PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Kill Frenzy kaže...
Zavrsio god of war. Odlicna igra.
Prodajem istu. Prednost primopredaja u osijeku. 400kn

Jel nije to malo puno ako igra dođe 360 kn na US storu 

17 godina
Gajotres kaže...
Kill Frenzy kaže...

Al ovo je na disku. Prodaš poslije i vratiš većinu novaca. Na US storeu ako kupiš spušiš sve novce :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...
Kill Frenzy kaže...

Al ovo je na disku. Prodaš poslije i vratiš većinu novaca. Na US storeu ako kupiš spušiš sve novce :-P

Ne nužno, ja to već radim par godina ali za svaku tako igru otvorim novi account i ako se potrudiš možeš prodati 3x puta naravno ne za punu cijenu 

10 godina
PlayStation 4

Kako idu akcije na storeu? Mjesečno ili na random? Tipa Summer sale, pa Xmass itd... Jer koliko sam skužio uvijek su neke rasprodaje

0 0 hvala 0
14 godina
Kak im puhne
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Gajotres kaže...
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ne nužno, ja to već radim par godina ali za svaku tako igru otvorim novi account i ako se potrudiš možeš prodati 3x puta naravno ne za punu cijenu 

Svaka čast! Biznismen prve klase. Ja ti nikad ne bih kupio takvu igru, a vjerujem ni većina. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 9:52 (Bitanga).
16 godina
Platio sam igru 450. Ti je kupis za 400 i prodas nakon tjedan dva za 380-350. I odigrao si hit za 50kn max. Osim ako ne pravis nekakvi kolekciju. Mene to ne zanima jer nemam vremena ni za nove igre a ne igrat ponovo stare.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Kakva je Trackmania? Uzeo bi tak neku zajebanciju, a čitam da je ljudi dosta hvale.

I plus pitanje, Driveclub, NFS, GT ili PC?

0 0 hvala 0
10 godina
interist89 kaže...

Kakva je Trackmania? Uzeo bi tak neku zajebanciju, a čitam da je ljudi dosta hvale.

I plus pitanje, Driveclub, NFS, GT ili PC?

Ovisi kaj trazis od igre ? 
Online - GT Sport
HC simulacija - PC
Arkada - Driveclub

14 godina
interist89 kaže...

Fora je ak si casual racing igrač. Odlično ak ti tu i tamo dođe odigrati nešto na pol sata sat vremena, a da nemaš dojam ko da za onima koji non stop igraju zaostaješ par godina. Ima i sasvim zabavan split screen versus ak imaš nekoga za igranje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...
Kill Frenzy kaže...

Svaka čast! Biznismen prve klase. Ja ti nikad ne bih kupio takvu igru, a vjerujem ni većina. 

A čuj ja sam u digitaliji još od samih začetaka, netko voli digitaliju netko drugi ne. Generalno ti si samo jedna osoba od 7.5 milijardi ili koliko je več sada ljudi, a digitalija prodaja je već i onako strgala fizičku prodaju. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 14:51 (Gajotres).
17 godina
Gajotres kaže...

A čuj ja sam u digitaliji još od samih začetaka, netko voli digitaliju netko drugi ne. Generalno ti si samo jedna osoba od 7.5 milijardi ili koliko je več sada ljudi, a digitalija prodaja je već i onako strgala fizičku prodaju. 

I ja sam u digitaliji (imam preko 300 igara na raznim servisima, a nijednu fizičku osim za nintendo), al ne bih kupio od nikoga account. Pogotovo ako ga ti prodaješ triput :-)

Plus što je beskonačno inconvenient imati hrpu PSN accounta :-)

15 godina
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...

I ja sam u digitaliji (imam preko 300 igara na raznim servisima, a nijednu fizičku osim za nintendo), al ne bih kupio od nikoga account. Pogotovo ako ga ti prodaješ triput :-)

Bitanga kad imaš para ko Đajić.

Morat ću rezat karticu kupio sam PES2018, UFC3, God of War, For Honor.

Vrijeme je da stanem na loptu.

OPA Miki opet akcijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-EAWEEKEND/1

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 17:04 (hummer0).
16 godina
Gajotres kaže...
Kill Frenzy kaže...

