lucky's tale je sličan tip igre, ajmo reći VR platformer, ali nije ni priča ni izvedba tak dobra.

10 godina
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...

Ja samo sjedim u fotelji i biram sjedeci stil igre,za sad.

a znači to se može prilagođavati, dobro to ima smisla. Mogao bi razmisliti o tome

17 godina
Playstation VR 2

Isbrobao sam par demoa od kojih bi izdvojio barem meni dosta zanimljiv, Song in the Smoke 

Podsjeca me dosta na AC- Primal...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice