Šta kažu, kad je isporuka? :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se nadam do valentinova

Ne želim ti biti zloglasna ptica, ali kontam da neces dobit do ljeta, pogotovo zbog njihovog načina naručivanja, njima su narudjbe stalno otvorene i mislim da je poduži spisak ispred tebe, a konzola bas i nece dobivat masovno, mozda bolje da pricekas priliku za narudjbu u SD kad se ispune prednarudjbe sada u 2. mjesecu
Da ja isto cekam. Naruceno hg spot 12.11.
Ne želim ti biti zloglasna ptica, ali kontam da neces dobit do ljeta, pogotovo zbog njihovog načina naručivanja, njima su narudjbe stalno otvorene i mislim da je poduži spisak ispred tebe, a konzola bas i nece dobivat masovno, mozda bolje da pricekas priliku za narudjbu u SD kad se ispune prednarudjbe sada u 2. mjesecu
Ono sto me tjesi je cinjenica da i dalje primaju narudzbe nadam se
da znaju nesto sto mi ne znamo, a mislim da su svi ducani vec osjetili
bijes kupaca koji predugo cekaju tak da.
Ali sto ja taj sony ne volim zivim za kad ce se pojavit kvalitetna konkurencija.

Ali sto ja taj sony ne volim zivim za kad ce se pojavit kvalitetna konkurencija.
Iskoristili potraznju pa skupili hrpu kupaca kod sebe, da ih pola odustane, oni su opet na konju, to je manje vise cijela prica, jer nit su zastupnici, nit mocni kao telekomunikacije...
Iskoristili potraznju pa skupili hrpu kupaca kod sebe, da ih pola odustane, oni su opet na konju, to je manje vise cijela prica, jer nit su zastupnici, nit mocni kao telekomunikacije...
Ono sto je ironicno je to da SD kao zastupnik uvijek ima najgoru
ponudu, da ne pricam gaming dio u njihovim ducanima
mala djeca bi ga bogatije i bolje slozila.
Druga stvar koja je mene iznenadila je ta da je hg srot
u vrijeme kad sam ja bio radio u istyleh bio vodeci apple
reseller cak veci nego istyle i store zajedno. Kazem nikad ne znas
vidis da je ekipa po random ducanima s polica uzimala ps5.
Santa domenica je kao i sony jedno veliko govno upakirano u
"veliko" ime.

Hrabro, budemo vidjeli sta ce bit od toga nakon uskrsa moze
i bit prije bozica 😀

Prije ce BR biti dostupan na policama nego kaj bumo mi dobili digitalne...
Ja bi najrade da sony ugasi mobilnu diviziju, a playstation brand proda.

Ljudi, ja sam prošli tjedan u SD poslao ljutit mail u kojem se prijetim prijavom i tužbom ako mi do kraja mjeseca ne pošalju ps5. Danas sam se igrao. Osobito je smiješno što su imali slobodnu "jednu" konzolu, baš za mene, moš si mislit. Siguran sam da je netko tužan jer ju sad nije mogao prodati na njuškalu za 6000 kn.
Vjerojatno ću ih unatoč tome prijaviti jer je odugovlačenje kojem smo svi skupa izloženi zbilja bezobrazno. Savjetujem svima isto, tražite da vam dostave ono što ste platili, zaprijetite se prijavom inspekciji, i ono jako bitno - stvarno ih prijavite ako vas ignoriraju. Navedite kronologiju, od lažnih obećanja do toga da se kod isporuke nisu držali redoslijeda kupnje, sve ono što je već navedeno u zadnjih desetak stranica ovdje.
ETA za ovu scenu: lipanj/srpanj 2021. 😅
Just kidding, sutra starta veljača, novo kopanje za informacijama! 😈
Ima netko popust u SD koju me ne treba, pa mi ga je voljan pokloniti?
Hvala.
ETA za ovu scenu: lipanj/srpanj 2021. 😅
Just kidding, sutra starta veljača, novo kopanje za informacijama! 😈
Ima netko popust u SD koju me ne treba, pa mi ga je voljan pokloniti?
Hvala.
mislim da ti je kod za popust za sve jednak, pa probaj s vec napisanim stranicu dvije prije
Svijet medija kaže na moj upit da valjda dobivam konzolu (digital) do kraja veljače, ali ništa ne garantiraju. Naručena 6.10.
Ljudi, ja sam prošli tjedan u SD poslao ljutit mail u kojem se prijetim prijavom i tužbom ako mi do kraja mjeseca ne pošalju ps5. Danas sam se igrao. Osobito je smiješno što su imali slobodnu "jednu" konzolu, baš za mene, moš si mislit. Siguran sam da je netko tužan jer ju sad nije mogao prodati na njuškalu za 6000 kn.
Vjerojatno ću ih unatoč tome prijaviti jer je odugovlačenje kojem smo svi skupa izloženi zbilja bezobrazno. Savjetujem svima isto, tražite da vam dostave ono što ste platili, zaprijetite se prijavom inspekciji, i ono jako bitno - stvarno ih prijavite ako vas ignoriraju. Navedite kronologiju, od lažnih obećanja do toga da se kod isporuke nisu držali redoslijeda kupnje, sve ono što je već navedeno u zadnjih desetak stranica ovdje.
"This is the Way" - Mandalorian
Napravio vrlo slično. Poslali. Digital. Preorder 06.10. u SD.
Razmisljal kod njih uzet... Na kraju odustal..