PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.091.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Re: PLAYSTATION 5 - dostava
uniball kaže...

Evo mogu vam dati info koji je 99% točan jer dolazi od jednog uvoznika, ali naravno nije službeno dat nego usmeno.

Ništa od konzola do travnja što se tiče Hrvatske, zapelo je u proizvodnji i jednostavno se ne stigne namiriti potražnja za sva tržišta.

Pa je plan da isporuka prema nama krene u 4. mjesecu.

Ovo je vjerovatno tvoj oglas na njuškalu:
PS5 blu ray verzija NOVO ZAPAKIRANO dostupno odmah
Cijena7.500 kn

Cijena je takva kakva jeste radi velike potražnje a novih isporuka niti prednarudžbi nema do sredine 4. mjeseca prema zadnjim informacijama od uvoznika.

6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Lažna informacija. U dvije trgovine su rekli da dolaze konzole iz prednarudzbe iza 15.1. Jedna trgovina je samo dala napomenu da nece dobiti digitalne nego samo BR. Ne vjerujem da bi ih bilo po europi a da Hrvatska nebi nis dobila

0 0 hvala 0
4 godine
protjeran

Ma sta do 4. mjeseca? Mi koji smo prednarucili bi trebali dobit ovaj mjesec ne bitno da li je br ili digital

14 godina
kalacini kaže...

Ma sta do 4. mjeseca? Mi koji smo prednarucili bi trebali dobit ovaj mjesec ne bitno da li je br ili digital

Riječi vam se pozlatile. 

LP
15 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Restock MediaMarkt Svicarska  OOS.

Mogu se ocekivat i drugi uskoro.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2021 14:25 (ivanoile).
Moj PC  
2 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
Velika Britanija očekuje restock danas, a u Poljskoj su rekli u jednom dućanu oko 20. siječnja da će početi slati, no taj je info još iz prosinca pa će možda kod njih i prije slati isporuke. Neznam, ali mislim da se bližimo ljudi. Samo strpljiv treba biti. Dobiti ćemo mail kroz par dana. Digitalne ili BR.
Mogao sam biti u NBA-u, ali Bog je stavio 10 inčeva na krivo mjesto

2 0 hvala 0
13 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Strpljiv sam bio do trenutka kada sam ja koji sam preorderao ostao visiti, a netko tko je kupio na dan izlaska je bez problema dobio konzolu.

Ako su znali da nece moci isporuciti preordere iz 10. mjeseca, onda nisu trebali niti pustati taj val preordera jer to je bio sve, samo ne preorder

Moj PC  
7 0 hvala 0
4 godine
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Mene je trgovac još u utorak (05.01.) obavijestio da mi je PS5 poslan na adresu (digitalna verzija).

Danas mi ga je GLS trebao dovesti ali upravo me zvao vozač da neće stići kod mene i ako može da mi doveze paket sutra.

Rekao sam da nije problem tako da sutra ujutro krećem s gejmanjem...... uzeo sam godišnji :D

8 0 hvala 3
14 godina
rui_costa kaže...

Mene je trgovac još u utorak (05.01.) obavijestio da mi je PS5 poslan na adresu (digitalna verzija).

Danas mi ga je GLS trebao dovesti ali upravo me zvao vozač da neće stići kod mene i ako može da mi doveze paket sutra.

Rekao sam da nije problem tako da sutra ujutro krećem s gejmanjem...... uzeo sam godišnji :D

Čestitam. Gdje ste uzeli digitalku?

LP
10 godina
rui_costa, smije li se znati od kud si naručio?
Pitam jer sam ja u SD narucio 5.10. digital verziju.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Ajde baš mi je drago da je nekome počelo stizati. Gdje si naručio svoju digitalnu verziju i kada ako nije tajna?

6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Znaci ona digitalna na Njuskalu od 6.1. je iz nove posiljke samo mu je stigla dan ranije 5.1. (Poslano 4.1.)

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Mislim da ce sljedeci tjedan onda SD slat mailove za dostavu, napokon da ce stici digitalke, sad mi drago sto mi SD nije prihvatio moju ponudu u 12. mjesecu da nadoplatim za BR jer mi ionak ne treba to, ovako imam dodatni gamepad puno mi korisnije :D a i digitalka izgleda hrpu bolje (noffense za BR tipove) :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2021 18:23 (Nightyx).

4 0 hvala 0
4 godine
protjeran
rui_costa kaže...

Gdje si narucio i kad

14 godina
Ja sam zatražio povrat novca (u tcom) i rečeno mi je da sačekam 11.01. Sad da li će do tada biti šta ili će izvaliti novi datum, vidjeti ćemo. Već tražim neku grafu da mogu igrati a.c. valhallu i fallout 4. Nije mi problem sačekati ponedjeljak, ali moram priznati da se više ni ne veselim mogućnosti da bi mogao dobiti plejku. Znam da kad bi je upalio bi bilo drugačije, ali trenutno više mislim na neku grafičku.
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Jesi prednaručio BR ili digital verziju?
14 godina
Digitala, ali sam kolegi koji tamo radi rekao kasnije da može bilo koja, ali u biti digitalna.
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Da li tko ima kakva iskustva s hgspotom? Malo sam zakasnio na prvi val al sam uspio nakraju u to vrijeme jedino u njihovoj poslovnici preorderat 12.11.

Da li je tko ovdje uzimao tamo i kada je dobio? Ako je dobio jos xD

0 0 hvala 0
6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Ja jučer prednaručio u HG-Spotu, rekli mi isporuka BR verzija u 3mj, a digital verzija u 4-5mj. a da u slobodnoj prodaji neće do 6-7 mj. bit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2021 9:34 (herya).

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Neocide021 kaže...

Da li tko ima kakva iskustva s hgspotom? Malo sam zakasnio na prvi val al sam uspio nakraju u to vrijeme jedino u njihovoj poslovnici preorderat 12.11.

Da li je tko ovdje uzimao tamo i kada je dobio? Ako je dobio jos xD

cini mi se da hgspot stalno prima narudjbe i onda idu principom kad bude bude, bitno da rezerviraju sto vise kupaca kod sebe, dok ga u SD bude na tone, oni ce dobit siću, i tako u krug, vjerojatno ce potrajati, dosta dugo do dostave.

4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Cini se i meni. Kada sam bio tamo govorili su nakon izlaska tjedan do mjesec... par dana nakon sam isto isao tamo nevezano za ps5 al sam svejedno upitao kada ocekivati ali vec tad su rekli da se nezna nista sigurno. kada sam ih zvao sredinom 12. Mjeseca nakon tih mjesec rekli su da neznaju nista i evo sve do sada samo muk. Bas i pitam jer mi sve ovo pari sumnjivo a vidim da ostali ducani relativno salju ljudima mailove, bar otprilike kad bi moglo biti a ne ovi potpuni muk i nista se nezna. Odma mi je bilo sumnjivo...

0 0 hvala 0
6 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Pa nemogu ni znati kad generalni uvoznik SD nezna ništa. Sony nije ništa potvrdio i to je to. Vjerovatno ne žele obećavati rokove isporuke da nemaju problema kao sa prijašnjim prednaruđbama.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Razgovarao sam sa agentom iz SD-a i kaže kako će digitalne koje su prednaručene iz studenog 2020. godine trebati biti isporučene tokom ovog mjeseca prema zadnjim informacijama od Sony-a. Rekao je kako bi najvjerojatnije bilo sredinom siječnja, ali nebi mi htio ništa ,,garantirati''.

2 0 hvala 3
5 godina
protjeran
herya kaže...

Pa nemogu ni znati kad generalni uvoznik SD nezna ništa.

Ali zato zna ovaj nightyx... u utorak je rekao:

Nightyx kaže...

Mislim da je kraj cekanju i nama s digitalkama, vjerojatno ce nas jos ovaj tjedan informirati mailom da salju konzole na adresu, dobit ce veliku posiljku od sonya, naravno i digitalke, nema razloga da ne bude tako

Eto ga, danas je petak, što je sad s time i velikom pošiljkom? Jesu te informirali mailom pošto nema razloga da ne bude tako? lol

7 godina
protjeran
KobeHOF- kaže...

Razgovarao sam sa agentom iz SD-a i kaže kako će digitalne koje su prednaručene iz studenog 2020. godine trebati biti isporučene tokom ovog mjeseca prema zadnjim informacijama od Sony-a. Rekao je kako bi najvjerojatnije bilo sredinom siječnja, ali nebi mi htio ništa ,,garantirati''.

Super ako stvarno bude tako.

Možemo pretpostaviti da će onda biti isporučene i nama koji smo naručili u listopadu, a i ovima iz rujna naravno :DDD

9 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Nadam se da će isto vrijediti i za one koji čekaju iz drugih trgovina. Zvao sam Svijet Medija neki dan pa su rekli da još ništa ne znaju. Naručio sam digitalnu u rujnu.

1 0 hvala 0
10 godina
Nekom logikom bi trebali isporuciti prvo nama iz rujna i listopada (govorim za digitalnu verziju).

3 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Tomo? Hahaha ziher...
4 godine
protjeran

Dobro di je playstation vise 

4 godine
protjeran