Prodano eto za manje od 24 sata pa toj cijeni.lp

11 godina
Neznam kako nekima uspije išta prodat. Ja sve što stavim na njuškalo stoji bez veze. AC Origins za ps4 u neotvorenoj kutiji nisam mogao prodati za 200kn. Mjesec dana držao 200kn cijenu dok su drugi prodavali po 400~450 kn rabljenu. Blago vama, ja ne mogu ništa prodati :(
14 godina
Gogy7 kaže...
Neznam kako nekima uspije išta prodat. Ja sve što stavim na njuškalo stoji bez veze. AC Origins za ps4 u neotvorenoj kutiji nisam mogao prodati za 200kn. Mjesec dana držao 200kn cijenu dok su drugi prodavali po 400~450 kn rabljenu. Blago vama, ja ne mogu ništa prodati :(

Ja recimo zaobilazim sve oglase koji posebno napominju "neotvarano", "nikad korišteno", "još u foliji", "još u paketu od game.co.uk". Ne kupujem parizer nego igru, šta me briga dal je gore folija ili ne.

11 godina
Zašto bi otvorenu igru, koja je korištena i tko zna u kakvom stanju, izdrapana, pala 2~3 puta na pod, tko zna što sve, platio 400kn a ne novu za 200?
17 godina
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...

Ma samo mi je poanta da se ljudi slabo informiraju, tako da meni nema osobno smisla uzeti igru od nekoga za 400 kn ako je recimo mogu uzeti novu (disk) iz trgovine za te novce ili još jetinije ako uzmem digitalno. Mislim ja sam tako bio zaradio na Alien Islolation, Kupio sam igru iz UK kada sam je odigrao prodao sam ju po večoj cijeni neko što sam kupio. 

Pazi možeš kupiti igru preko amazon.com (disk) i sa shipingom da ti dođe 450 kn ako znaš kako. Odnosno ako imaš us amazon prime (možeš za 2$ dobiti 6 mjeseci amazon prima). Iskreno ne sječam se kada sam lupio AAA igru za više od 320 kn 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 20:16 (Gajotres).
17 godina
Gajotres kaže...
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...

Ma samo mi je poanta da se ljudi slabo informiraju, tako da meni nema osobno smisla uzeti igru od nekoga za 400 kn ako je recimo mogu uzeti novu (disk) iz trgovine za te novce ili još jetinije ako uzmem digitalno. Mislim ja sam tako bio zaradio na Alien Islolation, Kupio sam igru iz UK kada sam je odigrao prodao sam ju po večoj cijeni neko što sam kupio. 

Pazi možeš kupiti igru preko amazon.com (disk) i sa shipingom da ti dođe 450 kn ako znaš kako. Odnosno ako imaš us amazon prime (možeš za 2$ dobiti 6 mjeseci amazon prima). Iskreno ne sječam se kada sam lupio AAA igru za više od 320 kn 

Alien Isolation sad košta 5€ za PC.

Moraš biti glup da kupuješ sa amazon.com za 450kn gdje riskiraš i carinu ako možeš naručiti sa thegamecollectiona još jeftinije.

Ne kužim o čem pričaš. Reagirao sam samo na tvoju spikicu sa preprodajom accounta. Naravno da će svatko kupiti ono što mu je povoljnije (ne nužno jeftinije).

Da je čovjek u mom gradu kupio bih od njega za 400kn da mi se baš jako igra, i potom bih prodao. Pošto mi se ne igra baš jako onda mogu čekati i da padne cijena debelo :-)

Al sigurno neću kupiti account s jednom igrom gore.

16 godina
PlayStation 4

Ja isto nema sanse da bi kupovao accounte.Hoću sve igre koje sam prešao imat na svom accu.

Isto tako decko sto je od mene kupio igru ako je zavrsio u tjedan dana moze dobit istu lovicu nazad.Igra je hit i svježa je i svi je hoće igrat.Na njuskalu ih nema baš puno.Ponuda i potražnja diktira cijenu.Vrlo jednostavno

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...
Bitanga kaže...
Gajotres kaže...

Alien Isolation sad košta 5€ za PC.

Moraš biti glup da kupuješ sa amazon.com za 450kn gdje riskiraš i carinu ako možeš naručiti sa thegamecollectiona još jeftinije.

