Još jedna novost je da od ožujka iduće godine (2019.) više neće biti PS3 i Vita igara sa PS+ pretplatom, samo PS4 igre.

Još jedna novost je da od ožujka iduće godine (2019.) više neće biti PS3 i Vita igara sa PS+ pretplatom, samo PS4 igre.
nije da je neka šteta
Tko sad ne ubije bar prva dva bossa u Bloodbornu (makar uz pomoć drugog igrača), osobno ću mu doći doma na vrata i ritualno zapaliti PS4, nek me cimne preko PSNa, da priskočim u pomoć.
ovo je fakat nisko od njih...bez obzira na starost konzola...
ovo je fakat nisko od njih...bez obzira na starost konzola...
Iduće godine PS3 će biti konzola stara 13 godina. Kad-tad mora prestati podrška. Pa 2019. ili 2020. će vjerojatno izaći i PS5, naravno da odustaju od PS3. Tko će to još igrati u 2019. godini? A da ne kažem da je dobar dio PS3 igara ionako već bio dostupan kroz PS+.
Ako će ovo značiti da ćemo stalno dobivati bolje igre za PS4 kao ovaj mjesec, onda će vjerojatno svi biti zadovoljni.
To mi je bio prvi unch ikad...meni suprotno,pocetak odlican i onda kad kasnije skuzis da se sve odvija na jednom dijelu ide u smece...ugl probaj pa ces najbolje sam vidjeti :)
Ne kužim. Lost Legacy ima raznovrsne lokacije ko i svaki drugi Uncharted
Ja sam osim uvodnog dijela vidio samo dzunglu i prasumu.Mozda sam prebrzo odustao od igre...
koja bolesnoća od igre je ovaj bloodborne...pa ovo više od pola korisnika ps+ nece ni staviti u library jer je igra sa bolesnom tematikom (ja prvi necu), tako da im je jako mali trošak, a istovremeno mažu oči onim igracima koji zbog ocjena hvale ovu igru...ovo im je podloga da iduca 2 mjeseca puknu neko smeće od igre jer su kao ovaj mjesec dali "brutalno dobri" bloodborne koji puno ljudi nece ni uzeti...ovo je igra za odabranu grupu korisnika sa dobrim zelucem...smiješno već postaje na koji način barataju ps+ ponudom
ev ovo je posljedni mjesec za koji imam jos uvijek ps+ pretplanu i nakon razočaravajuće ponude igara za 3. mjesec odlucio sam da vise ne kupujem tu uslugu jer nema smisla...e sad me zanima jedna stvar koja mi je nelogicna....jedan fortnite je besplatan i uz to NE ZAHTJEVA ps+ za pristup onlineu....dok za igre za koje se mora platiti 500+ kuna zahtijevaju jos i ps+ za igranje online...tko je tu lud i zasto se npr jedan battlefield ili GTA 5 nemogu igrati BEZ ps+ pretplate?
koja bolesnoća od igre je ovaj bloodborne...pa ovo više od pola korisnika ps+ nece ni staviti u library jer je igra sa bolesnom tematikom (ja prvi necu), tako da im je jako mali trošak, a istovremeno mažu oči onim igracima koji zbog ocjena hvale ovu igru...ovo im je podloga da iduca 2 mjeseca puknu neko smeće od igre jer su kao ovaj mjesec dali "brutalno dobri" bloodborne koji puno ljudi nece ni uzeti...ovo je igra za odabranu grupu korisnika sa dobrim zelucem...smiješno već postaje na koji način barataju ps+ ponudom
Idući mjesec će samo za tebe biti Peppa Pig i Hello Kitty u ponudi.
Ja sam vrlo zadovoljan s PS+ pretplatom i onime što dobivam. A dobivam hrpu igara koje inače nikad ne bih kupio, ali bi ih vrlo rado odigrao malo da ubijem po 5-10 sati u svakoj. Toliko 35kn mjesečno svakako vrijedi.
Po tvome je to zavjera globalnih razmjera.
Ako te prave budalom slobodno nemoj plaćati.
Osim toga ako si mimozica imaš Ratchet&Clanka isto, ali i to je dosta bolesno, ima nekakvih čudnih čudovišta i pucanja.
igra je neprivlacna, a vi pricajte sto god zelite :) pa kako misle privuci igrace sa crno bijelom igrom sa puno crvene krvi...fuj
ev ovo je posljedni mjesec za koji imam jos uvijek ps+ pretplanu i nakon razočaravajuće ponude igara za 3. mjesec odlucio sam da vise ne kupujem tu uslugu jer nema smisla...e sad me zanima jedna stvar koja mi je nelogicna....jedan fortnite je besplatan i uz to NE ZAHTJEVA ps+ za pristup onlineu....dok za igre za koje se mora platiti 500+ kuna zahtijevaju jos i ps+ za igranje online...tko je tu lud i zasto se npr jedan battlefield ili GTA 5 nemogu igrati BEZ ps+ pretplate?
Kako ćeš tek ljut biti dok skužiš da za igru od 500+ kuna moraš kupiti i playku za 3k kn i TV od minimalno još tolko.
Pa još plaćati i struju i internet!
igra je neprivlacna, a vi pricajte sto god zelite :) pa kako misle privuci igrace sa crno bijelom igrom sa puno crvene krvi...fuj
Pa jasno, onaj tko ju je htio kupiti i igrati ju je već odavno kupio i odigrao.
Onaj tko nije htio kupiti možda sad i odigra. To je i poanta igara u PS+u. I da nove igrače navuče na igre :-)
Tomko prijatelju potpuno sam se sa tobom slagao dok nisam vidio šogija kako ju igra i skužim da igra ima dubinu i da nije samo koljačina.
Igra je vrhunska i svakako bi ti preporučio da joj daš šansu. Neće te razočarati.
Neki boss-evi su stvarno teški, ali zato možeš pozvati nekog u pomoć online i lakše će ti biti sa bossevima.
Uglavnom prije nisam nikad igrao ovakvu vrstu igre, ali sad mi je vrhunska pravo remek dijelo.
P.S: jedna sličica iz igre.
Bloodborne imam, ali već sam pisao da sam zauvijek odustao od bilo kakvog pokušaja da ga završim, jedva sam do prvog bossa došao i negdje pod njegovim nogama zauvijek i ostao. Ratchet i Clank recimo ne bih nikad kupio, ali sam ga htio isprobati jer je izgledao zabavno, tako da za to dajem palac gore. :)
Kako ćeš tek ljut biti dok skužiš da za igru od 500+ kuna moraš kupiti i playku za 3k kn i TV od minimalno još tolko.
promasio si sa odgovorom...mogao si jos nadodati da trebam i pojesti nesto kaloricno dok igram da imam dovoljno energije za igranje, a jos uz to moram platiti prijevoz do trgovine gdje cu kupiti tu hranu...itd...da ne duljim, ako zelis daj suvisli odgovor, a ako ne onda nemoras nista ni odgovarati.
..e sad me zanima jedna stvar koja mi je nelogicna....jedan fortnite je besplatan i uz to NE ZAHTJEVA ps+ za pristup onlineu....dok za igre za koje se mora platiti 500+ kuna zahtijevaju jos i ps+ za igranje online...tko je tu lud i zasto se npr jedan battlefield ili GTA 5 nemogu igrati BEZ ps+ pretplate?
Pa sam sebi si odgovorio na pitanje. Fortnite je besplatna igra. Na koju foru bi ju mogli kao takvu reklamirati, a da je potrebna preplata? Pretpostavljam da developeri sami plaćaju Sonyu neki iznos da igre vrti na svojim serverima. Velikim igračima se to "ne isplati" kad im se igre ionako prodaju u milijunskim nakladama imale plaćeni MP ili ne.
Što se mene tiče, ponovno odlična PS+ ponuda. Ne bih se žalio da su ubacili i Old Hunters DLC, ali nabavit ću na prvoj akciji. Ako će mi raditi saveovi s fizičke verzije možda zaigram ponovno čim prije, ako ne pričekat će neko vrijeme. Sve u svemu, jedna masterpice tier igra i jedan zabavan platformer visoke klase. Well played Sony.
A to što nekome smeta krv u igrama, ah bože moj, nađite drugi hobi. Tipa štrikanje ili nešto.
promasio si sa odgovorom...mogao si jos nadodati da trebam i pojesti nesto kaloricno dok igram da imam dovoljno energije za igranje, a jos uz to moram platiti prijevoz do trgovine gdje cu kupiti tu hranu...itd...da ne duljim, ako zelis daj suvisli odgovor, a ako ne onda nemoras nista ni odgovarati.
Htio sam nadodati da moraš imati i stan i plaćati kredit za njega i da su to osnovne ljudske potrebe.
PS+ svakako nije osnovna ljudska potreba, pa se nemaš pravo ljutiti na Sony što se ne brine o tvojim financijama. Predlažem da ga ne plaćaš ako ne vidiš koristi u tome.
No ne dijelimo svi tvoje mišljenje to ti je nadam se jasno i nepotrebno si u maniri Miće Dušanovića pročitao sve što će Sony napraviti u sljedećih par mjeseci. Što ti ne vjerujem ni riječi, jer nisi predvidio Bloodborne u ovom PS+u, a očito si trebao kad toliko znaš i razumiješ Sony :-)
Znan, cekan ga vec misec dana na akciji jer zelin digitalnu kopiju igre al nikako. Al opet ps4 ekskluziva i AAA igra, ugodno su me iznenadili i s tin i s Ratcheton kojeg cu s guston probat, a nebi ga nikad kupija.
Ja sam za Ratchet & Clank čuo samo dobre stvari ali sam odugovlačio s kupnjom jer sam uvijek imao dojam da je to idealna igra za PS+ ponudu i znao sam da će doći kad-tad. Igrao sam stare R&C igre tako da ću u ovome uživati.
Također, neznam jeste li čuli ali u izradi je Spyro remaster od iste ekipe koja je napravila Crash remaster. To se obavezno kupuje kad izađe.
Ja sam za Ratchet & Clank čuo samo dobre stvari ali sam odugovlačio s kupnjom jer sam uvijek imao dojam da je to idealna igra za PS+ ponudu i znao sam da će doći kad-tad. Igrao sam stare R&C igre tako da ću u ovome uživati.
Također, neznam jeste li čuli ali u izradi je Spyro remaster od iste ekipe koja je napravila Crash remaster. To se obavezno kupuje kad izađe.
Definitivno treba biti još više takvih remastered izdanja starih igara sa PSOne ili PS2.
To me odma još jače privlači da nabavim konzolu (pitam se kak ju još nemam).
Također stiže i MediEvil PS4 remaster... još jedna legendarna PSOne igra :)
Definitivno treba biti još više takvih remastered izdanja starih igara sa PSOne ili PS2.
To me odma još jače privlači da nabavim konzolu (pitam se kak ju još nemam).
Neka izade sly serijal remastered i mogu umrijeti...
Odlican PS+ lineup za ožujak, BB nisam nikad probao, cuo svasta o njemu i kolko je tezak, al ajd bumo vidli kak bu to izgledalo kad zaigram, inace sam slabih zivaca pa bas da vidim dokle mogu doc bez rage quitanja i brisanja igre
jel u BB ima skaliranja tezine il je za sve igrace isto?
i jesu popravili sta frejmrejt za obican PS4, znam da se dost ljudi na to zalilo?
R&C vjerojatno nikad nebi kupio al mogao bi sad bar isprobat
Ovo za ukidanje PS3 igara mi je cist OK, na trzistu je jos od 2006-te...
Osobno mi je to koma.
Doslovce zadnji cavao u Vitin lijes. Meni su draze Vita igre, nego PS4 koje dolaze na PS+.
Evo nahajpani mjesec meni ne znaci nista imam R&C na disku, a i Bloodborne GoTY.
PS4 mi je primarni i "top" igre nabavljam ili dayone ili na prvom popustu, tako da...
Ee raja jedno pitanje. Imam upaljen sa drugom iz Njemacke game sharing, i mogu normalno igrati igre koje je on kupio na PSN, takodjer mogu i online igrati. Eh, kada hocu da skinem free PS+ igre trazi mi da unesem karticu, kada to odbijem pise da je igra dodana u "Library" te da je mogu poceti skidati, ali nema je tamo. Je li ja nesto radim pogresno ili su oni nesto mijenjali? Ranije sam ovo imao podeseno s drugim prijateljem i mogao sam skidati i te PS+ free igre....
Odlican PS+ lineup za ožujak, BB nisam nikad probao, cuo svasta o njemu i kolko je tezak, al ajd bumo vidli kak bu to izgledalo kad zaigram, inace sam slabih zivaca pa bas da vidim dokle mogu doc bez rage quitanja i brisanja igre
i jesu popravili sta frejmrejt za obican PS4, znam da se dost ljudi na to zalilo?
Bloodborne skalira tako da s vremenom postaneš bolji pa ti igre bude lagana, digneš par levela pa imaš više zdravlja, stamine, jače oružje itd.
Framerate je naravno bolji sada nego kad je igra izašla, ali ono što muči From Software igre je uglavnom nejednak "frame-pacing".
Ee raja jedno pitanje. Imam upaljen sa drugom iz Njemacke game sharing, i mogu normalno igrati igre koje je on kupio na PSN, takodjer mogu i online igrati. Eh, kada hocu da skinem free PS+ igre trazi mi da unesem karticu, kada to odbijem pise da je igra dodana u "Library" te da je mogu poceti skidati, ali nema je tamo. Je li ja nesto radim pogresno ili su oni nesto mijenjali? Ranije sam ovo imao podeseno s drugim prijateljem i mogao sam skidati i te PS+ free igre....
Probaj se ulogirati sa njegovim acc. i staviti igru da se skida na tvojem PS4. nakon toga se ulogiraj sa svojim acc. i trebale bi ti igre biti vidljive.
R&C vjerojatno nikad nebi kupio al mogao bi sad bar isprobat
Ovo za ukidanje PS3 igara mi je cist OK, na trzistu je jos od 2006-te...
Uglavnom onog prvog vukodlaka pretrči nemoj ga pokušavati ubiti jer nebu išlo. Spojlam da nebi odma ugasio igru i razbio controller. Naravno govorim o BloodBorne da nebi bilo zabune.
Na slici moje omiljeno oružje.
Znači način borbe u BloodBorne-u je defanziva nema zaletavanja i deriii.