Kakav je spiderman? ima netko da bi ga se rjesio da ne kupujem sada u SD-u :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj ide na prodaju cim mi stigne iz SD... cijena niza nego na njuskalu :)
Može pomoć...
Klincu mi izlazi ps+ pretplata nekad oko Božića pa me zanima, pošto je sad akcija na ps store-u 350 kuna, da li mogu sada kupit a da se ona aktivira kada završi ova koja još uvijek traje? Ili možda da čekam oko Božića da li će biti još jeftinije?
Sto to znaci? slobodno mozes napisati tu cijenu ;)

200 s mojom postarinom ili 180 za primopredaju u Zg... s tim da nemam pojma kad ce doci, narucio sam plejku u petak, pretpostavljam da im je ogromna guzva.
200 s mojom postarinom ili 180 za primopredaju u Zg... s tim da nemam pojma kad ce doci, narucio sam plejku u petak, pretpostavljam da im je ogromna guzva.
javi se kad dode, ako ne nabavim do onda budem je ja uzeo
i ja cekam gamepad od njih ;)
Hvala na informaciji
Koji je kod za taj popust od tele2... probao sam neki koji je spomenut par stranica ranije al ne funkcionira?
Mislim da ga možeš unijeti isključivo preko .hr domene stranice, trebalo bi raditi jer sam i sam kupio za te novce na taj način

Mislim da ga možeš unijeti isključivo preko .hr domene stranice, trebalo bi raditi jer sam i sam kupio za te novce na taj način
Evo uspio sam na staroj stranici, hvala još jednom!
Jel to dođe fizički il' dobijem nekakav kod na mail?

Meni je igra GOTY. S gustom sam plato igru, ali ti ne dam svog.

Ako i nisi stavio napomenu možeš im mail poslati da ti dostave kod mailom
Meni će Spidey bit prva igra na ovoj generaciji konzola.
Ali se obavezno kroz tjedan dana nabavlja Red Dead 2 :))
a dalje cemo vidit,bit cu nadam se misec dana igranja i zabave s te 2 igre
Jel nekom doša možda mail da je poslana G chassis konzola iz SD?
Pozdrav,
Uzeo sam ps4 i sad me zanima me par stvari, pa ako znate odgovor unaprijed HVala
1. jedan acc je hrvatski, druga dva su američka , svaki od njih posjeduje po 1 igru. Mene zanima da li ja ako kupim ps+ npr na američkom acc, mogu igrati online igre koje imam na hrvatskom acc i obratno.
2. Da li mogu dobiti ban ako igram na američkom acc online , a ne nalazim se na njihovom teritoriju? tj. da li mogu uopće da igram online igru u EU, ako je račun iz US?
Ps+ na americkom accountu daje ps+ svim accountu a na plejki... Samo stranicu iza imas taj odgovor.

Pozdrav,
Uzeo sam ps4 i sad me zanima me par stvari, pa ako znate odgovor unaprijed HVala
1. jedan acc je hrvatski, druga dva su američka , svaki od njih posjeduje po 1 igru. Mene zanima da li ja ako kupim ps+ npr na američkom acc, mogu igrati online igre koje imam na hrvatskom acc i obratno.
2. Da li mogu dobiti ban ako igram na američkom acc online , a ne nalazim se na njihovom teritoriju? tj. da li mogu uopće da igram online igru u EU, ako je račun iz US?
$Nema bana deri peri
Nemojte minuse ko boga vas molim, jedva je uspjelo.
Morat cu napustiti ovaj forum zbog nekih idiota.
Ma daj Dinno ne sekiraj se. Ima ovdje sasvim dovoljno dobrih ljudi da se ostane na forumu. Da nije tako ja bi već davnih dana otišao. Na stranu par pacijenata, ali ovaj podforum je stvarno rijetko mjesto gdje smatram da je ekipa ok i uvijek spremna pomoći.
Ma kakav odlazak sa foruma zbog + - tričarija lupiš i ti nekom + - i mirna bosna kaj te to ima smetat samo ti delaj dalje i postaj i piši ovdje ok si ti
Cemu minusi ?
Cemu minusi ?
To je na ovom forumu normalno, da se pucaju minusi onako kako kome cejf :D
Pa dobro lupim i ja nekom bez veze iz zajebancije minus ali nema smisla da se to shvaća ozbiljno pa nismo djeca ili..?
Ko se zamara s "minusima" ima maloga...ajde sad
Kupija na US storeu Batman: Return to Arkham za 5$, Nisan odigra nista od Batman serijala dosad pa da proban. I uzea priko SD PS+ za godinu za 330 kn, to je sve od mene za ove popuste, za Bozic mislin eventualno Spidermana i Detroit. Mislin da se nije isplatilo uzet PS+ na US acc unatoc 100 kn razlike, jer onda na hrvatskon neman PS+ snizenja i online save game storage.
Kupija na US storeu Batman: Return to Arkham za 5$, Nisan odigra nista od Batman serijala dosad pa da proban. I uzea priko SD PS+ za godinu za 330 kn, to je sve od mene za ove popuste, za Bozic mislin eventualno Spidermana i Detroit. Mislin da se nije isplatilo uzet PS+ na US acc unatoc 100 kn razlike, jer onda na hrvatskon neman PS+ snizenja i online save game storage.
Ma imaš online save game, ali moraš sam klikati da ti se uploada.
Znači manualno klikneš u postavkama da ti save-a u cloud.
Nego, trebao si uzet Detroit na disku sad kad se dao nabavit za 99 kn u sancti.
Nego, trebao si uzet Detroit na disku sad kad se dao nabavit za 99 kn u sancti.
Batman: Return to Arkham
This price is only available from 11/16/2018 05:00 pm to 11/27/2018 05:00 pm.