Evo ja jucer obrisao prasinu sa svojeg VR-a nisam ga upalio dva tjedna. Kupio sam ga na black friday akciji. Da ga nisam kupio to bi me kopkalo jer sam ja takav kad si na nekaj zabrijem ja to moram imati odmah pod svaku cijenu, zena mi kaze da sam retardiran jer imam doma sve te pizdarije.
Nije mi zao ni kune za VR. U rush blood igri sam uzivao, isprobao sam sve sto se besplatno da isprobati, GT Sport je dobra brija ali grafika je totalni turn off bar meni i zato ga igram jako jako malo u VR modu. Driveclub je malo bolji ali meni osobno takoder nedovoljno dobra grafika. Kupio bi si dirt VR DLC ali neznam kak izgleda. Najvise me muci kaj nemam sad bas neku igru koju bi konstantno igrao na VR-u.
Zabavan je taj VR, frend je dosao probati kad je jos trajala akcija jer je i on zelio kupiti. Vozio je GT sport do prvoga zavoja i odustao rekao je da mu je muka haha, ja recimo nisam imao nikakvih problema sa mucninom. Zena mi je rekla da joj se vrtjelo u glavi kad je igrala rush of blood kad se vlakic brzo spusta gore/dolje.