Ne kužim o čem pričaš. Reagirao sam samo na tvoju spikicu sa preprodajom accounta. Naravno da će svatko kupiti ono što mu je povoljnije (ne nužno jeftinije).

Da je čovjek u mom gradu kupio bih od njega za 400kn da mi se baš jako igra, i potom bih prodao. Pošto mi se ne igra baš jako onda mogu čekati i da padne cijena debelo :-)

Al sigurno neću kupiti account s jednom igrom gore.

https://media1.tenor.com/images/5a6f5c28809bc92e2ae52981d01ae395/tenor.gif?itemid=4171758 makar i onako ne kužiš o čemu pričam 

17 godina
Gajotres kaže...

Pa to sam i ja rekao!

7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel itko igrao hitmana? Isplati li se kupiti?

0 0 hvala 0
15 godina
Gajotres kaže...

Covjek ti je na fin nacin rekao da se ciganis sa tom svojom trostrukom prodajom accounta i u pravu je. A ti onda pocnes drviti i trkeljati o digitaliji kao buducnosti. Pljesni se 4 puta duplim fejspalmom pa ti se mozda razbistri.

PSN - darklydexter
17 godina
Ezio kaže...
Gajotres kaže...

Covjek ti je na fin nacin rekao da se ciganis sa tom svojom trostrukom prodajom accounta i u pravu je. A ti onda pocnes drviti i trkeljati o digitaliji kao buducnosti. Pljesni se 4 puta duplim fejspalmom pa ti se mozda razbistri.

Ja nigdje nisam napisao da ja prodajem accounte frende, te ne drvim da je digitalija budučnost to sam rekao 2004 te i bio sam u pravu pošto je digitalija čini 74% game tržišta. Ako o nećemu drvim što je budučnost onda je to srteaming igara. Jedino što sam ikada prodao je Alien Isolation prije koju godinu i to disk, jedini koji sam imao. Ja jedino tvrdim da je glupo kupiti polovni God of War za 400 kn pošto možeš dobiti novi za te novce ili digitalni za manje novaca. Pretpostavljam da znaš čitati, to pioše u mojim postovima. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2018 16:47 (Gajotres).
15 godina
PlayStation 4

Ja samo želim reći Fata je Fata ,al "dva put je dva put" u ovom slučaju 3x. ko ne zna ta izreka je iz jednog jako poučnog vica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gajotres kaže...
Ezio kaže...
Gajotres kaže...

Ja nigdje nisam napisao da ja prodajem accounte frende, te ne drvim da je digitalija budučnost to sam rekao 2004 te i bio sam u pravu pošto je digitalija čini 74% game tržišta. Ako o nećemu drvim što je budučnost onda je to srteaming igara. Jedino što sam ikada prodao je Alien Isolation prije koju godinu i to disk, jedini koji sam imao. Ja jedino tvrdim da je glupo kupiti polovni God of War za 400 kn pošto možeš dobiti novi za te novce ili digitalni za manje novaca. Pretpostavljam da znaš čitati, to pioše u mojim postovima. 

Ti si jednostavno neshvaćen.

Ako ne prodaješ accounte onda je još neshvatljivija tvoja tvrdnja da kupuješ svaku igru na novom accountu :-)

I po čemu je to bolje nego kupiti na disku skuplje i prodati?

Ako bi stavili anketu da li itko kuži što ti pričaš što misliš koji bi bili rezultati? :-)

14 godina
PlayStation 4

Da su danas izbori, koga biste izabrali:

2 Gajotres
18 Bitanga
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

AAaaaaaaaaa ajde što ste svi napali čovjeka.

Kakve veze ima ako Gajo hoće prodati acc. sa igrama ( jedino mi nije jasna ova solucija 3x) ako je sve pošteno.

Još ako je cijena povoljna i ako prodavatelj nije lopina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...

AAaaaaaaaaa ajde što ste svi napali čovjeka.

Kakve veze ima ako Gajo hoće prodati acc. sa igrama ( jedino mi nije jasna ova solucija 3x) ako je sve pošteno.

Još ako je cijena povoljna i ako prodavatelj nije lopina.

Mislim da je fora u tome da je prodao isti account tri puta.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice