PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

Puniš s bilo kojim punjačem osim onih quick charge, fast charge i sl.

Bilo koji obični USB punjač je ok. Ja preferiram IKEA produžni sa USB utičnicama i spajanje na napajani USB HUB.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
Dobro.. Ali PC mi radi cijelo vrijeme, pa pitam jel ok puniti preko njega?
Također, jel razlika u izlaznoj struji USB 2.0 i 3.0?
I koji izlaz ima PS4 slim? 3.0?
13 godina
x360gamer kaže...

Puni sa bilo cim osim quick chargom. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

imate li kakvu preporuku za drugi kontroler? da uzmem onaj standardni Dualshock za 500 kuna ili Nacon za 300 kuna ? 

planiram ga koristiti za fifu ili pro , nba i ako još nešto uleti a da se može igrati u dvoje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
x360gamer kaže...

Struja nema nikakve veze osim za brzinu punjenja. Nije to strujni izvor.

Uređaj koji je spojen si povuče maksimalnu struju koja mu treba. Malo će se možda sporije puniti na 500mA nego na 2A punjaču, ali mu ništa neće biti.

Oni quick charge su malo problematični jer je posebna tehnologija.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
talmad kaže...

imate li kakvu preporuku za drugi kontroler? da uzmem onaj standardni Dualshock za 500 kuna ili Nacon za 300 kuna ? 

planiram ga koristiti za fifu ili pro , nba i ako još nešto uleti a da se može igrati u dvoje...

Više-manje ti dođe na isto. Dualshock 4 V2 ima prednost što je bežičan (nekad dobro dođe).

ovdje ti je 400 kn.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

vidim da je u sd razlika i u garanciji. dualshock godinu dana a ovaj drugi je dvije godine.

nisam nikad kupova u toj trgovini pa mi je možda zbog garancije nezgodno ( nisam u ZG-u).

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
PlayStation 4

Lijep pozdrav,

Kupio sam danaa u SD ps4 1tb slim u paketu s 3 igre. Medutim pri pokretanju uncharted 4 i ratchet clanka nakon par min izbaci mi error i izade mi iz aplikacije. Zanima me jesan li dobio pokvarenu konzolu?

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
PlayStation 4

Lijep pozdrav,

Kupio sam danaa u SD ps4 1tb slim u paketu s 3 igre. Medutim pri pokretanju uncharted 4 i ratchet clanka nakon par min izbaci mi error i izade mi iz aplikacije. Zanima me jesan li dobio pokvarenu konzolu?

0 0 hvala 0
12 godina
Danas zvao mall da vidim gdje je zapelo i nakon 8 poziva, jer valjda su obasuti pozivima zadovoljnih korisnika, javi se ženska, ladno mi odgovori da moj paket još nije niti predan dpd-u, da im je velika gužva i da paket vrlo vjerojatno neće biti isporučen prije Božića...tako da kako stvari stoje bilo bi čudo da uopće dođe u 2018...ali, hej, bar mi je cijena umanjena za 25 kn zbog toga što paket nije dostavljen na vrijeme.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Nevjerovatno, ali gotovo sve PS4 konzole su trenutno rasprodane.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

A normalno kada su konačno izašli sa dobrim cijenama...PS4 slim za 1440 kn, ako pogledaš da je gamepad sam inače cc 400 kn, znači sama konzola 1000 kn. I radi ko zmaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
m77 kaže...
Danas zvao mall da vidim gdje je zapelo i nakon 8 poziva, jer valjda su obasuti pozivima zadovoljnih korisnika, javi se ženska, ladno mi odgovori da moj paket još nije niti predan dpd-u, da im je velika gužva i da paket vrlo vjerojatno neće biti isporučen prije Božića...tako da kako stvari stoje bilo bi čudo da uopće dođe u 2018...ali, hej, bar mi je cijena umanjena za 25 kn zbog toga što paket nije dostavljen na vrijeme.

Odlično, mogu zaboraviti na svoju konzolu prije Božića. Još sam gledao dali iz sante naručiti ili iz malla i budala naručim iz malla. Sad i nikad više...

Igrice koje sam naručio iz sante za PS su mi stigle danas znači 2 dana nakon narudžbe samo što ih nemam na čemu sad igrati...

13 godina
neaktivan
Greybrow96 kaže...

Lijep pozdrav,

The Last of Us radi normalno?  proba si očistiti disk ? 

6 godina
neaktivan

Nazalost ni Last of Us, javlja se error CE-30006-9. Otisao sam do SD i rekli su mi da im nema nikoga u servisu te da dodem sutra ujutro. Zanima me gubim li garanciju ako play ode na servis i da li mogu trazit povrat novca/novu konzolu umjesto servisa?

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

a sretno s tim ... meni sutra stiže u istom aranžmanu s te tri igre pa se nadam da će sve biti ok ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Skini poklopac,izvadi disk van, vrati ga nazad, a onda spoji kontroler s usb kablom i upali konzolu.

Stisni i drzi power tipku, cut ces jedan beep,nastavi drzati dok ne cujes jos jedan,onda pusti tipku. Uci ces u safe mode, tamo odaberi repair system files, ili rebuild database. Ako ovo ne upali, provjeri na kojem firmwareu je konzola, onda ti eventualno slijedi format diska i instalacija sistema ponovo, ili update firnwarea.

No pokusaj prvo s rebuildom,to je par minuta posla, ako ne upali javi se pa cemo dalje....

Prije svega obavezno provjeri na kojem firmwareu je konzola, pa javi
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2018 21:10 (Damir22).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Ja bi trazio novu konzolu pa dosla je neispravna i imas pravo na zamjenu pa cak i ako se moze rjesiti problem trebali bi ti zamjeniti iako u HR je sve moguce

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
9 godina
Ako rebuild rijesi problem, a vjerovatno hoce,konzola nije neispravna, naravno na njemu je hoce li pokusati nesto sto traje doslovce 2 minute ili ce je ici reklamirati....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
I ja se žderem što nisam uzeo negdje drugdje...još je netko pisao da dugo čeka na paket iz malla, ali rekoh, valjda neće...i što je najbolje, još prošlog utorka naručio neke igre i ps+ iz svijeta igara, sve uredno došlo u četvrtak oko 11h.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Se isplati uzeti ovaj deus ex za 35 kn?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

gdje nabaviti najjeftiniju fifu 19 (moze i polovna da je prodavatelj pouzdan) 

lol123Ipe77HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Danas stiga Nathan Drake Collection i Uncharted 4.

Trenutno se obrće Horizon,nakon tog na lageru GOW

PSN: CrasherLuka

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja nemam zamjerki na dostavu od SD,odnosno GLS,uvijek mi je doslo u roku dva dana.Odnosno i manje,tipa narucim srijedom navecer i u petak do 13h bi mi vec dosla narudzba,cak i kad je bio BF

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

gdje nabaviti najjeftiniju fifu 19 (moze i polovna da je prodavatelj pouzdan) 

Ja je prije 10-ak dana uzeo na PS Storeu, bila 309 kn. To je najjeftinija koju sam našao. Kakva je sad cijena?

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
6 godina
neaktivan

Probao sam rebuild i nazalost opet me izbacuje iz igre

16 godina
big_guy kaže...

Ja nemam zamjerki na dostavu od SD,odnosno GLS,uvijek mi je doslo u roku dva dana.Odnosno i manje,tipa narucim srijedom navecer i u petak do 13h bi mi vec dosla narudzba,cak i kad je bio BF

Dosta ovisi o dostavljaću. Imam pozitivnih i negativnih iskustava s njima ali imaju jako dobar tracking paketa, zato su mi dobri. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 9:41 (Gajotres).
10 godina
Gajotres kaže...
big_guy kaže...

Dosta ovisi o dostavljaću. Imam pozitivnih i negativnih iskustava s njima ali imaju jako dobar tracking paketa, zato su mi dobri. 

ja osobno sam imao samo pozitivnih iskustava, nekoliko puta su mi dostavljali, sve prošlo odlično, 2 puta sam baš zvao dostavljača na broj koji su mi poslali i oba puta se sve dogovorili i bili su točno ko urica

16 godina
PlayStation 4

Meni je isto GLS odličan. Dobiješ broj dostavljača pa ako baš treba možeš ga kontaktirati, dok u Overseasu nema šanse da dobiješ broj. Donekle mi je i jedno i drugo razumljivo, ali sa strane korisnika rađe bih da ga imam.

Uvijek nazove i provjeri prije i uglavnom je sve uvijek prolazilo ok.

Jedino je problem što kao privatna osoba ne možeš slati GLSom jer surađuju samo s firmama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
https://www.paket.hr
Je GLS-ova sluzba za privatne korisnike

1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice