Puniš s bilo kojim punjačem osim onih quick charge, fast charge i sl.
Bilo koji obični USB punjač je ok. Ja preferiram IKEA produžni sa USB utičnicama i spajanje na napajani USB HUB.
Puniš s bilo kojim punjačem osim onih quick charge, fast charge i sl.
Bilo koji obični USB punjač je ok. Ja preferiram IKEA produžni sa USB utičnicama i spajanje na napajani USB HUB.
Puni sa bilo cim osim quick chargom.
imate li kakvu preporuku za drugi kontroler? da uzmem onaj standardni Dualshock za 500 kuna ili Nacon za 300 kuna ?
planiram ga koristiti za fifu ili pro , nba i ako još nešto uleti a da se može igrati u dvoje...
Struja nema nikakve veze osim za brzinu punjenja. Nije to strujni izvor.
Uređaj koji je spojen si povuče maksimalnu struju koja mu treba. Malo će se možda sporije puniti na 500mA nego na 2A punjaču, ali mu ništa neće biti.
Oni quick charge su malo problematični jer je posebna tehnologija.
imate li kakvu preporuku za drugi kontroler? da uzmem onaj standardni Dualshock za 500 kuna ili Nacon za 300 kuna ?
planiram ga koristiti za fifu ili pro , nba i ako još nešto uleti a da se može igrati u dvoje...
Više-manje ti dođe na isto. Dualshock 4 V2 ima prednost što je bežičan (nekad dobro dođe).
I ovdje ti je 400 kn.
vidim da je u sd razlika i u garanciji. dualshock godinu dana a ovaj drugi je dvije godine.
nisam nikad kupova u toj trgovini pa mi je možda zbog garancije nezgodno ( nisam u ZG-u).
Lijep pozdrav,
Kupio sam danaa u SD ps4 1tb slim u paketu s 3 igre. Medutim pri pokretanju uncharted 4 i ratchet clanka nakon par min izbaci mi error i izade mi iz aplikacije. Zanima me jesan li dobio pokvarenu konzolu?
Nevjerovatno, ali gotovo sve PS4 konzole su trenutno rasprodane.
A normalno kada su konačno izašli sa dobrim cijenama...PS4 slim za 1440 kn, ako pogledaš da je gamepad sam inače cc 400 kn, znači sama konzola 1000 kn. I radi ko zmaj.
Odlično, mogu zaboraviti na svoju konzolu prije Božića. Još sam gledao dali iz sante naručiti ili iz malla i budala naručim iz malla. Sad i nikad više...
Igrice koje sam naručio iz sante za PS su mi stigle danas znači 2 dana nakon narudžbe samo što ih nemam na čemu sad igrati...
Lijep pozdrav,
Kupio sam danaa u SD ps4 1tb slim u paketu s 3 igre. Medutim pri pokretanju uncharted 4 i ratchet clanka nakon par min izbaci mi error i izade mi iz aplikacije. Zanima me jesan li dobio pokvarenu konzolu?
The Last of Us radi normalno? proba si očistiti disk ?
Nazalost ni Last of Us, javlja se error CE-30006-9. Otisao sam do SD i rekli su mi da im nema nikoga u servisu te da dodem sutra ujutro. Zanima me gubim li garanciju ako play ode na servis i da li mogu trazit povrat novca/novu konzolu umjesto servisa?
a sretno s tim ... meni sutra stiže u istom aranžmanu s te tri igre pa se nadam da će sve biti ok ...
Ja bi trazio novu konzolu pa dosla je neispravna i imas pravo na zamjenu pa cak i ako se moze rjesiti problem trebali bi ti zamjeniti iako u HR je sve moguce
Se isplati uzeti ovaj deus ex za 35 kn?
gdje nabaviti najjeftiniju fifu 19 (moze i polovna da je prodavatelj pouzdan)
Danas stiga Nathan Drake Collection i Uncharted 4.
Trenutno se obrće Horizon,nakon tog na lageru GOW
Ja nemam zamjerki na dostavu od SD,odnosno GLS,uvijek mi je doslo u roku dva dana.Odnosno i manje,tipa narucim srijedom navecer i u petak do 13h bi mi vec dosla narudzba,cak i kad je bio BF
gdje nabaviti najjeftiniju fifu 19 (moze i polovna da je prodavatelj pouzdan)
Ja je prije 10-ak dana uzeo na PS Storeu, bila 309 kn. To je najjeftinija koju sam našao. Kakva je sad cijena?
Probao sam rebuild i nazalost opet me izbacuje iz igre
Ja nemam zamjerki na dostavu od SD,odnosno GLS,uvijek mi je doslo u roku dva dana.Odnosno i manje,tipa narucim srijedom navecer i u petak do 13h bi mi vec dosla narudzba,cak i kad je bio BF
Dosta ovisi o dostavljaću. Imam pozitivnih i negativnih iskustava s njima ali imaju jako dobar tracking paketa, zato su mi dobri.
Dosta ovisi o dostavljaću. Imam pozitivnih i negativnih iskustava s njima ali imaju jako dobar tracking paketa, zato su mi dobri.
ja osobno sam imao samo pozitivnih iskustava, nekoliko puta su mi dostavljali, sve prošlo odlično, 2 puta sam baš zvao dostavljača na broj koji su mi poslali i oba puta se sve dogovorili i bili su točno ko urica
Meni je isto GLS odličan. Dobiješ broj dostavljača pa ako baš treba možeš ga kontaktirati, dok u Overseasu nema šanse da dobiješ broj. Donekle mi je i jedno i drugo razumljivo, ali sa strane korisnika rađe bih da ga imam.
Uvijek nazove i provjeri prije i uglavnom je sve uvijek prolazilo ok.
Jedino je problem što kao privatna osoba ne možeš slati GLSom jer surađuju samo s firmama.